2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2858748 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AvrupaKartalı

hiç gelmesin ne zarar ederiz.
Malesef ediyoruz iste kardesim, abuş olmayinca forvetsiz kaliyoruz, Larindede verim alamiyoruz bu sefer. Kaza bela atlattik abusuz iki üc mac, ama herzaman olmaz bu, güclü rakiplere yada derbilerde falan abuş olmazsa bu sefer cok büyük sorunlar yaşariz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada

Kenan karaman
Eskişehirin sağ beki

+Salih (nette okuduğum yorumlar kadar emin değilim)

transferlerine fitim ben.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Malesef ediyoruz iste kardesim, abuş olmayinca forvetsiz kaliyoruz, Larindede verim alamiyoruz bu sefer. Kaza bela atlattik abusuz iki üc mac, ama herzaman olmaz bu, güclü rakiplere yada derbilerde falan abuş olmazsa bu sefer cok büyük sorunlar yaşariz.

Aynen öyle t.k maçalrını geçersek ekstra bir kaç maç daha olacak bir de.
24 + en az 1 daha var.
25 maç üst üste full aboubakar performansı alamayız.

Çevrimdışı fatihsahin

:hosgeldin
Hoşbuldum teşekkür ederim

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı fatihsahin

Hoşgeldin  :)
Hoş buldum teşekkür ederim

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya hala ya boyd ya hasic ikisinden birisi gidecek deniyor, kadro disi birakdigin adami simdi neden kadroya dahil etmek istiyorsun ve bunu son iki macta oyuna girip ve direkt katki saglayan gencecik cocugu feda ederek. Burdaki kararsizlik ne anlamadim.

Çevrimiçi murat

Ya hala ya boyd ya hasic ikisinden birisi gidecek deniyor, kadro disi birakdigin adami simdi neden kadroya dahil etmek istiyorsun ve bunu son iki macta oyuna girip ve direkt katki saglayan gencecik cocugu feda ederek. Burdaki kararsizlik ne anlamadim.
sergen hoca eldeki oyuncuların verimini arttırıyor 24 yaşındaki boyda da el atsa fena olmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

sergen hoca eldeki oyuncuların verimini arttırıyor 24 yaşındaki boyda da el atsa fena olmaz.

Beşiktaş seviyesine çok uzak bir futbolcu ondan bir şey olmaz.Bal yapmayan arı onun için hasici göndermeye gerek yok.

Çevrimiçi murat

Beşiktaş seviyesine çok uzak bir futbolcu ondan bir şey olmaz.Bal yapmayan arı onun için hasici göndermeye gerek yok.
aynı lafı larin içinde söylemiş olabilirsin. ben boydun öyle gömülecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tamamda bu kardesimiz gecen senede vardi, sergen hocanin isteyile kadro disi kaldi, ben bunu anlamiyorum, simdi neden ya boyd ya hasic diye bir kararsizlik var, bunun üstüne bide hasic ben burdayim mesaji vermişken

Çevrimiçi murat

Tamamda bu kardesimiz gecen senede vardi, sergen hocanin isteyile kadro disi kaldi, ben bunu anlamiyorum, simdi neden ya boyd ya hasic diye bir kararsizlik var, bunun üstüne bide hasic ben burdayim mesaji vermişken
kadro dışı klırken layiç mi boyd mu diye arada kalmış yönetimin isteğiyle boyd dışarıda kalmıştı.sonuç olarak layiç oynamadı boyd oynayamadı.boyd belki bu sene hocanın elinde beşiktaşa gelmesine vesile olan oyunu oynayacaktı.

Çevrimdışı GreenBook

Mirinin şartları ağır demiş Erzurum
Olmayacak adamlara olmayacak paralar verenler yatlarda keyif sürerken Beşiktaş’ım ise bu adamları göndermekle meşgul
Bu adamlardan bi şekilde kurtulmalıyız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kadro dışı klırken layiç mi boyd mu diye arada kalmış yönetimin isteğiyle boyd dışarıda kalmıştı.sonuç olarak layiç oynamadı boyd oynayamadı.boyd belki bu sene hocanın elinde beşiktaşa gelmesine vesile olan oyunu oynayacaktı.
Ama ozaman burda yine celişki var kardesim, ozaman simdi boydu alirsin oynamayan lajici kadro disi yaparsin. Hasicin günahi ne? Ozaman boydmu hasicmi degil, boydmu lajicmi olmasi lazim.

aynı lafı larin içinde söylemiş olabilirsin. ben boydun öyle gömülecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

larin kiralıktan döndükten sonra kendini geliştirmiş ayrıca halen santrafor oynamıyor kanat oynuyor aboubakar yok iken direk santrafor oynattık sadece tek başına yine toplar duvara çarpmış gibi geri dönüyor.santrafor olarak değil kanat olarak verim alıyoruz yani bir nevi doğru söylemişim :)

Düz oyuncu murat abi düz.

hızı var ama bal yapmayan arı.

Bize gol atacak kreatif kanat oyuncusu lazım n'koudou var zaten fazla skorer değil ghezzal keza öyle asist var ama gol yok.Hasic bile doğru düzgün oynamadan 2 gol salladı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu genç isimleri izlediysek bile büyük iş yapmışız.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1347158115632996354
mert yılmazın önünde bu çocuk istatistiklerde öyle gözüküyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu genç isimleri izlediysek bile büyük iş yapmışız.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1347158115632996354
Gereksiz uğraş, Antalyaspor en az 2-3 milyon bonservis ister.

Çevrimdışı sEuL

Gereksiz uğraş, Antalyaspor en az 2-3 milyon bonservis ister.

Kesinlikle katiliyorum, iyi oyuncu olabilir ama kesinlikle ugrasilmamali bazi kluplerle. Transfer donemi boyunca oyalayip son gun kameralara cikip oyuncu icin Fb ile el sikistik aciklamasi yapar bunlar. Antalya olsun Bursa olsun, bu takimlarin oyuncularindan uzak durulmali.

Bu arada Mirin, Boyd, Douglas ve Lens hakkinda durmadan haberler cikiyor. Sene basindada Douglas bir kac takima kiralanmasti, Lens Hollanda'ya Mirin'de Fransa'ya kiralik olarak gonderilmisti. Bu tur haberler aynen ortaya atiliyor ama resmi aciklama gelmedigi surece bosuna umutlanmayin derim. Bu oyuncular buyuk ihtimalle sozlesmeleri sona erene kadar elimizde kalip yattiklari yerden paralari goturecekler.

Çevrimdışı Erman1903

35 yaşında Mandzukic uygun da olsa alınmaz normalde. Başka hoca veya daha donuk bir ortam olsa asla istemem gelmesini lakin şu an işler farklı, standart bir futbolcu bile iş yapabilir burada. Mandzukic standart bir futbolcu değildi lakin uzun zamandır oynamıyor, ben oynayan adam tercih ederdim ama istiyorlarsa alsınlar. Top oynayacağı varsa en iyi burada yapar onu, başka bir takıma giderse muhtemelen zor şans bulur.

Çevrimdışı GreenBook

Mandzukic bitmiş diye duydum bugün yarın imzalar atılır

Serdar Ali Çeliker

Çevrimiçi murat

Ama ozaman burda yine celişki var kardesim, ozaman simdi boydu alirsin oynamayan lajici kadro disi yaparsin. Hasicin günahi ne? Ozaman boydmu hasicmi degil, boydmu lajicmi olmasi lazim.
layiç te olabilir hasiç te.adamı yollamıyor geliştirmeye gönderiyor.ayrıca ne yönetimden ne hocadan böyle bir şey duymadım.

Çevrimiçi murat

larin kiralıktan döndükten sonra kendini geliştirmiş ayrıca halen santrafor oynamıyor kanat oynuyor aboubakar yok iken direk santrafor oynattık sadece tek başına yine toplar duvara çarpmış gibi geri dönüyor.santrafor olarak değil kanat olarak verim alıyoruz yani bir nevi doğru söylemişim :)
gülhan larin hollandaya gitmesiyle golleri asistleri sıralamaya başladı havası mı yaradı.hollandadan geri döndü burada yine gömülüyordu sezon başı.bedava alsalar bayram edilecek bir hava vardı.şimdi golleri attı kiralık yaramış oldu.larin giderkende buydu.ilk geldi 2 mi 3 gol mü ne atmıştı yine göklere çıkarılmıştı.son maçına göre yorum yapma hastalığı var.