2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860211 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

Mandzukic'in sosyal medyada hesapları var mı?Çalışıyor mu ne yapıyor bilen var mı?Hiç sinmiyor içime bu transfer  :alala:
futbol oynamaya gelirse kapalı defanslara ilaç olur

Çevrimdışı GreenBook

Mandzukic gelirse şayet Mandzu abou mu olur ? Larini nasıl kesiceksiniz ?

Çevrimdışı cursedofdragon

ben şimdiden hafta sonu hatay maçını düşünüyorum kimi kesicez diye :D

Larin formda abu oynar n'koudou iyi oynuyor ghezzal dönüyor.

Bunlara bir de mandzukic eklenecek :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin Aboubakar devam eder.

Ama alternatif lazım, o bölgeye, çok maç var.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mandzukic'in sosyal medyada hesapları var mı?Çalışıyor mu ne yapıyor bilen var mı?Hiç sinmiyor içime bu transfer  :alala:

Hep yeteneği kısıtlı veya normal oyuncularla mı devam edeceğiz?? Belli ki hocada hevesli. Bırakın gelsin mandzukic hoca da istiyor belli ki. Bir hediyemiz olsun sergene, tutmazsa zaten opsiyonlu olacağı için uzatmayız ki ben tutacağını düşünüyorum. Mandzukic gelince adını sıkça duyarız aslında istemezdim ama koitayı falan duyunca mandzukic gözümde gomez gibi oldu  :lol: :lol:

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903  Başarılı olan ideal on birimiz Josef önünde Atiba-Mensah(Oğuzhan-Ljajic) olarak oynuyoruz.Atiba yerine Elneny Atiba'nın işini yapabilir mi Atiba futbolu bıraktığında sence?

Hocam El-Neny standart pas yapan 6 numarada topun elde kalması için kullanılan bir futbolcu. Yüksek ligde tam performans için önüne iki tane defansı da olan 8 numarayla oynaması gerekir fakat herkes de 2 tane defansı iyi olanını bulamıyor bu yüzden günümüz futbolunda biraz dışarıda kalan bir yapısı var. Doğru pozisyonları almak dışında defansif inisiyatifi düşüktür o yüzden benim kendi pozisyonunda bile tercih etmeyeceğim bir futbolcu. Benim onun hakkında yazdığım bir metin vardı ama diğer bilgisayarımda paylaşmamıştım gittiği için, oyuncuya ilgi artarsa koyarım.

Bu tip bir oyuncuyu Atiba'yı şimdi kullandığımız pozisyonda kullanmak için biraz dönüşüm geçirmesine ihtiyaç var çünkü Atiba bir şekilde skor yapmayı becerebiliyor. El'Neny bunu yapabilir mi emin değilim tarz olarak pek öyle durmuyor ama imkansız diye bir şey yoktur. Şu arkadaşlık ortamında mümkün bugün Larin sağ kenarda başlayıp 4 tane gol attı, oyuncularımızdan çok iyi verim alıyoruz lakin ne kadar doğru olur bilemiyorum. Sergen hoca bir şekilde verimli kullanırsa şaşırmam lakin çok fazla yabancı hakkımız yok bu işi iyice düşünüp taşınmak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulk'u alalım abi, asıl o çilingir olur bu ligde.

İki kişi beline asılsa durduramaz.

Çevrimiçi mayguntr

Takimdaki maas dengesini bozacak tum transferlere karsiyim. 

1.5-1.7 civarina geliyosa  gelsin Mandzukic, hem Larini hem Abuyu yedekler, Guvene isimiz dusmez en azindan.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bende yaşindan dolayi kararsizim, ama hoca bugün alternatf lazim dedi,  sakatliklar okur hastaliklar olur kart cezalisi olur, unutuyoruz ama bunuda düsünmemiz lazim. Ben vida'da dolayi cabuk adapde oluo ve iyi performans verebilecegini düsünüyorum. Abuş olmadiginda mario larin yaparis mesela ve abuşun eksikligini ozaman bukadar fazla hissetmeyiz. Tamam aboubakarsiz'da kazandik ama zorlandik, simdi bir derbide eksik olursa bu sefer mandzukic var deriz, aslinda cok önemli.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Bende yaşindan dolayi kararsizim, ama hoca bugün alternatf lazim dedi,  sakatliklar okur hastaliklar olur kart cezalisi olur, unutuyoruz ama bunuda düsünmemiz lazim. Ben vida'da dolayi cabuk adapde oluo ve iyi performans verebilecegini düsünüyorum. Abuş olmadiginda mario larin yaparis mesela ve abuşun eksikligini ozaman bukadar fazla hissetmeyiz. Tamam aboubakarsiz'da kazandik ama zorlandik, simdi bir derbide eksik olursa bu sefer mandzukic var deriz, aslinda cok önemli.

Adam 6 mye falan gelmiyor abi, 1.1 bu sezon alacak sadece.
Ha baktık iyi çıktı 1 sezon daha uzatma hakkımız olacak 2 m euroya
taban sınır 2 m zaten.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

taban sınır 2 m zaten.
Yani dedigim gibi, makul bir anlaşma ile hayir demem.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

taban sınır 2 m zaten.
Aboubakar'ın alternatifi olacak bir oyuncuya baktığımız düşünülüyor ama biz Aboubakar'a alternatif birini bulsak getiremeyiz. Biz farklı oyun şablonlarında oynatacağımız bir pivot santrafor arıyor gibiyiz. Bu açıdan forvet transferine bakmakta fayda var. Mandzukic bir pivot santrafor olarak ayağı da iyi olan bir oyuncu. Bu açıdan bizim aradığımız profilde. Soru işareti olan en önemli konu da 6 aydır futbol oynamıyor olması. Eğer kendine baktıysa Nisan ayı gibi fikstürümüz sıkıştığında çok işimize yarar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

taban sınır 2 m zaten.
1.5 senedir oynamayan 34 yaşındaki santraforların istediği rakamları gördükten sonra artık Larin'in maaşına laf edilmez diye umuyorum.

1.5 senedir oynamayan 34 yaşındaki santraforların istediği rakamları gördükten sonra artık Larin'in maaşına laf edilmez diye umuyorum.

tamam da adam mandzukic....
röveşatayla ş.liginde gol atmış bir adam...
gollerini de sıralarsa kimse çıt çıkaramaz burada.
larin tamam iyi oynuyor falan ama yükske maaş aldığı da gerçek.

Yani dedigim gibi, makul bir anlaşma ile hayir demem.
Aboubakar'ın alternatifi olacak bir oyuncuya baktığımız düşünülüyor ama biz Aboubakar'a alternatif birini bulsak getiremeyiz. Biz farklı oyun şablonlarında oynatacağımız bir pivot santrafor arıyor gibiyiz. Bu açıdan forvet transferine bakmakta fayda var. Mandzukic bir pivot santrafor olarak ayağı da iyi olan bir oyuncu. Bu açıdan bizim aradığımız profilde. Soru işareti olan en önemli konu da 6 aydır futbol oynamıyor olması. Eğer kendine baktıysa Nisan ayı gibi fikstürümüz sıkıştığında çok işimize yarar.
yazacağım cevabı @MUSTAFA_  yazmış. Hoca özellikle istiyor bu profili, bende mandzukicie bayılmıyorum ama adam bu profili istiyor. Sezon başı kalinicler falan vardı. Ben o zamanda diyordum mandzukic gelsin diye isimlere bakıcak olursak. Transfer sezonu dahil transfer listesinde adı çıkmış en iyi adam bu. Ha dersin ki transfer listene mıçayım falan ona okey, ama bu profil aranıyorsa, isimler buysa oyum net mandzukice gider. Gelip atar şampiyon yapar, ljajic hasic vida ve hasic beraber boşnakça şarkı söylerler  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

tamam da adam mandzukic....
röveşatayla ş.liginde gol atmış bir adam...
gollerini de sıralarsa kimse çıt çıkaramaz burada.
larin tamam iyi oynuyor falan ama yükske maaş aldığı da gerçek.
Larin yüksek maaş almıyor işte, dünya santrafor piyasası bu.

Şampiyonlar ligi finalinde gol atmış da seneler geçiyor.

O zaman Massaro'yu getirelim, şampiyonlar Ligi finalinde 2 gol atmıştı.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Eskişehir deki genç sağ bek Bilal transferi umarım olur.Mandzukic konusundan bagımsız,genel ekonomik durum,takımın şu andaki ivmesi ve takımdaki gençlerin konumu da göz önünde bulundurulduğunda piyasadaki yetenekli genç oyuncuların bize gelme konusunda çok istekli olabileceğini ve düşünüyorum.Ersin ve Rıdvan bize gösterdi ki Sergen Hoca nın elinde genç oyuncular forma alıp,kendilerini geliştirip istedikleri noktalara gelebilirler ve klüp de yatırımını hem paraya hem de basarıya dönüştürebilir.Daha dogrusu mottomuz artık bu olmalı bence.

Mandzukic transferi ise olası sampiyonluk ihtimali ve sampiyonlar ligi gelirleri acısından mantıklı geliyor ama azaltmaya çalıştıgımız gereksiz yabancı sayısı,ekonomik yük ve oyuncunun yaşı göz önünde bulundurulduğunda biraz mantıksız yönleri var gibi sanki.Taraftar baskısının yoğun olduğu dönemde direnç gösterip,Balotelli yi doğru etüt eden ve doğru karar alan Sergen Hoca,eminim ki en doğru değerlendirmeyi yapacaktır.

kerem falan konuşulmuşta kerem kiralık gitti yahu.
hala bizim oyuncumuz.
öyle bir yazılmış ki önceki sayfalarda satmışız zannetim  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

kerem falan konuşulmuşta kerem kiralık gitti yahu.
hala bizim oyuncumuz.
öyle bir yazılmış ki önceki sayfalarda satmışız zannetim 
Satmadık da, kendisini kiraladığımız için şimdi genç yerli sağ bek arıyoruz.

Çevrimdışı celiker1

MANDZUKİC TRANSFERİ ile ilgili

ENDİŞELERİM
1) Futbol oynamaya mı gelecek?
2) Futbol oynamaya gelse bile bir yıldır maça çıkmıyor.Fizik olarak ikinci yarı bize faydalı olabilecek duruma gelecek mi?
3) Club Brugge tarafından yapılan  saglık kontrolerinden geçemediği ve bunun üzerine Club Brugge takımının Bas Dost'u transfer ettiğı doğru mu?
4) Maaşı ne olacak?Takım içindeki bir kaç mecburi eski kontrat hariç dengeyi bozar mı?

OLUMLU TARAFLARI
1) Bildiğimiz Mandzukic olursa ileride Abou ile beraber gerçek anlamda rakiplerin içinden geçeriz
2) Ghazzal'ın yokluğunda dün olduğu gibi Larin sağ önde forvete yakın,N'Kodou yerine Mandzukic sol önde forvete yakın  4-3-3 de oynayabiliriz.Yani bir anlamda hücum yönünde hem Gahazzal hem N'Kodou yedeklenebilirken aynı zamanda şimdiki oyunumuz çok daha kuvvetli hale gelecektir
3) Bu yaz oynanacak Avrupa Şampiyonasında Hırvatistan milli takımında bulunmak ve formda olmak isteyecektir
4)Takımda milli takım arkadaşı Vida'nın oluşu onun takım içine daha çabuk adapte olmasını sağlayabilir

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 12:16:27 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı GreenBook

ben şimdiden hafta sonu hatay maçını düşünüyorum kimi kesicez diye :D

Larin formda abu oynar n'koudou iyi oynuyor ghezzal dönüyor.

Bunlara bir de mandzukic eklenecek :)
Hepsini teker teker pençeleriz daha kimse tutamaz bu takımı kimse dağıtamaz bu pozitif atmosferi şampiyon gibi oynuyoruz Buda şampiyonluğun en somut sinyali
Nkodou baya toparladı çok iyi katkı veriyor top tutuyor ileri taşıyor sağ bekleri yoruyor.
Ghezzal ve Rosier ın bonservisi alınması lazım orman döneminde yapılan hatalar yapılmamalı.
Töreyi de kazanmalıyız Sergen hoca bu konuda yeteneğindeki gösterdi bol rotasyonlu kadro avantaj
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 12:25:19 GreenBook ]

Çevrimdışı GreenBook

Emekliliğinin son dönemlerine girmiş bir futbolcuyu transfer etmek gibi bir riske girelim mi o konuda bende kararsızım kaliteli oyuncu ona zaten laf yok bu yaştan sonra genelde yatmaya gelirler bu tür futbolcular fakat mandzukicin mesleğine olan saygısı ve oyun disiplini buna müsaade edermi göreceğiz
Mario Gomez olsa derdim ki her türlü iş görür Alman disiplini bambaşka bi mevzu

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon