2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861713 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Acaba Larin Abu kanat ileride mandzukic mi yapacağız. 4 3 3 gibi. Ghezzali de belki ortada degerlendiririz. Ati Josef arkada defansif olarak toparlar. Ama ben mandzukic dogru isim mi emin degilim.

N'koudou,Töre,Ghezzal ne yapacak batak mı atacak :D

Mandzukic gelirse aboubakar ilk 11 oynayacak larinin önü kesilecek. olacak olan o.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Valla beyler kusura bakmayın ama koita falan denilen ortamda manzukic efsane olur.
Uygun bir paralara gelsin derim, manzukic çok iyi bir adam.
Sol kanattada oynayabilir larinin görevinde.

Çevrimiçi levitate

kaç kişiyi döndürüyon olm :D

hasic dururken boyd gelecek üstüne mandzukic kaç yabancımız var zaten hasic gitmeden boyd,mandzukic bile gelemez.

hocanın dediğine göre hasici kiralama işi zora girdi o yüzden öyle dedim

ljajic gidiyordur herhalde
bipbipbupbup

hocanın dediğine göre hasici kiralama işi zora girdi o yüzden öyle dedim

ljajic gidiyordur herhalde

tamam hasic kalıyorsa hem boyd hem mandzukic nasıl geri dönüyor onu diyorum :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Mandzukic gelirse aboubakar ilk 11 oynayacak larinin önü kesilecek. olacak olan o.
Bu akşamdan sonra Larin'in önünü kimse kesemez artık.

Hoca Mandzukic'i rotasyonda kullanmak için istiyor diye anladım ben. Aboubakar ya da Larin'in olmadığı maçlarda sıkıntıya girebiliriz.

Oynanacak 23 maç daha var.

Ben bu şekildeyse makul buluyorum, ama 1.1 milyon Euro 6 ay için çok.

Çevrimiçi Samet Ç

Mandzukic'in kimseyi kesebileceğini sanmıyorum gelirse ismi var diye 2-3 maç oynar sonrası yedek kulübesi ayrıca 700-800 bin maaşa 2-3 sene Koita olacağına Mandzukic yarım sezon daha cazip geliyor Mandzukic'in hiç olmazsa tutma ihtimali var.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 22:10:19 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarım sezon için 1.1 milyon Euro çok değil mi?

Çok para da 2-3 kritik maç kazandırsa parasını çıkarır. Bize kritik dakikalarda, Aboubakar'ın olmadığı maçlarda maç kazandırması lazım. Eğer maç kazandıracaksa bu paraya değer. Ama bitik haldeyse hiç almayalım daha iyi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Mandzukic'in kimseyi kesebileceğini sanmıyorum gelirse ismi var diye 2-3 maç oynar sonrası yedek kulübesi.

bu oyuncuyu getirmek demek larini,aboubakarı küstürmek demek bana göre.

Ayrıca katılıyorum larinden fazlasını yapamaz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajic, Mirin, Douglas, Lens, Boyd, Vida. Bunları yollarsak kaç yabancı yeri açabiliriz ve kaç milyon bütçede para yaratırız bilgisi olan var mı?

Ljajic, Mirin, Douglas, Lens, Boyd, Vida. Bunları yollarsak kaç yabancı yeri açabiliriz ve kaç milyon bütçede para yaratırız bilgisi olan var mı?

bütçe olarak açılır ama yabancı kontejyanından sayılmıyorlar zaten kadro dışılar.

Bütçe olarak rahatlatırlar ama.

Çevrimiçi sefaköykartali

🦅 Beşiktaş yönetimi, Dorukhan Toköz'e 7 milyon TL garanti ücret ve maç başı 100 bin TL önerdi.
❌ Dorukhan, bu teklife olumsuz cevap verdi.
(A Spor)
Baksın yoluna ya. Fenere gitsin mesuttan sonra o kadar orta saha bolluğunda senede 15 maça çıkar tolgay gibi linç yer kariyeri de biter. Ozzy var necip var josef var atiba var. Gerekirse genç bir transfer daha yaparız buna 10 milyon tl vermekten iyidir.

Çevrimiçi levitate

6-7 milyon euro tasarruf ederiz

bunlardan sadece ljajic kayıtlı
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

bütçe olarak açılır ama yabancı kontejyanından sayılmıyorlar zaten kadro dışılar.

Bütçe olarak rahatlatırlar ama.
ljajic ve vida kadroya dahil diye biliyorum şu anda.

Çevrimiçi levitate

atiba 8 yıldır bu ülkede, bi pasaport/vatandaşlık çıkaramıyor muyuz?

o kadar süreden sonra yabancı demeye utanırsın :D
bipbipbupbup

ljajic ve vida kadroya dahil diye biliyorum şu anda.

evet onları sonradan farkettim ama vidanın gideceğini düşünmüyorum.,,

Ljajice de talip yok kadro dışı kalacak takım bulamazsa gitmezse yabancı kontejyanından düşer ama maaştan düşmez.

Gelecek olanlar kadar aslında gitmesi gerekenleri de gönderebilsek elimiz çok rahatlar.

Dediğin gibi lens,boyd,mirin,douglas,ljajic.

Çevrimiçi Samet Ç

Boştakilerden Hulk daha iyi bir tercih olur ama Mandzukic'ten daha tuzlu olur. Bize Mandzukic'ten çok Hulk veya Talisca tarzı bir hücumcu gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben de gelsin istemiyorum çok. Gelirse belki ghezzali orta sahada kullanabilir skora göre vs 4 3 3 e dönüp. Acaba nasil bir plani var kafasinda hocanin.

Boştakilerden Hulk daha iyi bir tercih olur ama Mandzukic'ten daha tuzlu olur. Bize Mandzukic'ten çok Hulk veya Talisca tarzı bir hücumcu gerektiğini düşünüyorum.

hulk sağ kanat değil mi o bölgede ghezzal,hasic,töre var :)

Çevrimiçi Samet Ç

hulk sağ kanat değil mi o bölgede ghezzal,hasic,töre var :)
10'da oynar (Talisca'nın 10'da kullanıldığı gibi), sağ kanatta, sol kanatta, santraforda hepsini oynar
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 22:29:53 Samet Ç ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Bunlardan gönderebildiğimizi gönderip, bi 10 numara, bir forvet, yerli genç bir stoper ve sağ bek alıp ligi götürebiliriz bence. Sağ bek için es esten bilal ceylan, stoper için de öyle birini alıp yolumuza bakalım.

Ben de gelsin istemiyorum çok. Gelirse belki ghezzali orta sahada kullanabilir skora göre vs 4 3 3 e dönüp. Acaba nasil bir plani var kafasinda hocanin.

Hocanın planı belli ; 

Aboubakar
                     Mandzukic

N'koudou        Mensah           Ghezzal       
Larin             Oğuzhan           Hasic
                                           Töre

60-70 dk aboubakar oynar sonra mandzukic girer yada bazı maçlar abu dinlenir gününde olmadığınd manduzkic oynar diye düşünüyor formdaysa gelsin bari hoca çok istiyor.

10'da oynar sağ kanatta sol kanatta santraforda hepsini oynar

Sağ Kanat   214   103   78
Santrafor   116   73   42
Sol Kanat   39   21   22
On Numara   9   5   5
Forvet Arkası   7   2   2
Orta saha sol   1   -   -

En çok sağ kanat oynamış santarfor yarısı on numara sadece 9 maç.