2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841762 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı GreenBook

Esas mesele şu Limit yok diyorlar ya
Mirin gitti okey. Şimdi esas şimdi yönetim için sınav başlıyor oyuncu göndermemiz lazım felan dediler biri gitti işte Hulk gelecek mi göreceğiz Hulkun gelmesi madem oyuncu gitmesine bağlıysa göreceğiz

Mesele limit değil yönetimimiz üç beş e bakmadan hulku getirirse buradaki herkes Hulkun gollerini ve bizi şampiyon yapışını izler keyfimize bakarız.

Çevrimiçi Necmi

Sen dorukhana kurulmuşsun abi :D
yoo kurulma değilki
larini beğenmiyorsunuz dorukhanı illah yaptınız
herşey ortada gönül gözüyle izlemeyin sahaya çıktığında gerçekten bakın
ayağına gelen bütün topları kaptırıyor sürekli kart görmeye oynuyor
bir insan yetersizse sürekli faul yapar herkes ljajic girdi orta saha çöktü diyor
aslında dorukhan girdiği için çöktü ama insanlarda koruma iç güdüsü devreye giriyor
gerçekleri örtüyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenk gelmesin de kim gelirse gelsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mirin gitti okey. Şimdi esas şimdi yönetim için sınav başlıyor oyuncu göndermemiz lazım felan dediler biri gitti işte Hulk gelecek mi göreceğiz Hulkun gelmesi madem oyuncu gitmesine bağlıysa göreceğiz

Mesele limit değil yönetimimiz üç beş e bakmadan hulku getirirse buradaki herkes Hulkun gollerini ve bizi şampiyon yapışını izler keyfimize bakarız.
Büyük ihtimalle Lens ile de fesih olacak. Bence limit artık bahane değil. Her türlü sürprize açık 2 gün bizi beliyor. Tüm oklar yönetime dönmüş durumda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

işini bilene takımının başarılı olmasını isteyene limit engel olmuyor
biz yıllardır sıfır limitle transfer yaptık millet çabuk unuttu hemde atlatabileceğin tff limiti değildi uefa limitiydi.
tff başkanı limiti nasıl aşacağınıda gösterdi takımlara düşürürsün bir iki oyuncunun maaşını farkı açıktan verirsin
al sana limit. fener aynısını yapmadımı.
limit işi yönetimin kendini kurtarma mazereti

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Geline sormuşlar, neden oynamıyorsun?

"Yerim dar" demiş.

Hemen yer açmışlar, hadi demişler.

"Yenim (gelinliğin kolu) dar" demiş.

Hikâyenin açıklaması:

Beceriksiz ve kendisinden isteneni yapamayacak du­rumdaki kişiler birçok engeller göstererek beceriksiz­liklerini örtmeye çalışırlar.

Bizimki de bu hesap işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kesinlikle katılıyorum.
Daha yeni sakatlıktan çıkmış ve Avrupa Şampiyonası için ilk 11 isteyen bir oyuncu. Gelip Larin iyi oynarken kesilir önü diye korkutuyor beni. Bizimkiler yapar böyle şeyler. Basın için de Cenk yedek kaldığında niye oynatılmadığına dair eleştiri de alacağız. Şenol Güneş çıkıp neden oynatmıyorsunuz forvetimi diye açıklama yapacak. Bence bir sıkıntı çıkartma potansiyeli varsa bu Cenk. Üstelik sakatlıklar sonrası çok geri gittiğini düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Scout transferi falan değil, menajerlik şirketinin önerdiği adam işte.

Rogon firmasının oyuncusu, Fenerbahçe'ye yolu düşen 7. müşterisi.

İlkin Gs'nin gönüllü scoutlar tarafından bulunan bir oyuncu Terim'e kadar gitmiş deniyor. Ben Fener'inkiler bulup aldırmış demiyorum. Oyuncuyu burada meşhur eden ve duyuranlar scoutlar o anlamda 'scout transferi'

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar Cenk'i getirecekler. Bu ev muhabbeti de artık midemi bulandırmaya başladı  :uyucam:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1355124976907644932

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

işini bilene takımının başarılı olmasını isteyene limit engel olmuyor
biz yıllardır sıfır limitle transfer yaptık millet çabuk unuttu hemde atlatabileceğin tff limiti değildi uefa limitiydi.
tff başkanı limiti nasıl aşacağınıda gösterdi takımlara düşürürsün bir iki oyuncunun maaşını farkı açıktan verirsin
al sana limit. fener aynısını yapmadımı.
limit işi yönetimin kendini kurtarma mazereti
Maaş dengesinin bozulacağız filanda yok gomez beş küsür milyon para aldı bozuldu mu ? Takır takır şampiyon oldu.
Şimdi Allah göstermesin şampiyonluk kaçarsa Hulk alınsaydı şampiyon olurduk diyenlerin yönetimi epey baskı altına alacağı aşikar
Yönetim bu topa girmemeli bana göre.

Çevrimiçi Savaş

Cenk'in yolu yapılıyor. 6 aylık geçici çözümler...

Çevrimdışı GreenBook

Bunlar Cenk'i getirecekler. Bu ev muhabbeti de artık midemi bulandırmaya başladı  :uyucam:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1355124976907644932
Hulk’u alamamanın tepkilerini böyle dindirecekler başka nasıl dindirsinler ? Biliyorlar bizim taraftar duygusal hemen hassas yerden vuruyolar şırıngayı

Cenk’in Koita dan iyi olması bambaşka bi mevzu
Beklentiler bu denli büyükken Cenk tatmin etmez heyecan yükleyici bi transfer lazım Hulk hem abilik yapar takıma hemde zaten en üst seviyede olan takım moralini daha üstlere taşır.

Ligin sonlarına doğru bazı aksaklıklar yaşayabiliriz puan kayıpları olabilir bunu olabildiğince en minimuma indirmek için kısacası şampiyonluk için Hulk olmalı. Gelmek için hazır Hulk. Söz yönetimde

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ya gerçekten bu kadar olmaz, destek vereyim diyorum olumlu yönden bakmaya çalışıyorum ama yok. Bu transfer sezonun en başından beri yaklaşık 4 küsür aydır senin forvet eksiği var. Hoca daha yazın söyledi ben bunu istiyorum hatta son zamanlarda isim de verdi(ne kadar doğru bulmasam da).

Gide gide en alakasız adamı getiriyorsun ya. Kel cenki istemiyoruz kardeşim. Yani göz göre göre 300-500 bin euro için renklileri şampiyon ettiler. Yani gerçekten çok ağır konuşacağım, çok sinirleniyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu kadar saçma transfer politikası olmaz. Başındaki adamdan en düşüğüne kadar scout ekibindeki adamlara bak. 4-5 ay ya bu kadar süre ne yaptınız kardeşim?? Ne cenki ne cenkiiiii

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı mourinho1903

ne cenki allah aşkına ya larinin sol bacağı etmez
talisca abuşun olduğu takımda yükseldi işde sonrasında gördük ne olduğunu
larinde aynı şekilde yükseliyor yatıp kalkıp abuşa şükretsin ikiside
cenkin son senesini unuttu sanırım herkes stoper baskısı yememek için sürekli sola kaçıyordu
hiç bir verimliliği yoktu larin en azından solda oynatıyorsun adam sürekli merkeze kayıyor gol atmak için
ama gerçeklerde acıdır abuşun olmadığı kadroda ikiside hiç olur
cenk satıldığında bayram etmişdim kalsaydı o var diye yıllarca forvet yüzü göremeyecektik
renkli basın hulk gelmesin diye cenki satmaya uğraşıyor Beşiktaşa bütün renklilerin
fikri koita olmazsa cenk Bewşiktaş için doğru karar olurmuş hulk doğru karar olmazmış
haklılar aslında onlar için çok yanlış olur hulkun gelmesi ödleri patlıyor.
cenki neden alacağız şenola forvet hazırlamak içinmi düne kadar gelmeyen ters ters konuşan cek birden neden gelmeyi ister oldu belki şenol demişdir git oyna diye çok fazla forvet tercihi var cenk milli takım paniği yaşıyor
peki bize geldiğinde bu oyuncuyu yedek oturtursan ne olacak gelme amacı oynayıp milli takıma hazır olmak
bu zihniyetle gelecek adam gelmesin biz böyle iyiyiz. Beşiktaşa gelecekmisin diye soranlara nerdeyse küfür ediyordu düne kadar.

Vallahi ben de su Cenk hayranligini anlamiyorum. Bence ihtiyacimiz olan sey kenardan gelip birseyler yapacak adam, tek basina.
Skor 1-0 olunca zaten takim farki arttiriyor, buna yardimci olacak Mensah, N'koudou falan var zaten.
Ama oyun 0-0'a sikisinca ve duzen disina cikmak gerekince kim ekstra birseyler yapacak?
Aboubakar var, ama tek basina yetmez. Ljajic var, ama geri donusu ne kadar saglikli olacak gorecegiz.
Gokhan'da bu potansiyel var, ama surekli sakat, guvenebilecegin bir adam degil. Hasic tecrubesiz ve ne yapabilecegi belli degil.
Cenk bence o tip bir adam degil. Yedekten iyi isler yapti, ama cogu zaman cozulmus maclari 2-3 farka tasiyan golleri atti. Ligde
final haftalarinda veya derbilerde, sikisan maclarda hep on plana cikan oyuncular Gomez, Sosa, Talisca, Aboubakar, Babel oldu.
Cenk biraz o duzenin ekmegini yedi. Ki esas adam oldugu sezonda devreyi bilmemkac puan geride kapayip sampiyonluga havlu atmistik zaten.
Skor 0-0'sa ve artik oyunun iyice kilitlendigini hissediyorsam ve kenardan birini sokmam gerekirse ben Hulk'u sokmak isterim, Cenk'i degil.
Cenk'in ikamesi Larin zaten elimde var benim.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı mourinho1903

Maaş dengesinin bozulacağız filanda yok gomez beş küsür milyon para aldı bozuldu mu ? Takır takır şampiyon oldu.
Şimdi Allah göstermesin şampiyonluk kaçarsa Hulk alınsaydı şampiyon olurduk diyenlerin yönetimi epey baskı altına alacağı aşikar
Yönetim bu topa girmemeli bana göre.

Cenk'in maliyeti Hulk'tan iyi mi ki? Hulk icin 1.5 yillik 3 milyon euro deniyor, Cenk'in parasinin tamami karsilanacak deniyor, yillik maasi 2.4 net imis.

Çevrimdışı tuncaboylu

.
Madem bizim evladımız, bizden para almadan oynasın yahu.

Çevrimdışı mourinho1903

Ya gerçekten bu kadar olmaz, destek vereyim diyorum olumlu yönden bakmaya çalışıyorum ama yok. Bu transfer sezonun en başından beri yaklaşık 4 küsür aydır senin forvet eksiği var. Hoca daha yazın söyledi ben bunu istiyorum hatta son zamanlarda isim de verdi(ne kadar doğru bulmasam da).

Gide gide en alakasız adamı getiriyorsun ya. Kel cenki istemiyoruz kardeşim. Yani göz göre göre 300-500 bin euro için renklileri şampiyon ettiler. Yani gerçekten çok ağır konuşacağım, çok sinirleniyorum.

Ben sonra ezik mezik diyince linc yiyorum, bahsettigim tam da bu iste. GS o yoklukta iyi-kotu Onyekuru ve bir forveti getirdi, Muslera da dondu. Irfan'i alamasa bile sonuna kadar zorluyor bir sekilde.
Fenerbahce neler yapti soylemeye gerek yok zaten.
Bizim tek istegimiz Hulk, onu da beceremiyorlar. Afedersiniz ama FB olsa hem Cenk hem Hulk'u almisti, Guven'i de yollamisti coktan.
Sonra sene sonu 3. olunca hakem makem sanssizlik diye konusup kendimizi avutuyoruz.

Çevrimdışı mourinho1903

Ya CL'de parlamasına ne gerek var.

Hayatında Avrupa Kupası maçı oynamayan Muriç, lig 6. sı takımdan 18 milyona gitti işte.

Adamın ne özelliği vardı da o parayı verdiler.

O transferi aciklayacak 2 sey var:

1 Ali Koc'un pazarlama dehasi
2 Katakulli

Bizde ikisi de olmadigi icin, Larin icin o paralar tamamen hikaye.
F.Orman yonetimi olsa neyse derim, ama bu yonetimde Larin'i buyuk paralara satacak cap yok.
3'e 5'e bakmadan satilsin dedigim de 1.5 milyon euro getiren alsin demek degil tabii, ama ederini az-cok buldugu zaman, cok ucmadan gondermek lazim yazin.
Benim icin 10 civari her rakam kabul edilebilir.

Çevrimdışı Erman1903

O zaman bir analiz yapmamız şart oldu
Öncelikle ortaya bir durum tespiti yapalım

1.Seneye yabancı sınırlaması gelmesi kuvvetle ihtimal
2.Kadroda 18 yabancı var
3.Larinin maaşı 1.6 milyon
4.Larinin seneye yaza 1 yıllık sözleşmesi kalacak

Kazanç ve kayıp ihtimallerini yazalım

Larini hemen şimdi 6 7 milyon civarında satmanın avantajları

1.Bütçemiz açılacak yazın yapılacak transferler için limitimiz artacak (bundan tam emin değilim)
2.Maaş dengesi bir nebze olsun daha adil olacak
3.Yabancı sayımız 1 kişi azalacak
4.Seneye takım bütçesi daha dengeli olacak. Maaş ödendi ödenmedi muhabbetleri olmayacak
5.Alttan gelen kanat oyuncularına forma şansı doğacak

Larini satmamanın avantajları

1.İlk 11 oyuncusu olduğu için yerine adam bulmaya çalışmıcaz
2.Bu performansını sürdürürse şampiyon olursak bu yolda bize katkı sağlayacak
3.Performansı artarak devam ederse yazın daha yüksek bonservisle satma ihtimalimiz olacak

Peki güzel o zaman şöyle açıklayayım
1.Takımda 4 ay öncesine kadar düşünülmeyen bir adam sayesinde şampiyonluk gidiyorsa vay o zaman halimize
2.Şu an satmazsak yazın satacağımızın garantisi yok çünkü 1 yıl sözleşmesi kalıyor
3.Şu an satmazsak yaza kadar sakatlanmayacağının garantisi yok (Dorukhan sakatlandı satışı yalan oldu)
4.Şu an satmazsak yaza kadar daha yüksek bonservis getirisinin olması garanti değil
5.Şu an satmazsak 1.6 milyon eurodan maaştan daha fazla maaş verebileceğimiz garanti değil. (Adama zorla sözleşme uzatalım diyemeyiz . Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalacağı için ilgilenen kulüpler kapı arkasından oyuncunun menajeri ile görüşeceklerdir . Kesin bilgi :)

Ben bizimkilerin şu anda kadrodan birilerinin satmasına sıcak değilim, 1 tane santraforu bulamıyoruz 2 taneyi nasıl bulacağız 🙂. Koita var işte bildiğimiz ona da 3,5 dediler. Sezon sonu bir durum değerlendirmesi yapılabilir, zaten hoca da istemez şu an bence böyle bir şeyi.

Çevrimdışı Jimexi

Son gün, son saniye dışında hamle yapmamak bizim için gelenek oldu artık. Totem falan yapıyorlar diye düşünmeye başladım... Bu arada Cenk'i istemiyorum. Bizim evladımız eyvallah ancak hocamızın istediği oyuncu belli. Aklıma şu geliyor bizimkiler acaba Everton'dan tahsil etmedikleri alacak karşılığı para vermeden Cenk'i getirme peşindeler mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonu şampiyonluk kaybedilirse direkt yönetime yüklenilir. Şimdiden yazayım. Sezon sonunda alıntılarım. Bunu kendi iletişim becerileri ile başardılar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★