2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2840810 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Hulk 3 - 3.5 arası bir şeye bitcek gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1354735999079866372
Bu fiyatlara kadar geldiyse buradan dönmemesi lazım.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1354734613193781248
Maaşının tamamını ödeyemeyiz. Hulk'tan ret yersek de Hulk'tan pahalıya gelir. Zaten Cenk de daha fazla oynayabileceği bir yere gitmek istiyor. Bize gelse oynayacağı yerlerdeki oyuncular çok formda. Ayrıca Cenk kesinlikle Türkiye'ye dönmek istemiyor.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1354736928483106819
Bu oyuncudansa Ferro daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca burada yazmamış ama takımı kiralama ücreti de talep ediyor. Bu transfer imkansız bence.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk 3 - 3.5 arası bir şeye bitcek gibi
Mirin, Lens ve Douglas üçlüsünden bir veya bir kaçını yollasaydık bence şimdiye kadar getirmiş olurduk. Tüm transferimizi tıkıyorlar. Yönetimin artık bir şekilde yollaması lazım. Oyuncular da eğer kalırlarsa futbol hayatları biter. 1 sene yok yere oynamayan oyuncuyu kimse istemez. Belki takım bulurlar ama daha az para kazanırlar. Yönetimin artık bir şeyleri gözden çıkarıp göndermesi gerek. Sezon sonuna kalırsa hiç gönderemezler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Akil Emre

Mirin, Lens ve Douglas üçlüsünden bir veya bir kaçını yollasaydık bence şimdiye kadar getirmiş olurduk. Tüm transferimizi tıkıyorlar. Yönetimin artık bir şekilde yollaması lazım. Oyuncular da eğer kalırlarsa futbol hayatları biter. 1 sene yok yere oynamayan oyuncuyu kimse istemez. Belki takım bulurlar ama daha az para kazanırlar. Yönetimin artık bir şeyleri gözden çıkarıp göndermesi gerek. Sezon sonuna kalırsa hiç gönderemezler.
Boyd sorgusuz giderdi, ve isteyeni de eminim çok olurdu. Şuan kendisine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Diğer 3 lüden umudum yok .

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Akmaya başladı beyler hadi bakalım :busted_cop:

Akşam Hulk Beşiktaş'ta sabah değil Akşam Beşiktaşta  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd sorgusuz giderdi, ve isteyeni de eminim çok olurdu. Şuan kendisine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Diğer 3 lüden umudum yok .

Boyd'dan bir Sergen'in ümidi var herhalde. Sol kanatta Larin, Nkoudou ve gelirse Cenk var. Sağda da Ghezzal, Töre ve gelirse Hulk var. Bu oyuncuların hepsi formda ve ana sorun çözücülerimiz. Kiraya versek daha iyi. Boşa kadroda kalabalık yapıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk'tan başka kimseyi beklemeyin Hulk olmazsa transfer yapılmaz Cenk işi de olmaz Cenk Türkiye'ye dönmek istemiyor ayrıca kendisine Cska dışında İspanya ve İtalya'dan da teklif varmış.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 14:01:31 Samet Ç ]

Çevrimdışı Akil Emre

Hulk'tan başka kimse beklemeyin Hulk olmazsa transfer yapılmaz Cenk işi de olmaz Cenk Türkiye'ye dönmek istemiyor ayrıca kendisine Cska dışında İspanya ve İtalya'dan da teklif varmış.
Ben sağ bek alınması taraftarıyım, daha önce de ts de kadro dışı kalan perreria yarım sezon iş görürdü.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben sağ bek alınması taraftarıyım, daha önce de ts de kadro dışı kalan perreria yarım sezon iş görürdü.

Aynen :claps: Bence de forvetten çok sağ bek önemli. Rosier' in yedeği Necip.. Hulk' a falan ihtiyaç yok. Sağ bek önemli

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen :claps: Bence de forvetten çok sağ bek önemli. Rosier' in yedeği Necip.. Hulk' a falan ihtiyaç yok. Sağ bek önemli
Köybaşı ve Serdar Kurtuluş bek rotasyonu ile şampiyon oldu bu kulüp bek transferi o kadar önemli değil şampiyonluk yolunda en azından bizim lig için.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1354735999079866372
300-500 bin Euro için kaçıracağız adamı, şaka gibi.

Gerçi adam 3'ü kabul etse, bizimkiler teklifi 2.5'a çeker.

Sanki niyetleri transfer yapmamak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligde rakip defansları rahat açan takım şampiyon oluyor. Onun için ben Rosier, Necip, Dorukhan olan bir bölge için endişe duymuyorum. Aboubakar'a bir şey olsa çözümümüz yok. Nasıl forvet için gereksiz diyorsunuz anlamıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Medyadaki gazetecilerin birçoğu menajerlerin paralı askeri. Kulüp bir konuda strateji geliştirip pazarlık yapmak istediğinde devreye bu gazeteciler girip ağzı bir karış açık tarftarı provakatif haberlerle o kulübe karşı galeyana getiriyorlar. Haliyle bütün strateji çöküyor ve menajerlerin istediği oluyor.

Ortada bir ticaret var. Ticaret beraberinde yüzlerce asli ve tali unsuru barındıran oldukça kompleks bir hukuki durum. İki taraf da kazançlı çıkmak için bütün şartları kendisine yontmak istiyor. Bir anlamda savaş gibi bir durum var ortada ama bir de ne görüyorsun içerden kuruşunu yemişsin. Tıpkı savaş sırasında bir ülkede iç karışıklık çıkarmak gibi bir şey bu durum. Artık savaşı bırakıp içeriye odaklanıyorsun haliyle savaşı da kaybediyorsun.

Kulübü bu süreci medyadan saklamadığı için suçlayamıyorum çünkü karşı tarafın menajerleri zaten servis ediyor. Gizli saklı sürmesi onların en başından işine gelmiyor.

Gerçekten çok yorucu bir süreç. Parayı bastırıp oyuncu almak dışında kolay bir yol yok. Bunun için de mali olarak güçlü olmak dışında bir yol yok. Ya da iş adamlarının sığıntısı olup paralarını yiyeceksin. Tabi bunu yaptıktan sonra da onlara göbekten bağlanmış olacaksın.

Spor kulüpleri şirket filan olsun deniyor da bu şartlarda ticaret şirketi olmanın imkanı yok. Bir şirkette herkesin payı bellidir, kararlar pay ve paydaş çoğunluğu ile alınır. Bu kararların sonuçlarından da o üyeler payları oranında sorumludur. Keza borçlarından da.. Ayrıca üyelerini belli kriterlere göre seçebilirsin. Ancak spor kulüpleri öyle mi? Akıllısı var aptalı var, eğitimlisi var cahili var, hırlısı var hırsızı var. Var oğlu var.. her kafadan bir ses çıkıyor. İşin sonu kötüye varınca kimseden hesap soramıyorsun. Taraftar kardeş sen şu transferi istiyordun ama geldi batırdı bizi sökül bakalım paraları diyemiyorsun. Gerçi yöneticiye de diyemiyorsun ama en azından onun kağıt üstünde bir sorumluluğu var. Her ne kadar o taraftar gelip ibra ediyor olsa bile..

Eskiden kulüplerin borcunun yöneticilerden kaynaklandığını düşünürdüm ama artık taraftarların onlardan daha çok sorumlu olduğunu düşünüyorum. Bir kulübün taraftarı neyse yöneticisi de genelde o oluyor. Değilse bile olmak zorunda kalıyor.

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2021, 14:21:38 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sen istiyor Şampiyonlar Ligi, inecek 500 bin euro daha :D Yoksa Çin orda USA orda Arabistan orda hadi bakalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pazarlık yerli oyunculara tutar ama yabancılarda ters tepebilir. Başkan bunu biliyordur umarım. Getirdiğimiz yabancılarda bizim dışımızda teklif veren yoktu, pazarlık yaptık. Mandzukic transferinde bu sıkıntı yaşanmış. Hulk transferinde rakiplerimiz var. Fazla pazarlık yapamayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Pazarlık yerli oyunculara tutar ama yabancılarda ters tepebilir. Başkan bunu biliyordur umarım. Getirdiğimiz yabancılarda bizim dışımızda teklif veren yoktu, pazarlık yaptık. Mandzukic transferinde bu sıkıntı yaşanmış. Hulk transferinde rakiplerimiz var. Fazla pazarlık yapamayız.
Bizden başka talibi olmayan N'sakala ve Welinton'da 50 bin Euro kırdı ya, herkesi öyle zannediyor olabilir.

Çevrimdışı can1903

Ben ne giden ne gelen olacağını düşünüyorum  :s20: :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Medyadaki gazetecilerin birçoğu menajerlerin paralı askeri. Kulüp bir konuda strateji geliştirip pazarlık yapmak istediğinde devreye bu gazeteciler girip ağzı bir karış açık tarftarı provakatif haberlerle o kulübe karşı galeyana getiriyorlar. Haliyle bütün strateji çöküyor ve menajerlerin istediği oluyor.

Ortada bir ticaret var. Ticaret beraberinde yüzlerce asli ve tali unsuru barındıran oldukça kompleks bir hukuki durum. İki taraf da kazançlı çıkmak için bütün şartları kendisine yontmak istiyor. Bir anlamda savaş gibi bir durum var ortada ama bir de ne görüyorsun içerden kuruşunu yemişsin. Tıpkı savaş sırasında bir ülkede iç karışıklık çıkarmak gibi bir şey bu durum. Artık savaşı bırakıp içeriye odaklanıyorsun haliyle savaşı da kaybediyorsun.

Kulübü bu süreci medyadan saklamadığı için suçlayamıyorum çünkü karşı tarafın menajerleri zaten servis ediyor. Gizli saklı sürmesi onların en başından işine gelmiyor.

Gerçekten çok yorucu bir süreç. Parayı bastırıp oyuncu almak dışında kolay bir yol yok. Bunun için de mali olarak güçlü olmak dışında bir yol yok. Ya da iş adamlarının sığıntısı olup paralarını yiyeceksin. Tabi bunu yaptıktan sonra da onlara göbekten bağlanmış olacaksın.

Spor kulüpleri şirket filan olsun deniyor da bu şartlarda ticaret şirketi olmanın imkanı yok. Bir şirkette herkesin payı bellidir, kararlar pay ve paydaş çoğunluğu ile alınır. Bu kararların sonuçlarından da o üyeler payları oranında sorumludur. Keza borçlarından da.. Ayrıca üyelerini belli kriterlere göre seçebilirsin. Ancak spor kulüpleri öyle mi? Akıllısı var aptalı var, eğitimlisi var cahili var, hırlısı var hırsızı var. Var oğlu var.. her kafadan bir ses çıkıyor. İşin sonu kötüye varınca kimseden hesap soramıyorsun. Taraftar kardeş sen şu transferi istiyordun ama geldi batırdı bizi sökül bakalım paraları diyemiyorsun. Gerçi yöneticiye de diyemiyorsun ama en azından onun bir sorumluluğu var. Her ne kadar o taraftar gelip ibra etse de..

Eskiden kulüplerin borcunun yöneticilerden kaynaklandığını düşünürdüm ama artık taraftarların onlardan daha çok sorumlu olduğunu düşünüyorum. Bir kulübün tarftarı neyse yöneticisi de genelde o oluyor. Değilse bile olmak zorunda kalıyor.
Valla kızma, ama çok boş bir yazı.

Mustafa Cengiz taktiği, taraftar istemiş de ondan almışlar. Falcao golleri sıralasa, hiç bir yönetici taraftar istedi de aldık demez; imza fotoğrafında olanların hepsi transfer sihirbazı diye ortada gezinirdi.

Gomis'e 500 bin Euro zam yapmamak için gönderdiler, Diagne ve Falcao'ya 35 milyon Euro kaptırdılar. Sorunca taraftar istedi de aldık. Gomis'i taraftar mı istedi de gönderdin?

Beşiktaş taraftarı bilinçli, çoğunluğu sene başından beri ara transferde 2 nokta transferin yeterli olacağını söylüyor.

Onu da yapın artık bir zahmet. 1.5 senede 3-3.5 milyon Euro maliyetle başka hangi kanat forveti alacaksın? Sözleşmesi biten Koita'yı bile alamıyorsun işte, İngiltere'den en vasat santraforu kiralasan 6 aylık maliyeti 1 milyon Euro zaten.

300-500 bin Euro'dan kaçınılmayacak yerler var, şu anda oradayız.

Çevrimdışı Karabay

Akmaya başladı beyler hadi bakalım :busted_cop:
Gündüz gelen duyumlara inanırım. Gece gelenlerin çoğu yalan dolan. O yüzden biraz heyecanlanmadım değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benzer muhabbetler 4 sene önce Babel transferinde de vardı.

Takımda tek eksik sol açıktı, Babel'i aldık.

Yok Deportivo'da 200 bin Euro alıyordu, yok ne lüzum vardı, yok senelik 2milyon Euro maaş çok fazla. Bonservisi olmayan adamı aldık, kilit adam oldu. Şampiyon olduk, UEFA'da çeyrek final oynadık, CL'de gruptan çıktık, üstüne bir de bonservisle sattık.

Aman "senelik 1.5 olmaz mı", "1.5+100 bin bonus'a ne dersin?" diye süründürüp kaçırsak, çoğunu alamazdık o başarıların.

Çevrimdışı Akil Emre

Ligde rakip defansları rahat açan takım şampiyon oluyor. Onun için ben Rosier, Necip, Dorukhan olan bir bölge için endişe duymuyorum. Aboubakar'a bir şey olsa çözümümüz yok. Nasıl forvet için gereksiz diyorsunuz anlamıyorum  :tabe:
Yanlış anlaşılma olmasın hulk ve sağ bek alınması taraftarıyım. Rosierin kart görme potansiyeli beni düşündürüyor, tecrübeli yedekleme iş görür. Sonuçta necip hem bek hem stoper hem de libero yedeği.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla kızma, ama çok boş bir yazı.

Mustafa Cengiz taktiği, taraftar istemiş de ondan almışlar. Falcao golleri sıralasa, hiç bir yönetici taraftar istedi de aldık demez; imza fotoğrafında olanların hepsi transfer sihirbazı diye ortada gezinirdi.

Gomis'e 500 bin Euro zam yapmamak için gönderdiler, Diagne ve Falcao'ya 35 milyon Euro kaptırdılar. Sorunca taraftar istedi de aldık. Gomis'i taraftar mı istedi de gönderdin?

Beşiktaş taraftarı bilinçli, çoğunluğu sene başından beri ara transferde 2 nokta transferin yeterli olacağını söylüyor.

Onu da yapın artık bir zahmet. 1.5 senede 3-3.5 milyon Euro maliyetle başka hangi kanat forveti alacaksın? Sözleşmesi biten Koita'yı bile alamıyorsun işte, İngiltere'den en vasat santraforu kiralasan 6 aylık maliyeti 1 milyon Euro zaten.

300-500 bin Euro'dan kaçınılmayacak yerler var, şu anda oradayız.

Nedense transfer dönemlerinde taraftara sallamak da moda oldu. Transferi bizi dinleyerek yapan yok ki. Zaten isim düşmeden de kimse o gelsin bu gitsin muhabbeti yapmıyor. Ben hiç bir taraftarın transfer sezonunda kendiliğinden X oyuncu gelsin dediğini görmedim. Yöneticin, teknik direktörün şu oyuncuyla ilgileniyorum diyor. Sonra taraftar heyecanlanıp oyuncuyu istiyor. Ayrıca bu transfer döneminde illa Hulk gelsin diyen de çok azdır. Çoğunluk forvete bir oyuncu alınsın diyor. Hulk için bu kadar az fark kaldıysa Hulk olsun diyorlar. Transfer konusunda bu saatten sonra başarı da başarısızlık da yönetime yazar. Transfer yapmazlarsa ve işler kötü giderse ihale yönetimin üzerine kalır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Abu olmasa larin var diye düşünüyor herkes ama ikisinin de performansının bu durumda olması ikisininde aynı anda sahada olmasından kaynaklı. İkiside birbirine yardımcı olup alan açıyor. Larin abunun yaptıklarını sahada tek başına yapamaz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...