Oyuncuları överken birlikte Sergen'i de övmek gerek. Yönetim transferler için haddinden fazla övülüyor. Övülsün ama büyük pay Sergen'de. Kendi isteyip getirdiği oyunculardan dolayı oluyor bu da. Umarım Sergen artık isim vermez. Verse de basına servis ettirmez. Sezon başında kimse böyle bir noktada olacağımızı tahmin edemezdi. Tahmin ettim diyen de yalan söylüyordur.
Oyuncular fazla övülüyor, evet biraz hak da ediyorlar ama bunu öyle süper adamlar olduğu için değil performanslarını yukarı çıkardıklarından yapmak lazım. Gelen adamlardan üst seviye olan Josef - Abou sayılır. Onlardan da Josef performansı düşmüş diğeri kimseden teklif alamıyordu, muhtemelen gözlerden uzak bir kulübe imza atardı. Ghezzal iyi bir futbolcu lakin kendi tarzında bana göre seviye olarak N'Koudou üzerinde değil, aranan tip de değildi. Şimdi takımda hemen herkes iyi oynuyor ama bu üstün kalite ile olan bir şey değil, önceden takımda olan oyunculardaki değişime bakarak da bu gözlemlenebilir. Bugün bir Necip bile iyi oynuyorsa performans vereceksin, Larin kral olduysa sen de bir şeyler yapmaya mecbursun. Takım yani Beşiktaş oyuncuların üzerinde. Ben Sergen'in gelmesini çok istiyordum, başarılı olamayacağını düşündüğü insanı istemez insan lakin bu planlamayla verdiği performans beklentimin epey üstünde. Eh yine de beni doyuramaz ama, aylarca mücadele ettim gelsin diye yanlışları olursa ilk ben çıkıp söylemek zorundayım.