2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868324 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

adem büyük atmaya devam ediyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Slimaninin sözleşmesi bu yıl bitiyormuş. Fenerbahçeye gelirken "doymuş" ve "adapte olamayan" bir slimani vardı. O yüzden buradaki performansını çok takmıyorum zira fenerden sonra monacoya gittiğinde "fransızcanın" ve adaptasyon kolaylığının etkisi ile baya etkili bir performans sergiledi.

Bence kesinlikle düşünülebilir. 1 milyon euro maaşla gelsin oynasın.
Ben bizim için faydalı olacağını düşünmüyorum. Ama düşük maaşa gelecekse denenebilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Ben bizim için faydalı olacağını düşünmüyorum. Ama düşük maaşa gelecekse denenebilir.
Takımın yarısı fransızca konuşuyor adaptosyon problemi çekeceğini sanmıyorum. Bunun yanında transfer görüşmeleri yaparken doyup doymadığını akıllı yönetici anlar. Eğer doymadıysa ve kendini tekrar ispat edip göstermek istiyorsa bence alınabilir bir risk. Komple santrafor adam
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Günayer'e göre Rosier'e arada 1,5 civarı bir teklif yapılacak. Bek piyasası böyle, öğrendik bu işleri yoneticilere tebrikler. Takımında 4. Bek pozisyonuna düşmüş 2 ağır sakatlık geçirmişti - Burada kendini buldu, Sporting değerlendirirse akıllılık etmiş olur, geçen sezon son günlere kadar ne almak ne de kiralamak isteyen çıkmıştı.

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim'e yakın kaynaklara göre 29-31'den ziyade biraz daha genç, 500 Bin Euro civarlarında oynayacak parlat sat transferleri görebiliriz, dikkatimizi bu tip oyunculara çevirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim'e yakın kaynaklara göre 29-31'den ziyade biraz daha genç, 500 Bin Euro civarlarında oynayacak parlat sat transferleri görebiliriz, dikkatimizi bu tip oyunculara çevirdik.
Fırsat  transferi çıkarsa yaşa bakmayız büyük ihtimalle.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Fırsat  transferi çıkarsa yaşa bakmayız büyük ihtimalle.

Mümkün, bize bu tarzda çok teklif gelecektir, onlara da bakacağız ama oynamayan oyuncuda şans her zaman yanımızda olmayabilir. Oynamak istemeyen adama zorla top oynatamıyorsun, var böyle adamlar biz de biliyoruz dikkat etmek lazım.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2020, 16:41:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş, devre arasında iyi bir kaleci alacak.

lazım şart.Ersin,utku ile gitmez bu iş hoca gider diyor ama inşallah elde kilerin moralini bozmamak için diyordur almamız lazım.

Bir de mümkünse yabancı olmalı gidip rizeden gökhan alınacaksa hiç bir fark yok hatta daha kötü kaleci eldekilerden.

Çevrimiçi Samet Demir

lazım şart.Ersin,utku ile gitmez bu iş hoca gider diyor ama inşallah elde kilerin moralini bozmamak için diyordur almamız lazım.

Bir de mümkünse yabancı olmalı gidip rizeden gökhan alınacaksa hiç bir fark yok hatta daha kötü kaleci eldekilerden.
Kamuoyu yapacaz. Yerli alacaklarına bizim çocuklar kalsın daha iyi. Hem paramız cebimizde kalır. Hemde seneye tekrar kaleci aramayız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bentaleb, mahir emreli, krmencik ve zinckernagel ile ilgilendiğimiz söyleniyor
bipbipbupbup

Haldun Domaç: “Beşiktaş Dorukhan'a 7 milyon ₺ önerdi ama oyuncu 1,5 milyon € istiyor.”
1.5M € = 13.9M ₺

haldun domaç söylüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiçbirinin geleceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ersin ve Utku'nun eller de pek iyi değil kurtarış yüzdeleri birbirine çok yakın, Ersin %64-Utku %63. Uzun top atmada Ersin 62-Utku 61. Kolay goller yeme Ersin daha yüksek. Bizim Karius'un kurtarış yüzdesi %67-68 falan olması lazımdı, kolay goller'de Ersin'den yüksekti oranı.

Gökhan Akkan bizimkilerden biraz daha yüksek kurtarış yüzdesine sahip 71.5 ama iyi denilebilecek bir performansı değil. Eğribayat epey daha iyi ondan, Günay' falan da öyle var daha iyi oynayanlar.

[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2020, 21:10:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Şu yabancılardan kurtulursak gündemde olan bir satış var, Talisca için şartlar zorlanıcak bence 6 ay kiralayacağız
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu yabancılardan kurtulursak gündemde olan bir satış var, Talisca için şartlar zorlanıcak bence 6 ay kiralayacağız
Ben Talisca haberlerine inanmıyorum. Bonservis vermeden birkaç oyuncu alırız gibi geliyor bana.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben Talisca haberlerine inanmıyorum. Bonservis vermeden birkaç oyuncu alırız gibi geliyor bana.

talisca istiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu ekonomik koşullarda ne Taliscası  :D

Kiralık,6 ay filan bir şekilde nasıl olursa olsun istiyoruz.

Gelsin gelmeli gelecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kiralık,6 ay filan bir şekilde nasıl olursa olsun istiyoruz.

Gelsin gelmeli gelecek.
Maaşını bile ödeyemeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

iyi bir 8
defans
forvet

hadi defansı almazlar hocanın prensini salmazlar
iyi bir 8
ve forvet o zaman.

Maaşını bile ödeyemeyiz.

öderiz taliscada fedakarlık yapsın.

iyi bir 8
defans
forvet

hadi defansı almazlar hocanın prensini salmazlar
iyi bir 8
ve forvet o zaman.

bence hoş yakıştırmalar değil bunlar televizyona çıkan ersin düzen ve tümer metin kadar antipatik oluyorsun.

Onlardan bir farkın olmuyor hocaya bu tarz yakıştırmalar yapman.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup