2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855018 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

S.Sarıdağ Hulk diyor. Hulk'un gelmesi beni heyecanlandırır valla ne yalan söyleyim Mandzukicten daha fazla istiyordum  +30 alacaksak hulk gibi güçlü birini alalım hücumda heryerde oynar

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/marko-livaja/profil/spieler/95438

ismi geçenlerden biri de bu arkadaş. sözleşmesi bitiyor. önceki yıllarda ilgi çekici katkıları varmış ama bu senesi kötü gözüküyor.

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 nasıldır abi

Daha önce uzunca transferini yorumladım bu yaşta bir çocuğa göre defansif farkındalık epey yüksek, PTT ortalamasının üstünde, karakterli bir çocuk ama bazı oyun rakamları epey düşük. Çalışırsa olur ama hemen uçurdular fiyatını Burak Kapacak Fener'e 500-600 bin Euro yazılıyor bu kulüpler bize gelince hep bir yüksekten gidiyor ben anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

S.Sarıdağ Hulk diyor. Hulk'un gelmesi beni heyecanlandırır valla ne yalan söyleyim Mandzukicten daha fazla istiyordum  +30 alacaksak hulk gibi güçlü birini alalım hücumda heryerde oynar
O işin aslı böyleymiş  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1351288184651579392

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/marko-livaja/profil/spieler/95438

ismi geçenlerden biri de bu arkadaş. sözleşmesi bitiyor. önceki yıllarda ilgi çekici katkıları varmış ama bu senesi kötü gözüküyor.

Hulk hala güçlü adam çok zor muhtemelen büyükler de girecektir ona.

Livaja epeydir bildiğim bir oyuncu aslında oyununu beğenirim ama yüksek hacmi olan bir futbolcu değil pek. Sahada böyle bir oyuncumuz olsa işe yarar lakin sahte 9 gibi ama değil de santraforluk özelliği çok yuksek değil. Kabiliyetli adam izlemesi zevkli geliyor, duran top kullanır. Biraz beyaz suçlu tarzı bizim çocuklarla pek uyumlu olmayabilir gibi 🙂

Jorge Recalde diye bir futbolcu paylaştım geçenlerde, sahte 9 seviyorsan bir incele, santrafor özelliği epey yüksek transfermarkt pek doğru kayıt tutmuyor baya golcü adam. Fiziği de değişik gelebilir ama kaslı aslında lakabı tavuk 🙂.  Livaja dan falan çok daha etkili tip bence.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 05:30:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

O işin aslı böyleymiş  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1351288184651579392
Hulk Aboubakar Larin ileri üçlüsü ile sahaya çıkarsak, rakipler "Nereye uzanıyoruz?" diye sorarlar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hulk Aboubakar Larin ileri üçlüsü ile sahaya çıkarsak, rakipler "Nereye uzanıyoruz?" diye sorarlar.

Bizim maçlara özel +18 kanal açmaları lazım o zaman.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Karabay

Bu yorum bana devre arası gelen simao, fernandes, almeida ile birlikte q7 dörtlüsü sonrası atılan yorumları hatırlattı.  :evillol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hulk gelirse hulk kahramanı olur  :poops:

Çevrimiçi Sinan23

Bu yorum bana devre arası gelen simao, fernandes, almeida ile birlikte q7 dörtlüsü sonrası atılan yorumları hatırlattı.  :evillol:

Orada 6li 7li defans ile çözüm bulabilirler. Ama buna Lig karması gelse çözüm bulamaz. 3 ude fizikli ve hızlı. Döve döve atarlar en kötü. Şu halimizle bile gs 6 li defans yaptı.  Önde 2 libero ayrica. Sağ açık ve sol açık defans pozisyonunda bek , bekler liberoya gecti.78 dk tutabildiler.

Çevrimdışı Erman1903

Hulk gelirse hulk kahramanı olur  :poops:

Valla çok hayvan bir arkadaş, ne vereceği de belli dosta güven düşmana korku salar gelirse.

Çevrimdışı mourinho1903

Belli de olmaz bakarsın getirirler. :)

PL takimlarinin listesindeymis, ozellikle Wolves cok istiyormus. Cok zor, ama gelirse nerede oynar o da sikinti. Ghezzal'i kesmesi gerekir. Ghezzal'i 10'da hepimiz gormek istiyoruz da, hoca 3 klasik orta sahadan vazgecmiyor. Ama aliriz, simdi 4 alternatif olur seneye de Ghezzal'in yerine gecer ilk 11'de dersen mantikli. Ama bizi asar sanki.

Çevrimiçi Samet Ç

O dörtlü içinde Simao'ya yazık oldu ayrıca o dönem Almeida transfer edildiği için öven biri varsa bu sporu izlemeyi bırakmalı bir an önce.

Çevrimdışı kaan1903

Maaşı aşar bizi keşke olsa
Sarıdağ Mandzukic ile aynı maaşı istiyor dedi. zor transfer ama gelirse ortalık yıkılır. ghezzal 10 numaraya geçer. Josef -Atiba (Mensah)- Ghezzal üçlüsü ile kurgularız orta sahayı. Kendisi de 10 numara da oynamak istiyormuş . Kanatlar Larin - Hulk önde Abou şeklinde oynarız.

Çevrimdışı Erman1903

Madem Ljajic dönüyor, Hasiç'i gönderelim kiraya da gidip oynasın. Ama öyle köhne bir Anadolu takımına falan vermek yok bu oyuncuyu, mümkünse duran top organizasyonu yapan bir Belçika takımına gitsin, temiz temiz Erasmusunu yapsın gelsin. Zaten oynatmayacak kulübe verilerek, bu sene Mensah-Ozzy yerine hiç düşünülmeyerek yeterince kötülük edildi. Şu yüzde elli işi de yurt dışı yapmadan önce bir çözülsün 24 taksitle mi artık nasıl olacaksa. Gerekirse kampanya yapılsın taraftar toplaşır öder parasını.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens Arap takımları ile anlaşamazsa Ankaragücü'ne gidecek  :tabe:

https://twitter.com/ErdenerKaratas/status/1351590314117640200

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Madem Ljajic dönüyor, Hasiç'i gönderelim kiraya da gidip oynasın. Ama öyle köhne bir Anadolu takımına falan vermek yok bu oyuncuyu, mümkünse duran top organizasyonu yapan bir Belçika takımına gitsin, temiz temiz Erasmusunu yapsın gelsin. Zaten oynatmayacak kulübe verilerek, bu sene Mensah-Ozzy yerine hiç düşünülmeyerek yeterince kötülük edildi. Şu yüzde elli işi de yurt dışı yapmadan önce bir çözülsün 24 taksitle mi artık nasıl olacaksa. Gerekirse kampanya yapılsın taraftar toplaşır öder parasını.
Ligler bu sene Mayıs ayında bitecek. Gönderene, gittiği takıma alışana kadar Nisan ayı olur. Ben yarım 1 ay oynasın diye kiralama işine sıcak bakmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ligler bu sene Mayıs ayında bitecek. Gönderene, gittiği takıma alışana kadar Nisan ayı olur. Ben yarım 1 ay oynasın diye kiralama işine sıcak bakmıyorum.

Zaten Boyd gelecek sanırım ben Hasiç'in 10 olarak değerlendirilmesini tercih ederdim ama düşünülmüyor belli ki şu an. Kanat olarak görülüyor doğal olarak gerilerde. Öyleyse bari eğitim olan yere gitsin her şeyi bir yarım eksik oldu şimdiye dek. Uzun dönemde düşünmediğimiz bazı oyuncular oynar piyasa yaparlar. Kenarda durup oynamayacağına gitsin diyorum artık.

Çevrimdışı worns

hasic-atakan kiraya gidecek muhtemelen. iyi kulüpler bulunursa yararlı olur oynamaları. şu şartlarda onlara sıra gelmez.

bu oyuncu bolca yazılıp çiziliyor. 1.7 milyona kadar çıkmışız tarzında haberler var,

https://www.transfermarkt.com.tr/georgios-giakoumakis/profil/spieler/234850

Çevrimiçi Sinan23

hasic-atakan kiraya gidecek muhtemelen. iyi kulüpler bulunursa yararlı olur oynamaları. şu şartlarda onlara sıra gelmez.

bu oyuncu bolca yazılıp çiziliyor. 1.7 milyona kadar çıkmışız tarzında haberler var,

Güven 17 maç 37 atmıştı venlo de.

Çevrimdışı worns

Güven 17 maç 37 atmıştı venlo de.

hangi güven?

bu oyuncuyu ben hiç duymadım, haberlerde görüyorum sadece bu arada.

Çevrimdışı Erman1903

Epey düzgün striker performansı yakaladı ama yeni transfer zaten sanmam şimdi bırakacaklarını.