2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868758 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer tahtası ne zaman açılıyor ?

Çevrimdışı Erman1903

transfer tahtası ne zaman açılıyor ?

'TFF'den yapılan açıklamada, 2'nci Transfer ve Tescil Dönemi'nin 5 Ocak 2021 tarihinde başlayıp 1 Şubat 2021 tarihinde sona ereceği bildirildi.'

aklıma bir şey takıldı kayseri küme düşerse mensahı bedava alırmıyız :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

aklıma bir şey takıldı kayseri küme düşerse mensahı bedava alırmıyız :)
Alamazsın. Çünkü anlaşma yanlış hatırlamıyorsam Atletico ile de yapıldı. Ben sezon sonunda Mensah kalmalı mı konusunu da tartışacağımızı düşünüyorum. Skor katkısı istediğimiz seviyede olmadığı için oraya oyuncu bakıyoruz. Yabancı kuralı da gelirse almayabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roiser olmazsa Sabaly olabilir .

https://www.transfermarkt.com.tr/youssouf-sabaly/profil/spieler/135492
Sezon sonuna kadar Rosier konusunda opsiyonlu kiralık dışında bir şey düşüneceğimizi düşünmüyorum. Sakatlık mevzusunu netleştirmemiz lazım. Ayrıca tutan oyuncu varken başka oyuncu bakmak mantıklı gelmiyor bana.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ne kadar mantıklı bir hamle olur? Orası tartışılır ama Ghezzal varken kafa vursa bile iş yapar gibi geliyor.

https://twitter.com/demarkesports/status/1343988897752219649
Yabancı sınırı konusunda bir boşluk açtık bile. Bakalım bu boşluğa Tyler Boyd'u mu yoksa başka bir oyuncuyu mu sokacağız  :alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/1343986848281079813
A Spor'un palavralarını dikkate almaya değmez.

Heriflerin haber kanalları da, spor kanalları da, gazeteleri de yalan üretme makinesi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

A Spor'un palavralarını dikkate almaya değmez.

Heriflerin haber kanalları da, spor kanalları da, gazeteleri de yalan üretme makinesi.

Maksat bir şeyler konuşmak. Gerçekliğe ikinci aşamada bakarız. Şu anda çıkan her habere bakarız. Yarın transfer dönemi açılınca daha özenli seçeriz. Ayrıca yönetim transfer konusunda çok ketum. İstemezlerse kimse duymaz isimleri  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon sonuna kadar Rosier konusunda opsiyonlu kiralık dışında bir şey düşüneceğimizi düşünmüyorum. Sakatlık mevzusunu netleştirmemiz lazım. Ayrıca tutan oyuncu varken başka oyuncu bakmak mantıklı gelmiyor bana.
Kiraladığımız oyunculardan hiç birini satın alabileceğimizi sanmıyorum.

Montero, Mensah, Rosier 3'lüsünü 1 sene daha kiralayabiliriz belki, Ghezzal'ın kulübü ile sözleşmesi 2022'de bittiği için o olanağımız yok.

Şimdiden önümüzdeki sene için planlama yapılmaya başlanmalı o yüzden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kiraladığımız oyunculardan hiç birini satın alabileceğimizi sanmıyorum.

Montero, Mensah, Rosier 3'lüsünü 1 sene daha kiralayabiliriz belki, Ghezzal'ın kulübü ile sözleşmesi 2022'de bittiği için o olanağımız yok.

Şimdiden önümüzdeki sene için planlama yapılmaya başlanmalı o yüzden.

Biraz günü kurtarmaya bakıyor gibiyiz. Sözleşmeler hep tek senelik yada kiralık. Seneye yabancı kuralına göre sıfırdan kadro kurma yoluna gideceğiz büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Biraz günü kurtarmaya bakıyor gibiyiz. Sözleşmeler hep tek senelik yada kiralık. Seneye yabancı kuralına göre sıfırdan kadro kurma yoluna gideceğiz büyük ihtimalle.

Günü kurtarsak keşke. Şampiyon oldugumuzda CL kozu cidden çok işe yarıyor.
Kalbur üstü oyuncular o zaman daha rahat geliyor.
Maddi gelirde cabası. İnsallah bu yıl mutlu sona ulaşırız.  :money:

Bu da mantıklı ama oyuncu alıyorsun tutmazsa sakatsa kötü oynarsan uyum sağlamazsa geri gönderirsin.

Diğer türlü 3-5 milyon € maaş 7-8 milyopn € bonservis oyuncu yatış.

Misal lens misal ljajic vs.

Çevrimdışı can1903

Gençerbirliğindeki Berat nasıl oyuncudur, ne oynar bilen arkadaşlar yazabilir mi? Oyuncu GS ve Fenerde oynayamacağı için Bizim teklifimizi detaylı düşünmek istemiş. Oyuncu hakkında pek bi bilgim yok ama çok öven var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gençerbirliğindeki Berat nasıl oyuncudur, ne oynar bilen arkadaşlar yazabilir mi? Oyuncu GS ve Fenerde oynayamacağı için Bizim teklifimizi detaylı düşünmek istemiş. Oyuncu hakkında pek bi bilgim yok ama çok öven var.
Gençlerbirliği 5 milyon euro bonservis istiyor diye ekleyim de ona göre yorumlasınlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

gs ve fenerde neden oynayamıyor ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Samet Demir

1.5 senedir maç yapmıyor ve 6 aydır kulüpsüz.

Fit durumda değilse, gerek yok bence.

1.5 senedir maç yapmıyor ve 6 aydır kulüpsüz ise fit midir sizce.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Tarz olarak Dorukhan'a benzeyen bir futbolcu, bu aralar formda. Ben karakterini de benzetiyorum, kariyeri benzer şekilde ilerlerse şaşırmam.

Avrupa'ya giderse başka.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 14:26:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

1.5 senedir maç yapmıyor ve 6 aydır kulüpsüz ise fit midir sizce.

En son aynı durumdaki Adebayor'a karşı çıkmıştım, herif gelip 1.5 sene ligin içinden geçti.

O yüzden kesin konuşmak istemedim.

Çevrimdışı can1903

fenerde orası çok geniş kimi kesicek diye düşünüyodur heralde. Keza Gsde de oynayabileceğini düşünmüyorum ben. Bizde parlayan çok oyuncu oldu o mevkilerde belki kendini göstermek için fırsat bu diyodur :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bize bakıyordur ersin,rıdvan 19 yaşında oynuyor güven 21 yaşında oynuyor.

gs'ye bakıyordur 30 yaş altı futbolcu yok hepsi yabancı bir taylan var işte.fenere giden zaten bitiyor kariyeri ondandır bizde oynamak isteyişi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Büyük ihtimal dorukhanin yerine düsünülüyor, ama bonservis verilecekse dorukhanla bir sekilde anlaşsinlar daha mantikli, sonucta dorukhan kendini kanitlamiş, okadar para veripte beratı almak sacmalik olur. Sirf yabanci kisitlamasi geliyor diye başladilar yine anadolu kulübleri 5-6  milyondan pazarlik yapmaya, simdi bide yerliler avrupaya gitmesin diye maaslarinida yükseltip elde tutmaya bakariz. döndük yine eskiye, dorkkhani 150bin eura'ya almistik, yabanci kistilmasi olsaydi1-2 milyon isterlerdi bizden. su tff'nin basina artik tüm dünyada oldugu gibi futbuldan gelen insanlar yönetse, cocuk oyuncagina cevirdiler iyice. Ben olsam 2 renklilere bir araya gelip, tff'nin her 2-3 senede bir degisen kurallarina hep beraber ciddigi bir tepki verelim derim, hatta tff inat'laşirsa Ligi boykot edelim hepberaber maclara cikmayalim, bak bakalim düzen nasil degisiyor. 3 büyükler olmayanca para yok demek, bakalim nasil oluyormus görelim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

Tarz olarak Dorukhan'a benzeyen bir futbolcu, bu aralar formda. Ben karakterini de benzetiyorum, kariyeri benzer şekilde ilerlerse şaşırmam.

Avrupa'ya giderse başka.

3 dil biliyormuş avrupa'ya hazırlık galiba
bipbipbupbup