2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853187 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

Alex Teixeira boştaymış 10 numara beş yıldız olurdu bize

Çevrimdışı Erman1903

Normalde oyuncuların kontrat senelerinde iyi oynamasını beklersin. Bizim yerli oyuncular için her şey yatmak için bahane. Dorukhan Bey de yatışlarda. O konuyu netleştirsek iyi olurdu. Şimdi Dorukhan'ı kadroda yazamıyorum.

Klasik yerli oyuncu hastalığı, biz yazsak da hoca yazamıyor Dorukhan'ı. O tam yatışda da değil bence koşuyor ediyor topla bir kavga halinde ben çözemiyorum kendisini. Amatör ruhu kaybetmiş ve olduğunu sandığı 8 numara olamadığını anlamış gibi bir hali var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2021, 02:38:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Çin'de aldığı maaşa yakın istediği için boşta Başkan maaşı duyarsa kalp krizi geçirebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klasik yerli oyuncu hastalığı, biz yazsak da hoca yazamıyor Dorukhan'ı. O tam yatışda da değil bence koşuyor ediyor topla bir kavga halinde ben çözemiyorum kendisini. Amatör ruhu kaybetmiş ve olduğunu sandığı 8 numara olamadığını anlamış gibi bir hali var.
Sağ bek için bile yeterli olabileceğini düşünmüyorum artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

artık şu noktaya gelmiş takıma iki transfer yapsın yönetim. hoca hangi iki mevkiyi istiyorsa orta saha-santrafor mu stoper mi neyse alsın. zaten çok maliyetli oyuncularla ilgilenilmiyordur. kadro dışı iki oyuncuyu bir biçimde kişisel bağlantılarla vs takım bulup elden çıkarmalılar mali girdi olmuyorsa bile. oldukça problemi olan bir kadroyu zirveye taşımış, gs fb ts bşk hepsini yenmiş bir hocanın açık açık iki oyuncu lazım dediği koşullarda yönetime düşen şartları sonuna kadar zorlamak.
Aynen takim su seviyelere gelmis hersey yolunda iken, para yok deyip aglamakdan iki adam getiremiyen yönetimde gider diye düsünüyorum, böyle cilginlik yapmazlar diye umuyorum

Çevrimiçi Sinan23

Bize kiralık oyuncular yarıyor. Her sene 11 tane kiralayacaksin bakican keyfine :)

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/dennis-hadzikadunic/profil/spieler/322065

Çok iyi adam. Malmö deyken bizim kesfetmemiz lazımdı. Aslında Bosna pazarına bizim hakim olmamız lazim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bize kiralık oyuncular yarıyor. Her sene 11 tane kiralayacaksin bakican keyfine :)
Sonra alamayip, abuş, mario gomez, talisca gibi gidincede cok üzülüyoruz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sEuL

Sonra alamayip, abuş, mario gomez, talisca gibi gidincede cok üzülüyoruz

Iki ucu .... degnek.

Bonservisi ile alincada Lens, Douglas, Boyd, Mirin, N'Skala gibi cikma potansiyeli var sonra nasil kurtulacagiz diye bin takla atiyoruz.

Neyse cok guzel koyduk ya  :D

Çevrimdışı kaan1903

Katar veya Arap liginden bir takımla 2 yıllığına +8 milyon Euro ya anlaştığı söyleniyordu

Çevrimdışı sefaköykartali

Rosier, Ghezzal, Montero. Sene sonu üçünden kaçının bonservisini alabileceğiz acaba? Üçü de çok yetenekli ve maddi olarak kazandıracak oyuncular. Mensah tutmadı mesela sezon sonu onun yerine tekrar adam almamız gerekecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rosier, Ghezzal, Montero. Sene sonu üçünden kaçının bonservisini alabileceğiz acaba? Üçü de çok yetenekli ve maddi olarak kazandıracak oyuncular. Mensah tutmadı mesela sezon sonu onun yerine tekrar adam almamız gerekecek.
Josef ve Aboubakar'ın da sözleşmeleri bitiyor  :tabe: Seneye büyük revizyon görebilir kadromuz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Marega olsa be. Varya 4_4_2 yaparız. İçinden geçeriz herkesin.

Aslinda 4-4-2'lik malzeme su an da var elimizde. Larin sol kanatta arka direk kosulariyla fark yaratiyor, ama set oyununda takimi inanilmaz baltaliyor. Solda Mensah veya N'Koudou, ileride Aboubakar-Larin gayet olur, ama Sergen orta sahayi 3'ten 2'ye dusurmez. Marega gelse de o is yas bence.

Çevrimdışı celiker1

Josef ve Aboubakar'ın da sözleşmeleri bitiyor  :tabe: Seneye büyük revizyon görebilir kadromuz.
Josef ve Abou 1+1 opsiyon hakkı bizde diye biliyorum :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kaan1903

Sporting Rosier için 3,5 istiyormuş şimdi alırsak yazın ne olur bilinmez. Şafak Malatya geçen yayında demişti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef ve Abou 1+1 opsiyon hakkı bizde diye biliyorum :alala:
İlla uzatırız zaten. Oyuncuların da gitmeye niyeti yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizle de adı geçmişti.Konya ile anlaşmış

https://twitter.com/futbolarena/status/1351084284493369347
Ben ilgilendiğimizi düşünmüyorum. Çok farklı oyuncuların peşinde koşuyoruz. Bunlar bence basına yansımadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Montero'yu bulmuşken kaybetmemek lazım. Yaşı çok müsait, aile hayatı var.

Çok da düzgün bir karakter göründüğü kadarıyla.

Bonservisi iyi bir miktar sanırım. Fakat gönderip alacaklarımızla bu adama vereceğimiz bonservisten fazlasını harcarız zaten.

Kaybetmeyelim bu çocuğu...

Çevrimdışı kaan1903

@Erman1903  Hocam nasıl oyuncu  orta saha da ki yaratıcı oyuncu eksikliğimizi giderir mi hem merkez orta saha hem 10 numara oynamış.Haziranda sözleşmesi bitiyormuş .İleri de para da kazandırabilecek bir oyuncu yaşı henüz 23.

Nicolás De La Cruz

https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-de-la-cruz/profil/spieler/397458

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Erman1903  Hocam nasıl oyuncu  orta saha da ki yaratıcı oyuncu eksikliğimizi giderir mi hem merkez orta saha hem 10 numara oynamış.Haziranda sözleşmesi bitiyormuş .İleri de para da kazandırabilecek bir oyuncu yaşı henüz 23.

Nicolás De La Cruz

https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-de-la-cruz/profil/spieler/397458
Bu oyuncuyu FM'den tanıyorum. Kendisi FM wonderkidi. Bize yar etmezler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Sporting Rosier için 3,5 istiyormuş şimdi alırsak yazın ne olur bilinmez. Şafak Malatya geçen yayında demişti.

Verilir rosiere 3.5 milyon. İyi bir scout ağına sahip olsaydık ve bu kaynaklı transferler yapsaydık belki ucuza muadili bulunurdu ama biz pek bulamıyoruz. Oyuncu ligin dinamiklerine son derece uygun, fark yaratan bir bek oyuncusu. Takımla dokusu da uydu. Yaş henüz 24. Al bonservisini yıllarca sağ beki kapatsın. Ha bir üst levelde oynamaya başlarsa satarsın para kazanırsın. Böyle oyuncular yakalamışken kolay kaybetmemek lazım, piyasası da henüz düşük sayılır.

Çevrimdışı kaan1903

Verilir rosiere 3.5 milyon. İyi bir scout ağına sahip olsaydık ve bu kaynaklı transferler yapsaydık belki ucuza muadili bulunurdu ama biz pek bulamıyoruz. Oyuncu ligin dinamiklerine son derece uygun, fark yaratan bir bek oyuncusu. Takımla dokusu da uydu. Yaş henüz 24. Al bonservisini yıllarca sağ beki kapatsın. Ha bir üst levelde oynamaya başlarsa satarsın para kazanırsın. Böyle oyuncular yakalamışken kolay kaybetmemek lazım, piyasası da henüz düşük sayılır.

Bence de her türlü eder ben daha fazla isterler diye düşünüyordum taksitle falan şimdiden çözmek lazım

Çevrimdışı sefaköykartali

Josef ve Abouyla yeni sözleşme yapılır. Lens, Boyd, Ljajic, Douglas, Mirin vs. yollayıp açılan maaş bütçesini bu oyunculara versek çok iyi olur. Mensah dışında bu sezonki oyuncuları bonservisli bi şekilde elde tutmak lazım. Güzel bi takım ortamı var şu anda. Josef in sevincinden, soyunma odası videolarından bile bu çok belli. Mensah ve Ljajic yerine de bir tane kalite katacak o kilit pasları atacak bir 10 numaramız olsa çok rahat şampiyon oluruz.

Çevrimdışı kaan1903

Bu oyuncuyu FM'den tanıyorum. Kendisi FM wonderkidi. Bize yar etmezler  :tabe:

Fm istatistikleri fena zaten valla  +30 luk değilde böyle adamlar için uğraşacaksın çok sağlam yatırım olur