@Necmi ve @mrred de ne överdi Ali Naibi'yi eskiden
Eski mesajlarımdan baktım geçen sene CV'sini incelemiştim. @mrred bu CV ile rahat CEO olunur demişti de onun üzerine
Hatta hızını alamayıp gelecekteki başkanımız olsun demişti.
Ben de şöyle yazmışım:
Özetlersek özel lise, özel üniversitede okuyup, yurt dışında 1 yıllık kurs almış bir arkadaş, üstelik bi yerde çalışırken almış, online kurs demek ki, ya da çalışmadı çalıştı gösterildi. Yaptığı stajlar da spor salonu gibi yerlerde. O zaman da yazmışım tepeden inme biri, bu CV'yle stadın önündeki güvenlik bile yürü kardeşim gölge etme der kovalar. Vasıflı biri gibi gelmedi bana hiç, temiz yüzlü bi arkadaş. Bakalım bundan sonra hangi firmada görev alacak artık ünlü biri 
Saint Benoit benim bildiğim Fransızca eğitim veriyor, 1 yıl İngilizce hazırlık dersek Sabancı için 5 yıl normal. Eğitim içeriğini bilmiyorum ama aldığı sertifika da 3-5 aylık bir şey değil, fena sayılmaz bence.
Daha önce futbolla ilgili yorumculuk harici hiçbir tecrübesi olmadan direktör yapılması bana da birilerinin tanıdığı olduğunu düşündürüyor lakin bizim ülke futbolu için çok bile bu eğitim. Ben de baba parasıyla okudum, defter almadan üniversite bitirmiş bir adamım. Yüksek lisans yaparken aklım başıma geldi.
Çocuk Türk futbolundaki eğitimli personel açığını görmüş, muhtemelen spor camiasında çevresi/yakınları olduğu için bunun üzerine gitmiş. Aferin ona, yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım lakin okul/diploma bir yere kadar. Yüksek bir zekaya ve hayata dair ilme sahip olan / sürekli olarak kendini geliştiren bir insan için futbol hiç de zor bir iş değil, baskın bir karakter de varsa eyvahlar olsun; TSL'yi domine eder. Naibi'nin sadece yüzüne baktığımda bile onda bunların yeterli seviyede olmadığını görebiliyorum, teknik bilgisini yükseltse bile anca bir yere kadar başarılı olabilir.