2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852298 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Lucescu1903

çarşıdan aldım manduzkic hulk eve geldim koita.

İnşallah böyle olmaz.Koita alınacağına hiç alınmasın mevcut kadro ile devam edilsin daha mantıklı olur.

Çevrimdışı Savaş

Çok ağır geldi bana. Montero ondan hızlı
Beli çok kalın. Ayağı iyi ama hantal bi adam gibi. Biraz hızlı forvetlerin karşısında patatese döner.

Çevrimdışı Savaş

Neyseki en baştan kendimi Koita'ya alıştırmıştım. Çok koymuyor bana o yüzden.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yalnız takımda bu kadar siyahi oyuncu olduğu bir dönem hatırlamıyorum ben , ismi geçenler de hep siyahi, sanırım Sergen hoca bu sene Fener’in yarışta olacağını biliyormuş  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Josef de souzanin sözleşmesi 1 yıl uzatılmis

2+1 yıl olarak guncellenmis , güzel is :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erman1903

Bu fenerin aldigi Stoper iyi gibi , tıpkı bizim Montero gibi , tarzlari benziyor Hava topu hariç

Cok iyi uzun ve ters diagonal paslar atıyor , modern futbolda artık bu tarz stoperler is yapıyor

Iste tamda bu yüzden Ne yapıp edip Monteronun bonservisini almamız lazım en kotu ihtimal 1 yıl daha kirlamamiz lazım

Welinton Sakarı ile olacak işler değil bunlar..

Tüm lig transferlerini inceliyorum, geldiği lig seviyesinin düşüklüğü ve çeviklik dışında çok fazla eksiye sahip değil. İkili mücadele, hava topu, pas boyu uzunluğu, önde oynamayı sevme gibi özellikleri var. Ağır bir oyuncu olduğu söylenemez, biraz süratlenebiliyor aslında sadece dediğim gibi çevik değil. Pozisyon alma değerleri güzel çıkıyor, bu sene hafif düşüş var ama biraz bek oynamasının da bunda etkisi vardır. Skor katkısı falan da yapabiliyor, oyunun hücum yönüne katkısı var para yapabilecek bir oyuncu Szalai, scout transferi.

Lakin stoper çataçat maçta değerlendirilir, bu maç ölçü olmaz rahat oynadı.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2021, 22:14:18 Erman1903 ]

Çevrimdışı Lucescu1903

Tüm lig transferlerini inceliyorum, geldiği lig seviyesinin düşüklüğü ve çeviklik dışında çok fazla eksiye sahip değil. İkili mücadele, hava topu, pas boyu uzunluğu, önde oynamayı sevme gibi özellikleri var. Ağır bir oyuncu olduğu söylenemez, biraz süratlenebiliyor aslında sadece dediğim gibi çevik değil. Pozisyon alma değerleri güzel çıkıyor, bu sene hafif düşüş var ama biraz bek oynamasının da bunda etkisi vardır. Skor katkısı falan da yapabiliyor, oyunun hücum yönüne katkısı var para yapabilecek bir oyuncu Szalai, scout transferi.

Lakin stoper çataçat maçta değerlendirilir, bu maç ölçü olmaz rahat oynadı.

Katılıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı mrred

Koita neden beğenilmiyor ben de onu anlamıyorum. Fiyat performansa göre bence kötü transfer değil.

İki ayağını da kullanıyor.
Net gol vuruşları var
Kafa vurabiliyor.
Geniş alanda etkili
Dar alanda sırtı dönük link up oynuyor

Bence kötü transfer değil. 600 700 bin euroya oynayacaksa gayet iyi transfer.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koita neden beğenilmiyor ben de onu anlamıyorum. Fiyat performansa göre bence kötü transfer değil.

Net gol vuruşları var
Kafa vurabiliyor.
Geniş alanda etkili

Herkesin sorduğu soru şu: Hulk mu Koita mı? Bunun cevabı Koita olmamalı. Birbirlerinin alternatifleri de olamamalılar. Ayrıca Koita'nın sakatlık geçmişine bakmanı tavsiye ederim. Koita fiyat-performans topçusu olabilir ama ilk tercihimizin gelmesini tercih ederim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi NioHH

Net gol vuruşları var
Kafa vurabiliyor.
Geniş alanda etkili

Abi Koita dan bahsettigine emin misin? Adam 30 yaşında ve kariyeri boyunca 47 Gol atmış. Nasıl net gol vuruşu bu? Geniş alanda etkili mi? olabilir ama biz geniş alanda pek oynamıyoruz. Bu Takım sanki daha net birini arıyor. Hulk olur, Niang olur, o kalitede başka biri olur ama Koita olmaz. Koita benim açımdan NSakala nin ofansif versiyonu ki NSakala Koita dan kariyerli Anderlecht falan var kariyerinde

Çevrimiçi Samet Ç

Koita ve net gol vuruşu adam bildiğin kazma. Kariyerinde bir kere geçmiştir 10 golü o da geçen sene Paşa'da ki bu takımın üzerinde hiçbir baskı yok para sorunu desen o da yok burada bile 10 golü zor geçmiş. Devre arasında kulübede adam fazlalığı olsun diye transfer isteyen tek taraftar bizim taraftardır herhalde. Koita transferi paranın çöpe atılması demektir Koita olacağına hiç olmasın Güven'de gayet güzel kulübede oturabilir.

Çevrimdışı mrred

Abi Koita dan bahsettigine emin misin? Adam 30 yaşında ve kariyeri boyunca 47 Gol atmış. Nasıl net gol vuruşu bu? Geniş alanda etkili mi? olabilir ama biz geniş alanda pek oynamıyoruz. Bu Takım sanki daha net birini arıyor. Hulk olur, Niang olur, o kalitede başka biri olur ama Koita olmaz. Koita benim açımdan NSakala nin ofansif versiyonu ki NSakala Koita dan kariyerli Anderlecht falan var kariyerinde

buyur golün her türlüsünü atmış son 2 sezondaki tüm golleri
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Mbaye Niang'da olmaz bence bal yapmayan arı o adam kanata koysan skor katkısı çok düşük kalıyor santraforda hiç olmuyor zaten.

Çevrimdışı mrred

Koita ve net gol vuruşu adam bildiğin kazma. Kariyerinde bir kere geçmiştir 10 golü o da geçen sene Paşa'da ki bu takımın üzerinde hiçbir baskı yok para sorunu desen o da yok burada bile 10 golü zor geçmiş. Devre arasında kulübede adam fazlalığı olsun diye transfer isteyen tek taraftar bizim taraftardır herhalde. Koita transferi paranın çöpe atılması demektir Koita olacağına hiç olmasın Güven'de gayet güzel kulübede oturabilir.
Yedek alıyoruz yaw 5 6 maç iş görsün yeter
The great gig in the sky

Çevrimiçi NioHH

Gollerin çoğu kontratak dan yani geniş alanda kaydedilmiş. Kilitlenmiş maçı söküp alacak biri değilki bu. Anca skor üstünlüğünü ele geçtiğinde rakip üstüne gelirken koşturmalik. YouTube da bide kacirdiklarini koysalar keske.

Sonucta 30 yasinda ve 47 golü var... bak 50 bile degil 47. Koita ile kontenjan harcanacağına vallah Güven beklesin kadroda yada alt yapıdan genç birini koyalım. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yapma gözünü seveyim, ne koitasi, bu adam golcü falan degil, hem bu bos alanlari bizde asla bulamaz, bunun bide sacma sapan kacirdigi gollerin videosu var, bide ona bak derim, daglara taslara giden vuruşlari. Bize gelirse wagner love gibi bile olamaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Sinan23

Mbaye Niang'da olmaz bence bal yapmayan arı o adam kanata koysan skor katkısı çok düşük kalıyor santraforda hiç olmuyor zaten.

Niang yerine koitaya razıyım. 2 ayak hareketi yapıp şut çekecek diye atak öldürür o.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2021, 00:30:05
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Lens için Kasımpaşa veya AZ Alkmaar deniyor. Biri olurda kurtuluruz artık şu kabustan. :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens için Kasımpaşa veya AZ Alkmaar deniyor. Biri olurda kurtuluruz artık şu kabustan. :akuma:
Gitsin de nereye giderse gitsin. Zaten her türlü zarar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2021, 00:34:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gitsin de nereye giderse gitsin. Zaten her türlü zarar.

Gidecekler gitse bişeyler olacak gibi hissediyoruz  :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gidecekler gitse bişeyler olacak gibi hissediyoruz  :biggrinking:
Hiç bu kadar yakın olmamıştık. Onun için yeşillendi ortalık zaten  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2015-2016 sezonunda Kasımpaşa' ya 2-1 yenildiğimiz maçta Koita' nın kaçırdığı goller gözümün önünde hâlâ :D

O maçtan sonra bize oynadığı her maçta Drogba gibi oynadı gerçi