2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862633 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

İghalo için kulübü kiralarız ama maaşının yarısını ödersiniz demişler ben böyle duydum.  yıllık maaşı 8 milyon Euro  yarım dönem kiralayım desen 2 milyon eder onu da elemişizdir.

5 milyon bonservis istemişler Murat Özen haber girmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes çatır çatır transfer yapıyoruz, bu kadro YETERSİZ! Takım gide gide en iyi performansı bu dönemde göstermesi çok yanıltıcı oldu. 21 küsür hafta var, böyle gidersek patlarız.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen'in olduğu yerde scouting transferi olmaz bence önceden full genç ve adı sanı duyulmamış performansı iyi oyuncu yazıyordum buraya artık uğraşmıyorum bile çünkü scouting transferi dediğimiz transfer artık Sergen olduğu sürece yılda bir kere yapılır o da yerli oyuncu olarak hoca fazlasıyla garantici ve en garanti dediklerinde bile yanılma payı yüksek.

Ben tarz değişimi hissediyorum ama artık paylaşım yorucu oluyor solak stoper çalışasım var biraz da ilerledim ama 3-4 saat düşürüp bitirmeye pek hevesim yok faydası da olmaz zaten.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/tevfikken_/status/1352710037328826374

Hulk transferine farklı bir bakış açısı getirmiş bu arkadaş güzel flood. Tek takıldığım nokta ghezzal'i kesip hulk'u atacak sağ kenara diyor ancak ben hala hulk'un hangi mevki için istendiğini tam olarak bilmiyorum eğer dediği gibi yaparsa hoca yani larin/nkudu mensah/ljajic hulk önde de abou olacaksa takımın tüm ahengi kaybolabilir bir anda. Koita vs gibi çok daha az maliyetle yalnızca abou'nun yokluğunda formayı vereceğimiz bir santrafor yedeğine bakmak varken ille de hulk tercihini anlayamıyorum gerçekten.

doğru yerlere parmak basmış

ama ben neden forvet bakıyoruz anlamıyorum, evet abou-larin ileride sıkıntı çıkarabilir ama orta saha ikilisine birilerini almak daha elzem bence

ha hoca ghezzal'i ortaya atarım hulk sağa geçer diyorsa bir şey diyemem, ama haberler hiç öyle durmuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes çatır çatır transfer yapıyoruz, bu kadro YETERSİZ! Takım gide gide en iyi performansı bu dönemde göstermesi çok yanıltıcı oldu. 21 küsür hafta var, böyle gidersek patlarız.
Bu iyi gidiş biraz zafer sarhoşu etti. Ama Sergen ve yönetim değiller. Transfer yapacağız. Ancak kimi alırız orası muamma  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Ben tarz değişimi hissediyorum ama artık paylaşım yorucu oluyor solak stoper çalışasım var biraz da ilerledim ama 3-4 saat düşürüp bitirmeye pek hevesim yok faydası da olmaz zaten.
tarz değişimi derken? oyuncu seçimlerinde mi
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Takım gayet yeterli ve bu takıma formda döndüğüne inandığım Gokhan Töre ve Ljajic katılıyor.Şu an takımın alternatifsuz tek oyuncusu Aboubacar.Aboubacar'ın olası bir yokluğunda onun yerine kullanabileceğimiz veya olası Larin yokluğunda gol yüküne destek çikacak bir oyuncuya ihtiyacimız var.Aboubacar'ın 21 maçın minumum 19 unda oynayabileceğini bilsek transfer yapmasakta olabilir yani.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kaan1903

Taraftarın biri koitayı ekleyerek gelecekmisin bize demiş Koita da beğenmiş. 
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ... Hulk Costa İghalo vs derken Koita gelmez inş.

Çevrimdışı Erman1903

tarz değişimi derken? oyuncu seçimlerinde mi

Öyle çok garip adamlar çıkmıyor, ighalo Musa gibi çıkanlar da bir çoğu uydurma duruyor. Mesela Anadolu'dan bir yabancıyla adamız hiç geçmedi Maxim menajeri bir yol yaptı falan. Bence bunlar olumlu işaretler.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2021, 00:57:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Taraftarın biri koitayı ekleyerek gelecekmisin bize demiş Koita da beğenmiş. 
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ... Hulk Costa İghalo vs derken Koita gelmez inş.

Robinho beklerken Fatih Tekke gelmişti güzel kardeşim .
Biz yine de herşeye hazırlıklı olalım  :biggrinking:

Robinho beklerken Fatih Tekke gelmişti güzel kardeşim .
Biz yine de herşeye hazırlıklı olalım  :biggrinking:

Gerçekten bu takımda fatih tekke falan oynamıştı  :evillol: Ben beynimden silmiştim.
1 sene oynamış ve istatistikleri
10/11   Süper Lig   2                  GOL ASİST YOK
10/11   Türkiye Kupası   1   GOL ASİST YOK
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 01:02:05 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Erman1903

Anladığım kadarıyla şu an için yabancı stoper öncelikli değil kulüp planlarında.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2021, 01:09:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gerçekten bu takımda fatih tekke falan oynamıştı  :evillol: Ben beynimden silmiştim.
1 sene oynamış ve istatistikleri
10/11   Süper Lig   2                  GOL ASİST YOK
10/11   Türkiye Kupası   1   GOL ASİST YOK

Sezer, Gökhan Süzen , Ali Güneş unutmak olmaz  :biggrinking:
Ne adamlar geldi geçti şu klübten .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezer, Gökhan Süzen , Ali Güneş unutmak olmaz  :biggrinking:
Ne adamlar geldi geçti şu klübten .
Fahri Tatan, Baki Mercimek, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, Sinan Kurumuş, Veysel Cihan, Burak Kaplan, Tanju Kayhan gibi bir çırpıda saydığım çok fazla oyuncu var. Hiçbirini de sevmezdim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fahri Tatan, Baki Mercimek, Gökhan Zan, Ali Tandoğan, Sinan Kurumuş, Veysel Cihan, Burak Kaplan gibi bir çırpıda saydığım çok fazla oyuncu var. Hiçbirini de sevmezdim.
Hasan Türk, Diatta, Tabata, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Federico Higuain, Emre Özkan, Uğur Boral, Schildenfeld, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Ekrem Dağ
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 01:23:13 Samet Ç ]

Hasan Türk, Diatta, Tabata, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Federico Higuain, Emre Özkan, Uğur Boral, Schildenfeld, Fahri Tatan, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Ekrem Dağ

Gonzalo hugainin kardeşiii federico hugainnn beşiktaştaaa  :lol: :lol:
Hırvat stoper schidefeneld adam hırvatistan milli takımında oynuyor abi
Ekrem çekti topu ekrem mükkemel bir gol atıyor (fb volkanı astığı maç)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasan Türk, Diatta, Tabata, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Federico Higuain, Emre Özkan, Uğur Boral, Schildenfeld, Fahri Tatan, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Ekrem Dağ
Bu kadar adamı Anadoludan senelerce aldık. Yüzde 90-95'i de tutmadı. Hala devam ediyoruz. Şu altyapı işini bir an önce halletmemiz lazım. Borçların yarısı Anadolu topçularından geldi. Köybaşı ve Tabata transferleri ile Antep'e yatırım falan yaptık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Gonzalo hugainin kardeşiii federico hugainnn beşiktaştaaa  :lol: :lol:
Hırvat stoper schidefeneld adam hırvatistan milli takımında oynuyor abi
Ekrem çekti topu ekrem mükkemel bir gol atıyor (fb volkanı astığı maç)
Schildenfeld'in tek gözünün görmediğini aldıktan sonra anlamışlardı.  :D

Çevrimiçi levitate

Öyle çok garip adamlar çıkmıyor, ighalo Musa gibi çıkanlar da bir çoğu uydurma duruyor. Mesela Anadolu'dan bir yabancıyla adamız hiç geçmedi Maxim menajeri bir yol yaptı falan. Bence bunlar olumlu işaretler.

yaz transferlerimiz panikle yapıldı, lig temmuz'da anca bitti, zaman dardı vs.

bu sefer takvim daha rahat onun getirdiği özgüven var, ya da dilleri yandı dikkatli olmaya karar verdiler :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Hasan Türk, Diatta, Tabata, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, Federico Higuain, Emre Özkan, Uğur Boral, Schildenfeld, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Ekrem Dağ
günümüze doğru gelirsek

sinan kurumuş, pektemek, escude, dentinho, dany, jones, eneramo, aras özbiliz, alexis delgado, boyko, oğuzhan aydoğan, negredo, lens, love, mirin, diaby, boyd
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gs devirsoglun'un satis alma opsiyonu alamamislar, bu güzel haber, zaten gs gelmesi moralimi cok bozmuştu, sezon sonu hertürlü salca olmaliyiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs devirsoglun'un satis alma opsiyonu alamamislar, bu güzel haber, zaten gs gelmesi moralimi cok bozmuştu, sezon sonu hertürlü salca olmaliyiz.
Halil Dervişoğlu Milli takım hazırlık maçında Marcao'dan tokat yemişti. Gerek maç sonu açıklamaları gerekse GS'ye imza atmasıyla bizden uzak dursun dedirtiyor bana. Bu kadar karaktersiz oyuncuların takımda yeri yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç gerek yok Antalyaspor'da Fehmi Koç var onun önü daha açık bence yoklama yapabiliriz.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 03:09:07 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

Yetenekli ama ben santrafor tanımına pek oturtamiyorum onu, yanında golcü adamlarla merkezde olabilir daha çok kenar forveti gibi tarzı. Güven de Hollanda Liginde o ayar bir takıma gitse atar diye düşünüyorum. Dervişoğlu beğenmediğim bir yerli değil ama yine de yanılmamayı umuyorum, gelsin keyfine baksın biraz zaten sezon sonu kimseyi bulamaz muhtemelen o kulüpte.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yetenekli ama ben santrafor tanımına pek oturtamiyorum onu, yanında golcü adamlarla merkezde olabilir daha çok kenar forveti gibi tarzı. Güven de Hollanda Liginde o ayar bir takıma gitse atar diye düşünüyorum. Dervişoğlu beğenmediğim bir yerli değil ama yine de yanılmamayı umuyorum, gelsin keyfine baksın biraz zaten sezon sonu kimseyi bulamaz muhtemelen o kulüpte.
Bende kolay kolay gurbetci topculari begenmem, begendiklerimde genelde alman milli takima secilir. Ama halil baska, ben kendisinde yeni burak yilmaz görüyorum, hatta burakdan daha yetenekli bence, zaten satin alma opsiyonu alamamalari bunun göstergisi, ya cok istediler, yada hic satma niyetinde degiller, daha 21 yasinda, ilerde büyük para edecek diye düsünüyorlardir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !