2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847356 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortalığı karıştırdı yine. Bunların işi gücü karıştırmak. Bu muhabirlerin Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum. Bunları takmamak lazım.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1354165245430919170

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

şifo Mehmet 😁😁
Yabancilardan nerdeyse hic, yerlilerde de az olsa bir kac tane var. ilhan mansiz, tümer, burak gibi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı nusretaslanturk

Eskilere gidersek çok sayarsın. Ben söyleyeyim bir tane: Tosic  :D
tosic’e de az sövmedik zamanında ama günün sonunda şampiyonalar liginde o Harika slolomu yapıyordu😁

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bana Anadolu'dan getirip uzun süre verim aldığımız kaç oyuncu sayabilirsin?

Beşiktaş tarihinden bahsediyorsan yüzlerce oyuncu var hangisini sayayım? Bu yıldan bahsediyorsan ben Welinton'dan memnunum yedek as götürüyor orayı. Futbol bilgisine güvendiğim yorumcular da aynı şeyleri söylüyor, bir burda bu adama ön yargı var.

N'sakala ise Rıdvan'ın yanında sönük kalıyor. Dümdüz atlet oyuncu. Biz böyle oyuncuları as oyuncu olarak yıllardır oynatıyoruz zaten. Bu sefer de rotasyonda oynatalım ne var yani. Rıdvan'ın da önünü kesmemiş olduk. İlerisi için yine düşünülür bir şeyler. Önce başarı olacak, sonra para gelecek daha sonra transferde kimi alalım muhabbetini yapacağız. Ama biz yine her zaman olduğu gibi tersten başladık niyeyse.

Çok çabuk gaza geliyor taraftar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

tosic’e de az sövmedik zamanında ama günün sonunda şampiyonalar liginde o Harika slolomu yapıyordu😁
En azından bedava geldi, az bir paraya oynadı ve parasını kazandırıp gitti. Biz onu sol bek olarak alıp sol stoper oynatmıştık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Koca koca adamların Hulk'un bize geleceğini düşünmesi mi yoksa yönetimin Hulk diyip olmayınca Koita'ya yönelmesi mı daha ilginç bilemiyorum 🤣

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ortalığı karıştırdı yine. Bunların işi gücü karıştırmak. Bu muhabirlerin Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum. Bunları takmamak lazım.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1354165245430919170
Olay ne?

Yabancilardan nerdeyse hic, yerlilerde de az olsa bir kac tane var. ilhan mansiz, tümer, burak gibi
Babel var ya 😁 hemde Kasımpaşa’dan 😁

Çevrimdışı mrred

Biz 1.5 yıllığına 3 teklif etmişiz
Hulk 2 yıllığına 4.5 istiyormuş

Tahminim 1.5 yıllığına 3.5 ile biter bu iş
Ya da 2 yıllığına 4 te biter.

sözleşme 6 ay + 1 yıl ya da 6+1.5 yıl şeklinde yapılmalı

opsiyonlar belli şartlarda devreye girmeli. Şampiyon olursak opsiyonlar devreye girmeli.

Her iki ihtimalde de 6 aylığına 1 milyon- 1.15 milyon civarında bir para veriyoruz. Makul sayılır.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2021, 23:51:02 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Babel var ya 😁 hemde Kasımpaşa’dan 😁
Biz onu ama ispanyadan dan getirdik.🙂

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu arada ben bu haberin feyk olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen önerilen rakama burun kıvırıyor biz de gazeteciler ile blöf yapıyoruz.

Ama tekrar söyleyeyim o rakamlara hulk olmaz. Aklı başında herkes bunun farkındadır. Ya rakam düşer ya da güle güle.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biz 1.5 yıllığına 3 teklif etmişiz
Hulk 2 yıllığına 4.5 istiyormuş

Tahminim 1.5 yıllığına 3.5 ile biter bu iş
Ya da 2 yıllığına 4 te biter.
2 yillik nasil oluyor, devre arasi sözlesmesi'mi bitecek ?

Çevrimdışı worns

@Erman1903 yine güzel bir listeyle bizlerle. eline sağlık. hepsi makul fiyatlarla bağlanırsa şans vermeye değer oyuncular. bazılarının maç videolarını izledim. joel abu hanna dikkatimi çekti. leverkusen altyapısından çıkmış, almanya'da çok şans bulamamış. zorya ilginç bir tercih olmuş, ama ukrayna'nın kalburüstü takımlarından. zorluk seviyesi olarak ligin buradan aşağı kalır bir yanı da yok. oyuncunun ayağı baya düzgün, kısmen bek özellikleri de var, açık alanda oynamaya yatkın gözüküyor. hızı yeterli seviyede. bunlara rağmen defansif istatistikleri de kötü değil. böyle bek özellikleri de içeren sol stoperler oyunun merkezini önde kuran takımlarda iş görüyor, seviyorum. belki ondan ilgimi çekti. kafa topları sıkıntı olabilir sadece.

wonderkid dediğin arkadaş zaten belli ki baya özel bi tip. yaşıyla beraber düşünürsek çok iyi gözüküyor.

Biz onu ama ispanyadan dan getirdik.🙂
doğru , kimden almıştık onu biz ya ?

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş tarihinden bahsediyorsan yüzlerce oyuncu var hangisini sayayım? Bu yıldan bahsediyorsan ben Welinton'dan memnunum yedek as götürüyor orayı. Futbol bilgisine güvendiğim yorumcular da aynı şeyleri söylüyor, bir burda bu adama ön yargı var.

N'sakala ise Rıdvan'ın yanında sönük kalıyor. Dümdüz atlet oyuncu. Biz böyle oyuncuları as oyuncu olarak yıllardır oynatıyoruz zaten. Bu sefer de rotasyonda oynatalım ne var yani. Rıdvan'ın da önünü kesmemiş olduk. İlerisi için yine düşünülür bir şeyler. Önce başarı olacak, sonra para gelecek daha sonra transferde kimi alalım muhabbetini yapacağız. Ama biz yine her zaman olduğu gibi tersten başladık niyeyse.

Çok çabuk gaza geliyor taraftar.
Toplama bakarsak istatistikler özellikle yabancılar konusunda Anadolu takımlarından aldığımız oyunculardan verim alma oranımızın çok düşük olduğunu söylüyor. Yerliler konusunda görece daha başarılıyız. Koita tipik kontra atak topçusu. O konuda da bitiriciliği sorunlu. Forvet yedeği diyorsun. Bir anda sakatlık durumunda as kadroya yazamayacağın oyuncuyu niye alırsın? Lens'i verip Koita'yı almak da sana bir şey kazandırmaz. Çünkü Lens'in maaşının tamamını siz ödeyin diye başlamış pazarlığa Kasımpaşa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Come to beşiktaş ergenliği yapmazsak Hulku senelik 1.8- 2  milyon gibi bir maaşa oynatabiliriz. Yoksa kontrat baya şişer.
The great gig in the sky

N’skala konusunda katılıyorum ve iyi ki Rıdvan var diyorum. Ama daha 5 gün var ve  A ismiyle başlayan hiç bir kanal’ın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, belki yöneticilerin sözlerini evirip çevirip veriyorlar. Ortalığı yangın yerine vermeyelim şimdiden
dedik ama 😁😁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Come to beşiktaş ergenliği yapmazsak Hulku senelik 1.8- 2  milyon gibi bir maaşa oynatabiliriz. Yoksa kontrat baya şişer.
Bu sefer bireysel kaldı o mevzu. Taraftar Talisca olayından sonra yoğurdu üfleyerek yiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Santrafor işi netleşmeden paylaşmayı düşünmüyordum lakin çok fazla stoper haber çıktı ve transfer penceresinin kapanmasına da pek vakit kalmadı.

Buyrun, uygun fiyatlı modern oynayabilecek solak stoperler.

https://www.transfermarkt.com.tr/pawel-bochniewicz/profil/spieler/248395

https://www.transfermarkt.com.tr/santiago-garcia/profil/spieler/90489

https://www.transfermarkt.com.tr/stefan-thesker/profil/spieler/175709

https://www.transfermarkt.com.tr/david-hancko/profil/spieler/404418

https://www.transfermarkt.com.tr/cedric-zesiger/profil/spieler/382478

https://www.transfermarkt.com.tr/ji-soo-park/profil/spieler/260197

https://www.transfermarkt.com.tr/joel-abu-hanna/profil/spieler/267330

https://www.transfermarkt.com.tr/jakub-kiwior/profil/spieler/425918

https://www.transfermarkt.com.tr/diego-braghieri/profil/spieler/55149

Aralarından David Hancko kiradaymış, Braghieri kulüpsüz, Jakub Kiwior ise wonderkid; özel bir oyuncu.

Bu listeye yine daha önce paylaştığım Mavropanos'da girebilirdi lakin geçen sezon sonunda kiralandı. Sağ ayaklı, iki stoperlik savunma yapan bir arkadaş. Pas boyu çok uzun olmasa da Artem Shabanov, yerlilerden ise ufak eksikleri olmasına rağmen Erdi Dikmen - Abdürrahim Bardakçı yazılabilir. Anadolu'dan yabancı olarak da Hatay stoperi Pablo Santos denebilir.
Arada kaynamasın çok iyi liste. Gece ortalık sakinleşince ayrıntılı şekilde inceleyeceğim. Eline sağlık @Erman1903  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bizden başka hiçbir avrupa kulübü hulka bu sözleşmeyi sanırım vermiyor. (Brezilyalılar bizi avrupalı sayıyordur herhalde :D)

Sadece arap yarımadasındakiler veriyor. Yaptığımız teklif gayet makul aslında 1.5 yıl için 3 milyon gayet iyi.

+1 şampiyon olursak devreye giriyor. Gayet güzel bir teklif bence bunun dışına çıkacaksak opsiyon konusunda

asla taviz vermeden çıkmalıyız. Şampiyon olamazsak sözleşme elimizde patlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizden başka hiçbir avrupa kulübü hulka bu sözleşmeyi sanırım vermiyor. (Brezilyalılar bizi avrupalı sayıyordur herhalde :D)

Sadece arap yarımadasındakiler veriyor. Yaptığımız teklif gayet makul aslında 1.5 yıl için 3 milyon gayet iyi.

+1 şampiyon olursak devreye giriyor. Gayet güzel bir teklif bence bunun dışına çıkacaksak opsiyon konusunda

asla taviz vermeden çıkmalıyız. Şampiyon olamazsak sözleşme elimizde patlar.
İyi oynarsa uzatırlar zaten. Ben o kadar fazla oynayacağını da düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

bana hala iki yabancı alınacaksa ikincisinin stoper olması biraz garip geliyor. muhteşem bir stoper rotasyonumuz olmasa da oyuncular formda denebilir. hiç sevmezdim vida'yı ama hakkını verelim, konsantrasyonunu yükseltti ve takıma döndükten sonra gayet iyi performans veriyor. montero beklentileri aştı. yine welinton'a bayılmam ama öyle ya da böyle performans alıyoruz, kesicilik gerektiren maçlarda iş de gördü. necip'in stoper performansı bile kötü değildi.

bir kesin hücum hattı bu ok. ama 2.si için orta saha düşünülmesi daha fazla katkı sağlar. kağıt üzerinde geniş rotasyon var ama josef-atiba'yı hemen hiç dinlendiremediğimizi dikkate almak gerekir. fiziksel yönü öne çıkan bir oyun yapımız var. 8'de ozi ya da mensah kullanmayı tercih etmiyoruz. necip'in orta saha performansından bir şey beklememek gerektiği ortada. e dorukhan'dan da 20 dakika idare etmesinden fazla bir şey bekleyemedik. 2 yabancı alma imkanı varsa 6'da oynayabilen, atiba'yla da rotasyona girebilecek bir merkez orta sahayı (belki de kısa vadeli bir çözümle, 1.5 yıllık kontrat gibi) bağlamak daha akılcı olabililir.

şu an uzun vadeli kadro mühendisliği vs düşünülmez. zaten düşünülse hulk ilk sıraya yazılmazdı. kritik bir sezondayız. ekonomik olarak şampiyonluğa ve şl gelirine ne kadar ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. rakip kadroların maliyetleri çok fazla, uzun vadeli bir kaosa girmelerine ramak kaldı. iyi bir fırsat geldi. şu an dert tamamen ikinci yarıda fayda sağlayabileceğimiz maksimum oyuncuları bulmak olmalı.

illa orta saha alalım da demiyorum tabi ekonomik olarak olanak yoksa. santrafor alıp kapatalım. söylediklerim 2. transfer imkanı mevcutsa geçerli.

Çevrimdışı worns

+stoper işine de yazın bakılır. hem gidecekler olur. montero belirsiz vs. belki bu sene ki performansıyla vida alıcı bulur. oyuncu havuzu geniş olur, yeni bir planlama yapılır.