2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860122 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1346900509781798912

cevap alakasız ama biraz düşününce ljajic'e gömü var gibi geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

al işte.
Kızacak bir şey yok, kadroda Montero yerine Mirin olsa hayatımızda bir şey değişmez.

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 22:37:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bu oyuncuyu getirmek demek larini,aboubakarı küstürmek demek bana göre.

Ayrıca katılıyorum larinden fazlasını yapamaz.
Kimse küsmez, rahat olun.

Aboubakar'ın annesi öldü, ne yapacağız diye akla karayı seçtik.

23 maç daha Aboubakar ve Larin'in sırtına binemeyiz, 3 günde bir maç var.

Mandzukic doğru isim mi, emin değilim. Ama  Euro 2021 hedefi varsa ve Adebayor etkisi yaparsa, faydalı olabilir

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben olsam kariyerinin sonundaki Mandzukice o parayi vermek yerine Kenan Karaman alırdım. Euro 2021 ve hücum oynayan bizim takımda kendini göstermek isteyebilir. Yerli sınırlaması da var biraz da ileriyi düşünmek lazım. Caulker de bedava gitmesin diye Alanyaya 300 500 versek Ocakta bize verirler bence. Mensah olmayacak gibi parayı 10 numaraya gömmek lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1346900509781798912

cevap alakasız ama biraz düşününce ljajic'e gömü var gibi geldi

alakasız değil bak ne diyor hepsi birbiri için mücadele ediyor sahada diyor.

Mücadele etmeyen kim ljajic.

idmanlarda kavga bile yok diyor huzursuzluk çıkartan kim ljajic.

Anlayana hoca mesajı çok net vermiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

10'da oynar (Talisca'nın 10'da kullanıldığı gibi), sağ kanatta, sol kanatta, santraforda hepsini oynar
Hulk 10 oynamaz, ama gelirse Ghezzal'ı ortaya çekebiliriz.

Hulk Mandzukic'ten daha çok heyecanlandırdı beni, adı geçiyor mu duyumlarda?

Çevrimiçi Samet Ç

Sağ Kanat   214   103   78
Santrafor   116   73   42
Sol Kanat   39   21   22
On Numara   9   5   5
Forvet Arkası   7   2   2
Orta saha sol   1   -   -

En çok sağ kanat oynamış santarfor yarısı on numara sadece 9 maç.
10 numaradan kastım Talisca'yı Şenol hocanın kullandığı gibi 9.5 tarzı.

Çevrimdışı levitate

alakasız değil bak ne diyor hepsi birbiri için mücadele ediyor sahada diyor.

Mücadele etmeyen kim ljajic.

idmanlarda kavga bile yok diyor huzursuzluk çıkartan kim ljajic.

Anlayana hoca mesajı çok net vermiş.
bende diyorum ki düşününce oraya bağlanıyor zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk 10 oynamaz, ama gelirse Ghezzal'ı ortaya çekebiliriz.

Hulk Mandzukic'ten daha çok heyecanlandırdı beni, adı geçiyor mu duyumlarda?

Gs ile adı geçiyordu en son birkaç yerde okumuştum bizle adının geçtiğini hiç duymadım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/KramponSport/status/1346903969365372931
Belliki rosieri alamiyacagiz, ama eses'de oynayan bilal ceylan üzerinde durulmali, cok yetenekli.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/KramponSport/status/1346903969365372931
Yaz transfer dönemi çok plansızlardı ve yönetimi çok eleştirdim.

Rosier'e yerli ve genç bir sağ bek yedek lazım.

Kerem Kalafat'ı kiralık göndermesek, bu hamleye gerek kalmayacaktı.

Yine de bu transfer döneminde haklarını vermem lazım, doğru hamleler yapıyorlar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Belliki rosieri alamiyacagiz, ama eses'de oynayan bilal ceylan üzerinde durulmali, cok yetenekli.
rosier için 5 milyon istiyormuş sporting. Tekrar kiralamaya çalışıyormuşuz gökmen özcana göre. Kalmasını çok istiyorum psikolojik olarak da takımdaki renkli isimlerden.

Yaz transfer dönemi çok plansızlardı ve yönetimi çok eleştirdim.

Rosier'e yerli ve genç bir sağ bek yedek lazım.

Kerem Kalafat'ı kiralık göndermesek, bu hamleye gerek kalmayacaktı.

Yine de bu transfer döneminde haklarını vermem lazım, doğru hamleler yapıyorlar.

yine aynı hatayı düşüyorsun her alt yapıdan çıkan oyuncu kesin futbolcu olacak diye bir kural yok yada yıldız olacak diye.

Keremde ışık görmedi demek ki hoca bende görmedim fazla worwamhapton maçında oynatmıştı avcı onu bizim seviyenin altında mesala.

Rıdvan öyle değil aynı yaşta yaptıkları ortada.Eskişehirde bir sağ bek var 17 yaşında o çocuktan olur mesala.

Çevrimdışı tuncaboylu

yine aynı hatayı düşüyorsun her alt yapıdan çıkan oyuncu kesin futbolcu olacak diye bir kural yok yada yıldız olacak diye.

Keremde ışık görmedi demek ki hoca bende görmedim fazla worwamhapton maçında oynatmıştı avcı onu bizim seviyenin altında mesala.

Rıdvan öyle değil aynı yaşta yaptıkları ortada.Eskişehirde bir sağ bek var 17 yaşında o çocuktan olur mesala.
Altyapıdan çıkan oyuncu kesin olur demiyorum.

Ama Kerem şu anda PTT 1. Ligi'nde lider durumda olan takımda epey süre alıyor mu? Alıyor.

Onu gönderdiğimiz için kimleri kovalıyoruz. Aynı ligde 14. ve 18. sırada olan takımların sağ beklerini. Üstelik bonservis de ödememiz gerekecek.

Yazın kadro planlaması doğru yapılmış olsaydı, soldaki Rıdvan-N'sakala rotasyonunu sağ bekte tersten (Yabancı ilk 11, yerli yedek) Rosier-Kerem şeklinde kurabilirdik.

Hatta Kerem şu arkadaşlık ortamında takıma çok iyi kaynaşırdı da.

Neyse, telafi etsinler bakalım.

Çevrimdışı Erman1903

Kerem'in rakamları da epey iyi. Kendi oyun tarzına göre yüksek oynamış çocuk.

Çevrimdışı Erman1903

Aslında Arjantinli falan da çıkar da bütçe yüzünden yazamadigim milyon oyuncu var. Siyahi oyuncu seviyorum. Her yıl 5-10 m bonservis oyuncu alabilen klup olsak neler bulurum. Darwian Nunez di sanırım onu yazacaktım geçen yıl benficaya gitmiş. Üni deyken çok buluyordum oyuncu. Hugo lloris 15 yaşında Jean makoun Kader keita odemwengie vs forzaya yazmıştım. Lloris 10 dk da dedim world class kaleci diye. Yan topları yeterliydi benim için.aslinda Türklerden daha iyi scout olur. Biz hep eksikleri olan oyuncuları izliyoruz. Runje görüp sonra.lloris izleyince farkı anlıyorsun.

Darwin Nunez'i ben de burada Benfica yapmadan önce yazmıştım acayip bir potansiyeli var. Haklısın kimi oyuncuları anlamak için çok kısa süreler izlemek bile yeterli olabiliyor. Ne futbolcular var hiç hak ettiği yerlere gelememiş gözlerden uzak yerlerde süper performanslar veriyorlar. Hele kaleci, premium olmasa da onun bir tık altında çok adam var abuk subuk maaşlara oynuyorlar. İyi liglerin orta sıra takımlarında bu işi bilen biri istemezse hiç para düşürmez kaleciye 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

@Erman1903  Başarılı olan ideal on birimiz Josef önünde Atiba-Mensah(Oğuzhan-Ljajic) olarak oynuyoruz.Atiba yerine Elneny Atiba'nın işini yapabilir mi Atiba futbolu bıraktığında sence?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Birde taliscayı alalım gönderecekleri gönderelim transferi kapatalım yeter şampiyonluk için :D
Hulk da boşa çıkmış, bir telefon etmekten zarar gelmez.

Çevrimdışı celiker1

Mandzukic'in sosyal medyada hesapları var mı?Çalışıyor mu ne yapıyor bilen var mı?Hiç sinmiyor içime bu transfer  :alala:
Hayatta Beşiktaş