2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851002 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

koita'dan bi de bonservis istiyorlarmış haha olmaz o iş.

Çevrimiçi Samet Demir

koita'dan bi de bonservis istiyorlarmış haha olmaz o iş.
Haklı talep, en kötü 2-3 milyon öro istesinler.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mourinho1903

Haklı talep, en kötü 2-3 milyon öro istesinler.

Fatih Ozturk'ten niye istemediler, veya Thiam? Thiam Koita'nin ustunde hem yas hem performans olarak bu arada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Murat Özen az önce canlı yayında açıkladı Aboubakarın eski takım arkadaşının peşindeymiş Beşiktaş.
Fazla ayrıntıya girmiyim bozulmasın iş dedi
Brahimi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen az önce canlı yayında açıkladı Aboubakarın eski takım arkadaşının peşindeymiş Beşiktaş.
Brahimi ?
Araştırma yapalım hemen  :nerd:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

artık şu noktaya gelmiş takıma iki transfer yapsın yönetim. hoca hangi iki mevkiyi istiyorsa orta saha-santrafor mu stoper mi neyse alsın. zaten çok maliyetli oyuncularla ilgilenilmiyordur. kadro dışı iki oyuncuyu bir biçimde kişisel bağlantılarla vs takım bulup elden çıkarmalılar mali girdi olmuyorsa bile. oldukça problemi olan bir kadroyu zirveye taşımış, gs fb ts bşk hepsini yenmiş bir hocanın açık açık iki oyuncu lazım dediği koşullarda yönetime düşen şartları sonuna kadar zorlamak.

Çevrimdışı worns

Araştırma yapalım hemen  :nerd:

hector herrera olsa keşke. gerçi o da sakat olmadığı zamanlarda şans buluyor, bıraksalar talibi de olur.

marega'yı bırakmaları saçma olur. tiquinho yeni gitmiş çin'e. paciecia oynadı mı abou'yla birlikte hatırlamıyorum.

bulamadım birşey. brahimi olabilir ama kenar oyuncusu bakıyor olma ihtimalimiz düşük geldi.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 22:23:46 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

hector herrera olsa keşke
Valla çok isim var Portekiz takımı olduğu için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2021, 23:14:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Brahimi ?

Corona, Anderson, Marega güzel olur . Yıllık 2 M 'dan anlaşalım .

Çevrimiçi Sinan23

Marega olsa be. Varya 4_4_2 yaparız. İçinden geçeriz herkesin.

Çevrimdışı worns

Marega olsa be. Varya 4_4_2 yaparız. İçinden geçeriz herkesin.

ben de sözleşmesinin bittiğini görünce bi umutlandım ama sürekli oynatıyorlar adamı malesef. 442yi onlar yapıyor. çok çok iyi oyuncu hele bizim oyun yapımız için.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Moussa Marega olursa maclar +18 olur bundan sonra :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes Marega diye düşünmüş de sezon sonu sözleşmesi bitecek bir oyuncu daha var:  Otávio   :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu takıma transfer yapılmazsa çok yazık olur.
Transfer yapmayan şampiyonluğu satmış olur.

Çevrimdışı Erman1903

Herkes Marega diye düşünmüş de sezon sonu sözleşmesi bitecek bir oyuncu daha var:  Otávio   :)

Marega ile ilgilendiğimizi daha önce duydum ben bir muhabirden o'dur muhtemelen fazla heyecan yapmayın 10 numara falan diye zaten Ljajic bekliyoruz Hasiç kiralıyoruz daha ne 10'u 🙂

Çevrimdışı levitate

yaşı iyi hayatta salmazlar

forvet baktığımıza göre marega'dır diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marega ile ilgilendiğimizi daha önce duydum ben bir muhabirden o'dur muhtemelen fazla heyecan yapmayın 10 numara falan diye zaten Ljajic bekliyoruz Hasiç kiralıyoruz daha ne 10'u 🙂
Ben orta sahada düşünmüştüm ama  :ebebe:

yaşı iyi hayatta salmazlar

forvet baktığımıza göre marega'dır diyorum
Genç oyunculara yöneleceğimiz söyleniyor  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bencede ortasaha en önemlisi suan, atiba oguzhan mensah tel tel dökülüyorlar, kazandigimiza bakma, orta sahadan cok kolay gectiler bugün gs'liler. Josef tek başina mücadele veriyor, su dorukhanla anlaşsak önceligimiz kesinlikle ortasaha degilde, iste olmuyor bi türlü. digerlerini toplasan birtane ortasaha etmiyorlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Genç oyunculara yöneleceğimiz söyleniyor  :)

Bizim orta saha işi asıl sezon sonu şu an bu limitlerle zor gibi biraz. Sezon sonu Atiba-Dorukhan-Mensah ile ilgili belirsizlik var muhtemelen şimdiden ön görüşmeleri, hazırlıkları yapıyoruz o yüzden piyasaya düşüyor haberler. Mesela Salih Özcan-Salih Uçan bunlar hep sonraki sezon için görüşülen isimler arada gelmeleri sürpriz olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bencede ortasaha en önemlisi suan, atiba oguzhan mensah tel tel dökülüyorlar, kazandigimiza bakma, orta sahadan cok kolay gectiler bugün gs'liler. Josef tek başina mücadele veriyor, su dorukhanla anlaşsak önceligimiz kesinlikle ortasaha degilde, iste olmuyor bi türlü. digerlerini toplasan birtane ortasaha etmiyorlar.
Oraya bir çözüm düşünüyoruz ama yaz transfer dönemine sarkacak gibi duruyor planlar. Mensah, Dorukhan gibi oyuncuların formunun yükselmesini ve Ljajic'in iyi dönmesini umacağız gibi duruyor.

Bizim orta saha işi asıl sezon sonu şu an bu limitlerle zor gibi biraz. Sezon sonu Atiba-Dorukhan-Mensah ile ilgili belirsizlik var muhtemelen şimdiden ön görüşmeleri, hazırlıkları yapıyoruz o yüzden piyasaya düşüyor haberler. Mesela Salih Özcan-Salih Uçan bunlar hep sonraki sezon için görüşülen isimler arada gelmeleri sürpriz olur.
Ben de durumun farkındayım. Kısa vadeli düşünmüyoruz o bölgeyi. Sezon sonu kiralık sözleşmesi biten çok oyuncumuz var. Özellikle orta sahada büyük revizyon bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben de durumun farkındayım. Kısa vadeli düşünmüyoruz o bölgeyi. Sezon sonu kiralık sözleşmesi biten çok oyuncumuz var. Özellikle orta sahada büyük revizyon bekliyorum.

Ben de bekliyorum büyük bir değişim bir adet yedek 6 bir ofansif bir de destek 8 numara bile olabilir şüpheli oyuncuların hepsi giderse.

Benim klasik 6 numara için beğendiğim oyuncu Atakan Karazor mesela, şans bulamıyor aslında tam ucuza kapatmalık zaman. Yerli 8 numara işinde biraz sıkıntı var hep eksik gedikli oyuncular. Aslında şu Salih Uçan biraz skorcu olaydı destek 8 numarası için iyi olurdu geçen sezon defansif katkısı iyi çıkıyor, bu sezon herhalde kontrat bitiyor diye salışlarda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de bekliyorum büyük bir değişim bir adet yedek 6 bir ofansif bir de destek 8 numara bile olabilir şüpheli oyuncuların hepsi giderse.

Benim klasik 6 numara için beğendiğim oyuncu Atakan Karazor mesela, şans bulamıyor aslında tam ucuza kapatmalık zaman. Yerli 8 numara işinde biraz sıkıntı var hep eksik gedikli oyuncular. Aslında şu Salih Uçan biraz skorcu olaydı destek 8 numarası için iyi olurdu geçen sezon defansif katkısı iyi çıkıyor, bu sezon herhalde kontrat bitiyor diye salışlarda.
Normalde oyuncuların kontrat senelerinde iyi oynamasını beklersin. Bizim yerli oyuncular için her şey yatmak için bahane. Dorukhan Bey de yatışlarda. O konuyu netleştirsek iyi olurdu. Şimdi Dorukhan'ı kadroda yazamıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Normalde oyuncuların kontrat senelerinde iyi oynamasını beklersin. Bizim yerli oyuncular için her şey yatmak için bahane. Dorukhan Bey de yatışlarda. O konuyu netleştirsek iyi olurdu. Şimdi Dorukhan'ı kadroda yazamıyorum.

dorukhan'ı en iyi zamanlarında bile merkezde pek tutmazdım bana kalsa ondan iyi sağ bek filan olabilirdi ama şu sene verdiği görüntüden sonra kontrat alırsa üzüleceğim.