2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848749 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Akil Emre

Göz göre göre yapıyorlar. Yazık...

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1312812893440741377
Çocuk kendini kurtaraın bu welligton sevdasından topa vurmayı unutabilirdi, yönetim gidince tekrar döner.
Sergen içinde ne açıklayacaksa açıklasın kim klup kim kendi menfaati için ne yapıyor öğrenelim.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu altapiyla ilgilenen menejer baskanin hala yakininda mi ? Bir bilgi var mi bununla ilgili bildigin. Eger oyleyse belki de nsakala ve wellinton olayinda da bu menejer isleri olabilir. Murat Ozen de yonetimin algi makinesi oldugu icin şüphelenmedim degil.
O menajer Sergen'den çok yönetimle bağı olan bir menajer. Hatta ANÇ yönetimini destekliyor seçimde. Hala da o menajer altyapımızda, kulübümüzde cirit atıyor. Demek güzel komisyon bırakıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Daha önce de ilgilenmiştik
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Bu saaten sonra ronalda messi gelse neyazar

Çevrimiçi tolga1903

@Erman1903 ghezzal ne alaka ve sence şu takıma ufak da olsa katkı yapar mı ne diyon abi

Çevrimiçi Sinan23

Arap Messi si. Ama son dönemde nasıl bilmiyorum.

Çevrimdışı kahyaoglueren

O menajer Sergen'den çok yönetimle bağı olan bir menajer. Hatta ANÇ yönetimini destekliyor seçimde. Hala da o menajer altyapımızda, kulübümüzde cirit atıyor. Demek güzel komisyon bırakıyor.
Ben de onu kastettim işte. Sergene yükleniliyor wellinton ve nsakala icin ama bu isin icinden de bu menejer isleri çıkabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İş yapar mı nasıl ni adam
Skorer değil ama o aradığımız yaratıcılığı olan kanat oyuncusu olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ghezzal ne alaka ya? Neden böyle bir transfer yapıldı şimdi durduk yere?

Çevrimdışı mrred

Ghezzal ne alaka ya? Neden böyle bir transfer yapıldı şimdi durduk yere?
İteleme gibi geliyor hadi hayırlısı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 ghezzal ne alaka ve sence şu takıma ufak da olsa katkı yapar mı ne diyon abi

Bilmem tam anlamadım neden bu oyuncuyu tercih ettik. 2015-2016 yılları hariç düzgün katkı verdiği bir sezon yok. O sezonu hariç baya bildiğin gol fakiri.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmem tam anlamadım neden bu oyuncuyu tercih ettik. 2015-2016 yılları hariç düzgün katkı verdiği bir sezon yok. O sezonu hariç baya bildiğin gol fakiri.
10 numara olarak kullanacağımızı düşünenler var. Bana daha çok tepkilere karşı yapılmış bir transfer gibi geliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

10 numara olarak kullanacağımızı düşünenler var. Bana daha çok tepkilere karşı yapılmış bir transfer gibi geliyor.
Zaten kiralık, gelince parasınıda vermiyoruz zaten, en kötü fifalık oluruz da , tepkilere karşı yapabileceğimi en iyi tranafer buysa komple klubu kapatalım bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen ve yönetim yine skills videosu izleyerek transfer yapmış anlaşılan. Yine ihtiyacımız olan oyuncu profilinin tam tersini alarak nokta atış yapmış olduk.

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/demarkesports/status/1312816053387489280
Nereden baksan tutarsızlık,nereden baksan ahmakça! 20+gol atacak santrafor ve Babel'in iyi hali kanat lazım dedim.20+ gol atacam oyuncu alınmadan orayı Aboubacar ile dordurduklarını düşünüp bu oyuncu ile Babel yerini dolduklarını düşününüyorlar.Tekrarlıyorum;Nerden baksan ahmakça,nerden baksan tutarsızlık! (...)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

28 yaşındaki Ghezzal'ın kariyeri boyunca sol kanat olarak çıktığı maç sayısı 15.

Çevrimdışı 38life

28 yaşındaki Ghezzal'ın kariyeri boyunca sol kanat olarak çıktığı maç sayısı 15.

Eğer ofansif orta saha olarak alındıysa o mevkiide de buna benzer bir rakam var.

Çevrimdışı Jimexi

Bedava falan mı düştü acaba diyeceğim onu da beklemiyorum bu yönetimden. Videolarına bakayım dedim çok güzel koşuyor tebrikler.

Çevrimdışı mrred

Diaby yeteneksiz falandı ama gayret vardı. Ghezzal bildiğin sefacı adam Lensin daha rahatı. Umarım yanıltır
The great gig in the sky

Çevrimdışı saricasi

Kalinicte alınmış eldekiler nasıl gidecek baya yabancı oldu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Erman1903

Aman bir o eksikti kadroda, beceriksizler hala daha transfer diyorlar. Taraftar bu seneden geçmiş durumda haberleri yok, ben istemiyorum transfer falan su alan kayığa boşa ağırlık. Ayağına top gelmeyecek santrafora da para vermeye gerek yok kapatalım bu seneyi daha fazla uğraşmayalım. Yok ama dinlemez mutlaka alırlar bir oyuncu daha, topu dikmeden gitmek olmaz.