2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844734 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

Futbolcu kiraladığın takıma futbolcunun sonraki satışından pay vermek ne la :) hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne duydum çığır açtılar çığır beşiktaş kulübü yönetimi ve alanyaspor yönetimi arasındaki şu masonik ilişkiyi ortaya çıkaran gazetecinin gazetesinden yıllık abonelik alacam yeminle hadi atilla türker boklu otoparkın haberini yapıp duruyordun önüne yüzyılın haberi geldi yap şu gazeteciliğini
Oynama garantisi verdilerse öyle bir yüzde koymaları normal bence çok da gömmemek lazım. Alanya bizden daha iyi bir takım. İyi bir takımda oynayacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş tarihini geçtim futbol tarihinde böyle bir skandal yoktur. Vardır da bu kadar gözler önünde yapılanı yoktur. Camia hala uyuyor...
Sosyal medyada tepki var ama bir işe yaramıyor. Yönetim herkesi troll olarak görüyor. Bize tribün lazım :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Sosyal medyada tepki var ama bir işe yaramıyor. Yönetim herkesi troll olarak görüyor  :tabe:

Yeterli tepki yok. Tükürdüğünü yalamaktan utanıyor herkes.

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş tarihini geçtim futbol tarihinde böyle bir skandal yoktur. Vardır da bu kadar gözler önünde yapılanı yoktur. Camia hala uyuyor...

Vallahi 3 kez okudum doğru mu okuyorum diye. Önce şey sandım adamı sattık sonraki satıştan pay aldık düşün halimi. Ya alpay iyidir kötüdür gelecek vaadediyordur mesele o değil kiralık adamın sonraki satışından alanyaspor'a ne bu nasıl anlaşma aklım hafsalım almıyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Alanya da birinin kaseti var herhalde

Çevrimdışı Erman1903

Oynama garantisi verdilerse öyle bir yüzde koymaları normal bence çok da gömmemek lazım. Alanya bizden daha iyi bir takım. İyi bir takımda oynayacak

Yeni Altınordu :) Oyuncularımız hedefi olan takımda oynayacak işte daha ne.

Çevrimiçi tolga1903

E abi biz kiraladığımız her yabancıya oynama garantisi veriyoruz kaçının sonraki satışından pay aldik? Montero yüzde 70 oynama garantili diye biliyorum hadi adamı aldın parladı bu sezon yarın 20'ye las palmas'a sattı atletico ne alıcaz biz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeterli tepki yok. Tükürdüğünü yalamaktan utanıyor herkes.
Yalamazlarsa her hafta duvarları yumruklarlar. Benim içim rahat. Sadece kulübün içini boşaltmalarına canım sıkılıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Yeni Altınordu :) Oyuncularımız hedefi olan takımda oynayacak işte daha ne.
Kesinlikle bedavaya mı vercektik yok daha neler!
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ahmet Gulay, Fatih Aksoy, Alpay Celebi, Serdar Saatçi, Azar Demir ve Wellinton. Hepsinin tek ortak noktası yönetime yakın Cenk Melih Yazıcı.
Ayrıca Alanyasporun tum işlerine bu adam bakmış. Bahsettigimiz havuz bu adamin havuzu herhalde.

Çevrimdışı mrred

E abi biz kiraladığımız her yabancıya oynama garantisi veriyoruz kaçının sonraki satışından pay aldik? Montero yüzde 70 oynama garantili diye biliyorum hadi adamı aldın parladı bu sezon yarın 20'ye las palmas'a sattı atletico ne alıcaz biz?
:D
İroni yaptım yaw
Ne mi alıcaz ? Babayı alcaz tabikide.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

İroni yaptım yaw
Ne mi alıcaz ? Babayı alcaz tabikide.
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

panik butonuna basılmış

bari gitmesi gerekenleri gönderseler o kadar boş adam var ki takımda
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/sporx/status/1312836434601168897

Hoca saçmalamış. 90 100 milyonluk takımı kim istemez diyor ? Yahu görende 10 milyonluk takımla oynuyoruz sanar. Şu an takım değeri 71 milyon euro 20 milyonluk fark mı yani olay ? Saçmalamış
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Hoca saçmalamış. 90 100 milyonluk takımı kim istemez diyor ? Yahu görende 10 milyonluk takımla oynuyoruz sanar. Şu an takım değeri 71 milyon euro 20 milyonluk fark mı yani olay ? Saçmalamış
takım değeri değil harcamadan bahsediyor

ama yine saçma
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Biz Alanyasporla kardeş kulüp anlaşması falan imzaladık da ben mi kaçırdım?
valla sıralamaya bakılırsa kimin kardeş kulüp olduğu tartışılır.

Çevrimdışı mrred

takım değeri değil harcamadan bahsediyor

ama yine saçma
O daha saçma Beşiktaş ne kadar para harcarsa şampiyonluktan o kadar uzaklaşır. Bunun örneklerini defalarca yaşadık
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonluğu parayla satılan bir şey sanıyor herhalde. Planlamasını düzgün yapıp bütçesine göre iyi harcama yapan takımlar şampiyon oluyor. Bayern sanılanın aksine çok fazla para harcamadan şampiyonluklar kazandı.(40 günde 5 kupa)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

valla sıralamaya bakılırsa kimin kardeş kulüp olduğu tartışılır.
Sinirimden gülme geldi
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

(...) transfer sihirbazı falan olmadığı tescillenmiş oldu. Rezillik diz boyu
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1312837519801712641

ben oradan bi borja alayım
Göbekli Balotelli'den iyidir. Bana sanki yönetim korkup Balotelli getirecek gibi geliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ahmet Gulay, Fatih Aksoy, Alpay Celebi, Serdar Saatçi, Azar Demir ve Wellinton. Hepsinin tek ortak noktası yönetime yakın Cenk Melih Yazıcı.
Ayrıca Alanyasporun tum işlerine bu adam bakmış. Bahsettigimiz havuz bu adamin havuzu herhalde.

Arif Boynuuzun da var. Ve bunlar sadece bizim haberimiz olanlar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ghezzal mı cidden? yönetim s.. hocada sıvıyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!