2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851616 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Koita ve net gol vuruşu adam bildiğin kazma. Kariyerinde bir kere geçmiştir 10 golü o da geçen sene Paşa'da ki bu takımın üzerinde hiçbir baskı yok para sorunu desen o da yok burada bile 10 golü zor geçmiş. Devre arasında kulübede adam fazlalığı olsun diye transfer isteyen tek taraftar bizim taraftardır herhalde. Koita transferi paranın çöpe atılması demektir Koita olacağına hiç olmasın Güven'de gayet güzel kulübede oturabilir.
Şimdi Koita'yı alalım diyenler, (Lens Kasımpaşa'ya giderse) 6 ay sonra "Lens ile sözleşme uzatmamız lazım" diyecekler.

Çevrimdışı Lucescu1903

Koita bizim seviyemizde bir oyuncu değil.

Çevrimdışı mourinho1903

Bu tur yabancilarda en buyuk sikinti kontenjan doldurmasi. Hickimseyi alamasak ve Koita yarim seneligine kiralik vs gelse kimse birsey demez. Ama oyuncuya bonservis odeyeceksek, yarim seneden uzun kontrat yapacaksak yazik olur. 1 sene sonra gondermeye bakip zarar edecegimiz bir yabancimiz olur sadece. Koita gelirse rolu ve yetenekleri itibariyle kontenjan kaplayacak kadar kritik oyuncu da degil. Kenan Karaman gibi oyuncularin onun yapacagi isi yapar.

Çevrimiçi Samet Demir

Koita da olup güven de olmayan şey ne çok merak ediyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim transfer listeleri neden böyle diye soracağım ama bir liste yaptığımıza inanmıyorum.

https://twitter.com/rsceran/status/1353807605962047488

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Bizim transfer listeleri neden böyle diye soracağım ama bir liste yaptığımıza inanmıyorum.

https://twitter.com/rsceran/status/1353807605962047488

Dogru hatirliyorsam Gomez konusunda umutlar tukenmisken F.Orman bu transferi durdurup E.Torunogullarina git bir daha Gomez'i dene, sartlari zorla demisti.
En azindan Erdal oyle anlatmisti.

EDIT: linki buldum hatta:

https://www.kartalbakisi.com/gundem/gomez-den-once-o-isimle-anlasmistik-aciklama-h13292.html
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2021, 13:03:27 mourinho1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic Ümraniye'ye gitmiyormuşuz. 16 yabancı olduğundan kadroda da tutabiliriz ama Süper Lig veya Avrupa'dan bir takıma kiralayacakmışız gibi duruyor.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1354024449562054656

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

K, o, i, t ve a harfleri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güven de gidici gibi. Kiralık yada satılık olarak gidecek deniliyor. Farkı bana göre yok. Gol istatistiği de daha iyi Güven'in  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi NioHH

Bu Koita işinde ciddi menajer pisliği döndüğünü bir tek ben mi düşünüyorum?

Çevrimdışı Lucescu1903

Bende düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Menajer olmadan transfer yapılmıyor. Bence transfere performansa bakarak yaklaşmak lazım. Sistemimize uyabilir ama sakatlık geçmişi ve performansı çok tartışılır. Şu anda taraftarı Hulk'a odakladılar. Koita gelirse bu şartlarda 1-0 geriden başlar. Eğer performansı da istenilen seviyede olmazsa Sergen seçti diye eleştirilmeye başlar. Şu anda ya Hulk yada ismi duyulmamış bir oyuncu getirmek yönetim için en akıllıca hamle olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ümraniye'ye Hasic yerine Atakan'ı göndermişiz. İyi hamle  :)

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1354033286415331329

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

K, o, i, t ve a harfleri.

Farklı bir ten ve muhtemelen farklı uzunluktaki uzuvlar.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Moskova Avrupa değil mi?

Avrupa diyince Rusya akla gelir mi bilemedim.

Petersburg olsa anlarım da moskova değil bence. Zenit olsa tamam da
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa diyince Rusya akla gelir mi bilemedim.

Petersburg olsa anlarım da moskova değil bence. Zenit olsa tamam da
Futbolda Avrupa deyince, Avrupa Kupalarında oynayan ve Türkiye olmayan ülke geliyor benim aklıma.

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı Egos

Futbolda Avrupa deyince, Avrupa Kupalarında oynayan ve Türkiye olmayan ülke geliyor benim aklıma.

olabilir; belki cenk de avrupa derken rusya, israil, güney kıbrıs'ı kastetmiştir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

olabilir; belki cenk de avrupa derken rusya, israil, güney kıbrıs'ı kastetmiştir.
Türkiye dışında bir yer istiyormuş demek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

Türkiye dışında bir yer istiyormuş demek  :tabe:

cenk'i ateşe atmaya lüzum yok, twitter mesajı neticede. gerçekleşirse yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olacak, böyle bir şeyi kendi inisiyatifiyle yapmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

cenk'i ateşe atmaya lüzum yok, twitter mesajı neticede. gerçekleşirse yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olacak, böyle bir şeyi kendi inisiyatifiyle yapmaz.
O haberden yola çıkarak yazmadım. Cenk Türkiye'ye dönmek istemiyormuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

O haberden yola çıkarak yazmadım. Cenk Türkiye'ye dönmek istemiyormuş.

cenk'in önüne moskova, tel aviv, lefkoşa, istanbul seçenekleri sunulsa ilk istanbul'u elemez herhâlde. onun dönmeme şartı ingiltere, almanya, italya gibi liglerde oynama ihtimaline yönelik. avrupa diyor, ama ukrayna'ya da sıcak bakmaz mesela; böyle bir tercih için seçeneksiz bırakılması gerek.

bence rusya, ukrayna gibi ülkeler "türkiye'ye dönmek istememe" kararından önce üstü çizilen olasılıklar.