bana hala iki yabancı alınacaksa ikincisinin stoper olması biraz garip geliyor. muhteşem bir stoper rotasyonumuz olmasa da oyuncular formda denebilir. hiç sevmezdim vida'yı ama hakkını verelim, konsantrasyonunu yükseltti ve takıma döndükten sonra gayet iyi performans veriyor. montero beklentileri aştı. yine welinton'a bayılmam ama öyle ya da böyle performans alıyoruz, kesicilik gerektiren maçlarda iş de gördü. necip'in stoper performansı bile kötü değildi.
bir kesin hücum hattı bu ok. ama 2.si için orta saha düşünülmesi daha fazla katkı sağlar. kağıt üzerinde geniş rotasyon var ama josef-atiba'yı hemen hiç dinlendiremediğimizi dikkate almak gerekir. fiziksel yönü öne çıkan bir oyun yapımız var. 8'de ozi ya da mensah kullanmayı tercih etmiyoruz. necip'in orta saha performansından bir şey beklememek gerektiği ortada. e dorukhan'dan da 20 dakika idare etmesinden fazla bir şey bekleyemedik. 2 yabancı alma imkanı varsa 6'da oynayabilen, atiba'yla da rotasyona girebilecek bir merkez orta sahayı (belki de kısa vadeli bir çözümle, 1.5 yıllık kontrat gibi) bağlamak daha akılcı olabililir.
şu an uzun vadeli kadro mühendisliği vs düşünülmez. zaten düşünülse hulk ilk sıraya yazılmazdı. kritik bir sezondayız. ekonomik olarak şampiyonluğa ve şl gelirine ne kadar ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. rakip kadroların maliyetleri çok fazla, uzun vadeli bir kaosa girmelerine ramak kaldı. iyi bir fırsat geldi. şu an dert tamamen ikinci yarıda fayda sağlayabileceğimiz maksimum oyuncuları bulmak olmalı.
illa orta saha alalım da demiyorum tabi ekonomik olarak olanak yoksa. santrafor alıp kapatalım. söylediklerim 2. transfer imkanı mevcutsa geçerli.