2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843243 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ve @mrred  de ne överdi Ali Naibi'yi eskiden :D Eski mesajlarımdan baktım geçen sene CV'sini incelemiştim. @mrred bu CV ile rahat CEO olunur demişti de onun üzerine :D Hatta hızını alamayıp gelecekteki başkanımız olsun demişti.  :evillol: :evillol: :evillol: Ben de şöyle yazmışım:

Özetlersek özel lise, özel üniversitede okuyup, yurt dışında 1 yıllık kurs almış bir arkadaş, üstelik bi yerde çalışırken almış, online kurs demek ki, ya da çalışmadı çalıştı gösterildi. Yaptığı stajlar da spor salonu gibi yerlerde. O zaman da yazmışım tepeden inme biri, bu CV'yle stadın önündeki güvenlik bile yürü kardeşim gölge etme der kovalar. Vasıflı biri gibi gelmedi bana hiç, temiz yüzlü bi arkadaş. Bakalım bundan sonra hangi firmada görev alacak artık ünlü biri :D
ben hala seviyorum ali naibiyi şu anda kulüpde en fazla futbol bilgisi olanda odur emin ol.
bizim yetenek harcamak gibi müthiş işlerimiz olduğu için gidene bile yolu açık olsun diyemiyoruz.
böyle işde bir bir uzaklaştırdık camiadan insanları o nedenle gidenler Beşiktaş adına hiç iyi şeyler söylemiyor
renklilerde giden renklinin askeri olurken bizden giden bizim düşmanımız oluyor.
biraz oturup kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Beşiktaşlı olanı öyle benzetiyoruzki oyuncuysa bizden gittiğinde
ikinci ligde bile istenmeyecek duruma geliyor. yöneticiyse futbola küsüyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Tam bu seneki transfer politikasına uygun bir oyuncu profili işte, neden bu saate kadar beklemiş ki?

doğru neden beklenmiş :alala:
oysa yönetimin bütün transfer özelliklerini karşılıyor.

Çevrimdışı tangaz

şu santonu alıp gelecektik inş. son dk bi sürpriz olur da santon gelir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

alırım bir dal jose callejon  :bandit:
törenin yerinemi :D
yoksa töre sakatlanmışmı :alala:

Çevrimiçi sEuL

Necip’in sag bek oynadigi maclardan kesitler alinarak cok iyi bir bek izlenimi verecek, ikiser ucer dakikalik YouTube vidyolari hazirlanabilir.

Bu Rosier denen arkadas o kadar kotu olmali ki, onun icin yapilan vidyolarda bile kotu gozukuyor.

Buyuk bir ihtimalle Douglas’tan daha kotu bir oyuncu aldik. Bu transferde emegi gecen herkesi ve transferi isteyen Sergen’i Allah’a havale ediyorum.

N’Koudu, Douglas, Diaby ve Boyd transferlerinden sonra dibi gorduk daha ne kadar kotu olabilir diye kendimizi avuturken - Wellinton, N’Sakala, Mensah ve Rosier transferleri ile birkez daha afedersiniz got olduk. Buda buyuk bir basari, bu kadar rezil transferi bir arada yapabilmek....

Çevrimdışı tangaz

doğru neden beklenmiş :alala:
oysa yönetimin bütün transfer özelliklerini karşılıyor.

abi bunlar fikretin talebeleri son güne bırakmayı iyi öğretmiş  :D

Çevrimdışı tangaz

törenin yerinemi :D
yoksa töre sakatlanmışmı :alala:

yo ikisi sağlı sollu oynasınlar die

Çevrimiçi Necmi

yani 5 yıl Fikretin yanında kaldılar öğrene öğrene bunumu öğrenmişler.

Çevrimiçi Necmi

ha birde fikret son güne bırakıyordu ama torbadan gomez abou talisca çıkıyordu :D
bunların torbadan kolsuz bacaksız biri çıkacakmış gibi bir hisse kapılıyorum :bandit:

Çevrimiçi Necmi

yo ikisi sağlı sollu oynasınlar die
yok biri sakatken diğeri oynasın diyedir :bandit:

Çevrimdışı tangaz

ha birde fikret son güne bırakıyordu ama torbadan gomez abou talisca çıkıyordu :D
bunların torbadan kolsuz bacaksız biri çıkacakmış gibi bir hisse kapılıyorum :bandit:

ozamanlar anç yanındaydı sonra şafakla umut gelince son gün diabi enkudu daglıs mirin roco seviyesine düşmüştük hatırlatırım  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

yani 5 yıl Fikretin yanında kaldılar öğrene öğrene bunumu öğrenmişler.

inşallah sadece bunu öğrenmişlerdir başka meziyetleri de kaptılarsa yandık

fikstürü fatih hocamla yaptım hakemler pırlanta yusuf abim ilk akla gelen meziyetler  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

Necip’in sag bek oynadigi maclardan kesitler alinarak cok iyi bir bek izlenimi verecek, ikiser ucer dakikalik YouTube vidyolari hazirlanabilir.

Bu Rosier denen arkadas o kadar kotu olmali ki, onun icin yapilan vidyolarda bile kotu gozukuyor.

Buyuk bir ihtimalle Douglas’tan daha kotu bir oyuncu aldik. Bu transferde emegi gecen herkesi ve transferi isteyen Sergen’i Allah’a havale ediyorum.

N’Koudu, Douglas, Diaby ve Boyd transferlerinden sonra dibi gorduk daha ne kadar kotu olabilir diye kendimizi avuturken - Wellinton, N’Sakala, Mensah ve Rosier transferleri ile birkez daha afedersiniz got olduk. Buda buyuk bir basari, bu kadar rezil transferi bir arada yapabilmek....

Bakın transfermarkt profiline bakınca gördüğüm şu:

Adam 20 yaşında futbola başlamış, 2 sene sonra da Lizbon'a çakmışlar.

Acayip bir şekilde Julio Alves izlenimi alıyorum, umarım zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanmaz.

Çok acayip.

Çevrimdışı tangaz

Bakın transfermarkt profiline bakınca gördüğüm şu:

Adam 20 yaşında futbola başlamış, 2 sene sonra da Lizbon'a çakmışlar.

Acayip bir şekilde Julio Alves izlenimi alıyorum, umarım zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralanmaz.

Çok acayip.

bana da geçen sene bize sportingden diabiyi çakan menajerin bu seneki çorbası gibi geldi

Çevrimiçi tolga1903

Mensah'ın bu sayılan oyuncular içinde olduğunu düşünmüyorum. 1 yıllık kiraladık ve zorunlu satın alması yok. Visca ile birlikte geçen sene ligde en fazla sivrilen yabancı oyuncu kendisiydi çok çok mantıksız değildi mensah transferi bize orta sahada dinamizm katabilecek takımda dribbling yapabilen oyuncu eksikliğini giderebilecek bir oyuncuydu dışardan bakınca. Hala merkezi oturtamadık josef mensah ljajic veya josef atiba mensah kenarda ljajic rotasyonunda katkı sağlayabilir. Ha baktık olmuyor sene sonu satın almazsın olur biter.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hanı Cisse 1+1 yıllık anlaşmayı kabul etmiyordu , hani 2+1 istiyordu ?

Yine yanlış yaptık bence biz almalıydık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Umut Nayir, satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralık olarak Hadjuk Split’te. (TRT Spor)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kafa bizi dibe götürür. Tercumanı futbol işlerinin başına getirmek nasıl bir akıl tutulmasıdır  :alala:

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311622899896377344

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Bir de Serkan Kırıntılı mı kitleyecekler bize  :ebebe:

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1311629961850171393
Bu günleride gösterdiler, sağolsunlar , elle tutulur hiç bir işleri olmadı .2 maçta hem şl hem de uefadan elen , konyadan 4 gol ye , buna rağmen ne istifa et ne de önümüze isim koy.
Serkan da gelsin hazır meydan boşken.

Çevrimdışı tangaz

Hanı Cisse 1+1 yıllık anlaşmayı kabul etmiyordu , hani 2+1 istiyordu ?

Yine yanlış yaptık bence biz almalıydık

aynı görüşteyim 2.forvet olarak alınması olumlu olurdu en kötü webonun fenere yaptığı katkıyı bizde fazlası ile yapardı larinden fazla güven verirdi. mesela larin yedekten oyuna girse bize bişey waad edemiyor cisse ederdi.