2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851180 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haha yine bir ölüm kalım maçı. Bakalım ölecekmiyiz öldürecekmiyiz.
Genelde ölüyoruz ve bölüm sonu bossu da Sevilla oluyor. Sevilla yoksa kazanma şansımız var  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi NioHH

Genelde ölüyoruz ve bölüm sonu bossu da Sevilla oluyor. Sevilla yoksa kazanma şansımız var  :evillol:

Doğru yaa.. bende son yaz bir şey eksik diyordum. Sevilla nasıl oldu da Abu ya ve Ghezzal a salça olmadı. Nasıl oldu da bu saate kadar Hulk'a salça olmadı? Öldüler mi acaba? bir yoklasak mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Çok doğru bir hamle geldi  :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1353761184252645377
Mükemmel.

Takımı bu adamın üstüne kurmamız lazım 4 yıl kadar 6 numara aramayız.

Çok doğru hamle
The great gig in the sky

Çevrimdışı Lucescu1903

İçerden transferler yapıyoruz.Josef,Gökhan,Adem dışarıdan da takviye şart.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Yabancılardan biri gidiyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Abou'nun sözleşmesi hakkında bilgin var mı? Bizim josef'den sonra ilk iş onu uzatmak olmalı kısa süreli diye hatırlıyorum ben

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abou'nun sözleşmesi hakkında bilgin var mı? Bizim josef'den sonra ilk iş onu uzatmak olmalı kısa süreli diye hatırlıyorum ben
Belli bir maç oynarsa uzar diye sözleşmesi vardı. Anlaşmamız 1+1 idi. Onu da uzatırız yakında. Uzatma konusunda kiralık ve opsiyonlu oyuncularla konuşuluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Lensten kurtuluyoruz sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens, Kasımpaşa'ya gidiyormuş. Q7 sonrası Lens'ten de kurtaracaklar bizi. Hayırlı bir takım olma yolunda ilerliyorlar  :D Koita konusunda direnirler umarım  :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1353767386449666050

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Lens Koita takası olcak sanırım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

çarşıdan aldım manduzkic hulk eve geldim koita.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu fenerin aldigi Stoper iyi gibi , tıpkı bizim Montero gibi , tarzlari benziyor Hava topu hariç

Cok iyi uzun ve ters diagonal paslar atıyor , modern futbolda artık bu tarz stoperler is yapıyor

Iste tamda bu yüzden Ne yapıp edip Monteronun bonservisini almamız lazım en kotu ihtimal 1 yıl daha kirlamamiz lazım

Welinton Sakarı ile olacak işler değil bunlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens Koita takası olcak sanırım
İngiltere görmüş Lens'ten kurtulamadık. Şimdi bir de  Koita ile mi uğraşacağız?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu fenerin aldigi Stoper iyi gibi , tıpkı bizim Montero gibi , tarzlari benziyor Hava topu hariç

Cok iyi uzun ve ters diagonal paslar atıyor , modern futbolda artık bu tarz stoperler is yapıyor

Iste tamda bu yüzden Ne yapıp edip Monteronun bonservisini almamız lazım en kotu ihtimal 1 yıl daha kirlamamiz lazım

Çok ağır geldi bana. Montero ondan hızlı
The great gig in the sky

Umarım bir kısım taraftarimiz ve Hoca da Monteronun Ne kadar değerli bir stoper olduğunu görmüştür Dunku maçtan sonra

3 mac iyi oynadı yere göğe sığdıramadıniz , Necipten bir farki yok 3 mac iyi oynar 4.cu mac oyle şeyler yapar ki maçı kaybedersin , dun de sagolsun bunu bize bir kere daha gösterdi

Nskala ile birlikte maci veriyorlardı neredeyse

Çok ağır geldi bana. Montero ondan hızlı
Evet bana da öyle geldi ama tarz olarak benziyorlar abi , çocuk iyi uzun top ve ters toplar atıyor , Montero biraz daha hızlı ama bunun da hava topu daha iyi

Modern futbolda artık bu tarz stoperler gerekiyor abi , Welinton sakari gibi Stoperlerin devri bitti , Welinton gibi stoperler asla büyük takimlarda oynayamaz , oynayamayacak da

Çevrimiçi Samet Ç

Lens, Kasımpaşa'ya gidiyormuş. Q7 sonrası Lens'ten de kurtaracaklar bizi. Hayırlı bir takım olma yolunda ilerliyorlar  :D Koita konusunda direnirler umarım  :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1353767386449666050
İstanbul kulübünden teklif geldi bu sefer gider herhalde

Çevrimdışı AvrupaKartalı

iyimi ? 😀, eger bugünkü fenerle oynasaydik öyle 4 golle falan kurtulamazlardi, pelkasi cikart gol mol atamazlar. Berbat bir defansi var fb'nin, tamam daha ilk maciydi, ama ben tam aksine bunu nerden bulmuşlar dedim, hic begenmedim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ankarakartal06

koita nedir allah aşkına.

wellington - nskaladan ders çıkarmadınız mı ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi bir düşündüm de eğer Lens, Douglas ve Mirin gider, Hasic de kiralık giderse yabancı kontenjanımız baya rahatladığı gibi TFF harcama limitinde de baya yer açıyoruz. Lens- Koita takası olsa bile 1 tane boşluğumuz kalıyor. Bence Koita bu şekilde gelirse Hulk transferini etkilemez.

Beşiktaş Tarihi
★★★