2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2863674 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonuslarla Hulk'un istediği parayı vermişiz. Herhalde kabul eder bunu da  :ebebe:
Geliyor mu yoksa?

Çevrimdışı tuncaboylu

Costa bizde çok kırmızı kart yer. Hulk gelecek gibi gözüküyor.

Hulk- Caner eşleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz  :biggrinking:
Fukara sümüğü gibi yere yapıştırır Caner'i. :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2021, 15:03:56
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Fukara sümüğü gibi yere yapıştırır Caner'i. :D

Diz çökmeye alışkın abi o zorlanmaz.  :biggrinking:

Çevrimdışı Erman1903

Ne olmuş buralar yahu :lol: Hulk'u ben imkansıza yakın görüyorum bizden çok para veren muhakkak vardır lakin kendisinin yurt dışı basında benim için para önemli değil yarışmacı bir yerde top oynamak istiyorum gibisinden açıklamalarını gördüm. Yine de çok zor bence fazla heyecan yapmayalım derim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne olmuş buralar yahu :lol: Hulk'u ben imkansıza yakın görüyorum bizden çok para veren muhakkak vardır lakin kendisinin yurt dışı basında benim için para önemli değil yarışmacı bir yerde top oynamak istiyorum gibisinden açıklamalarını gördüm. Yine de çok zor bence fazla heyecan yapmayalım derim.
Sağlam kaynaklardan işin bitmeye yaklaştığı söylenmeye başladı. Bonus ve ufak ayrıntılar konuşuluyor diyenleri de gördüm. Ne olacaksa önümüzdeki hafta içinde belli olacak zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

La bi dur iste, hayalimizin icine etme hemen😄, hayali bile güzel, evet gercekden zor cünkü isteyeni cokdur, ama düsünsene gerceklesiyor, ozaman buralar ne olur 🤪🥳😎
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Costa bizde çok kırmızı kart yer. Hulk gelecek gibi gözüküyor.

Hulk- Caner eşleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz  :biggrinking:
Öyle bir eşleşme yok arkadaşım. Daha insanlığımızı kaybetmedik şükür.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2021, 15:51:10
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Öyle bir eşleşme yok arkadaşım. Daha insanlığımızı kaybetmedik şükür.  :evillol:

Olacak , olmalı abi  :biggrinking:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Olacak , olmalı abi  :biggrinking:
Hulk gelsin hayırlısıyla daha ne eşleşmeler görecek bu ülke  :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Hulk vs yeni gol yemiş Muslera suratı

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1352597954780160000

Aynen öyle. Yıllık 20 milyon euro almışın be herif. Eğer oynamak istiyorsan buyur gel, takım formda, adından son kez söz ettirmek istiyorsan gel. Para için konuşuyorsan gelme, yaşın 35 zaten 1 milyon az almışın çok almışsın ne fark edicek yahu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

stoper haberlerini ben de anlamadım. tek yabancı transferi yapılacağını tahmin ediyorum ancak 2.si zorlanacaksa stoperdense orta saha bakılsa daha iyi olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu transferi neden istiyoruz acaba  :alala:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1352608096007446529
Welinton'u Arabistan'a satacağız galiba, umarım, inşallah, Allah'ım konuyu biliyorsun amin.

Çevrimiçi levitate

Bu transferi neden istiyoruz acaba  :alala:

https://twitter.com/_hakankurt/status/1352608096007446529
montero gitmeyecek gibi duruyor, vida ne olursa olsun gitmiyor

yoksa
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

stoper haberlerini ben de anlamadım. tek yabancı transferi yapılacağını tahmin ediyorum ancak 2.si zorlanacaksa stoperdense orta saha bakılsa daha iyi olur.
Josef'in muadili olabilecek bir oyuncumuz yok. Ancak o bölgede çok fazla oyuncumuz var. Onun için birini alacaklarını sanmıyorum. Transferi 1 forvet, 1 sağ bek ve 1 stoper alıp kapatacağız gibi duruyor. Hasic kiralanınca da Boyd kadroya eklenecek. Lens gidecek. Douglas ve Mirin de yatmaya devam edecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sağlam kaynaklardan işin bitmeye yaklaştığı söylenmeye başladı. Bonus ve ufak ayrıntılar konuşuluyor diyenleri de gördüm. Ne olacaksa önümüzdeki hafta içinde belli olacak zaten  :tabe:

İşte zaman da biraz daralıyor 1,5 Seneye 3-4M bence biraz hayal rakamlar Hulk için. Olmayacaksa son güne beklemeyelim yine biz bunu çok yapıyoruz sonra istediğimiz olmayınca akşam pazarından zar atıyoruz. Bir kere de plan üzerinden gitsek keşke.

La bi dur iste, hayalimizin icine etme hemen😄, hayali bile güzel, evet gercekden zor cünkü isteyeni cokdur, ama düsünsene gerceklesiyor, ozaman buralar ne olur 🤪🥳😎

Zaten bu konuda ciddiyiz hem yönetim hem teknik heyet istiyor, hatta Hulk'un seneler önce bu kulüpte oynamak isterim diye açıklaması vardı Porto maçından sonra ama bakalım neyi tercih edecek parayı mı yoksa gerçekten oynamak isteyeceği çok iyi bir ortamı mı ben de merak ediyorum.

Bir zamanlar FM'Live diye oyun vardı beta testerdım Kartal FC takımımın adıydı. Bendeydi Hulk, ucuza aldığımda tüm server isyan etmişti nasıl olur diye. Yine de benim çok meraklısı olduğum biri değil fakat gerçekten kendi stilinde çok güçlü bir futbolcu, moral bozucu goller atıyor ve o kalıba rağmen pis bir çalımcı. Psikolojik olarak büyük üstünlük sağlar gelirse, genç oyuncularımızın da piyasasını yükseltecektir.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 17:13:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Welinton'u Arabistan'a satacağız galiba, umarım, inşallah, Allah'ım konuyu biliyorsun amin.

Bu oyuncu modern oynuyor ama dün dikkatli incelediğimde ikili mücadelede ortalamanın biraz altında gördüm kendisini. Welinton kalır muhtemelen ama eğer gidecekse ve ligden birilerine bakacaksak Hatay sol stoperi Pablo Santos'un performansı epey düzgün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte zaman da biraz daralıyor 1,5 Seneye 3-4M bence biraz hayal rakamlar Hulk için. Olmayacaksa son güne beklemeyelim yine biz bunu çok yapıyoruz sonra istediğimiz olmayınca akşam pazarından zar atıyoruz. Bir kere de plan üzerinden gitsek keşke.
Plan yapmak için elimizde bir bütçemizin olması lazım. Şİmdi biz pazara çıkıp istediğimiz özelliklere en yakın ürünü en düşük fiyatla almaya çalışıyoruz. Ancak o ürünü almak için elimizden aynı anda kullanmadığımız bir ürünü de satmamız lazım. İşler bu kadar arap saçına dönmüş durumda. En sonunda Hulk gelmezse boştaki diğer oyunculara yönelir, hiçbiri olmazsa kiralık yada boştaki gözden düşmüş oyunculardan birisiyle imzalarız. Bana en kötü Ahmed Musa gelir gibi geliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens bir git artık be. Elde kaldı Konya ve Arap takımları  :tabe:

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1352616766481068033

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Plan yapmak için elimizde bir bütçemizin olması lazım. Şİmdi biz pazara çıkıp istediğimiz özelliklere en yakın ürünü en düşük fiyatla almaya çalışıyoruz. Ancak o ürünü almak için elimizden aynı anda kullanmadığımız bir ürünü de satmamız lazım. İşler bu kadar arap saçına dönmüş durumda. En sonunda Hulk gelmezse boştaki diğer oyunculara yönelir, hiçbiri olmazsa kiralık yada boştaki gözden düşmüş oyunculardan birisiyle imzalarız. Bana en kötü Ahmed Musa gelir gibi geliyor.

Şu anda ligde scout transferleri oluyor önceki dönemlere kiyasla oran baya yüksek. Kadzior, Zulj, Bytqi, Rahmanovic, Szalai, Osayi, Thelin hep bu işlere ilgi duyanın ilgisini çekebilecek isimler, Luckassen de hafif bir savunma performansı düşüşü olsa da değişik stoper. Kayseri'nin aldığı Maglica da mesela fakir BY17'sidir. Kulüpler biraz uyanıyor gibi işlere, performansı kötü olan adam az var Konya'nın Omolo Başakşehirin Duarte var mesela. Fm'ci.Karagumruk de sonunda bir kuş tutmuş olabilir aldıkları Castro diğer transferlerine kıyasla daha net adam.

Bizim bu işlerde de en iyisi olmamız lazım çünkü maddi durumlar bizi buraya getirdi, Hulk ayrı bir şey sadece isim transferi değil adam oynuyor da ama öyle bir tane adam alırsın ona da gücün yeterse, futbol 11 kişi oynanıyor kesinlikle çok iyi çalışmamız lazım. Hulk gelecekse de transfer açılmadan önümüzdeki sezonların planını yapacaksın, biz de hep gün gelip kapıyı çaldığı zaman çalışma başlıyor bu mentalite değişmeli.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 17:40:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda ligde scout transferleri oluyor önceki dönemlere kiyasla oran baya yüksek. Kadzior, Zulj, Bytqi, Rahmanovic, Szalai, Osayi, Thelin hep bu işlere ilgi duyanın ilgisini çekebilecek isimler, Luckassen de hafif bir savunma performansı düşüşü olsa da değişik stoper. Kayseri'nin aldığı Maglica da mesela fakir BY17'sidir. Kulüpler biraz uyanıyor gibi işlere, performansı kötü olan adam az var Konya'nın Omolo Başakşehirin Duarte var mesela. Fm'ci.Karagumruk de sonunda bir kuş tutmuş olabilir aldıkları Castro diğer transferlerine kıyasla daha net adam.

Bizim bu işlerde de en iyisi olmamız lazım çünkü maddi durumlar bizi buraya getirdi, Hulk ayrı bir şey sadece isim transferi değil adam oynuyor da ama öyle bir tane adam alırsın ona da gücün yeterse, futbol 11 kişi oynanıyor kesinlikle çok iyi çalışmamız lazım. Hulk gelecekse de transfer açılmadan önümüzdeki sezonların planını yapacaksın, biz de hep gün gelip kapıyı çaldığı zaman çalışma başlıyor bu mentalite değişmeli.
Zamanında oturup hesap yapmıştım. Bizim böyle 2,5-3,5 bandında maaş verebileceğimiz maksimum oyuncu sayısı 3. Bu 3 oyuncuyu kariyerine bakıp, kalanları da potansiyeline bakıp seçmemiz lazım. Bu potansiyelli oyuncuları ne kadar iyi bulursak kariyerli oyuncuları o kadar rahat getiririz. Hulk da ortam için gelecek gelirse. Ben para için oynayacağını düşünmüyorum.

Anadolu takımları uyandılar da yabancı sınırı kafalarına inecek. Bu yabancı sınırı bize değil onlara geliyor. Artık iyi yerli oyuncu bulmaları yada yetiştirmeleri gerek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakamları azıcık aşağı çekersek bu iş olur gibi görünüyor.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1352628313056014337

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Zamanında oturup hesap yapmıştım. Bizim böyle 2,5-3,5 bandında maaş verebileceğimiz maksimum oyuncu sayısı 3. Bu 3 oyuncuyu kariyerine bakıp, kalanları da potansiyeline bakıp seçmemiz lazım. Bu potansiyelli oyuncuları ne kadar iyi bulursak kariyerli oyuncuları o kadar rahat getiririz. Hulk da ortam için gelecek gelirse. Ben para için oynayacağını düşünmüyorum.

Anadolu takımları uyandılar da yabancı sınırı kafalarına inecek. Bu yabancı sınırı bize değil onlara geliyor. Artık iyi yerli oyuncu bulmaları yada yetiştirmeleri gerek.
Anadolu takımları acınacak durumda.

Denizlispor'un yabancılar gitmeye başladı, Malatyaspor'da oyuncular alacaklarından dolayı antrenmanı boykot etti.

Türkiye ligi, inanılmaz bir hızla dibi boyluyor.