2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850525 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence yanlış yerden bakıyorsunuz olaya. Birincisi kiralamak çok kötü bir şey değil. Larin gibi bir oyuncu bile Belçika'da kendini bulup geldi. Bu oyuncunun kiralanması onun iskartaya çıkarıldığı anlamına gelmiyor. Ayrıca kadroya bakınca hasic'in oynaması zaten mümkün görünmüyor. Orada Ghazzal, N'koudou, Gökhan varken Hasic'in forma bulma şansı çok zor.

İkinci olarak Hasic zaten sene başında denendi. O maçtan sona Hasic'e bencil, egoist, ikinci q7 gibisinden ipe sapa gelmez şeyler dendi. Ordan sonra zaten kimse hasic filan demiyordu, ta ki geçen maçta yine Sergen şans verene kadar. Sergen bu oyuncuyu gözden çıkarsa niye şans versin ki?

Mevcut yabancı sınırı ve kadro yapısı şimdilik buna müsade ediyor. Sergen'in yapabileceği bir şey yok. Ben her ne kadar kiralanması gerektiğini düşünsem de yeni yabancı kuralı ile kiralanmayıp kadroda tutulacak.
Hasic sezon başında kiralansa bir şey demezdim. Kiralanacağı yere 2-3 aylığına kiralanacak. Oraya alışana kadar sezon bitecek. Herhangi bir oyuncuyu kiralayacağımıza takımda tutsak daha iyi olur. Üstelik oyuncu kısıtlı sürede kadroya almayı düşündüğümüz Boyd'dan daha fazla katkı verdi. Sen takım oyunundaki etkisi düşük diyorsan zamanında Talisca için de böyle şeyler konuşuyorduk. Şimdi dönsün diye çabalıyoruz. Şutuyla bana avantaj sağlayan oyuncuyu sahada her zaman görmek isterim. Hasic için hiç egoist demedim, demem de. O egoist demediğimiz oyuncuların bir tanesi kendine güvenip uzaktan önleri bomboş olmasına rağmen şut çekmiyor. Çeken de kaleyi tutturamıyor zaten. Ben Hasic'i 10 numarada denememiz gerektiğini yada Talisca gibi serbest bırakmamız gerektiğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Elimizde 19 yaşında, pırıl pırıl, yetenekli bir adam var. Biz süre vermiyoruz. Az verdiğimiz sürede de müthiş oynasın istiyoruz. Biz bu adamı oynatmazsak nasıl geliştirecek kendini? Kiralık falan gitmemeli bence. Oynasın maçlarda 20-25 dakika. Öyle öyle geliştirecek kendini.
Anlatamazsin iste, hangi genci bu sekilde kazanmisiz simdiye kadar, eger ışık varsa, ve bu cocukda fazlasiyla var dursun iste, olacaksa burda olsun. Tutturmuslar hocanin bir bildigi vardir, sanki hic hata yapmiyormus gibi. Welinton nskala töre transferleri ortada.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Anlatamazsin iste, hangi genci bu sekilde kazanmisiz simdiye kadar, eger ışık varsa, ve bu cocukda fazlasiyla var dursun iste, olacaksa burda olsun. Tutturmuslar hocanin bir bildigi vardir, sanki hic hata yapmiyormus gibi. Welinton nskala töre transferleri ortada.

Milletin bir şeyden haberi yok ki savunması yok dedikleri, bu sezon hastalıkla boğuşan Hasic'in ön kenarda merkez oynayan Mensah'dan daha yüksek defansif aksiyonu var. Gelişi güzel konusmak kadar kolay şey yok dünyada, bu oyuncunun zaten merkezde değerlendirilmesi gerekiyor diyoruz adamlar hala kanat oyuncularını sayıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1350508936542216193

fode koita
Bu sayfa kadar kolpa sayfa görmedim. Koita gelirse zaten yandık. Gelmesi ayrı dert, göndermesi ayrı dert olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Fakir Lacazette'ini alalım Boupendza.

Çevrimdışı worns

5 Gol 7 asist geçen sezon fena değil o bölgeyi kotarır rakamlar mesela Mensah bu civarlarda bir oran yakalayabilseydi iyi olurdu. Katılım olarak katkısı var ceza sahasına girip bir şekilde bunu yapıyor ama oyun kurulumu olarak kendisinde orta saha kültürü ben göremiyorum. Hani hiç yoktur alacağın bir adam, işin yerliye kalmıştır bir o eksiktir parça olarak alınır ama bizde orada baskın bir adam olması gerektiğini düşünüyorum as 6 numara ve ofansif 8 yerlide biraz zor, pahalı olur iyisi. Bak iki tane pasör 6 yerli var mesela: Onur Ergün ve Hasan Kılıç ben olsam Dorukhan'a falan para düşürmem şunlardan birini alır koyarım ucuza rotasyona. Bizim 4-1-4-1'de yedek 6 veya destek 8 numarası olarak iş görürler iki sezon.

onur ergün her yıl 1.ligde göze çarpan oyunculardan biri oluyor. buna karşın bu yaşına kadar süper ligden radara girmemiş olması hep ilginç gelmiştir.

Çevrimdışı worns

Milletin bir şeyden haberi yok ki savunması yok dedikleri, bu sezon hastalıkla boğuşan Hasic'in ön kenarda merkez oynayan Mensah'dan daha yüksek defansif aksiyonu var. Gelişi güzel konusmak kadar kolay şey yok dünyada, bu oyuncunun zaten merkezde değerlendirilmesi gerekiyor diyoruz adamlar hala kanat oyuncularını sayıyorlar.

topla oynamaya yönelik planı olan bir takımda hasic'i daha net değerlendirebilirdik merkezde. şu an ağırlıklı tercih ettiğimiz orta saha kurgusunda hocanın aklına bile gelmez hasic'i oynatmak. ha mensah ne alaka da denilebilir bu durumda. orda hocanın biraz aldım bi şekilde verim almalıyım hevesi gerçekleri görmesini engelliyor sanırım. bol bol açık alan bulduğu dönemelrdeki bol driblingli hali bir çok insanı mensah konusunda yanılttı. fizik olarak güçlü bir orta saha oyuncusu sanan var hala. adamın şekline bakıp oyuncu yorumluyorlar :) seneye kalmaz mensah. hoca da yakında inadından vazgeçer umarım.

Çevrimdışı kaan1903

Fakir Lacazette'ini alalım Boupendza.
Bir yerde Hatayspor ‘un 9 Milyon Euro istediğini okumuştum 5 milyondan aşağı vermezler. Avrupa kulüpleri de takipteymiş.

Çevrimdışı Erman1903

onur ergün her yıl 1.ligde göze çarpan oyunculardan biri oluyor. buna karşın bu yaşına kadar süper ligden radara girmemiş olması hep ilginç gelmiştir.

İlginç @worns Hasan da çalışır adam belli bir oyun fundamental'i var, klasik yerli dos profilinden farklı oyuncular.

Çevrimdışı Erman1903

[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 00:24:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hasic sezon başında kiralansa bir şey demezdim. Kiralanacağı yere 2-3 aylığına kiralanacak. Oraya alışana kadar sezon bitecek. Herhangi bir oyuncuyu kiralayacağımıza takımda tutsak daha iyi olur. Üstelik oyuncu kısıtlı sürede kadroya almayı düşündüğümüz Boyd'dan daha fazla katkı verdi. Sen takım oyunundaki etkisi düşük diyorsan zamanında Talisca için de böyle şeyler konuşuyorduk. Şimdi dönsün diye çabalıyoruz. Şutuyla bana avantaj sağlayan oyuncuyu sahada her zaman görmek isterim. Hasic için hiç egoist demedim, demem de. O egoist demediğimiz oyuncuların bir tanesi kendine güvenip uzaktan önleri bomboş olmasına rağmen şut çekmiyor. Çeken de kaleyi tutturamıyor zaten. Ben Hasic'i 10 numarada denememiz gerektiğini yada Talisca gibi serbest bırakmamız gerektiğini düşünüyorum.
Alanyaspor'la takasa gönderilme ihtimalini yok sayıyorsunuz nedense.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir yerde Hatayspor ‘un 9 Milyon Euro istediğini okumuştum 5 milyondan aşağı vermezler. Avrupa kulüpleri de takipteymiş.

Bu fiyatlar yönetimin Larin'in değerini anlamasına yarar belki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanyaspor'la takasa gönderilme ihtimalini yok sayıyorsunuz nedense.

Onu yapacak yönetim daha Beşiktaş seçimine dahi girmedi. Taraftar öyle bir üstlerine çöker ki ne olduğunu anlamazlar. Beşiktaş taraftarı çok küçümseniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigiter38

Sergen yeni yeni oynamaya başlamıştı Gordon Milne zamanında....o zaman ki Takım hep ağır Abiler.
Girdiği her maçta güzel hareketleri var idi....Gordon Milne yavaş yavaş yerleştirdi Sergeni kadroya.
Sergen kendisi Serpil Hamdi Hoca efsanesi ile yetişti,ben inanıyorum ki Hasic e o şansı verecek zamanı geldiği zaman.
İnşallah Hasic te kendisini geliştirir ve Beşiktaşımiza faydalı olur

Çevrimiçi Sinan23

10 numara arıyorsan bizim takıma yüzde yüz verimlilikle uyacak tek oyuncu Montpellier den Mollet.

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/ruben-gabrielsen/profil/spieler/107662

Bugünkü maçta beğendim. Taş gibi ve atletik. İleri çıkmayı da seviyor gibi. Ama yaş 28 mis. Eski molde li. Birde orta sahada kone vardı genç o da iyi. Oyuna sonradan girip gol asist yapan bayo da tam Anadolu takımı messisi olur. Çok süre alamamış. Ucuza düşerdi. Sivas'ta falan baya iş yapar.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2021, 04:31:00 Sinan23 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Boupendza iyi topçu. Diouf la birlikte oynayınca farkediliyor. Diouf bizim macta oynasa belki gol yemezdik.

Çevrimdışı can1903

Adı bizimle anılan Mandzukic Milan ile anlaştı.

https://twitter.com/demarkesports/status/1350757795746951169
Biz 1.1 e bitirmiştik ama elini çabuk tutmazsan oyalanırsan böyle olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biz 1.1 e bitirmiştik ama elini çabuk tutmazsan oyalanırsan böyle olur.
Gelse iyi olabilirdi, ama olmadi diye de hic üzülmedim, cokda icime sinmiyordu bu transfer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelse iyi olabilirdi, ama olmadi diye de hic üzülmedim, cokda icime sinmiyordu bu transfer.
Koita'nın eşek yükü kontratını almaktan her türlü daha iyiydi. Umarım farklı alternatiflerimiz de vardır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Koita'nın eşek yükü kontratını almaktan her türlü daha iyiydi. Umarım farklı alternatiflerimiz de vardır.
Bu koita işi ciddimi, ben ihtimal vermek istemiyorum. Yıldız bir isim katsak şampiyonluk şansımız çok artacak bu kadar amatör olmayız umarım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mandzukicin alternatifi koita degildir zaten, yani öyle umuyorum😄, ne bileyim yani, forvetmi kalmadi dünyada ?