2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864107 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Çağrı Öz

Forvet
Sağ kanat
Defansif orta saha
Sağ-sol bek

6 pozisyonda ligin en iyi oyuncularına sahibiz.

Orta saha rotasyonu genel itibariyle ligin en iyisi.

Defansta ise iyi bir ikili yakalama ihtimali oldukça yüksek.

Sol kanat ve ofansif orta saha ise şimdilik işimizi görüyor.

Gs'den cacık olmaz.
Fb leş kadro.

Bu sezona dair hiçbir endişem yok. Transfer yapılması bile zorunlu değil. Şöyle bir dönemde para harcamadan şampiyonluğa ulaşmak kulüp ekonomisi için zorunlu.

Sadece Cenk uygun fiyata kiralanırsa kabulüm.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 23:18:35 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi levitate

Fabri-Marcelo-Talisca-Cenk.

Al devre arası bu 4'lüyü şamp.. yazdır.  :tabe:
marcelo imkansız cenk gelmese daha iyi olur emin ol

diğer ikisi gelsin az çok ne vereceklerini biliyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvet
Sağ kanat
Defansif orta saha
Sağ-sol bek

6 pozisyonda ligin en iyi oyuncularına sahibiz.

Orta saha rotasyonu genel itibariyle en iyisi.

Defansta ise iyi bir ikili yakalama ihtimali oldukça yüksek.

Sol kanat ve ofansif orta saha ise şimdilik işimizi görüyor.

Gs'den cacık olmaz.
Fb leş kadro.

Bu sezona dair hiçbir endişem yok. Transfer yapılması bile zorunlu değil. Şöyle bir dönemde para harcamadan şampiyonluğa ulaşmak kulüp ekonomisi için zorunlu.

Sadece Cenk uygun fiyata kiralanırsa kabulüm.
Eğer ekonomik açıdan düşünüyorsak elimizdeki kadro dışı olan oyuncularla oynatmadığımız oyuncuları göndermemiz lazım. Kimseyi almamak yeterli varsaysak bile kimseyi göndermeden transferi kapatamayız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

marcelo imkansız cenk gelmese daha iyi olur emin ol

diğer ikisi gelsin az çok ne vereceklerini biliyoruz :D

marcelo zor cenk bence toparlar burda Türkiye ligi için yeterli kanatta oynuyabiliyor abuş ile coşar yine :)

Fabri şans bulamıyor kiralanabilir zorluk cıkartmazlar tahminim, talisca çinde hocası tarafından beğenilmiyor maaş 2.5 milyon € düştü bir de bizde abuş faktörü var kiralık olabilir.

Stoper marcelo hariç 3 oyuncu olabilir gözüyle bakıyorum ben tabi ki eldekilerinde gitmesi lazım kadro dışı oyuncular var  :tabe:

Çevrimdışı Erman1903

marcelo zor cenk bence toparlar burda Türkiye ligi için yeterli kanatta oynuyabiliyor abuş ile coşar yine :)

Fabri şans bulamıyor kiralanabilir zorluk cıkartmazlar tahminim, talisca çinde hocası tarafından beğenilmiyor maaş 2.5 milyon € düştü bir de bizde abuş faktörü var kiralık olabilir.

Stoper marcelo hariç 3 oyuncu olabilir gözüyle bakıyorum ben tabi ki eldekilerinde gitmesi lazım kadro dışı oyuncular var  :tabe:

Bir Talisca olsa yeter bana adam hem pivot sorununu çözüyor hem frikik-şut. Manyak bir şey dünyada çok az alternatifi var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir Talisca olsa yeter bana adam hem pivot sorununu çözüyor hem frikik-şut. Manyak bir şey dünyada çok az alternatifi var.
Düzenli skor katkısı alacağımız net bir isim alsak kimse defansı falan görmez zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

özledik duran toplar akan oyunda dikine abuş ile kanatta ghezzal ,müthiş olur takım hayali bile güzel  :D

Sezon öncesi Beşiktaş’ın gündeminde olan forvetlerin bu sezon performansları.
Kalinic(Verona):5 maç-0 gol
Mandzukic:Kulüpsüz
Ze Luis(L. Moskova):6 maç-1 gol
Balotelli(Monza):0 maç-0 gol
Alınan Aboubakar 8 Gol
Tebrikler Yönetim 👏🦅

Çevrimdışı Erman1903

Düzenli skor katkısı alacağımız net bir isim alsak kimse defansı falan görmez zaten  :tabe:

He valla oynasın Welinton falan işte. Stoper, kale, santrafora Fabri Marcelo Cenk vb ya da sadece10 Talisca deseler hiç düşünmem. Pis vuruyor, mantığı falan her şeyi kenara bırakırım.

Çevrimdışı Erman1903

özledik duran toplar akan oyunda dikine abuş ile kanatta ghezzal ,müthiş olur takım hayali bile güzel  :D

Takımın neşesi Enkudu yok mu  :lol:

Takımın neşesi Enkudu yok mu  :lol:

Sonradan girip yorulan defanstta farkı açsın :D

Çevrimdışı mrred

Yedek santrafor olarak keşke adem büyük'ü alsaydık. Fiyat performans açısından çok iyi transfer olurdu. Hem de Türk 3 4

yıl daha iyi seviyede oynardı

6.gol atmış.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

talisca al yeter unutursun kaleciyi stoperi :D

adam futbolun bugunu bulmuş bişey yapmadan 20 gol atıyor
bipbipbupbup

talisca al yeter unutursun kaleciyi stoperi :D

adam futbolun bugunu bulmuş bişey yapmadan 20 gol atıyor

özledik  :uyucam:

Çevrimdışı Erman1903

Sonradan girip yorulan defanstta farkı açsın :D

Sen nasıl istersen öyle olsun ama çok zor işte. Çıkar biri basar paraları ona 6-7. Zaten alışamamıştık yokluğuna keşke hiç aklımıza sokmayaydı.

Çevrimdışı Erman1903

özledik  :uyucam:

Forumun sevgilisi Muarejmam ile de pek bir anlaşıyordu.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Talisca işi olmaz Ahmet Bulut açıklama yapmış. Çin'de bundan sonra yapılan yabancı oyuncuların max 2.5M € olacakmış.

Talisca işi olmaz Ahmet Bulut açıklama yapmış. Çin'de bundan sonra yapılan yabancı oyuncuların max 2.5M € olacakmış.

neden olmuyor  :alala:

Yabancı sayısı düşüyor çinde max maaş 2.5 düşüyor hocası talisca dan  memnun değil bizde abuş var :D

Olur bence moral bozmayın :D

Çevrimdışı yoruk

Sergen hoca 2 ay önce topu tutacak önde pas yapacak skor yapacak adamlarım var o şekilde de oynayabiliriz ama onları bekliyorum demişti.Halen bekleniyor maalesef.
 Güven-Oğuzhan vasat,Töre -Ljajic sahada yok kulübede bile yok ! Atakan-Hasic formayı alamadılar.Bu isimler biraz performans versin işte o zaman 3-4 farklı plan olur hocanın elinde.Ama maalesef artık umut yok bence.O yüzden transfer şart kere şart.Veya yok mu altyapıdan gelecek gol tehditi hücum oyuncusu ?  Mensah 2 maçtır aylardır oynadığı oyuna göre daha etkili ama yetersiz.Skor tehdit olması lazım orada oynayacak adamın.Talisca'yı 2 yıldır ben pek tutmamıştım.Ama şu anda tam ihtiyacımız olan şey Talisca'da var.Ama gelmesi çok çok zor tabi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sezon öncesi Beşiktaş’ın gündeminde olan forvetlerin bu sezon performansları.
Kalinic(Verona):5 maç-0 gol
Mandzukic:Kulüpsüz
Ze Luis(L. Moskova):6 maç-1 gol
Balotelli(Monza):0 maç-0 gol
Alınan Aboubakar 8 Gol
Tebrikler Yönetim 👏🦅
Su manzukice yillardir hep karsi cikmistim, ama gelmesini isteyen okadar cok kisi vardiki hem burda hem forzada. Aboubakarin gelmesini biraz da hocaya yazar, o istemem demeseydi balotelli ile anlasilacakdi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

6.gol atmış.
Güven'le takım değiştir, o da 6 gol atar orada.

Düşündüm de, herhangi biri de 5 gol atardı.

Attığı 6 golün 5'i penaltı.

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 02:05:20 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gecen gün bir videoda safa malatya Bjk bir sponsor araciyla taliscayi yarim sezonluga kiralamak istiyor demisti, eger bu dogruysa, bana göre o sponsorla ilk önce rosier icin bir calişma olmali, insAllah bi sekilde hallederler su rosieri, gitmesini hic istemiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Burayı yavaş yavaş hareketlendirmenin zamanı geldi  :D

https://twitter.com/scottking34/status/1342178724402384899
Bir sol açık birde 10 numara ile bu iş çözülür. Önemli olan ıskartadaki adamları gönderebilmek...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...