2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2840815 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanlış anlaşılma olmasın hulk ve sağ bek alınması taraftarıyım. Rosierin kart görme potansiyeli beni düşündürüyor, tecrübeli yedekleme iş görür. Sonuçta necip hem bek hem stoper hem de libero yedeği.

Beni düşündürmüyor. Sezon başında Necip o bölgede çatır çatır oynamış ve kısa sürede 2 asist yapmıştı. Karttan çok sakatlık sıkıntı oluşturabilir. O da herhangi bir oyuncumuzun başına gelse can sıkar zaten. Her açığımızı kapatacak maddi durumumuz yok maalesef.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abu olmasa larin var diye düşünüyor herkes ama ikisinin de performansının bu durumda olması ikisininde aynı anda sahada olmasından kaynaklı. İkiside birbirine yardımcı olup alan açıyor. Larin abunun yaptıklarını sahada tek başına yapamaz.
Aboubakar'ı pamuklara sarmalıyız. O olmazsa işlerimiz zorlaşıyor. Ligin ikinci yarısı daha sert geçecek. Daha ligden düşecek takım sayısı bilinmiyor. 18 takım ligde kalırsa işler karışır. Kolay maç olmayacak. Herkes açıklarının sayısını azalttı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Beni düşündürmüyor. Sezon başında Necip o bölgede çatır çatır oynamış ve kısa sürede 2 asist yapmıştı. Karttan çok sakatlık sıkıntı oluşturabilir. O da herhangi bir oyuncumuzun başına gelse can sıkar zaten. Her açığımızı kapatacak maddi durumumuz yok maalesef.
Necip bu sene hangi görev verilirse çok olgun oynuyor, umarım ben yanılırım Necip yine görevini eksiksiz yapar.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Valla kızma, ama çok boş bir yazı.

Mustafa Cengiz taktiği, taraftar istemiş de ondan almışlar. Falcao golleri sıralasa, hiç bir yönetici taraftar istedi de aldık demez; imza fotoğrafında olanların hepsi transfer sihirbazı diye ortada gezinirdi.

Gomis'e 500 bin Euro zam yapmamak için gönderdiler, Diagne ve Falcao'ya 35 milyon Euro kaptırdılar. Sorunca taraftar istedi de aldık. Gomis'i taraftar mı istedi de gönderdin?

Beşiktaş taraftarı bilinçli, çoğunluğu sene başından beri ara transferde 2 nokta transferin yeterli olacağını söylüyor.

Onu da yapın artık bir zahmet. 1.5 senede 3-3.5 milyon Euro maliyetle başka hangi kanat forveti alacaksın? Sözleşmesi biten Koita'yı bile alamıyorsun işte, İngiltere'den en vasat santraforu kiralasan 6 aylık maliyeti 1 milyon Euro zaten.

300-500 bin Euro'dan kaçınılmayacak yerler var, şu anda oradayız.

Senin olmayan bir paranın üzerinde nasıl böyle rahat tasarrufta bulunuyorsun bilmiyorum ama ben hayatımda 300 bin Euro'yu bir arada görmedim. Sanırım sen de görmemişsindir ve sendeki bu rahatlık biraz da ordan geliyor. Mesela yukarıda bir arkadaş pazarlığın ince detaylarını anlatıyor Ahmet Nur Çebi'ye. Türkiye'deki en büyük 50 şirketten birisi olan ve her geçen yıl karını arttıran bir iş insanına bunu söylüyor.

Bekara karı boşamak kolay derler buradakilerin durum biraz da buna benziyor. Bu adam yönetime geleceği vakit şu an yaptıklarını vaat ederek geldi. Seçen delegeler de buna göre oy verdiler. Söylediklerinden farklı bir şey de yapmadı şimdiye kadar. Mesela üçün beşin hesabını yapmadan Bale'yi getireceğini söyleyen aday vardı seçilemedi. Eğer üçün beşin hesabını yapmayan bir başkan istiyorsanız buna vaat eden bir adaya oy verebilirsiniz hocam. Zaten Çebi yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla yeteri kadar linç edildi ama gelinen noktada takımı lider. Yine yaptığı ya da yapmadığı her şeyin sorumluluğunu alıyor başarısız olursa yine linç edeceksiniz. Ne onun tavrında ne de sizde bir değişiklik yok.

Kaldı ki siz de şundan üç beş yıl önce bu adamdan farklı düşünen birisi değildiniz. Ekşi Sözlük'ten tanıyorum sizi. Nickimi söylesem siz de beni tanırsınız. Ben o vakit Beşiktaşlı bütün yazarları takip ediyordum. Siz üç kuruşun hesabını yapanların önde gideniydiniz. Sağ bek alınmayıp Serdar Kurtuluş'un hatasından dolayı elendiğimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında herkes yoğun bir şekilde bu durumu eleştirirken siz "bir oyuncuyla mı değişecekti her şey" diyordunuz.. Fikret Orman'ı pazarlık dehası diye savunup Ahmet Nur Cebi'de değişmenizin sebebi nedir? En ufak bir eleştiri bile yapmıyordunuz yapanlara da yoğun bir şekilde saldırıyordunuz. Sizin Fikret Orman ya da akrabası filan olduğunuzu kinayeli şekilde iddia edenler vardı.

Bir oyuncuyu çok isteme tavrını anlarım ama siz bu konuda samimi değilsiniz. Sene başından beri yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç daha ziyade yönetime bir garezinizin olduğu yönünde. Sebebini bilmesem de şimdilik susuyorum bu konuda.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 15:13:36 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk yarına kadar Atletico Mineiro'ya cevap verecekmiş. Anlaşma süresi iyi olsa da teklif Hulk'un istediğinden düşükmüş.

https://twitter.com/brunoandrd/status/1354756436090359814

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Nedense transfer dönemlerinde taraftara sallamak da moda oldu. Transferi bizi dinleyerek yapan yok ki. Zaten isim düşmeden de kimse o gelsin bu gitsin muhabbeti yapmıyor. Ben hiç bir taraftarın transfer sezonunda kendiliğinden X oyuncu gelsin dediğini görmedim. Yöneticin, teknik direktörün şu oyuncuyla ilgileniyorum diyor. Sonra taraftar heyecanlanıp oyuncuyu istiyor. Ayrıca bu transfer döneminde illa Hulk gelsin diyen de çok azdır. Çoğunluk forvete bir oyuncu alınsın diyor. Hulk için bu kadar az fark kaldıysa Hulk olsun diyorlar. Transfer konusunda bu saatten sonra başarı da başarısızlık da yönetime yazar. Transfer yapmazlarsa ve işler kötü giderse ihale yönetimin üzerine kalır.

Yöneticiliğini Y sinden haberi olmayan adamlar gelir buraya bir de biliyormuş gibi hikaye anlatır. Başta anlattıkları işin hikaye kısmı, asıl söylenmek istenen 'taraftar daha sorumlu'. Onun derdi taraftar de değil, kendimi bir şekilde kanıtlayayım. 'Bu Forum'.

Eleman dün kaç günlük çalışmanın üzerine YouTube, FM scoutluğu diye buraya mesaj atıyor. Bu işin en iyi yapıldığı foruma hem de. Scoutluk'un S sini bilmez oturup tez yazacakmış.

Bunun gibilerine kargalar bile güler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güven'i kiralamak hem kariyeri hem de bizim için iyi olacak. Bizim onda göremediğimiz bir şeyler varsa başka takımlar görebilir. Bu şartlarda Cenk ve Hulk birlikte gelebilir de.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354754558359166977

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

bu sene afrika kupası varmı?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Valla kızma, ama çok boş bir yazı.

Mustafa Cengiz taktiği, taraftar istemiş de ondan almışlar. Falcao golleri sıralasa, hiç bir yönetici taraftar istedi de aldık demez; imza fotoğrafında olanların hepsi transfer sihirbazı diye ortada gezinirdi.

Gomis'e 500 bin Euro zam yapmamak için gönderdiler, Diagne ve Falcao'ya 35 milyon Euro kaptırdılar. Sorunca taraftar istedi de aldık. Gomis'i taraftar mı istedi de gönderdin?

Beşiktaş taraftarı bilinçli, çoğunluğu sene başından beri ara transferde 2 nokta transferin yeterli olacağını söylüyor.

Onu da yapın artık bir zahmet. 1.5 senede 3-3.5 milyon Euro maliyetle başka hangi kanat forveti alacaksın? Sözleşmesi biten Koita'yı bile alamıyorsun işte, İngiltere'den en vasat santraforu kiralasan 6 aylık maliyeti 1 milyon Euro zaten.

300-500 bin Euro'dan kaçınılmayacak yerler var, şu anda oradayız.

Aynen öyle.... 1 milyon euro ffpden dolayı parası olan gs bile gidiyor diagneyi kiralıyor ingiltereye kiralık alıyor falan hocasının istediği forvet ortasaha sağ bek vs falan tamamlamaya çalışıyor. Yahu bizim ki ekmeğini taştan çıkartıyor yetmiyor artık adam diyor bir adam istiyorum bizimkiler saçma sapan işler yapıyor. Yeter yahu. Şenol güneş'e de bu konuda kızıyordum fatih terim gibi çıkıp söyleyeceksin. Laf etmezsen suçlu sen olursun. Bugün laf etmezsen Sergen yarın suçlu olacak sensin. Baskı altına sokmadığın sürece bu yönetim hiç bir şey yapmıyor. Şu josefleri falan bir iki hafta önceden getirseydi şuan belki gençlerbirliğinden falan en az 1 puan alır ve o 1 puan bizi şampiyon yapardı. Büyük resmi görsünler, 100 200 için bilmem kaç milyon euroluktan olacağız. Yada takımı komple boşaltsınlar. Bu şey gibi oluyor ne şampiyon olmak istiyorum ne tasarruf yapmak istiyorum gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin olmayan bir paranın üzerinde nasıl böyle rahat tasarrufta bulunuyorsun bilmiyorum ama ben hayatımda 300 bin Euro'yu bir arada görmedim. Sanırım sen de görmemişsindir ve sendeki bu rahatlık biraz da ordan geliyor. Mesela yukarıda bir arkadaş pazarlığın ince detaylarını anlatıyor Ahmet Nur Çebi'ye. Türkiye'deki en büyük 50 şirketten birisi olan ve her geçen yıl karını arttıran bir iş insanına bunu söylüyor.

Bekara karı boşamak kolay derler buradakilerin durum biraz da buna benziyor. Bu adam yönetime geleceği vakit şu an yaptıklarını vaat ederek geldi. Seçen delegeler de buna göre oy verdiler. Söylediklerinden farklı bir şey de yapmadı şimdiye kadar. Mesela üçün beşin hesabını yapmadan Bale'yi getireceğini söyleyen aday vardı seçilemedi. Eğer üçün beşin hesabını yapmayan bir başkan istiyorsanız buna vaat eden bir adaya oy verebilirsiniz hocam. Zaten Çebi yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla yeteri kadar linç edildi ama gelinen noktada takımı lider. Yine yaptığı ya da yapmadığı her şeyin sorumluluğunu alıyor başarısız olursa yine linç edeceksiniz. Ne onun tavrında ne de sizde bir değişiklik yok.

Kaldı ki siz de şundan üç beş yıl önce bu adamdan farklı düşünen birisi değildiniz. Ekşi Sözlük'ten tanıyorum sizi. Nickimi söylesem siz de beni tanırsınız. Ben o vakit Beşiktaşlı bütün yazarları takip ediyordum. Siz üç kuruşun hesabını yapanların önde gideniydiniz. Sağ bek alınmayıp Serdar Kurtuluş'un hatasından dolayı elendiğimiz Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında herkes yoğun bir şekilde bu durumu eleştirirken siz "bir oyuncuyla mı değişecekti her şey" diyordunuz.. Fikret Orman'ı pazarlık dehası diye savunup Ahmet Nur Cebi'de değişmenizin sebebi nedir? En ufak bir eleştiri bile yapmıyordunuz yapanlara da yoğun bir şekilde saldırıyordunuz. Sizin Fikret Orman ya da akrabası filan olduğunuzu kinayeli şekilde iddia edenler vardı.

Bir oyuncuyu çok isteme tavrını anlarım ama siz bu konuda samimi değilsiniz. Sene başından beri yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç daha ziyade yönetime bir garezinizin olduğu yönünde. Sebebini bilmesem de şimdilik susuyorum bu konuda.

Bugün bir SMS kampanyası düzenlense, o 300 bin Euro'yu bir kaç saat içinde toplayacak bir yapıdır Beşiktaş. Benim kişisel paramla ne alakası var, alakasız bir karşılaştırma.

Ayrıca olayları yanlış hatırlıyorsun.

Serdar Kurtuluş'un hatasından dolayı elenmedik şampiyonlar Ligi'nden. Zaten sağ bek İsmail Köybaşı oynadı o maçlarda, onun hatasından dolayı da elenmedik. (Arsenal maçlarından bahsediyoruz)

Orada senin rakibin Arsenal'di. Tur atlama şansımız %25'ti. 1 milyonluk bütçeyle alacağın sağ bek bu şansı en fazla %27 yapardı. Bu kadar bir fark için 2-3 senelik bir sözleşme imzalamaya gerek yoktu. Şimdi olsa, yine aynı şeyi söylerim.

Burada ise durum farklı. Şampiyonluk gerçekçi bir hedef ve Hulk tarzı bir adam şansımızı %40'tan %50'ye çıkarır tek başına. O zaman neyi bekliyoruz diyorum, kullanalım bunu.

Bu konuda fikirlerim aynı yani.

Ha çeşitli konularda fikirlerim değişmiş olamaz mı? Bir de sen 6.5 sene önce onu demiştin, şimdi bunu dedin" muhabbeti de anlamsız. 6.5 senede deneyimler kazandık, hayata bakışımız değişti, geberene kadar aynı şeyleri mi savunayım yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Güven'i kiralamak hem kariyeri hem de bizim için iyi olacak. Bizim onda göremediğimiz bir şeyler varsa başka takımlar görebilir. Bu şartlarda Cenk ve Hulk birlikte gelebilir de.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1354754558359166977
Birini almadan kiralamazlar umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bugün bir SMS kampanyası düzenlense, o 300 bin Euro'yu bir kaç saat içinde toplayacak bir yapıdır Beşiktaş. Benim kişisel paramla ne alakası var, alakasız bir karşılaştırma.

Ayrıca olayları yanlış hatırlıyorsun.

Serdar Kurtuluş'un hatasından dolayı elenmedik şampiyonlar Ligi'nden. Zaten sağ bek İsmail Köybaşı oynadı o maçlarda, onun hatasından dolayı da elenmedik. (Arsenal maçlarından bahsediyoruz)

Orada senin rakibin Arsenal'di. Tur atlama şansımız %25'ti. 1 milyonluk bütçeyle alacağın sağ bek bu şansı en fazla %27 yapardı. Bu kadar bir fark için 2-3 senelik bir sözleşme imzalamaya gerek yoktu. Şimdi olsa, yine aynı şeyi söylerim.

Burada ise durum farklı. Şampiyonluk gerçekçi bir hedef ve Hulk tarzı bir adam şansımızı %40'tan %50'ye çıkarır tek başına. O zaman neyi bekliyoruz diyorum, kullanalım bunu.

Bu konuda fikirlerim aynı yani.

Ha çeşitli konularda fikirlerim değişmiş olamaz mı? Bir de sen 6.5 sene önce onu demiştin, şimdi bunu dedin" muhabbeti de anlamsız. 6.5 senede deneyimler kazandık, hayata bakışımız değişti, geberene kadar aynı şeyleri mi savunayım yani.

Serdar'ın sakarlıkları başkaydı haklısın İsmail'di.

Doğru düzgün sağ bek oyuncusu bile olmayan takımda koca transfer sezonunda oyuncu bulamayıp sol beki oynatmıştık. İlk maçı 0-0  biten turun ikinci maçını 0-1 kaybetmemize rağmen bu maçı tek oyuncuyla alma ihtimalimiz yoktu ama 20 maçı Hulk'u alarak geçme ihtimali var. Yani eksik kadroya oyuncu takviyesi zaruri değil, lider takıma hulk zaruri.

Pekala.

Çevrimdışı mrred

Bizim ilgilendiğimiz Ferroya Gs de talip olcakmış Kaan ayhan işi olmazsa

https://twitter.com/NicoSchira/status/1354767563868221442
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar'ın sakarlıkları başkaydı haklısın İsmail'di.

Doğru düzgün sağ bek oyuncusu bile olmayan takımda koca transfer sezonunda oyuncu bulamayıp sol beki oynatmıştık. İlk maçı 0-0  biten turun ikinci maçını 0-1 kaybetmemize rağmen bu maçı tek oyuncuyla alma ihtimalimiz yoktu ama 20 maçı Hulk'u alarak geçme ihtimali var. Yani eksik kadroya oyuncu takviyesi zaruri değil, lider takıma hulk zaruri.

Pekala.

Neyi anlamıyorsun, çözemedim.

Eşleşmeden önce şansımızın düşük olduğu düşünülüyordu ve bu doğrultuda transferler ertelendi.

İngiltere ligi üçüncüsü ile eşleşmişsin. Norveç'ten alınacak Linnes ve orada küme düşen Fulham'dan alınacak Bryan Ruiz ile tur atlayacağını düşünmek mantıklı değildi.

Tur atlama ihtimalin düşük olan 2 maçı düşünüp, 4 senelik sözleşme imzalamak saçmaydı.

O maçtan 4 gün sonra Sosa alındı, iyi ki de beklenmiş.

Şu anda Aboubakar'a bir şey olsa, ligden kopacağımız ortada. Hala transfer yapılmasın, yedek olsa sorun çıkarmayacak adam alınsın diye ortalığı bulandırıyorlar.

Oynayacağın 20 maç var, transfer dönemi bitmek üzere. Hala 300-400 bin Euro maaş farkının hesabı yapılıyor, al artık adamı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Neyi anlamıyorsun, çözemedim.

Eşleşmeden önce şansımızın düşük olduğu düşünülüyordu ve bu doğrultuda transferler ertelendi.

İngiltere ligi üçüncüsü ile eşleşmişsin. Norveç'ten alınacak Linnes ve orada küme düşen Fulham'dan alınacak Bryan Ruiz ile tur atlayacağını düşünmek mantıklı değildi.

Tur atlama ihtimalin düşük olan 2 maçı düşünüp, 4 senelik sözleşme imzalamak saçmaydı.

O maçtan 4 gün sonra Sosa alındı, iyi ki de beklenmiş.

Şu anda Aboubakar'a bir şey olsa, ligden kopacağımız ortada. Hala transfer yapılmasın, yedek olsa sorun çıkarmayacak adam alınsın diye ortalığı bulandırıyorlar.

Oynayacağın 20 maç var, transfer dönemi bitmek üzere. Hala 300-400 bin Euro maaş farkının hesabı yapılıyor, al artık adamı.

Valla alınmayan sağ bek yüzünden 2 Kasım 2014 tarihindeki fener derbisinde sağ bek Necip oynamıştı. Alper, Caner, Emenike, Kuyt kısaca tüm fener takımı felç etmişti orayı. Yine aynı maçtan 1 hafta önce erciyes deplasmanında yine necip uzatmalarda top kaybedip golü yedirmişti. Daha çok var o sezon böyle olan maç.           

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim ilgilendiğimiz Ferroya Gs de talip olcakmış Kaan ayhan işi olmazsa

https://twitter.com/NicoSchira/status/1354767563868221442
Oyuncu ilk GS'ye önerildi. Menajeri fiyat yükseltmeye çalışıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir anda ne değişti acaba?

https://twitter.com/demarkesports/status/1354783490194157568

Cenk'i istemiyoruz. @cursedofdragon nerdesin  :evillol: 2-3 gün önce ne oldu Allah büyük işte. Lütfen almayın şu arkadaşı derdim normalde ama ne yapalım. Eğer Sergen istiyorsa alsınlar. Hulk'ta yatmış demekki. Geçmiş olsun hepimize.

Çevrimdışı mrred

Cengo gelirim demiş. En kötü Cenk gelecek iyi bari.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Başkan madem o kadar iyi iş adamı ticaretin ana kuralınıda biliyordur sermaye yoksa karda yok
kazanmak istiyorsan yatıracaksın.
alınabilir riskler var alınamaz riskler var 5 M maaşla bir oyuncu alırsan bu alınamaz risk bizim için kabul ederim
ama limitini 500 geçiyorsa ve bunun senin için büyük önemi varsa bu alınabilir riskdir.
evet sayın çebinin iyi bir şirketi yönetmesi referansdır ama hepimiz biliyoruzki kimler nereleri yönetiyor
birinin parayı yönetmesi için çok fazla paraya sahip olması gerektiği mantığı yanlış mantık öyle birşey olsa
bu ülkeyi yönetmek için iş adamı olma şartı olurdu değilmi.
500 b,n fark yüzünden madzucik kaçmış deniyor o 500 bini vermemek için belkide 100 M kaçıracaksın 5 ay sonra
biz 1 M fazla vererek batmayız ama 5 ay sonra 100 M kasaya koyarsak gelecek seneyi kurtarırız
bu alınabilir riskdir. takım lider böyle ufak dokunuşlarla şampiyon olması çok büyük ihtimal
yazında alalımmı almayalımmı diye karar verene dek hem şl den olduk hem uefadan kaybolan para ne kadardı
paramız yoktu mazeret değil ondan sonra alınan oyuncular belli hiç birine bonservis ödemedik
pek alada abuşla daha erken sözleşme yapabilirdik joseflede gelmek için kapıda bekleyen oyunculardı
o riski almadıkları için avrupadan elendik sonrada mecburen aldılar riski olan kaybolan onlarca milyon euroya oldu
avrupayı ellerinin tersiyle itip sonra taraftara avuç açtılar.
Bu başarılı yöneticilik değil. almak istediğin sıradan bir oyuncu değilki sana üç maç kazandırırmı kesin kazandırır buda kendi parasını maç piriminden çıkardı demek oluyor.
Bir senedir koita peşinde koşuyorlar bana bu bütün yaz welinton cisse peşinde koşmalarını hatırlatıyor
ne varsa şu oyuncuda töre olayı ayrı bir sorun onu neden yetiştirmedin alma niyetin kesindi neden oyalandılar
neden bütün oyuncuları tukaka yapıp o şekilde avrupa kupalarına çıkmalarına sebep oldun
fazla bol keseden atmak sakıncalı ama unutma fazla pintilik yapmakda aynı oranda sakıncalı
Beşiktaşın parasını çarçur etmesinler buna saygı duyarım ama çarçur etmesinler gerekli olanıda harcasınlar
para yokmuş bulsunlar bir zahmet o nedenle o koltuğa oturdular Beşiktaş başkanlık makamı ağlama yeri değildir
Fikret ormanı koruyormuşuz eleştirmiyormuşuz evet bende savunuyorum onu geldiğinde sıfır gelir vardı borçlardan nefes alınmıyordu market ya ümraniyede market icra davası açmışdı bırak borçların ödenmesini tesislerin mutfak masrafını karşılayamıyorduk şimdi duyuyormusunuz üçüncü büyük lafını o zaman bizi büyüklükten bile atmışlardı
Ne yaptı Fikret Orman yeni gelirler yarattı ondan daha önemlisi Beşiktaşın bu ülkenin en büyüğü olduğunu milletin kafasına çaka çaka anlattı bizim camiamız bileartık unutmuışdu bunu ts camiasına benziyorduk artık
evet kulüp hala borçlu ama eskiden küçük bütçeye sahip borçlu bir kulüpdük şimdi büyük bütçeye sahip borçlu kulübüz
bugün Fikret ormana yapılanlar geçmişde sebaya yapıldı tesadüf şu ki yapanlar hemen hemen aynı kişiler
yapılma nedenide aynı. biz seba dönemini çok iyi hatırlıyoruz belkide Fikret Ormanın adamı değilizde o dönemden gelecek olanı gördük bunu önlemeye çalışdık. neden şimdi yönetim borçlardan eleştirilmiyor FO bıraktıktan sonra 700 M arttı borç
kimsede ses yok FO nun hiç bir senesinde bir senede borç 700 M artış yapmadı üstelik stad yaparken
bencede konuşulmamalı nedenler belli gelirleri tıkandı giderler aynı duruyor dönemezler bu pandemi dövizin artışı vs mahfetti yönetimi iyi bile götürdüler helal olsun diyorum ben zaten bu yönetimin mali açıdan kulübü rahatlatacağına inanıyordum baskı yapılmamasıda doğru ama yinede sormak lazım 600 M bütçesi olan bir kulüp nasıl oluyor da 700 M borç yapıyor değilmi
para yok Beşiktaş için bir mazeret değil Beşiktaş herşeyden feragat edebilir ama sportif başarıdan asla feragat edemez.
ben hulk alınsında demiyorum yanlış anlaşılmasın alınsa çok iyi olur elbet ama bunu dillendirmeyecektin çıkıp tv ye hulkla ilgileniyoruz demeyecektin bunu dediğin anda bağlayıcı oldu aynı hatayı madzugic de yaptın eline yüzüne bulaştırdın şimdi hulkda yapamazsın kendi kendini kitledi yönetim açıklama kimsede ciddi ciddi transfer beklemiyordu bu takım yeterli deseydin hem takıma duyulan güveni arttırırdın hemde beklenti olmazdı sen yine kovala o zaman 500 ün pazarlığınıda yap
ama hulkla görüşüyorum diye tv ye çıkıp anlatırsan sonra 500 bin için anlaşma yapmadım diyemezsin.

Ayrıca bu forumda kişiselleşme hoş karşılanmaz Tuncaboylunun ekşide ne yazdığı kimseyi ilgilendirmez senin yaptığına bel altı vurmak denir. insanlar bırak altı yılı altı günde bile fikir değiştirebilir bizler yazılmış programlar değilizki talimat uygulayalım süreklilik kazanalım.
Bir fikrin varsa söylersin başkasının fikrinin zıttını düşünüyorsan tabikide bunu yorumlar tartışırsın bunlara eyvallah ama kişiselleştiğin anda muhatabın yazdığın kişi olmaz.  kişilerle değil konularla ilgili tartışın Ekşideki hesabınıda burda hörmeye kalkma burası ekşi değil verdiğimiz tepkide ordakinden çok farklı olur.

Çevrimdışı worns

Hulk meselesine takan taraftar değil ki. İsmi hem hoca hem yönetim tarafından zikredilmese Hulk kimin aklına gelecekti? Lider takıma transfer gerekip gerekmediği konusunda fikrini beyan eden Sergen hoca. Adam hücuma açıkça oyuncu istediğini söyledi, defalarca söyledi. Üstüne Hulk'u da söyledi. Takım iyi durumdayken yapılacak transfer daha kritiktir. Sıkı bir yarışın içindeyiz, umut vaat ediyoruz şampiyonluğa dair, küçük detayların sonucu belirleyeceği anlar yaşayacağız. Burada kısa vadeli bile olsa alınacak ekstra bir katkı, işleyen takımın üretmekte zorlanabileceği olası anlarda kilidi açacak ek bir yetenek çok şeyi değiştirebilir. Hocanın da fikri bu yönde. Hulk zorlansın diyen taraftarın da derdi, takımı bir biçimde zirveye taşımış hocasının beklentilerinin karşılanması. Bundan doğal ne olabilir?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Cengo gelirim demiş. En kötü Cenk gelecek iyi bari.
Hulk'u almıyorlarsa, o gelsin bari.

Kasımpaşa Koita'dan bonservis istemese, kimin geleceği belliydi.

Turgay Ciner Beşiktaş'ın çocuğu olabilir gerçekten.