2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863775 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

300-500 bin yüzünden inşallah kaçırmayız Hulku hoca çok istiyor belli ki.

Çevrimdışı Erman1903

300-500 bin yüzünden inşallah kaçırmayız Hulku hoca çok istiyor belli ki.

Ben hiç inanmıyorum olacağına Hulk'un bizi reklam olarak kullanıyor olma ihtimali daha yüksek geliyor.

Çevrimdışı kaan1903

Ben hiç inanmıyorum olacağına Hulk'un bizi reklam olarak kullanıyor olma ihtimali daha yüksek geliyor.
Sanmıyorum pek derdi reklam para olsa Arap liginden yıllık 10 milyon teklif almış reddetmiş . Benim düşüncem henüz karar veremedi Brezilya dan da teklif var şuan orda tatilde ülkesine dönmek isteyebilir. Bir de Porto ‘nun teklif yaptığı yazılıyor. Bakalım sonuç ne olacak birkaç güne belli olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sanmıyorum pek derdi reklam para olsa Arap liginden yıllık 10 milyon teklif almış reddetmiş . Benim düşüncem henüz karar veremedi Brezilya dan da teklif var şuan orda tatilde ülkesine dönmek isteyebilir. Bir de Porto ‘nun teklif yaptığı yazılıyor. Bakalım sonuç ne olacak birkaç güne belli olur

Pazartesi gününe kadar süre vermişiz herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

Pazartesi gününe kadar süre vermişiz herhalde  :tabe:
Çok uzun. Yalan olur o iş.
Ne demişti eks başkanımız? "bir transferin olmasını istemiyorsan ismini basına düşür."

Çevrimdışı Erman1903

Zor Hulk, bizimkiler de biraz alternatif çalışsın boş duranı Allah sevmez maçlar oynanıyor.

Çevrimdışı Savaş

Hulk işi çok dillendi. Olacağını sanmıyorum. Bence hoca dahil herkes ortalığı yemledi. Çok başka biri kovalanıyor bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk işi çok dillendi. Olacağını sanmıyorum. Bence hoca dahil herkes ortalığı yemledi. Çok başka biri kovalanıyor bence.
Bu yönetimin her transferi medyaya düşüyor zaten  başka birinin kovalandığını düşünmüyorum o yüzden.

Çevrimdışı GreenBook

Evet hulk işi çorba oldu yönetim bu tür şeylerin sızmasına müsade etmemesi gerektiği gibi sızdıranı da kapıdışarı etmeli gizlilik önemli
Umarım olur arada aman aman fark yok 1 milyon Euro orta yol bulunur gibi. Olur inşallah

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/tevfikken_/status/1352710037328826374

Hulk transferine farklı bir bakış açısı getirmiş bu arkadaş güzel flood. Tek takıldığım nokta ghezzal'i kesip hulk'u atacak sağ kenara diyor ancak ben hala hulk'un hangi mevki için istendiğini tam olarak bilmiyorum eğer dediği gibi yaparsa hoca yani larin/nkudu mensah/ljajic hulk önde de abou olacaksa takımın tüm ahengi kaybolabilir bir anda. Koita vs gibi çok daha az maliyetle yalnızca abou'nun yokluğunda formayı vereceğimiz bir santrafor yedeğine bakmak varken ille de hulk tercihini anlayamıyorum gerçekten.

Çevrimdışı kaan1903

Zor Hulk, bizimkiler de biraz alternatif çalışsın boş duranı Allah sevmez maçlar oynanıyor.
Alternatifi Tiquinho diyorlar.
Ben inanıyorum gelecek o Hulk ve acayip katkı alacağız

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/tevfikken_/status/1352710037328826374

Hulk transferine farklı bir bakış açısı getirmiş bu arkadaş güzel flood. Tek takıldığım nokta ghezzal'i kesip hulk'u atacak sağ kenara diyor ancak ben hala hulk'un hangi mevki için istendiğini tam olarak bilmiyorum eğer dediği gibi yaparsa hoca yani larin/nkudu mensah/ljajic hulk önde de abou olacaksa takımın tüm ahengi kaybolabilir bir anda. Koita vs gibi çok daha az maliyetle yalnızca abou'nun yokluğunda formayı vereceğimiz bir santrafor yedeğine bakmak varken ille de hulk tercihini anlayamıyorum gerçekten.
Hücumda kalite eksikliği olduğunu düşünüyordur ki bencede var. Larin'in gs maçında kaçırdığı golden görebilirsin bunu o maçta gs 10 kişi kalıp savunmaya gömülmese sabaha kadar oynansa 0-0 biterdi mesela ilerleyen haftalarda bu tür maçları çok oynayacağız. Hulk'u alırsan hücumda kaliten ve alternatifin artar en basitinden takımda yay dışından şutla tehlikeli olabilecek kaç kişi var veya frikikten tehlike yaratabilecek kaç kişi var
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 23:49:20 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücumda kalite eksikliği olduğunu düşünüyordur ki bencede var. Larin'in gs maçında kaçırdığı golden görebilirsin bunu o maçta gs 10 kişi kalıp savunmaya gömülmese sabaha kadar 0-0 biterdi mesela ilerleyen haftalarda bu tür maçları çok oynayacağız. Hulk'u alırsan hücumda kaliten ve alternatifin artar en basitinden takımda yay dışından şutla tehlikeli olabilecek kaç kişi var veya frikikten tehlike yaratabilecek kaç kişi var
Uzaktan şut çekebilen oyuncumuz var ama çok fazla şut çekmiyoruz. Daha çok pasllaşarak yada kanatlardan ceza sahasına girip oradan sonuca gitmeye çalışıyoruz. Kendi şutunu yaratabilen Hulk gibi bir oyuncu bizim için X faktör olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Alternatifi Tiquinho diyorlar.
Ben inanıyorum gelecek o Hulk ve acayip katkı alacağız

Tiquinho yeni transfer olmamış mı hiç duymadım. Gelirse muhtemelen performans verir Hulk ama pek öyle gelecek diye bir beklentim yok. Ben zaten scouting transferi severim, planlamada yüksek maliyetli şeylere karşıyım. Bir şeyi beğenmek de benim için çok önemli değil. Taraftar olarak isterim tabi gelsin, şampiyon da yapabilir var o güç.

Çevrimdışı kaan1903

Tiquinho yeni transfer olmamış mı hiç duymadım. Gelirse muhtemelen performans verir Hulk ama pek öyle gelecek diye bir beklentim yok. Ben zaten scouting transferi severim, planlamada yüksek maliyetli şeylere karşıyım. Bir şeyi beğenmek de benim için çok önemli değil. Taraftar olarak isterim tabi gelsin, şampiyon da yapabilir var o güç.

Aynen geçen sezon transfer olmuş ,Trt spor da söylediler , bir de geçen Asya'dan oyuncu var falan muhabbeti vardı.

Çevrimiçi tolga1903

Hücumda kalite eksikliği olduğunu düşünüyordur ki bencede var. Larin'in gs maçında kaçırdığı golden görebilirsin bunu o maçta gs 10 kişi kalıp savunmaya gömülmese sabaha kadar oynansa 0-0 biterdi mesela ilerleyen haftalarda bu tür maçları çok oynayacağız. Hulk'u alırsan hücumda kaliten ve alternatifin artar en basitinden takımda yay dışından şutla tehlikeli olabilecek kaç kişi var veya frikikten tehlike yaratabilecek kaç kişi var

Hücumda kalite eksikliği en net hissettiğimiz maçlar erzurum kayseri ve ankaragücü maçlarıydı gs maçı larin pozisyonu biraz zeminin de azizliği var larin aynı yerden daha 1 hafta önce rize'ye temiz bir ayak içiyle atmıştı hatırlarsan. Hocanın ön bölgeye oyuncu istemesinden daha normal bir şey yok ancak ben biraz daha fiyat/performans transferinin mevcut ekonomik şartlarda daha doğru olacağını düşünüyorum tabi burada da attığım arkadaşın dediği gibi işin içine scouting giriyor hoca hulk istemiyle daha kesin ve kısa vadeli çözüme yönelmiş durumda ama şayet hulk olmazsa alternatifinin de hazırda bekliyo olması gerekir çıkan haberler işte palmeiras falan teklif yapmış adama. Umarım şu kalan kısıtlı zamanda ön bölgeye hocanın da içine sinen ekleme yapılır ne diyeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen geçen sezon transfer olmuş ,Trt spor da söylediler , bir de geçen Asya'dan oyuncu var falan muhabbeti vardı.
Odion Ighalo, Çin'den dedikleri oyuncu. Ama onu da takımı kiralamak değil satmak istiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk pivot santrafor da olmuş. Bu basın çok komik  :D Basının işi haber vermek ama akıl verir olmuş.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1352721942487445505

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2021, 00:06:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Palmeiras nedir ya? Liglerinde 5.siradalar , şampiyonluktan uzaklar ve libertadores'e katılamayacaklar büyük ihtimal.

Hulk bakıyor ki Beşiktaş 1. Sirada stad , konum, renk, taraftar o biçim ateşli. Bunlar bu yıl CL'ye gider der kendi kendine ve kararını verir.

Hulk Hayırlı Olsun o zaman

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 00:56:22 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı kaan1903

Odion Ighalo, Çin'den dedikleri oyuncu. Ama onu da takımı kiralamak değil satmak istiyor.
İghalo için kulübü kiralarız ama maaşının yarısını ödersiniz demişler ben böyle duydum.  yıllık maaşı 8 milyon Euro  yarım dönem kiralayım desen 2 milyon eder onu da elemişizdir.

Çevrimiçi Samet Ç

Hücumda kalite eksikliği en net hissettiğimiz maçlar erzurum kayseri ve ankaragücü maçlarıydı gs maçı larin pozisyonu biraz zeminin de azizliği var larin aynı yerden daha 1 hafta önce rize'ye temiz bir ayak içiyle atmıştı hatırlarsan. Hocanın ön bölgeye oyuncu istemesinden daha normal bir şey yok ancak ben biraz daha fiyat/performans transferinin mevcut ekonomik şartlarda daha doğru olacağını düşünüyorum tabi burada da attığım arkadaşın dediği gibi işin içine scouting giriyor hoca hulk istemiyle daha kesin ve kısa vadeli çözüme yönelmiş durumda ama şayet hulk olmazsa alternatifinin de hazırda bekliyo olması gerekir çıkan haberler işte palmeiras falan teklif yapmış adama. Umarım şu kalan kısıtlı zamanda ön bölgeye hocanın da içine sinen ekleme yapılır ne diyeyim.
Sergen'in olduğu yerde scouting transferi olmaz bence önceden full genç ve adı sanı duyulmamış performansı iyi oyuncu yazıyordum buraya artık uğraşmıyorum bile çünkü scouting transferi dediğimiz transfer artık Sergen olduğu sürece yılda bir kere yapılır o da yerli oyuncu olarak hoca fazlasıyla garantici ve en garanti dediklerinde bile yanılma payı yüksek.
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 00:09:52 Samet Ç ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk pivot santrafor da olmuş. Bu basın çok komik  :D Basının işi haber vermek ama akıl verir olmuş.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1352721942487445505
Lafa gelince Porto herkesi 3 kuruşa oynatıyor, transfer dönemi gelince 34 yaşındaki Hulk'a (hem de pandemi sırasında) senelik 2 milyon Euro'dan fazla veriyor.