2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862411 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

FM profili çok iyi  :tabe:
Daha iyi oyuncular da gördüm. Mesela bir Rosier değil. Ama gelişime açık bir profil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Zamanında oturup hesap yapmıştım. Bizim böyle 2,5-3,5 bandında maaş verebileceğimiz maksimum oyuncu sayısı 3. Bu 3 oyuncuyu kariyerine bakıp, kalanları da potansiyeline bakıp seçmemiz lazım. Bu potansiyelli oyuncuları ne kadar iyi bulursak kariyerli oyuncuları o kadar rahat getiririz. Hulk da ortam için gelecek gelirse. Ben para için oynayacağını düşünmüyorum.

Anadolu takımları uyandılar da yabancı sınırı kafalarına inecek. Bu yabancı sınırı bize değil onlara geliyor. Artık iyi yerli oyuncu bulmaları yada yetiştirmeleri gerek.

Eee biraz geç oldu tabi bunca yıl kurnaz menajerlerin kucağında gezdiler şimdi el mahkum sarılıyorlar scoutlara bizim ülkede her konuda böyle, yumurta kapıya dayanır, hatta kırılır milletin aklı başına anca gelir. Biz şu anda sportif olarak başarılıyız o yüzden durumlar göze batmıyor. Yarın ne olacağını bilemezsin, her attığın zar tutmaz camianın yatıp kalkıp hocaya sukretmesi lazım iş çok kötü yerlere gidebilirdi başka birisi takımın başında olsaydı, kulübün en büyük yıldızı kendisi.

Çevrimdışı Erman1903

Daha iyi oyuncular da gördüm. Mesela bir Rosier değil. Ama gelişime açık bir profil  :tabe:

Oyuncu FM profiline benzer bir tarzda gerçekten lakin ikili mücadelede sıkıntı gözüküyor, ortalamanın bir çıt altı o konuda. %56 başarı iyi sayılmaz mücadele adedi de ortalama.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eee biraz geç oldu tabi bunca yıl kurnaz menajerlerin kucağında gezdiler şimdi el mahkum sarılıyorlar scoutlara bizim ülkede her konuda böyle, yumurta kapıya dayanır, hatta kırılır milletin aklı başına anca gelir. Biz şu anda sportif olarak başarılıyız o yüzden durumlar göze batmıyor. Yarın ne olacağını bilemezsin, her attığın zar tutmaz camianın yatıp kalkıp hocaya sukretmesi lazım iş çok kötü yerlere gidebilirdi başka birisi takımın başında olsaydı, kulübün en büyük yıldızı kendisi.
Oyuncuları överken birlikte Sergen'i de övmek gerek. Yönetim transferler için haddinden fazla övülüyor. Övülsün ama büyük pay Sergen'de. Kendi isteyip getirdiği oyunculardan dolayı oluyor bu da. Umarım Sergen artık isim vermez. Verse de basına servis ettirmez. Sezon başında kimse böyle bir noktada olacağımızı tahmin edemezdi. Tahmin ettim diyen de yalan söylüyordur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Yalnız Hulk gelirse takıma şut çekmeyi de öğretir  :) fakat elimizi çabuk tutmamız da lazım yosmalar da ilgileniyormuş diye gördüm biran önce bitsin şu iş. 

[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 18:14:17 kaan1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu FM profiline benzer bir tarzda gerçekten lakin ikili mücadelede sıkıntı gözüküyor, ortalamanın bir çıt altı o konuda. %56 başarı iyi sayılmaz mücadele adedi de ortalama.
Oyunda alıp denemek lazım. Hava toplarında baya etkili olur ama bu profille.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Oyuncuları överken birlikte Sergen'i de övmek gerek. Yönetim transferler için haddinden fazla övülüyor. Övülsün ama büyük pay Sergen'de. Kendi isteyip getirdiği oyunculardan dolayı oluyor bu da. Umarım Sergen artık isim vermez. Verse de basına servis ettirmez. Sezon başında kimse böyle bir noktada olacağımızı tahmin edemezdi. Tahmin ettim diyen de yalan söylüyordur.

Oyuncular fazla övülüyor, evet biraz hak da ediyorlar ama bunu öyle süper adamlar olduğu için değil performanslarını yukarı çıkardıklarından yapmak lazım. Gelen adamlardan üst seviye olan Josef - Abou sayılır. Onlardan da Josef performansı düşmüş diğeri kimseden teklif alamıyordu, muhtemelen gözlerden uzak bir kulübe imza atardı. Ghezzal iyi bir futbolcu lakin kendi tarzında bana göre seviye olarak N'Koudou üzerinde değil, aranan tip de değildi. Şimdi takımda hemen herkes iyi oynuyor ama bu üstün kalite ile olan bir şey değil, önceden takımda olan oyunculardaki değişime bakarak da bu gözlemlenebilir. Bugün bir Necip bile iyi oynuyorsa performans vereceksin, Larin kral olduysa sen de bir şeyler yapmaya mecbursun. Takım yani Beşiktaş oyuncuların üzerinde. Ben Sergen'in gelmesini çok istiyordum, başarılı olamayacağını düşündüğü insanı istemez insan lakin bu planlamayla verdiği performans beklentimin epey üstünde. Eh yine de beni doyuramaz ama, aylarca mücadele ettim gelsin diye yanlışları olursa ilk ben çıkıp söylemek zorundayım.

Çevrimiçi murat

Şimdi de bize yazmışlar. Menajeri çok iyi çalışıyor.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1351807369613864960
bu çocuğu seyrettiğim maçlarda bir ışık göremedim.

Çevrimdışı Erman1903

Altlarda çok atmış ama seniorda ben de göremedim bir numarasını.

Çevrimdışı kaan1903

Heracles kiraladı

Çevrimdışı kaan1903

Şu River Plate’den sezon sonu sözleşmesi bitecek Santos Borre ile Nicolas de la Cruz u yoklamak lazım şimdiden düşmez büyük ihtimal de denemekte fayda var

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu River Plate’den sezon sonu sözleşmesi bitecek Santos Borre ile Nicolas de la Cruz u yoklamak lazım şimdiden düşmez büyük ihtimal de denemekte fayda var

Nicolas de la Cruz ismini bize yazmışlardı. Büyük ihtimalle bakıyoruzdur. Ancak bize düşer mi? Bence düşmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İkisi de iyi ama De la Cruz özellikle ilginç futbolcu Kaan.

Çevrimdışı kaan1903

İkisi de iyi ama De la Cruz özellikle ilginç futbolcu Kaan.
Transfer komitesinin haberi var mıdır bu oyunculardan

Çevrimiçi Samet Ç

O taraflardan oyuncu almak zor

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Kutucu gereksiz transfer olur elinde sadece kupada oynattığın bir Güven var zaten ikincisine gerek yok.

Çevrimdışı kaan1903

O taraflardan oyuncu almak zor
Zor da bir umut işte belki 4-5 büyük ligin kafa takımları girmezse şampiyonlar ligi faktörü ,biraz daha dolgun maaşla ikna edilebilirler. böyle oyuncular kulübe ciddi para da kazandırırlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet Kutucu gereksiz transfer olur elinde sadece kupada oynattığın bir Güven var zaten ikincisine gerek yok.
Adam gitti zaten Heracles'e.

Çevrimiçi murat

Hadi Josef bitir şu Hulk transferini bizim şartlarımıza göre!Bence Hulk transferi Lens'in gitmesine bağlı olacak.Renklilerin yaşadığı Persie ve Falcao transferlerinden kaynaklı genel bir çekince var bende dahil çoğu kişide.Bir yanım öyle derken bir yanım yatmaya gelmezde minumum %80 performansinı verirse çok değişik şeyler izleriz!  :bandit:
Nihat Kahveci'yi mesela sert şut atan oyuncu olarak tanırız değil mi?Benim hatırladığım 140 km süratla attığı şut-gol var.Hulk'un 210 km süratla attığı şut-gol mevcut :evillol: Herhalde en kötü şutunun hızı 140 km süratledir
maçlarda seyircisiz bol bol vurdurma sesi gelir kalecilerden :D

Çevrimdışı Erman1903

Transfer komitesinin haberi var mıdır bu oyunculardan

Bilemiyorum kardeşim o fizikle Epl teklifi alması zor. Eğer orta saha gibi değerlendirilirse İtalyanlar da pek bakmaz. İspanya'da orta üstü takımların dikkatini çekmiştir özellikle. Bir de parası çok olan bazı Arap-Çinliler olabilir. Bence düşebilir bize ama kolay değil oyuncuyu ikna edeceksin, takımı arada değil sonuçta-parayı tercih edecekse zor tabi.

Çevrimdışı kaan1903

Bilemiyorum kardeşim o fizikle Epl teklifi alması zor. Eğer orta saha gibi değerlendirilirse İtalyanlar da pek bakmaz. İspanya'da orta üstü takımların dikkatini çekmiştir özellikle. Bir de parası çok olan bazı Arap-Çinliler olabilir. Bence düşebilir bize ama kolay değil oyuncuyu ikna edeceksin, takımı arada değil sonuçta-parayı tercih edecekse zor tabi.

Aslında Avrupaya göre biraz daha dolgun maaşla şampiyonlar ligine vs. katılırsak ikna edebiliriz belki bir de bunlarda Gonzalo Montiel varmış boşa çıkan  sağ bek bildiğin bir oyuncu mu ?
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 20:15:08 kaan1903 ]

Çevrimiçi murat

İşte zaman da biraz daralıyor 1,5 Seneye 3-4M bence biraz hayal rakamlar Hulk için. Olmayacaksa son güne beklemeyelim yine biz bunu çok yapıyoruz sonra istediğimiz olmayınca akşam pazarından zar atıyoruz. Bir kere de plan üzerinden gitsek keşke.

Zaten bu konuda ciddiyiz hem yönetim hem teknik heyet istiyor, hatta Hulk'un seneler önce bu kulüpte oynamak isterim diye açıklaması vardı Porto maçından sonra ama bakalım neyi tercih edecek parayı mı yoksa gerçekten oynamak isteyeceği çok iyi bir ortamı mı ben de merak ediyorum.

Bir zamanlar FM'Live diye oyun vardı beta testerdım Kartal FC takımımın adıydı. Bendeydi Hulk, ucuza aldığımda tüm server isyan etmişti nasıl olur diye. Yine de benim çok meraklısı olduğum biri değil fakat gerçekten kendi stilinde çok güçlü bir futbolcu, moral bozucu goller atıyor ve o kalıba rağmen pis bir çalımcı. Psikolojik olarak büyük üstünlük sağlar gelirse, genç oyuncularımızın da piyasasını yükseltecektir.
hulk senelik 5 milyonluk kontratlar bulabilir lakin o kontratlar futbol oynamak için olmaz gibi. futbol oynamak için bizi seçebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Aslında Avrupaya göre biraz daha dolgun maaşla şampiyonlar ligine vs. katılırsak ikna edebiliriz belki bir de bunlarda Gonzalo Montiel varmış boşa çıkan  sağ bek bildiğin bir oyuncu mu ?

Olabilir ben çok imkansız görmüyorum ama elini biraz çabuk tutacaksın sezon sonunu bekleyen alamaz o oyuncuyu.

Montiel de iyi sende bu dönem hiç boş yok, oyun hacmi ortalamanın üstü fakat asıl dikkat çeken sonuç alması da yüksek biri skora katkı yapıyor. Öne cıkan iki özellik başarılı orta kesiş ve kıymetli paslar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★