Ljajic'in kadroda olmasına sevindim. Antremanlara katıldığı günden beridir takip ediyorum. Eski formunu kazanmaya çalışıyor. İlginç bir şekilde yapılan maçlarda hep ljajic'in olduğu kadro kazanıyor. Yarınki maçta bile sonradan girip oynama olasılığı çok yüksek.
Hasic meselesine gelince yine elle tutulur bir şey okuyamıyoruz. Sene başından beri dönen terane şimdi de bu oyuncu için dönüyor. Çekemiyorlar benim yavrumu diye ağlayan anneler geliyor aklıma.
Sergen sanırım gerizekalı olduğu için elinde bulunan messi'den faydalanmak yerine kadroyu hep berbat oyunculardan seçip kariyerini başlamadan sonlandırmak istiyor.
Diğer bir ihtimal ise hasic yabancı statüsünde olduğundan ve de oynadığı pozisyonda iki oyuncu olduğundan kadroya girememiş olabilir. Tabi bu ihtimal biraz düşük sanırım.
Bi olumlu bi olumsuz gorus belirtecem yorumunla ilgili.
Sergen gerizekali degil tabi ki ama, hatasiz, her oyuncu tercihi mukemmel olan bir teknik direktor de degil. Oyuncuda gercek potansiyeli gormuyo olabilir, veya potansiyeline ulasana kadar gececek suredeki puanlari kaybetmek istemiyo da olabilir.
Bir genc oyuncu iki gol atinca niye herkes messi muamelesi yapiyor cidden anlamadim. 10 numara niye oynatmiyo diyenler cidden futboldan anlamiyorlar bence.
1) Oyuncunun fizik kapasitesi yetersiz,
2) Defansif aksiyonlarda asiri yetersiz, hucum presi duzgun yok, top kapamiyor
3) Topsuz oyunda yok gibi, her topu ayagina istiyor, top sadece ayagindayken verimli
4) 10 numara oynacak adam bencil olmaz, oyun akli koyar, kayseri macinda attigi gol balina gol oldu ama normali sagindaki adamin onune yuvarlamasiydi.
Arti noktalari tabi ki var, ama su an yabanci kanatlar arasinda Ghezzal, Larin, Nkoudunun kesin gerisinde.