2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852516 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

Rafinha merkez 8 oyuncusu Giuliano 10 numara. Rafinha bir merkez oyuncusuna göre az skor katkısı yapmış ama toplam aksiyonu ve defansif katkısı tahmin edebileceğimizden baya daha yüksek. İkisi de kendi bölgelerinde işimize yararlardı. Mensah yerine Rafinha, Ljajic yerine Giuliano oynatsan çok daha faydalı olurlar. Hem bu ikisini birlikte sahayada atabilirsin birbirlerinin açığını kaparlar.
Mensah ile Rafinha beraber çift 8 oynasalar hücumda etkisiz mi oluruz ?

Çevrimiçi Sinan23

Mensah ile xavi bile etkisiz olur

Çevrimdışı Erman1903

Emin değilim, Giuliano hayatı boyunca 10 oynamış bir adam ideal değil ama ısı haritasına baktığın zaman orta sahaya Ljajic'den daha fazla geliyor. Biz Ljajicle bile deniyoruz onu yapmayı bence ondan daha etkili olur o şekilde ama öyle plan yapmak doğru olmaz pek. O oyuncu transfer edilirken 10 olarak planlanır ama denemekten çok zarar gelmez, faydalı da olabilirler. Arkalarına koyacağın 6 numaran hızlıysa çalışabilirler.

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten tek olayımız bu mu ???

size de olay beğendirilmiyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kaan1903

Gerçekten tek olayımız bu mu ???

yok değil de çıkmayabilirdi de öyle düşün bu yönetimden beklenenecek hareket çünkü

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yok değil de çıkmayabilirdi de öyle düşün bu yönetimden beklenenecek hareket çünkü

Ha josefin lisansı çıksın ha çıkmasın hiç bir şey farketmez.
Bu takımın çok daha büyük sorunları var.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Olm sen de bitirme bizi iyice, şuraya bir yere kıvrılıp ölelim oldu olacak. Çıkamayadabilirdi yani iyi haber bu.

Çevrimdışı Erman1903

nsakala'dan iyi mi :D

Sana yılın yorumunu yapayım kararını ver, N'Sakala aslında kötü değil ama kabiliyetsiz. Bu kabiliyetsiz değil ama etkisiz.

Çevrimiçi mayguntr

Bu arada Josef/Atiba ikisi de yuzde 80 verim verebilecek kapasitede degiller su an ama ben cok fark yaratacaklarini dusunuyorum.

Elneny mesela gecen sene ataklarin devamliligi icin cok onemli rol oynuyordu, gecen maclarda ataklarda, top kendi sahamiza dondugunde topun tekrardan karsi tarafa gecmesi icin yillar geciyor.
Atak surekliligi cok kotuydu. Burda dorukhanin topla/alan oynama becerisi olmamasi buyuk rol oynadi.

Hele bazen Mensahla bildigin yanyana falan gelmeleri cok sacmaydi, koca saha iki oyuncu nasil 3 metrelik dairenin icinde durur.

Olm sen de bitirme bizi iyice, şuraya bir yere kıvrılıp ölelim oldu olacak. Çıkamayadabilirdi yani iyi haber bu.

Abi maalesef bu sene bittiğini çoktandır düşünüyorum. Daha welilton nsakala transferleri olduğu gün.

Çevrimiçi levitate

Sana yılın yorumunu yapayım kararını ver, N'Sakala aslında kötü değil ama kabiliyetsiz. Bu kabiliyetsiz değil ama etkisiz.
kabiliyetsiz ise kötü işte :D nsakala'nın tek olayı fiziği, oyun aklı yetenek vs. yok (adam bacağıyla top kontrol ediyor)

peki etkisizliğini çözebilirsek evrenin en iyi sağ bekine sahip olabilir miyiz?
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

döndüğünden beri çok pesimistsin :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Abi maalesef bu sene bittiğini çoktandır düşünüyorum. Daha welilton nsakala transferleri olduğu gün.

Bu sene zaten sancılı ama formda bir Josef faydalı olur bize. Sahada direnen adam yok vursun kırsın biraz onurumuzu kaybetmeyiz en azından.

Çevrimdışı Erman1903

kabiliyetsiz ise kötü işte :D nsakala'nın tek olayı fiziği, oyun aklı yetenek vs. yok (adam bacağıyla top kontrol ediyor)

peki etkisizliğini çözebilirsek evrenin en iyi sağ bekine sahip olabilir miyiz?

Rosier kabiliyetsiz değil o N'Sakala. Etkisizliğini nasıl çözeriz bilmiyorum adamın ne oynadiğı belli degil. Ofans yapayım diyip başarılı olamayan bir tarzı var, zaten bu sezon muhtemelen sen yapma kardeş demişler ona rakamları öyle diyor. Savunma ağırlıklı oynamış, bana göre çok gereksiz bir futbolcu bir derde derman olması zor.

döndüğünden beri çok pesimistsin :D

Takım beni bu hale getirdi  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Desenize aboubakar'ın 45 dakikalık oyunu santrafor transferini rafa kaldırttı:) ya şaka maka da son saniye santrafor diye diaby getiren fikret orman yönetimine benzedi bunların planlamaları. Abou sağlıklı kalacaksa ve tek alternatifleri senelik 3 milyon euro verecekleri kalinic olacaksa bence de santrafor alınmasın bir çivi daha çakılmasın tabuta. Sağ bek kanayan yara oldu ellerindeki tüm imkanları kullanıp iyi bir sağ bek getirsinler başka beklentim kalmadı yönetimden. Bu arada josef için allah razı olsun diyorum ne kadar hızlı davrandılar lisans çıkarmakta bize böyle cevval yönetimler lazım

Çevrimiçi tolga1903

Rosier kabiliyetsiz değil o N'Sakala. Etkisizliğini nasıl çözeriz bilmiyorum adamın ne oynadiğı belli degil. Ofans yapayım diyip başarılı olamayan bir tarzı var, zaten bu sezon muhtemelen sen yapma kardeş demişler ona rakamları öyle diyor. Savunma ağırlıklı oynamış, bana göre çok gereksiz bir futbolcu bir derde derman olması zor.

Necip'den iyi mi abi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

rosier'e bişey demedim nsakala'yı gömdüm

polyanna modunu açıyorum: sporting defansif oynatıyor belki o yüzden istatistikleri kötüdür (49 gol atabilmişler)
bipbipbupbup