2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862261 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Bulut ile arayı düzeltmeleri iyi oldu sürekli menajer transferi yapıyoruz zaten en azından Ahmet Bulut kaliteli topçu paslıyor kulübe.

Çevrimdışı celiker1

Ahmet Bulut ile arayı düzeltmeleri iyi oldu sürekli menajer transferi yapıyoruz zaten en azından Ahmet Bulut kaliteli topçu paslıyor kulübe.
Sezon başı oyuncu aldık mı ondan?Çok borç var ona filan deniyordu.Ne yaptılar acaba  :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı balkan-kartal

Hulk - Abuş - Larin   :bandit:
mesela ilerde bu ucluyle oynarsak
hamle oyunculari nkudu ghezzal :D
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Hulk hayır denilebilecek bir adam değil ama bu maddi imkansızlıklar çerçevesinde gerçekten atılacak fazla kurşunumuz yok iken,tam ihtiyacımız olan oyuncu mu karar veremedim.Sanki kalıplı,top indirip saklayabilen,dağıtabilen ve duran toplarda bu denli etkili olduğumuz devirde hava toplarında çok etkili olabilecek bir santrafor daha mantıklı geliyor.Hulk un maliyeti beklediğimden daha uygun ama daha önce düştüğümüz populist tuzaklara düşmememiz gerekiyor.

Çevrimdışı celiker1

Hulk'un instagram sayfasından hikayelerine bakarsanız çalışmaya devam ediyor ve çok fit.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hulk hayır denilebilecek bir adam değil ama bu maddi imkansızlıklar çerçevesinde gerçekten atılacak fazla kurşunumuz yok iken,tam ihtiyacımız olan oyuncu mu karar veremedim.Sanki kalıplı,top indirip saklayabilen,dağıtabilen ve duran toplarda bu denli etkili olduğumuz devirde hava toplarında çok etkili olabilecek bir santrafor daha mantıklı geliyor.Hulk un maliyeti beklediğimden daha uygun ama daha önce düştüğümüz populist tuzaklara düşmememiz gerekiyor.

Kesinlikle katılıyorum, mandzukici daha önde görüp daha çok istiyordum.
Fakat sergen  istiyorum demiş eğer gerçekten hocanın ihtiyacı varsa alsın.
Larini forvete atar en azından o yokken falan gibi bir sistem yapabilir.
Dediğim gibi evet popülist tuzaklardan uzak duralım ama oyun sistemize uygunsa burada takip edenler söylesin (larinin yaptığı presi katkıyı falan yapabilir mi mesela) buyursun gelsin, hocaya biraz da popülist davranıp hazır bir oyuncu verelim.
Fakat babel gibi çıkmasın, hulkun fm proilini paylaşabilecek var mı ?

Çevrimiçi Kartal Ç

koca camiada yok mu bir babayiğitler konsorsiyumu şu maaşın bir kısmına sponsor olacak.
hem tek kişiye de yüklememiş oluruz maliyeti kriz zamanı.  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk'u da tartışır hale geldik Hulk olmazsa  olacak olanda Koita veya benzeri bir oyuncu çünkü zaman kalmıyor ayrıca Hulk'a bağlanan maaş o oyuncuya da bağlanacak her türlü ve göndermeye çalışırken de maaşı yüzünden gitmeyecek.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Hulk un seneler önce bizi burada dağıttığı maçtaydım,biz hayran hayran ona bakıyorduk,o da hayran hayran tribünlere bakıyordu.Gelirse verim kesinlikle aliriz ancak rotasyon durumunda ya da Abuş a Allah korusun birşey olması durumunda,Abuş un pozisyonunda oynayıp,onun yapabileceklerine yakın şeyler yapabilecek kimse yok takımda.Buna Larin de dahil bence.Teknik bilgisi daha geniş olan arkadaşlar daha doğru değerlendireceklerdir ama itidalli düşünerek,taraftarın gazına gelmeden kısıtlı bütçemizle tam ihtiyaç olan adamı almak bizim için çok hayati.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk gelirse nerede oynayacak sorularına cevap bulmuş olabilirim. Ghezzal hocaya 10 numarada oynamak istediğini söylemiş. Hulk için sağ kanadı boşaltabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk'u da FM'de acayip yapmışlar. 34 yaşındaki oyuncunun hızı 15  :D

https://twitter.com/FMHikayeleri/status/1352349956514992128

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Aslında Hulk tipi bir dokunuşun faydalı olabileceği yapıdayız. Takım giderek daha da yakın oynamayı öğrendi. İlk dönemi saymazsak doğru pozisyon alıyoruz ve atletik açıdan ligin üzerinde kalabiliyoruz. Ofansif oyuncuların klasik yapıların aksine mücadele gücü yüksek oyuncular olması bize karşı önlem alınmasını zorlaştırıyor. Ancak yine de teknik açıdan sınırlıyız ve dar alanda efektif değiliz. Rakiplerin derinde savunup hata yapmayacağı maçlar olacaktır ve zorlanacağız. Hulk tipi bir oyuncu 3-4 maçı çözse şampiyonluk yolunda çok büyük katkı sağlar. Yaratabileceği defansif defekt takımın genel oyun karakterini düşünürsek tolere edilebilir, çoğu takım edemez biz ederiz.

Ha bana kalsa da ideal oyuncu değil. Abou ve Larin'i rahatlatacak, güçlü, hem kenar hem uçta oynamayı bilen bir hücumcu isterdim. Ama ara transfer döneminde doğru oyuncuyu bulma şansımız da o kadar yüksek değil. Hoca Hulk'u istiyorsa nasıl kullanacağına yönelik planı da vardır. İş yapabileceği düzen benim de az çok gözümde canlanıyor. 2-3 günde bir maça çıktığımız bir sezon ve Ghezzal'i ortada kullanma gibi opsiyonların doğabilecek olması da olumlu olur.

Çevrimdışı Erman1903

Hulk un seneler önce bizi burada dağıttığı maçtaydım,biz hayran hayran ona bakıyorduk,o da hayran hayran tribünlere bakıyordu.Gelirse verim kesinlikle aliriz ancak rotasyon durumunda ya da Abuş a Allah korusun birşey olması durumunda,Abuş un pozisyonunda oynayıp,onun yapabileceklerine yakın şeyler yapabilecek kimse yok takımda.Buna Larin de dahil bence.Teknik bilgisi daha geniş olan arkadaşlar daha doğru değerlendireceklerdir ama itidalli düşünerek,taraftarın gazına gelmeden kısıtlı bütçemizle tam ihtiyaç olan adamı almak bizim için çok hayati.

Abou gibi değil daha bireysel bir oyuncu lakin yüksek kuvvetiyle hücumun hemen her bölgesini kaldırır, güce rağmen yetenek de yüksek tarzı olmasa da birçok şeyi yapabilirliği var. Sol olarak başladı, sağ öne döndü. Hala performansı var, topla gidip ceza sahası dışından çok sert şutlar çekmek en sevdiği şey. Ben ilk çıktığı dönem hariç çok meraklı olmadım Hulk'a ama kendi tarzında çok güçlü bir futbolcu. İstediğin kapıyı kırmaksa ondan iyisi zor bulunur. Savunma yapmaz ama topu ayağından almak çok zordur, dağlara taşlara da vurabilir ara sıra. Bazen üstüste vurur bazen atar da, olayı bu alırken bileceksin.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 00:44:00 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Hulk gelirse nerede oynayacak sorularına cevap bulmuş olabilirim. Ghezzal hocaya 10 numarada oynamak istediğini söylemiş. Hulk için sağ kanadı boşaltabiliriz.
Kaynak ne bu konuda, 10 numara oynamak istiyorum demesi çok ilginç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Hulk'u da FM'de acayip yapmışlar. 34 yaşındaki oyuncunun hızı 15  :D

https://twitter.com/FMHikayeleri/status/1352349956514992128
92 kilo ne dana gibi maşallah
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaynak ne bu konuda, 10 numara oynamak istiyorum demesi çok ilginç.
Alper Bahadır canlı yayında söyledi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne cok yazmışsınız. Hulk harika olur bence de ama çok para istemiş. Çin'de dünyalığını yaptı zaten. Biraz indirim yapsın Avrupa kupaları için :D

Çevrimdışı Erman1903

Leo Pereira'nın ikili mücadele kazanma yüzdesinde sıkıntı gözüküyor, adet de çok yeterli değildi. İlgi doğruysa bunu dikkate almakta fayda var.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2021, 03:52:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Hulk tartışılacak oyuncu değil bence mandzukicden daha hazır daha iş yapacak bir isim sıkıntı şurada bizim oyun kurucumuz yok ljaic kayıp ozi bir var bir yok sezon başından beri kaybettiğimiz puanlar bu yüzden mensah bile etkili oynayınca Karagümrüge fark atıyoruz benim görüşüm madem çizgiyi aşıyoruz talisca zorlansin şu takıma talisca gelse şampiyonluk gelir ne mesut konuşulur ne başka takım medya şuan bile bizi kabullenmiş şampiyonluğun favorisi göstermisken talisca yada o işleri yapacak bir oyuncu ile önümüzde duramazlar.

He hoca diyorsaki ben ademden verim alırım on numaraya gerek yok ne yapıp edip hulku alalım hem hem hava hem motivasyon olur katkısıda olur.

BeŞiKtAşK