2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842388 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

Forvet beklerken bunu kitleyecekler gibi hissediyorum  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1312488840922193920
bu arkadaş bir zamanlar çok iyiydi, sonra everton'a gitti sakatlandı yok oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Forvet beklerken bunu kitleyecekler gibi hissediyorum  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1312488840922193920
Yeni yönetimin oyuncu havuzu eski yönetimden geliyor herhalde sürekli aynı oyuncuların etrafında dolanıyoruz Bi tarayın dünyayı ne oyuncular var onu geçtim forumu takip edin bare çok güzel isimler bulunup yazıldı çizildi sizler güya profesyonelsiniz menajer ne önwrirse havuz o

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

uh oh göbek büyümüş

o kadarcıkdan bişi olmaz 15 güne gider o göbek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni yönetimin oyuncu havuzu eski yönetimden geliyor herhalde sürekli aynı oyuncuların etrafında dolanıyoruz Bi tarayın dünyayı ne oyuncular var onu geçtim forumu takip edin bare çok güzel isimler bulunup yazıldı çizildi sizler güya profesyonelsiniz menajer ne önwrirse havuz o
Kulübün etrafında gezen menajerler değişmemiş. Buradan bunu anlıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1312502875818352640

Ne güzel planlama saat zaat değişiyor
forvet almayacaklar yani 

abou larin güven kadro şişmeye başladı
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1312502875818352640

Ne güzel planlama saat zaat değişiyor
Sabah yazmıştım bunu zaten. Basın geriden geliyor. Bunu söylemek için duyumcu yada muhabir olmaya gerek yoktu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

uh oh göbek büyümüş

Kötü :). Listedekilerden bu olsun demiştim ama pişman oldum uğraşılmaz bu adamla.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hadi bu sezon gitti gibi fazla birsey olmaz, ama asil facia bu yönetim kalirsa gelecek yillarimiz dahada kötü olacak. Sergen hocada malesef fazla profesyonel degil, kendini tamamen Besiktasa vermiyor veremiyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 00:37:01 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Balotelli gelsin isterdim, ama oda kendini sallmiş, bundan sonrada birsey olmaz kendisinden. Neyse 2,5 ay önce buraği gönderen ve onun yerine hala adam bulamayan yönetim düsünsün.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Welinton'un sözleşmeyi dondurun vallahi de billahi de en mantıklı hareket bu olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Mario manyağına kendisini buraya çagıran,İtalyanca uzun bi tweet attim panik butonuna basarcasına ,haspel kader cevap gelirse paylaşacağım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Samatta iki tane yan top golü attı; asist Caner-Sosa. Bizde olsa o topları atacak birisi yok fazla gelse de pek faydalanamazdık zaten bir sürü para. Santraforu besleyecek adamımız yok bize kendi başına da gol atacak adam lazım, ne orta kesen var ne uzun pas. Ozzy & Ljajic gününde olacaklar araya bırakırlar çok opsiyonumuz yok.

Oyuncu bu tarz olmayacaksa ne kadar çok para verirsek o kadar büyük zarara gireriz. İsmiyle gelip atar diye bakamayız, rastgele bir oyuncu olmaz oraya hepsi birbirinden farklı isimler. Dyego Souza mesela yan toplar en etkili silahı bundan büyük bir derece mahrum kalacaksın getirirsen. Bu şekilde şampiyonluk yoluna çıkılmaz her bölgede aynı şey yapıldı hemen hemen...
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 05:37:13 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Samatta iki tane yan top golü attı; asist Caner-Sosa. Bizde olsa o topları atacak birisi yok fazla gelse de pek faydalanamazdık zaten bir sürü para. Santraforu besleyecek adamımız yok bize kendi başına da gol atacak adam lazım, ne orta kesen var ne uzun pas. Ozzy & Ljajic gününde olacaklar araya bırakırlar çok opsiyonumuz yok.

Oyuncu bu tarz olmayacaksa ne kadar çok para verirsek o kadar büyük zarara gireriz. İsmiyle gelip atar diye bakamayız, rastgele bir oyuncu olmaz oraya hepsi birbirinden farklı isimler. Dyego Souza mesela yan toplar en etkili silahı bundan büyük bir derece mahrum kalacaksın getirirsen. Bu şekilde şampiyonluk yoluna çıkılmaz her bölgede aynı şey yapıldı hemen hemen...
Sırf siz buraya 50 60 oyuncu yazdınız alınabilir şartlarda belki daha fazla yani bir külüp bu kadar mı menajer oyuncağı olur gelen adamlar nsakala wellinton Alanya töre Malatya aboubakar eski oyuncumuz Josef eski fenerli Bi montero var scout transferi gibi gözüken gerisi bilindik isimler yeni bu kadar dar mı vizyonumuz bu vizyonla ne bekliyoruz mesela kaleci konusu wellinton alınmayıp Unsain alınsa kampın ilk günü ne kaybımız olurdu en basit soru olarak gerçekten transfer yapılır yapılmaz beni korkutan bu vizyonsuzluk derslerine hiç çalışmamışlar bomboş bir transfer dönemi ilk günde forvet listesi aynıudı şimdi de rezillik başka açıklaması yok benim yönetimden beklentim bitti mesela sağ bek wague alır getirirdin bedelsiz olarak şimdi sakat ne vereceği mechul Rosier geldi ne diyelim inşallah yüzümüzü kara çıkarırlar

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Özetle ; Kalinici 1 yıllığına kiralamak için 1 milyon euro teklif yapmışız. Maaş olarak 2750 ve 300 bin bonus teklif etmişiz. Sene sonu Kalinicten memnun kalmaz isek sözleşmeden 300 bin vererek çıkabiliyoruz. Sözleşme 2+1 şeklinde olcakmış +1 kısmı için 25 maç 45 dakika oynama şartı varmış (2021-2022 sezonunda)

En kötü senaryoda kalinic için 3.750 gibi bir para veriyoruz beğenmezsek 300 bin daha verip yolluyoruz. Yani bize 4 milyona mal oluyor. Burak Larin Güven Umut forvet hattının bize maliyeti (Larinin maaşının yarısını belçika kulübü karşılamıştı.) 3.5 -4 arası bişeydi. Bu durumda Aboubakar kalinicin Güven Larin maliyeti 6-7 milyon civarlarında neredeyse 2 katı. Bu durumda Larinin gerekirse bedavaya bırakmamız lazım. Larinden bişey olmaz. Yada maaşının bir kısmını verip kiralamamız gerek
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2020, 09:29:16 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Malatya bile gitti Tetteh'i aldı.
An itibari ile panik butonuna basıldığını düşünüyorum.
Diaby bile santrafor diye gelirse şaşırmam.