2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849416 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Göbekli Balotelli'den iyidir. Bana sanki yönetim korkup Balotelli getirecek gibi geliyor.
Balotelli de gelsin tabuta son çiviyi çakalım. Demirören dönemindeki portekiz çetesine benzeyecek takım. Sirk takımı oluruz artık.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hala para koyup işin düzeleceğini sanan taraftar var. Bilgi ve emek koyanı el üstünde tutmayı öğrenecek bu taraftar. Bu şımaraklığın cezasını çekecekler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli de gelsin tabuta son çiviyi çakalım. Demirören dönemindeki portekiz çetesine benzeyecek takım. Sirk takımı oluruz artık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

Sosyal medyada tepki var ama bir işe yaramıyor. Yönetim herkesi troll olarak görüyor. Bize tribün lazım :tabe:
Seyircisiz oynama kuralı en çok bizim yönetime yaradı. Bildiğin menejerlerle at koşturuyorlar. Seyirci olsa bugün o sahadan ne hoca ne yönetim çıkamazdı.

Çevrimdışı mrred

Bu saatten sonra lütfen transfer falan yapmayalım ve oyuncu kazanmaya yönelik oyun oynatan bir hocayı alalım. En baştan beri böyle diyordum gençleri oynat zaten tribünde seyirci yok tepki gelmezdi çok saçma bir transfer girdabına girdik ve tabuta son çiviyi çaktık. Mantıklı plan bu aşamada budur. Rakipler de bu kadar vasatken bunu hala yapabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/AsistAnaliz/status/1312839925260267528

uh oh
Biri şamp ligi, uefanın gittiğini, anadolu takımlarına yenildiğimizi, taraftarın yönetimi istemediğini başkana anlatsın. Ayrı bi dünyada yaşıyorlar sanırım, önce kendine sonra yönetime sonra da hocaya kız, hatta beraberce (...) rahatlayalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

uh oh
Değişim rüzgarları esiyor... Bir şey çıkmaz o toplantıdan. Radikal karar alma konusunda çok zayıf bir camiayız. Avcı'nın gitmesi bile çok sancılı olmuştu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Biri şamp ligi, uefanın gittiğini, anadolu takımlarına yenildiğimizi, taraftarın yönetimi istemediğini başkana anlatsın. Ayrı bi dünyada yaşıyorlar sanırım, önce kendine sonra yönetime sonra da hocaya kız, hatta beraberce (...) rahatlayalım.

onlara göre hataları yok biz trollüz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Değişim rüzgarları esiyor... Bir şey çıkmaz o toplantıdan. Radikal karar alma konusunda çok zayıf bir camiayız. Avcı'nın gitmesi bile çok sancılı olmuştu.
8. mağlubiyette anca yolladılar
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Forvette gelirse 11 milyon TL +4 yabancı oyuncu parası vereceğiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

8. mağlubiyette anca yolladılar
Gönderecek olan sezon başında yollardı. Ama yollayamazlar. Çünkü hata sadece Sergen'de değil. Hatta hatanın büyük  bölümü yönetime ait. Değişim olmadan bu kadro toparlanacakmış gibi de görünmüyor. Daha fazla oyuncu değiştirdikçe takımdaki huzursuzluk artacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rezalet...
Küfürlerimi yazıp yazıp sildim.

Forvete vereceğiniz 3 m parayı
Kaliteli bir teknik ekibe verin.
Önümüzdeki 5 yıla yeni bir düzen kuralım.

Çevrimdışı levitate

Gönderecek olan sezon başında yollardı. Ama yollayamazlar. Çünkü hata sadece Sergen'de değil. Hatta hatanın büyük  bölümü yönetime ait. Değişim olmadan bu kadro toparlanacakmış gibi de görünmüyor. Daha fazla oyuncu değiştirdikçe takımdaki huzursuzluk artacak.

çok büyük temizlik lazım ama bu ülkede o cesarete sahip birisi yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Hocanın sene sonunda bu takıma en az 8-10 transfer lazım şeklindeki maç sonu açıklamaları yönetimi gereksiz yere baskıladı. O aşamada hocaya bunu anlatıp transfer yapmamaları gerekiyordu. Yönetim hocanın bu restini gördü ve gerçekten 10 transfer yaptı ve hodri meydan dedi olan beşiktaşa oldu. Çok yazık.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan23

Geçen hafta Bayern ve Milan la teselli etmiştik. Bu haftada manu ve Liverpool 6 yedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forvete vereceğiniz 3 m parayı
Kaliteli bir teknik ekibe verin.
Önümüzdeki 5 yıla yeni bir düzen kuralım.
Türkiye'de her şey kısa vadeli olarak yapılır. Uzun vadeli plan yapmaya ne ortam müsait ne de o planın sonunu görme ihtimalimiz var. Yönetim tepkilere dayanamz. Feda Dönemi gibi bir döneme mecbur kalmadıkça tekrar dönmeyiz. Şu an olan her şeyin parasını biz verdik. Yardım paralarını har vurup harman savuruyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen hafta Bayern ve Milan la teselli etmiştik. Bu haftada manu ve Liverpool 6 yedi.
7 oldu ve daha maç bitmedi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Kalinic veya Mandzukic'e kulübün anahtarını verecekler hissediyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/sporx/status/1312836434601168897

Hoca saçmalamış. 90 100 milyonluk takımı kim istemez diyor ? Yahu görende 10 milyonluk takımla oynuyoruz sanar. Şu an takım değeri 71 milyon euro 20 milyonluk fark mı yani olay ? Saçmalamış
Yenildigi takimlarin degeri kac acaba, hocanin bundan haberi varmi? Bunu dedi ise, gercekden boş konuşmuş
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalinic veya Mandzukic'e kulübün anahtarını verecekler hissediyorum
1 sene veya kiralık dışındaki tüm anlaşmalar rezilliktir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

uh oh

Yönetimden önce Sergen Yalçın istifa ederse veya kovulursa facia olur. Süre kazanmaya çalışıyorlar. Süresi dolan sizsiniz ama bu camianın korkakları sizin yüzünüze bunu haykıramıyor maalesef...

Hocanın sene sonunda bu takıma en az 8-10 transfer lazım şeklindeki maç sonu açıklamaları yönetimi gereksiz yere baskıladı. O aşamada hocaya bunu anlatıp transfer yapmamaları gerekiyordu. Yönetim hocanın bu restini gördü ve gerçekten 10 transfer yaptı ve hodri meydan dedi olan beşiktaşa oldu. Çok yazık.

Katılıyorum yönetim ne istiyorsa vermeye çalıştığını hissettirdi bana.
welilton nsakala mensah
Bunları kendi istedi hiç boşuna yormasın, zaten hiç bir takımda ligte yüzde yüz istedikleri olan td yok. Bugün mesela bana weliltonun nasıl oynadığını anlatsın, vida neden oynamadı???