2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848874 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı goktasoktay

biz bu yeterci moduna girseydik o ghezzaller falan da girmeyecekti.
son günler çok büyük baskı yaptı da yönetim oyuncuları aldı.
şimdi yine herkes yeterci kafasına girmiş, yönetim yine tınlamıyor.
baskı yapmadığın sürece bu yönetime hiç bir şey yapamıyor, beceriksiz bu yönetim.
Bence kimse yeter demiyor. En azından ben rastlamadım, o yüzden böyle düşünüyorum. Bu takıma bir santrafor ve bir de hücuma dönük orta saha (ortada oynayabilen) şart oğlu şart. Forumda biz hep dile getiriyoruz, belki o sebeple kanıksanmış olabilir, dile getirilmiyormuş gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal Torunoğulları, Mario Mandžukić’in Beşiktaş’a transferi için Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker’le temasa geçti.
(Sercan Dikme)
Hırvat başbakanıyla da görüşsünler, faydası olur belki.

Şaka bir yana, Davor Suker ne alaka.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hırvat başbakanıyla da görüşsünler, faydası olur belki.

Şaka bir yana, Davor Suker ne alaka.

çivi çiviyi Suker diye ona gitmişler  :evillol:

Çevrimdışı yigiter38

Bu Terim açık açık isim beyan ederek istediği adamları söylemiş....bu Taraftar boşuna sevmiyor bu dürzüyü...Resmen Adam kendi yönetimini ters köşe yapmış.
Bizim Yönetim inanıyorum elinden geleni yaptığını...Sergen Hocaya istediği 1-2 Adam alması lazım....Sezon sonu da Şampiyon olur isek Sergen Hoca sınıf atlar.
Terim gibiler ile savaşmak için Sergen gibi olmak lazım....laf esirgemeyecek kimseden...garibim Rasim Kara Hocayı bir kaşık suda bogmustu Dürzü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1348024150955327488

kaynak güvenilmez ama bir kaç kişi daha yazdı insanlar dillendirmek istemiyor ama iş ciddi gözüküyor.

Yoğun bir uğraş var.

Çevrimiçi mayguntr

Zaten bizimkisi bir umut. Taliscayı getirme ihtimalimiz bence çok düşük. Gelirse bizi şampiyon yapar ama, bunu da tarihe not düşmüş olayım. Elbette eksik yönleri var fakat yeteneğiyle birçok eksiğini tolere edebilecek de bir adam.

Zaten isteğimiz takımın başarısı, o yüzden kim gelirse gelsin, takıma pozitif katkı yapıp bizi en üstte tutsun kafi. İsimler gelip geçici. Baki olan Beşiktaşım..

Tabi ki herkesin istegi Besiktasin basarisi benim de senin de, sadece farkli acilardan bakiyoruz.

Talisca sampiyon yapti ama getirisi goturusunden cok oldu o zaman, ben ayni hataya dusmeyelim istiyorum sadece.
Gelir takimin oynadigi oyunu bozmaz, yedek kalmayi sorun yapmayip sonradan girip maclari cozmemize yardimci olur, o zaman bizi sampiyon yapar.

Çevrimdışı mellfred

Tabi ki herkesin istegi Besiktasin basarisi benim de senin de, sadece farkli acilardan bakiyoruz.

Talisca sampiyon yapti ama getirisi goturusunden cok oldu o zaman, ben ayni hataya dusmeyelim istiyorum sadece.
Gelir takimin oynadigi oyunu bozmaz, yedek kalmayi sorun yapmayip sonradan girip maclari cozmemize yardimci olur, o zaman bizi sampiyon yapar.

10 numarada net bir eksiğimiz bariz
ne mensah ne oğuzhan 10 değiller
şu güne kadar o pozisyonun oyuncusu da netleşmedi
bariz bağırıyor eksiği
kimi alsak oraya takıma uyum sorunu potansiyeli var
açıkcası kodumu oturtacak birini ben tercih ederim
arkasında atiba coSef varken savunma zafiyeti çıkarmayacaktır
gelsin de derdimiz bu olsun

Çevrimdışı Çağrı Öz

İyice çocuk parkına döndü taraftarlık ya. Bana şunu almazsanız nefesimi tutarım diyen çocuklar olur ya aynı oraya doğru gidiyor artık.

Adamın yaşına bakıyorsun artık ergenlik de gelip geçmiş hala daha çocukça hareketler filan.

Allah kurtarsın ya.

Çevrimdışı sefaköykartali

biz bu yeterci moduna girseydik o ghezzaller falan da girmeyecekti.
son günler çok büyük baskı yaptı da yönetim oyuncuları aldı.
şimdi yine herkes yeterci kafasına girmiş, yönetim yine tınlamıyor.
baskı yapmadığın sürece bu yönetime hiç bir şey yapamıyor, beceriksiz bu yönetim.
Beceriksiz olduğu değerlendirmesi neye göre yapılıyor anlayamadım ama ben buna katılmıyorum. Abou ya yaptıkları sözleşme bile ligde yapılan en iyi sözleşmelerden biri sayılır. Negredoya 4 verip Abdullah Avcı ya o sözleşmeyi verip kaçanlara göre Beşiktaşı çok daha fazla düşündüklerini düşünüyorum. Çok transfer yapıp sonra 5 6 tanesini kadro dışı bırakmaktansa her dönem 2 3 iyi transfer yapsınlar çok daha faydalı olur.

Çevrimdışı sefaköykartali

kaynak güvenilmez ama bir kaç kişi daha yazdı insanlar dillendirmek istemiyor ama iş ciddi gözüküyor.

Yoğun bir uğraş var.
Yarım sezon için umarım kasadan çok para çıkartmadan halledebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen de yalanlamış. Artık konuşmanın lüzumu yok. Paylaşanlara da itibar etmemek lazım  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1348338631132520453

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer yapmayacağımızın altı yapılıyor hadi geçmiş olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer yapmayacağımızın altı yapılıyor hadi geçmiş olsun.
Transfer gerekli mi? Gerekli. Elimizde imkan var mı? Yok ama bu bahane değil. Bir şekilde transfer yaparız bence. Ama bu transferin son günlerinde olur. Asıl önemli olan bizim alacağımız oyuncuların sahaya koyar koymaz katkı verecek özelliklere sahip olması olmalı. Ayrıca aldığımız oyuncular yerli oyuncularımızdan daha iyi olmalı. Yoksa transfer yapıp boşa kendimizi zora sokmanın bir mantığı yok. Transferi yapmış olmak için yapma lüksümüz yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Şu saatten sonra Mandzukici konuşalım bence
Koita yi konuşmayalım da
Marcelo alınmalı stoper hattımız evlere şenlik.

Çevrimdışı Erman1903

Sergen de yalanlamış. Artık konuşmanın lüzumu yok. Paylaşanlara da itibar etmemek lazım  :tabe:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1348338631132520453

Anca bir hayaldir işte, boşverrr olmayıversin. Hocanın söylediği iyi oldu gereksiz meşgul ediyordu gündemi.

Çevrimdışı can1903

Transfer yapamazsak şampiyon olamayız. 2 tane kaliteli oyuncu lazım. Ki bana kalırsa Ljajic gönderilip bir şekilde yaratıcı 10 alınmalı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Koita yi konuşmayalım da
Marcelo Lyon' da ilk 11 oynuyor. Nasıl alacağız? Ayrıca hep aynı isimleri dile getirmeyi bırakalım artık. Talisca, Fabri, Marcelo vs. Tamam hepsi bizde iyi oynadılar ama başka oyuncu yok mu dünyada?

Çevrimdışı Erman1903

Koita yi konuşmayalım da

Mandzukic de zor 6 ay için 2m garanti ücret artı 1,5 sene sözleşme istediği söyleniyor. Bozar bu paralar dengeleri.

Çevrimiçi sEuL

Mali durumumuz ortada ama yonetimden kimse 5-6 transfer beklemiyor. Suan ki kadromuzla zaten ligin zirvesinde yer aliyoruz, iki nokta atisi transferle cok rahat bir sekilde sampiyonlugu gogusleyebiliriz.

Turkiye'de atanin ve tutanin iyi olmali, sampiyonluk bu kadar basit aslinda. Suan hucumdaki oyuncularimiz fena degil, ama tutanimiz bizi sampiyonluga goturur mu orasi muamma. Onumuzde Muslera ornegi var, kadrolari kotu olmasina ragmen Muslera sayesinde kac kere sampiyonluk kazandi adamlar.

Abou'yu yedekleyecek iyi bir santrafor ve Ersin'in onune mac kazandiran bir kaleci ile sampiyonlugu rahat goturebiliriz. Kalede guven veren bir kaleci olursa bu savunmadaki bazi defolarimizida kapatir. Bugun uzerine gelen topu yumurtlayan Ersin yerine kalede iyi bir kalecimiz olsaydi bu mactan 3 puanla ayrilabilirdik.

10 numara transferide gerekiyor aslinda ama iyi bir santrafor alabilirsek Abou'yu 10 numaraya cekip onu maestro seklindede kullanabiliriz. Her mac oyun kurucu rolune burunup orta sahaya kadar gelip oyun kuruyor ve bircok atagin olgunlasmasinda basrol oynuyor.

Yonetimden tek beklentim az ve oz, iki iyi transfer yapmalari.
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2021, 23:30:40 sEuL ]

Geçen dönem baskı yapılmasa son dakika josef falan da gelmezdi.
Bu yönetime baskı yapmadığın sürece kolaya kaçıyor.
Kadro yetersiz!!!!!!!! bakmayın şişiriliyor bu kadro. Larin falan 10 gol atıcak deseydik hepimiz yerlere yarılırdık burada. Hoca taşın suyunu sıkıyor. TRANSFER ŞART OĞLU ŞART

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Tyler Boyd, Gökhan Töre, Douglas gibilerden kurtulalım da. Transfer yapmasak da olur. Tyler Boyd takima geri alinacak gibi şeyler gördüm ama umarım doğru değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Konteyjan için gönderilmesi gereken yabancı oyuncu nskala olmalı weniltona güvenip montero yollanmaz sola ridvani koyup onu dinlendirecek bir Türk oyuncu bulunur elbet. Atibaninda miladı doldu şu beratı alabilsek süper olacaktı. Ersin iki ileri bir geri modunda devam ediyor yabancı kaleci için konteyjan yok oraya nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum ama ersinle şampiyon olursak büyük başarı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelo Lyon' da ilk 11 oynuyor. Nasıl alacağız? Ayrıca hep aynı isimleri dile getirmeyi bırakalım artık. Talisca, Fabri, Marcelo vs. Tamam hepsi bizde iyi oynadılar ama başka oyuncu yok mu dünyada?
Doğru, Alanyaspor'da bir sürü yabancı var mesela.

Maalesef yönetimin de, taraftarın da oyuncu havuzu kısıtlı.