2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843870 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Çöpe atılan milyon eurolar. İnanılır gibi değil. Elde hasic töre varken ghezzal geliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Sinan23

Çöpe atılan milyon eurolar. İnanılır gibi değil. Elde hasic töre varken ghezzal geliyor.

Aynı tip 3 oyuncu

Çevrimdışı Alper1903

yemin ediyorum aaaa kikiki diye bagirip cildiracam evin icinde.
kiraladigin topcuya satis payi kestiriyorsun
gol ozurlusu kanat aliyorsun
hala kalinic diyorsun
ve her seyden onemlisi surekli kaybediyorsun.

bu sene besiktastan uzak durma fikri cok cazip geliyor su an.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

(...) Hakkında hiçbir şey bilmediğiniz adamı desteklediniz, Beşiktaşın kurtarıcısı ilan ettiniz. Neredesiniz? Çıkın hesap verin!

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1312824534681235458

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Rıdvan ve Josef bugünün en iyileriydi.
Aynen katiliyorum, josefi baya begendim, ridvanda mücadele etti, gerisini söylemeye gerek yok zaten
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Hasici kiraya verecekler son saat. izleyelim görelim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat

gassal da gelmiş ölüyü yıkayıp kefenlemeye geldi galiba.

Çevrimdışı haluk.m

Bu transfer sezonuyla birlikte; Müjde, Allah utandırmasın, Hayırlı olsun gibi temenniler midemi bulanmaya başladı.

Hangi oyuncuya bunları yazsalar elimizde patladı..

Çevrimdışı 38life

Artık iyi niyet ihtimali falan kalmamıştır benim için. Beşiktaşı bile isteye satıyorlar, altını oyuyorlar. Muhakkak ki geçmişten kalan Beşiktaşa karşı bir düşmanlıkları var ve sinsice bu koltuğa geçerek şimdi intikam alıyorlar. Taraftar bugün ayaklanıp Çebi yönetimini oradan indirmiyorsa Beşiktaş taraftarının da ruhuna fatiha. Bir daha çıkıp kimse biz şöyleyiz böyleyiz demesin. Come to yazmakla taraftar olunmuyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 22:05:38 38life ]

Çevrimdışı 38life

Hasici kiraya verecekler son saat. izleyelim görelim.

%50sini zaten vermişler Beşiktaşın en yüksek potansiyelli oyuncusunun. Daha ne yapacaklar. Armayı da indirsinler kulüp binasından Çebi Holding tabelası assınlar. Beşiktaş ölmüş, sahip çıkanı yok.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tek menejer tek takım transfer isleri. Ilginç isler dönüyor. Iyi niyet falan inanmiyorum ben artik. Yonetimin ozel menejeri. Sonra çakallık yapıp topu hocaya at. Bazen de arkasına saklan. Ne zaman takım havaya girse kötü konuşuyordu. 6 da 6 yapan takima avrupaya gidemeyiz demisti vs vs.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 22:08:27 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Futbolcu kiraladığın takıma futbolcunun sonraki satışından pay vermek ne la :) hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum çığır açtılar çığır beşiktaş kulübü yönetimi ve alanyaspor yönetimi arasındaki şu masonik ilişkiyi ortaya çıkaran gazetecinin gazetesinden yıllık abonelik alacam yeminle hadi atilla türker boklu otoparkın haberini yapıp duruyordun önüne yüzyılın haberi geldi yap şu gazeteciliğini

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1312819154139971590

evrenin en büyük yalakası
Daha büyük yalakalar da gördüm. Ama herhalde gördüğüm en büyüğü Ali Ece olabilir. Sercan'ın ne olduğu belirsiz. Ali Ece Beşiktaşlı olarak bildiğim en yalaka insanlardan birisi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Futbolcu kiraladığın takıma futbolcunun sonraki satışından pay vermek ne la :) hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum çığır açtılar çığır beşiktaş kulübü yönetimi ve alanyaspor yönetimi arasındaki şu masonik ilişkiyi ortaya çıkaran gazetecinin gazetesinden yıllık abonelik alacam yeminle hadi atilla türker boklu otoparkın haberini yapıp duruyordun önüne yüzyılın haberi geldi yap şu gazeteciliğini

Beşiktaş tarihini geçtim futbol tarihinde böyle bir skandal yoktur. Vardır da bu kadar gözler önünde yapılanı yoktur. Camia hala uyuyor...

Çevrimdışı levitate

Daha büyük yalakalar da gördüm. Ama herhalde gördüğüm en büyüğü Ali Ece olabilir. Sercan'ın ne olduğu belirsiz. Ali Ece Beşiktaşlı olarak bildiğim en yalaka insanlardan birisi  :tabe:
ali ece yalaka değil saf bir romantik

taraftarın vücut bulmuş hali
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi baktım alanya'nın 10 yabancısı var. Hemen acilen eldeki 4 ise yaramaz yabancıyı kiralayın madem bu kadar büyük destansı ilişki içindesiniz hasan çavuşoğlu ile. Yarın 18'e kadar kiralayın şu adamları artık lens mi olur boyd mu olur kim olur.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/mikserin/status/1312831996796833792

doruysa bu heriflerin iq -2

Biri Allah rızası için Çebi yönetimini durdursun. Hiçbir şey yapmasınlar. Sadece dursunlar, Her gün, her saat Beşiktaşa zarar veriyorlar.