2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841387 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu elemanı topçuya benzetmeyen tek ben miyim  :alala:
Latin şarkıcılara benziyor  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Rosierdir
Olabilir

Hız emojisi kullanıldığı için Buruma diye düşündüm

Eğer buruma gelirse Nkudu gidecek , Olmpiyakosla anlaşılmış kiralık + satın alma opsiyonlu olarak

Vallaha Nkodu gidip Buruma gelirse bence güzel iş yapmış oluruz

Çevrimdışı kahyaoglueren

Olabilir

Eğer buruma gelirse Nkudu gidecek , Olmpiyakosla anlaşılmış kiralık + satın alma opsiyonlu olarak

Oly'nin brumayi alacagini okudum en son.

Çevrimdışı Erman1903

töre malatyada sağdan sağ ayakla da baya bol ve iyi orta açmış ama mallar ziyan etmiş ortaların yarısını gol yapsalar küme düşmezlermiş

Gökhan yapar onu, bu oyuncu da değerlendirir. Ama kalıbıyla, mücadelesiyle oynayan bir santrafor öyle doğal golcü değil. Yan toplardan ve penaltıdan yapıyor golü ağırlıklı olarak yerden golcülüğü pek iyi değil. Akşam pazarı artık yapılacak fazla bir şey yok, çıkan isimler de aylardır aynı birini alacağız.

Çevrimdışı levitate

Kalinic'den daha mobil ve çalışkan, kafa golleriyle öne çıkan bir oyuncu. İyi ortalar gelmesi lazım yoksa etkisiz kalabiliyor, bizde pek bunu yapabilen topçu yok; anca Töre solda oynadığında yapar biraz.

sence en iyi seçenek bu arkadaş mı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

sence en iyi seçenek bu arkadaş mı

Onların 4'ü de benim para düşürmeyeceğim oyuncular. Mecbursam tarzı dolayısıyla Ze Luis alırım, o da leblebici değil.

Çevrimdışı tangaz

Olabilir

bruma = çöp

transfer dönemi "sen gelme ulan ayı" söylemi kullanma hakkımı bruma için kullanıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/Besiktas/status/1312104829959827456
 Bence  yonetim kurulu halihazirda devam eden toplantida "alacagimiz kararlarla firtina estirecegiz" mesaji  veriyordur   :D
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

bruma = çöp

transfer dönemi "sen gelme ulan ayı" söylemi kullanma hakkımı bruma için kullanıyorum

Akşam pazarı, menajerlerin önerdiği futbolculardan çok alıyor Hollandaya göre 3M. Gollü lig olmasına rağmen yeterli skor yapamıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Olabilir

Bruma = N'Koudou bir farkları yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her zaman renkli takımlarda oynayan takımlara aşırı ilgi gösteriliyor. Yoksa transferin bir mantığı yok. Herkes yaptığı kartlık hareketleri unutmuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/Besiktas/status/1312104829959827456
 Bence  yonetim kurulu halihazirda devam eden toplantida "alacagimiz kararlarla firtina estirecegiz" mesaji  veriyordur   :D
Bizim her işimiz hızlı demek istemişte olabilirler, manası çok derin

Bence fark var

Bruma içe kat ediyor ve calimla adam eksiltiyor

Ben Nkodou da bunları pek göremedim :alala:

Nkodu daha çok Quaresma gibi Çizgiye yapışıyor adam eksiltme işi de hızıyla , calimla değil

Nasıl Nkodu = Buruma oluyor :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Murat Ozen demis ki nkoudu adelesini tutup antremani yarida bırakıyormuş 2 gündür. Trip atiyor. Adamin tüm hayatini etkileyecek kronik sakat laflarını medyaya söylersen nasil elinden cikaracaksin ki. Oyuncuda oynamaz. Elimizde kaldi.

Dipnot olarak yönetim murat ozeni algi kasmak için aşırı kullaniyor. O bilgi aliyor karşılığında, yonetimde algi yönetiyor.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2020, 23:22:17 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı tangaz

Bence fark var

Bruma içe kat ediyor ve calimla adam eksiltiyor

Ben Nkodou da bunları pek göremedim :alala:

Nkodu daha çok Quaresma gibi Çizgiye yapışıyor adam eksiltme işi de hızıyla , calimla değil

Nasıl Nkodu = Buruma oluyor :alala:

brumanın enkududan iyi olması brumayı iyi yapmıyor enkuduyu çok kötü yapıyor bu arada enkudu quaresma gibi demek quaresmaya hakarettir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Latin şarkıcılara benziyor  :D
Bruno mars'ın sakalli versiyonu :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Murat Ozen demis ki nkoudu adelesini tutup antremani yarida bırakıyormuş 2 gündür. Trip atiyor. Adamin tüm hayatini etkileyecek kronik sakat laflarını medyaya söylersen nasil elinden cikaracaksin ki. Oyuncuda oynamaz. Elimizde kaldi.

Dipnot olarak yönetim murat ozeni algi kasmak için aşırı kullaniyor. O bilgi aliyor karşılığında, yonetimde algi yönetiyor.

küfrettirecek kendine zorla geçen sene bu zamanlar migrenim tuttu oynamıyorum diyordu ne bu yaw trip mrip hikaye bu eylemlerin farklı bir sözlük karşılığı var

Çevrimdışı tangaz

Bruno mars'ın sakalli versiyonu :lol:

bruno kadar iyiyse sağ bek sorunumuz olmaz :eyes

Çevrimdışı Erman1903

Hayırlı olsun.

https://twitter.com/Besiktas/status/1312122639914131457

Hayırlı olsun, Rosier baya düşük hücumla oynuyor değerleri asgarinin altında. Baya uçurtup kaçırmışlar videoda :)