2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850512 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

cenk'in önüne moskova, tel aviv, lefkoşa, istanbul seçenekleri sunulsa ilk istanbul'u elemez herhâlde. onun dönmeme şartı ingiltere, almanya, italya gibi liglerde oynama ihtimaline yönelik. avrupa diyor, ama ukrayna'ya da sıcak bakmaz mesela; böyle bir tercih için seçeneksiz bırakılması gerek.

bence rusya, ukrayna gibi ülkeler "türkiye'ye dönmek istememe" kararından önce üstü çizilen ihtimaller.
Zaten oynamak ve Avrupa Şampiyonası'na katılmak istiyorsa bizden iyi seçenek yoktur. O bence Türkiye'deki toksik ortamdan kaçıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her türlü Hulk transferi daha mantıklı duruyor. Hem ürün satışı hem de sahada daha faydalı olacakmış gibi görünüyor. Umarım istediğimiz rakamlara anlaşabiliriz. Bu arada yönetim teklifini biraz daha yükseltebilirmiş.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354063565070721026

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Her türlü Hulk transferi daha mantıklı duruyor. Hem ürün satışı hem de sahada daha faydalı olacakmış gibi görünüyor. Umarım istediğimiz rakamlara anlaşabiliriz. Bu arada yönetim teklifini biraz daha yükseltebilirmiş.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354063565070721026
Çin'e gittiginden midir nedir azda olsa Hulk'u idrak edemeyenler var daha :money: Futbolculuk hayatı boyunca maç başına neredeyse 1 gol katkısı ile oynayan oyuncudan bahsediyoruz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi annoca

bende genç fetişizmi vardır. her mevkide genç görmek isterim ama hulk denince orada duracan. yaşı maşı hiç önemli değil her türlü götürür orayı.

uzaktan şut atan 2 oyunumuz var biri adem diğeri hasic. hasic zaten süre alamıyor. adem golü attı ama daha ne vereceği belli değil süre alır mı alırsa verimi nasıl olur. golü hariç maçta yoktu zaten vs vs. hulk bize lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bende genç fetişizmi vardır. her mevkide genç görmek isterim ama hulk denince orada duracan. yaşı maşı hiç önemli değil her türlü götürür orayı.

uzaktan şut atan 2 oyunumuz var biri adem diğeri hasic. hasic zaten süre alamıyor. adem golü attı ama daha ne vereceği belli değil süre alır mı alırsa verimi nasıl olur. golü hariç maçta yoktu zaten vs vs. hulk bize lazım.
Bize kendi pozisyonunu yaratıp düzenli skor katkısı yapan oyuncu lazım. Bu Hulk da olur başka bir isim de olur. Hulk bunları yaparken bize ürün de sattıracak bir isim. Onun için diğer isimlerin önünde tutuyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Hulk en az iki sene daha taş gibi oynar. Oynayamasa bile tedirginliği yeter. Olsun be abi şu transfer hadi be.

Çevrimdışı Lucescu1903

Hulk en az iki sene daha taş gibi oynar. Oynayamasa bile tedirginliği yeter. Olsun be abi şu transfer hadi be.

2-3 rakibini sırtına alıp götürüp takım arkadaşlarına alan yaratması bile yeter. :)

Çevrimdışı mrred

Marco Livaja gündeme gelmiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Macin başlamasina saniyeler var, santra yapmak icin topun başinda Hulk ve Aboubakar, rakip defans o an ne düsünüyordur cok merak ediyorum 😁😁
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marco Livaja gündeme gelmiş
Daha önce de ilgilendiğimiz bir oyuncuymuş. Ama sonra vazgeçtiğimiz söyleniyor. Şimdi tekrar görüşmeye başladıysak Hulk'un alternatifi olabilir. Oyuncu yıllık 1 milyon euro teklifi ret etmiş. Maaşı 1.5 civarı kabul eder büyük ihtimalle gelirse.

https://twitter.com/Scoutmarkt2020/status/1354082193090486272

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha önce de ilgilendiğimiz bir oyuncuymuş. Ama sonra vazgeçtiğimiz söyleniyor. Şimdi tekrar görüşmeye başladıysak Hulk'un alternatifi olabilir. Oyuncu yıllık 1 milyon euro teklifi ret etmiş. Maaşı 1.5 civarı kabul eder büyük ihtimalle gelirse.

https://twitter.com/Scoutmarkt2020/status/1354082193090486272
Herif ne biçim kart görüyor böyle, her maç kırmızı görür bize gelirse.

Çevrimdışı Erman1903

Herif ne biçim kart görüyor böyle, her maç kırmızı görür bize gelirse.

Bildiğim bir oyuncu, biraz beyaz suçlu tarzı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine bir stoper ismi çıktı. Demek forvet ve stoper birlikte gelecek  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354130284296417281

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Montero olmadığında oynatmak için alıyoruz gibi görünüyor. Sence nasıl oyuncu Ferro @Erman1903 ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ferro baya süre almış. Portekiz ligi ve Avrupa Kupalarını topladığımızda 4500 dakika falan süre almış. Bu da yaklaşık 50 maç yapar yani 2 sezon gibi bir şey üst seviye oynamış bence iyi duruyor . Satın alma opsiyonlu kiralıcaksak bir anlamı var yoksa yetiştirici kulüp olmanın bir anlamı yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı ferdi1903

mustafa biz niye halen stoper almaya calsiyoruz? montero-vida-welinton arada necip en kötü durumda necip arayi dolduruyor

eksik olan asil sag bek ve golcüyken, acaba welintona gevinlmiyormu yoksa ne bilim

Çevrimdışı MUSTAFA_

mustafa biz niye halen stoper almaya calsiyoruz? montero-vida-welinton arada necip en kötü durumda necip arayi dolduruyor

eksik olan asil sag bek ve golcüyken, acaba welintona gevinlmiyormu yoksa ne bilim
Elimizdeki yerli stoperleri de kiraladık. Hasic'i ve kadro dışı olan oyuncuları gönderirsek 2 oyuncu alacağız. Zaten stoper sayımız 3 tane. Birisine bir şey olsa rotasyon dahi yapamayacağız. Necip'i o bölgede saymıyorum. Bunun için stoper kovalıyoruz bence. Ama kesinlikle forvet de gelecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine bir stoper ismi çıktı. Demek forvet ve stoper birlikte gelecek  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354130284296417281
Tam Premier League'e menajer saplaması olacakmış da, Covid dolayısıyla olamamış gibi bir profili var.

Bir kiralık adam daha almanın bir anlamı yok bence, zaten kadroda 4 tane kiralık adam var ve 3'ü ilk 11 oynuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam Premier League'e menajer saplaması olacakmış da, Covid dolayısıyla olamamış gibi bir profili var.

Bir kiralık adam daha almanın bir anlamı yok bence, zaten kadroda 4 tane kiralık adam var ve 3'ü ilk 11 oynuyor.

6 ay için kiralamayız. 1.5 sene kiralarız. Gelecek sene Montero'yu tutamazsak diye yapıyor da olabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes patır patır transfer yapıyor, biz ise koita ile uğraşıyoruz  :s20: :s20:

Çevrimdışı Erman1903

Montero olmadığında oynatmak için alıyoruz gibi görünüyor. Sence nasıl oyuncu Ferro @Erman1903 ?

Herhangi sivri özelliği olmayan fakat herhangi bir konuda da ortalama altı kalmayan pasör stoper. Pek hızlı veya çevik değil lakin önde oynamaya alışkın. Aman vermez savunmacı değil ama hamlelerle başarı yüzdesi ismi çıkan Leo'dan iyi. Toplam defansif hacim pek yüksek sayılmaz ama bunda oynadığı takımın da etkisi vardır.

Madem stoper işi tekrar gündemde ben de paylaşırım birkaç tane bu gece. Santrafor alıp kapatırız diye düşünüyordum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhangi sivri özelliği olmayan fakat herhangi bir konuda da ortalama altı kalmayan pasör stoper. Pek hızlı veya çevik değil lakin önde oynamaya alışkın. Aman vermez savunmacı değil ama hamlelerle başarı yüzdesi ismi çıkan Leo'dan iyi. Toplam defansif hacim pek yüksek sayılmaz ama bunda oynadığı takımın da etkisi vardır.

Madem stoper işi tekrar gündemde ben de paylaşırım birkaç tane bu gece. Santrafor alıp kapatırız diye düşünüyordum.
Sergen'e destek olmaya çalışıyor yönetim. Demek kadro dışılar konusunda gelişmeler olmuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sergen'e destek olmaya çalışıyor yönetim. Demek kadro dışılar konusunda gelişmeler olmuş.

Madem ben de elimden geleni yapayım hazırlamıştım bir liste, biraz eleme yapmak lazım. Bence arasında bu çocuktan iyiler var ama işe yaramaz herhalde 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Madem ben de elimden geleni yapayım hazırlamıştım bir liste, biraz eleme yapmak lazım. Bence arasında bu çocuktan iyiler var ama işe yaramaz herhalde 🙂
Sen paylaş, illa gören olur. Belki bir gören gösterir.

Beşiktaş Tarihi
★★★