2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841780 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Malatya bile gitti Tetteh'i aldı.
An itibari ile panik butonuna basıldığını düşünüyorum.
Diaby bile santrafor diye gelirse şaşırmam.
O panik butonuna çoktan basıldı. Larin'i bile gönderemediler. Akıllarına şimdi sözleşeme dondurmak geldi. Bir de limitimiz yok diyorlardı. Şimdi belki sezona 16-17 yabancı ile başlama durumumuz konuşuluyor. Bu oyuncular birden gidecek sanıyorlarsa yanılıyorlar. Elimizde Lens, Douglas, Mirin gibi kadro dışı oyunculara şimdi de Larin ekleyecekler. Bu oyuncuları zaten satamıyorsun. 3 ay oynatmadan satabilecek misin? Sözleşmeleri bitene kadar spor mu yaptıracaksın? Şu anda bir umut bu oyuncuların gitmesini bekliyorum. Beni gelenden çok gidenler mutlu eder.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

O panik butonuna çoktan basıldı. Larin'i bile gönderemediler. Akıllarına şimdi sözleşeme dondurmak geldi. Bir de limitimiz yok diyorlardı. Şimdi belki sezona 16-17 yabancı ile başlama durumumuz konuşuluyor. Bu oyuncular birden gidecek sanıyorlarsa yanılıyorlar. Elimizde Lens, Douglas, Mirin gibi kadro dışı oyunculara şimdi de Larin ekleyecekler. Bu oyuncuları zaten satamıyorsun. 3 ay oynatmadan satabilecek misin? Sözleşmeleri bitene kadar spor mu yaptıracaksın? Şu anda bir umut bu oyuncuların gitmesini bekliyorum. Beni gelenden çok gidenler mutlu eder.
Fener Grey falan gönderiyor biz geçen sene ortalama istatistik yapmış adamı gönderemiyorız

Çevrimdışı kahyaoglueren

Umut Nayir telefonla aranip kadro dışındasın takim bulana kadar A takimla antremana cikamazsin denmiş sadece. Takimdaki huzursuzluk sebebi bu tavirlar olabilir.

Çevrimdışı murat baltacı

Yahu buragi gondermesek abou ile ikisi götürürdü kaç aydır bir forvet alamadık yazıklar olsun son gün gidip kimi getirecen o kadar puan kaybettin forvet yok diye yönetim ilk seneden her anlamda sınıfta kaldı scout transferi yapılsa yine kabuldum oda Yok
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erman1903

Sırf siz buraya 50 60 oyuncu yazdınız alınabilir şartlarda belki daha fazla yani bir külüp bu kadar mı menajer oyuncağı olur gelen adamlar nsakala wellinton Alanya töre Malatya aboubakar eski oyuncumuz Josef eski fenerli Bi montero var scout transferi gibi gözüken gerisi bilindik isimler yeni bu kadar dar mı vizyonumuz bu vizyonla ne bekliyoruz mesela kaleci konusu wellinton alınmayıp Unsain alınsa kampın ilk günü ne kaybımız olurdu en basit soru olarak gerçekten transfer yapılır yapılmaz beni korkutan bu vizyonsuzluk derslerine hiç çalışmamışlar bomboş bir transfer dönemi ilk günde forvet listesi aynıudı şimdi de rezillik başka açıklaması yok benim yönetimden beklentim bitti mesela sağ bek wague alır getirirdin bedelsiz olarak şimdi sakat ne vereceği mechul Rosier geldi ne diyelim inşallah yüzümüzü kara çıkarırlar

Gözden uzak isimleri geçtim sadece santrafor Burak - Aboubakar yapılsa ya da rotasyon stoperi yerli düşünülse kaleye yabancı biri konulabilirdi. Daha o belirlediğimiz santraforlardan hangisi bizim oyunumuza uyar onu bile çözemiyoruz, bir nevi piyango olacak diğer yaptığımız çoğu transfer gibi. Benim Rosier'den beklentim N'Sakala'dan daha düşük berbat bir hücum performansı var 1. Bölgeden çıkışımız mucizelere kaldı. Şampiyon olacağız diye yola çıkıp bu planlamayı yaptık; bana göre bu sezon çok sancılı geçecek. Önümüzdeki yılları ise düşünmek bile istemiyorum...

Çevrimiçi Samet Ç

Aldin Türkes 4 maç 4 gol seneye Basel veya Young Boys yapar en kötü ihtimal.

Çevrimiçi Samet Demir

Umut Nayir telefonla aranip kadro dışındasın takim bulana kadar A takimla antremana cikamazsin denmiş sadece. Takimdaki huzursuzluk sebebi bu tavirlar olabilir.
Lens Mirin douglas a neden yapamamislar bunu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1312737961826570240

Hocanın hala transferde söz hakkı mı var ?

Bırakın Balotelli'yi alt yapıdan oyuncu çıkarırken Sergen Hocaya danışılmaz, o hakkı kaybedeli çok oluyor.

Bu saatten sonra transfer zamanında yapılmadı diye şikayet hakkı bile yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O panik butonu neredeyse teknik direktör için basılmalı. En azından çalışmaya zamanı olur gelen hocanın. Derbiyi beklemenin lüzumu yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Çok acil teknik direktör değişikliği yapmalıyız hiç öyle milli ara falan demeden yoksa iş işten geçecek

Çevrimdışı can1903

Transfer sezonu bitmeden bir tane de teknik direktör alalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bütün takımların teknik direktörü Sergen kovulmadan Beşiktaş’la oynasak diye düşünüyorlardır
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Transferi kapatın kendi içimizde yok olup gidelim bu organizasyonsuzluğa bir nefer daha eklemeyin bu takım en iyi 9 en kötü 14.cü falan olur boşu boşuna milyon eurosu çöpe gitmesin seneye avrupa gelirimiz olmayacak kombine gelirimiz yok reklam gelirlerimiz belli para pul yok taraftar daha 5 kuruş vermez size cebinizden harcayacaksanız getirin yoksa lens veya mirin'i geri takıma alıp konuyu kapatın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhalde daha transfer yapmayacağız. Bir anda haberler bıçak gibi kesiliverdi. Böyle daha iyi. En azından fazla zarara girmeyiz. Yeterince sözleşmesi dondurulan ya da fasih için bekleyen oyuncu var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Herhalde daha transfer yapmayacağız. Bir anda haberler bıçak gibi kesiliverdi. Böyle daha iyi. En azından fazla zarara girmeyiz. Yeterince sözleşmesi dondurulan ya da fasih için bekleyen oyuncu var.
Bu seneden umudu kestik hoca yönetim anlaşmazlığı hat safhada Sergen hoca kötü oyunu açıklayacağı yerde gürsoy Yalçını aklamaya çalışıyor komedi filmi gibi valla

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Alpayı alanya 2 yıllığına kiralamış . Sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmışız. Bence güzel olmuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Biz Alanyasporla kardeş kulüp anlaşması falan imzaladık da ben mi kaçırdım?

Çevrimiçi yaço58

Göz göre göre yapıyorlar. Yazık...

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1312812893440741377
Welinton dan falan iyi genç bizim oyuncumuz süre bulurdu bu sene noldu kiraladık ne bu Alanya sevgisi iyice r3silleştiler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz Alanyasporla kardeş kulüp anlaşması falan imzaladık da ben mi kaçırdım?
Alanyaspor'u şampiyon yapmaya çalışıyorlar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Alanyaspor'u şampiyon yapmaya çalışıyorlar  :ebebe:
Bu altapiyla ilgilenen menejer baskanin hala yakininda mi ? Bir bilgi var mi bununla ilgili bildigin. Eger oyleyse belki de nsakala ve wellinton olayinda da bu menejer isleri olabilir. Murat Ozen de yonetimin algi makinesi oldugu icin şüphelenmedim degil.