2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861336 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı can1903

Gellll hulkkk gellll kaleye gömüceksin yavrum benim biticek bu iş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk olursa Hulk - Abu rakip stoperlerin selası okunur  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk olursa Hulk - Abu rakip stoperlerin selası okunur  :D
Larin de var, of of.

Amerikan Güreşi izleriz sahada.

Çevrimdışı tuncaboylu

Açıkçası kıskandım bu transferi yazın Larin’i satıp oraya monte edebilirdik kiralık satın alma opsiyonlu almışlar

Valla bende kıskandım, halil beni heyecanlandırırdı. Kenandan kat kat daha yetenekli. Yazık oldu...
Elimizde oynatamadığımız Güven var, Halil'i ne yapacağız?

Ne halleri varsa görsünler.

Çevrimdışı can1903

Larin de var, of of.

Amerikan Güreşi izleriz sahada.

Şu üçlüyü ve Rıdvan - Roisier 5 lisini full dolu statta izlemeden ölmiyim istiyorum abi. Taraftarla bambaşka seviyeye çıkıcaklar bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Elimizde oynatamadığımız Güven var, Halil'i ne yapacağız?

Ne halleri varsa görsünler.

Güven büyük ihtimal kiralık gönderilecek. Sercan Dikmeye göre İtalya'dan Crotone ilgileniyormuş,Forvet transferi yapılırsa izin verilecekmiş.

Çevrimdışı kaan1903

Şu takıma bir de Hulk gelince düşünemiyorum  :lol: forma da yakışmış

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen istiyorsa Ahmet Bulut getirir Hulk'u söylenildiği gibi performans odaklı bir sözleşmede yapılırsa izlemeye doyamazsın. Hulk - Abu - Larin acayip yıpratır rakip defansları böylece orta sahadaki oyuncularımızda daha çok açık bulur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Şartlarımıza uymayacak yüksek ihtimal hulk. Tek büyük korkum yüksek ücret verilmesi takımı bozmaya hiç gerek yok ha gelirse senelik 1.5 2m euro'ya amenna kimse yok diyemez oyuncuya

Çevrimdışı Sinan23

Hulk o saçlar hulka yakışıyor mu ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Hadi Josef bitir şu Hulk transferini bizim şartlarımıza göre!Bence Hulk transferi Lens'in gitmesine bağlı olacak.Renklilerin yaşadığı Persie ve Falcao transferlerinden kaynaklı genel bir çekince var bende dahil çoğu kişide.Bir yanım öyle derken bir yanım yatmaya gelmezde minumum %80 performansinı verirse çok değişik şeyler izleriz!  :bandit:
Nihat Kahveci'yi mesela sert şut atan oyuncu olarak tanırız değil mi?Benim hatırladığım 140 km süratla attığı şut-gol var.Hulk'un 210 km süratla attığı şut-gol mevcut :evillol: Herhalde en kötü şutunun hızı 140 km süratledir
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 18:51:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kaan1903

Hulk o saçlar hulka yakışıyor mu ya
Aynen hiç yakışmamış şişman gösteriyor  saçları kısaltması için özel madde koysunlar 

Çevrimdışı Erman1903

Hadi Josef bitir şu Hulk transferini bizim şartlarımıza göre!Bence Hulk transferi Lens'in gitmesine bağlı olacak.Renklilerin yaşadığı Persie ve Falcao transferlerinden kaynaklı genel bir çekince var bende dahil çoğu kişide.Bir yanım öyle derken bir yanım yatmaya gelmezde minumum %80 performansinı verirse çok değişik şeyler izleriz!  :bandit:

Tam bir hayvan bu zamana dek pek yattığı görülmedi maaş ve oyun tarzı problem görülmüyorsa gelir çok faydalı olur. Bildiğimiz Hulk neyse hala bir değişim yok sürekli topu alıp gitsin, abansın isteniyorsa daha iyisi zor. Maaşı biraz zor kabul eder ona yarım sezon için 2,5 verecek takımlar sıraya girmiştir çok zor bir transfer.

Çevrimdışı kaan1903

Nihat Kahveci'yi mesela sert şut atan oyuncu olarak tanırız değil mi?Benim hatırladığım 140 km süratla attığı şut-gol var.Hulk'un 210 km süratla attığı şut-gol mevcut :evillol: Herhalde en kötü şutunun hızı 140 km süratledir
Adam Çin’de yatmamış 51 gol 31 asistle oynamış Kontratı biterken arkasından iyi dileklerle vedalaşılmış bir oyuncu. Arap liglerinden daha yüksek teklifler almasına rağmen Avrupa kupalarında tekrar oynamak istiyorum diyerek reddetmiş. Bizi istiyor çok belli. Paraya da doymuş biri bence yatmaya değil oynamaya geliyor tekrar kendini kanıtlamak isteyecektir. İnşallah olur bu transfer. 

[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 18:59:23 kaan1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı oblomov

Alt yapı, üst yapı, A takımı vb...
Yolu Porto' dan geçen hemen herkes, öyle veya böyle iş yapıyor bizim takımda.
Hulk' da gelsin mantıklı bir fiyata, 20 maç çıkarsın yeter bize.   :money:
ASAP

Çevrimdışı kaan1903

Flamengo'nun stoperi Leo Pereira'ya 1.5 yıl kiralamak için teklifi yapmışız. 

https://twitter.com/ColunadoFla/status/1352284558637625345

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk'un patlama ihtimali yok gibi birşey o tarafları düşünmeyin bu zamana kadar yattığı görülmemiştir kendisinin eğer olursa süper lig tarihinin gelmiş geçmiş en iyi transferi olur 3 milyon maaşta idealdir inşallah Sergen hoca ısrar eder ve aldırır tek transfer olsun böyle olsun.

Çevrimdışı Erman1903

Flamengo'nun stoperi Leo Pereira'ya 1.5 yıl kiralamak için teklifi yapmışız. 

https://twitter.com/ColunadoFla/status/1352284558637625345

Kafa topu olan, önde oynamayı seven ve iyi pozisyon alan pasör sol stoper. Tarz olarak Ruiz'e benziyor. Defansif aksiyon olarak öyle çok aman vermez bir tip değil ama yeterli, bence çalışır.

Çevrimdışı mellfred

aboubakar
hulk ljajic ghazzel
we had a dream

Çevrimdışı kaan1903

Kafa topu olan, önde oynamayı seven ve iyi pozisyon alan pasör sol stoper. Tarz olarak Ruiz'e benziyor. Defansif aksiyon olarak öyle çok aman vermez bir tip değil ama yeterli, bence çalışır.
Geçen sene almışlar az buz para da vermemişler 7 milyon. Sanırım beklenen performansı gösterememiş taraftarları sıcak bakıyor kiralansın form tutup iyi döner diyenler var yorumlarda.