2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855848 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Plansızlık lafı nereden çıktı ? Kabul etmiyorum.

Şimdiki yönetimin seçim vaadi idi. Ellerinde boy boy dosya vardı. Borçların azalmasından tutda oyuncu transferlerine kadar. Herşeyin planı vardı. Bilmem kaç senede borçlar önce stabil hale getirilecek ve sonra da borçlar bitecekti. Hey yavrum hey.

Türkiye'de planlama denilen şeyin yapıldığını görmedim. Günlük değişen şartlara uyum sağlanıyor sadece. Sorun çıkmadan önlemek için çaba gösterilmiyor. Hiç bir zaman stabiliteden bahsedemeyeceğiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Eski yönetimin bıraktığı enkazı unutuyorsunuz.

Alpay gitse ne olacak. Merak etmeyin, Erdoğan var.

Hem Alpay o kadar iyi olsaydı, Kayserispor satın alırdı.

Welinton gibi bir stoperi bonservissiz aldık sonuçta.

Eski yönetim demiş miydim?

Beşiktaş eriyor, her geçen gün dibe gidiyor.

Hale eski yönetim, yeni yönetim yarıştırması yapmayın gözünüzü seveyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karakterler değişiyor ama dizi devam ediyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

İroni yapıyordum :tabe:

Ben Fatih ile Ahmet gönderilirken senin cümlelerin aynısıyla eleştirdim ve cevap olarak bunları söyleyerek ağzımın payını verenler oldu.

Bu arada Alpay'ın taraftara ya da formaya saygısızlık yaptığı bir maç bulurlar belki, onu gösterince oyuncunun gönderilmesi çok haklıymış gibi lanse ediliyor.

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 10:13:48 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Türkiye'de planlama denilen şeyin yapıldığını görmedim. Günlük değişen şartlara uyum sağlanıyor sadece. Sorun çıkmadan önlemek için çaba gösterilmiyor. Hiç bir zaman stabiliteden bahsedemeyeceğiz.
Senin söylediklerine bende katılıyorum. Ama yönetimin söyledikleri ile yaptıkları örtüşmüyor. Herkes bütçeden muzdarip iken bunlar çıkıp öngörülen rakam çıktı demediler mi? Planlarımızı ona göre yaptık demediler mi? Şimdi ne demeye her soruya cevap olarak limit yok diyorlar.

Bizimle alay ediyorlar. Bu olanların başka açıklaması yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senin söylediklerine bende katılıyorum. Ama yönetimin söyledikleri ile yaptıkları örtüşmüyor. Herkes bütçeden muzdarip iken bunlar çıkıp öngörülen rakam çıktı demediler mi? Planlarımızı ona göre yaptık demediler mi? Şimdi ne demeye her soruya cevap olarak limit yok diyorlar.

Bizimle alay ediyorlar. Bu olanların başka açıklaması yok.

İşte bütün sorunların sebebi bu  :tabe: Birlik olmamız lazım.

https://twitter.com/MadidAsper/status/1310336805624049664

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da bizim aylardır söylediğimiz konu. Oyuncu ile anlaşmanı yapar açıklarsın. Başka takıma gönderir, açıklamanı yaparsın. Şimdi şeffaflık kisvesi altında kameralar önünde anlaşmalara çözüm aranıyor. Bu iş bilmezliktir. Oyuncunu kaybedersin.

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1310478769254260736

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yetiştirme bedeli karşılığında göndermişiz  :kop: :kop: :kop: Biz hiçbir şey bilmiyoruz zaten. Yetiştirme bedelini her türlü alıyoruz zaten. Anlaşma gibi bahsedip hatasını kapatmaya çalışmak. Komik  :D

https://twitter.com/euphratesfdn/status/1310466275907440640

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

3 milyon euroyu kalinic denen statik kazmaya yatıracağınıza sergeni kovun
yerine iyi bir alman hoca ve ekibini getirin ama baştan aşağıya kadroyu değiştirin gözlemcisi falan dahil.
Disiplinli direk top oynayan 3 gol yesede 5 gol atan bir hücumcu yabancı td getirin yeterli.
En azından bir sonraki sene için kuracağımız düşük bütçeli takım için şimdiden adam akıllı oyuncu havuzu yaparlar.
Biraz da hücum izleriz değil mi ??? Aaaaa bir dakika sergen hücumcu bir antrenördü değil mi unutmuşum kusura bakmayın iki söz söyler şimdi şekil yapar sonra sergen o kadar zeki adamki konyadan 4 yedi welilton skala gibi çöpleri beğendi falan deriz.
Dediklerine tümden katılıyorum. Daha Şenol hoca gittiğinde alman ekolüne yönelmek lazım demiş, bi kaç aday da söylemiştim. hatta avcı sonrasında da Alman ya da İtalyan tecrübesiz de olabilir ama yapılanmacı adamların ihtiyaç olduğu gözüküyordu. Ama biz ısrarla en kritik yapılanma dönemlerini bu iş için hiç bir donanım vaat etmeyen hocalarla geçirdik. Sergen hoca için daha ismi anıldığından beri olumsuzdum. Ne yazık ki o zaman görünenler de yavaştan gerçeğe dönüşüyor.

İşin kötü tarafı bu yönetimle bu yapıyla o işleri yapmak artık çok zor. 2 yıl önce daha mümkündü. Şimdi mali yapı ortada, kulübün uluslararası anlamda da prestijini yerle yeksan eden şeyler yaşandı. Yapılanmacı bir Almanı filan kolay kolay ikna edemeyiz. O günlere geldik. Hocamızın esprisi gibi, adamlar bi araştırırlar, gelmezler.

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Dün Sinan Engin Beşiktaş 2 transfer daha yapacak, sakin olun demiş. Günün fıkrası resmen  :D
sakin olmak bir yana endişeye kapıldım.

Çevrimiçi Akil Emre

Hazır avcının parasını ödüyorken takımın başına getirelim, heralde wellighton, boyd ve nsakalın futbolcu olmadığına o karar verebilir. Zaten sezon başlarken bitti, arada Alpay, Erdoğan gibi gençleri oynatabilir.
Birde gerçekten stoper olarak Ramos gelmeyecekse 1.80 adamları stoper die önümüze getirmeyin. Lider stoper bulun Marcelo, Rhodolfo, Zago gibi.
Aklıma başka bir kurtuluş reçetesi gelemedi:))

Çevrimdışı almanci

Yönetim ve Sergen taraftari kandirmayi birakmali. Bu Sartlarda bu Kadroyla Sampiyonlugun imkansiza yakin oldugunu ve Sampiyonlugun ancak ilerde mümkün olabilecegini acikca söylemeli, cünkü tepki zaten kendilerine ve Takima gittikce zarar vermeye basliyor. Kaybedilecek sey yok yani.

Çevrimdışı Koa_lAA

ben bu işin sergen le olmayacağını düşünüyorum hala... her iyi futbolcu iyi hoca olacak diye birşey yok... senelerdir şu takımın başında bielsa yı görmek istiyordum... adam championship de çalışırken alınabilirdi... artık zor tabi... leeds e iyi top oynatıyor... yakında emekli olur zaten...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıklama gelmiş ama yine altı doldurulmamış. Transfer dönemi bitince açıklanacakmış. Bekleyelim bakalım...

https://twitter.com/BjkAkademi/status/1310506719831822336

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Adem Ljajicin alkol problemi yaşadığı, ehliyetini bile kaptırdığını yazmış biri. Çok ilginç.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adem Ljajicin alkol problemi yaşadığı, ehliyetini bile kaptırdığını yazmış biri. Çok ilginç.
2 önce tangaz abiyle konuşuyorduk bu konuyu. Ljajic'in porblemlerinin olduğu açık. Çözülmeyecek sıkıntılar değil bunlar. Oyuncunu sahaya motive edeceksin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

2 önce tangaz abiyle konuşuyorduk bu konuyu. Ljajic'in porblemlerinin olduğu açık. Çözülmeyecek sıkıntılar değil bunlar. Oyuncunu sahaya motive edeceksin.

dediğim gibi gece hayatının eski/yeni hızlıları  :D alkol sorunu olan adamı bir km.den tanır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Dediklerine tümden katılıyorum. Daha Şenol hoca gittiğinde alman ekolüne yönelmek lazım demiş, bi kaç aday da söylemiştim. hatta avcı sonrasında da Alman ya da İtalyan tecrübesiz de olabilir ama yapılanmacı adamların ihtiyaç olduğu gözüküyordu. Ama biz ısrarla en kritik yapılanma dönemlerini bu iş için hiç bir donanım vaat etmeyen hocalarla geçirdik. Sergen hoca için daha ismi anıldığından beri olumsuzdum. Ne yazık ki o zaman görünenler de yavaştan gerçeğe dönüşüyor.

İşin kötü tarafı bu yönetimle bu yapıyla o işleri yapmak artık çok zor. 2 yıl önce daha mümkündü. Şimdi mali yapı ortada, kulübün uluslararası anlamda da prestijini yerle yeksan eden şeyler yaşandı. Yapılanmacı bir Almanı filan kolay kolay ikna edemeyiz. O günlere geldik. Hocamızın esprisi gibi, adamlar bi araştırırlar, gelmezler.

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevcut kulüp yapısı devam ettiği sürece Alman-İtalyan-İspanyol kim gelirse gelsin fark etmez. Almanlar kurulu düzen içinde çalışmaya alışkın insanlardır, adam buraya geldiğinde kültür şoku yaşayacak, ateşin içindeki semender olmasını bekleyeceğiz. Tertipli düzenli ortamda iyi bir dişliyken adamdan vites kutusu olması istenecek. Bu şekilde başarı gelmez, gelen adam da harcanır gider. Tesadüf olmayan, sürdürülebilir başarı için kulübü tepeden tırnağa dizayn edeceksin, uzmanlığı spor olmayan adamlar şubelerin başına konulmayacak, profesyonel firmalar gibi personel alımı yapılacak. En iyi planlamacılar, süreççiler, sportif personeli bulup dolduracaksın kulübün içini, bilimsel çalışan bir scouting departmanın, analizcilerin olacak. Bir hoca gelirken kondisyöner, scout, kaleci antrenörü, yardımcı, yardımcının yardımcısı gerekli gereksiz herkes sil baştan değişmeyecek. Eğer değişecekse de bunun kriterleri olacak.

Aksi halde Alman gelir en fazla 1 sezon durur gider, ardından menemene geçersin vs bir şey değişmez. Bana göre Sergen geçen sezon çok iyi puan topladı, gerçekleşmemiş şey üzerinden söz söylemek doğru olmaz ama yabancı hoca da gelse bence kolay kolay o kadar iyi iş yapamazdı; o zaman içinde gelmesi gereken 1 numaralı kişiydi, ne zamanki kendisinden becerebileceğinden fazlası istendi işler sarpa sarmaya başladı. Sergen nasıl planlama işinde uzman değilse  Alman disiplininde çalışacak adam da o zaman bize ilaç olamazdı, zaten Abdullah Avcı Alman olmasa da sistemci ekolü kendine örnek alan, birebir kitaba uygun işler yapmaya çalışan bir hocaydı.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 12:52:07 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Antrenmanda Süreyya abinin üzerine de işemiş mi?

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Erman1903

Antrenmanda Süreyya abinin üzerine de işemiş mi?

Terbiyesiz herifler... Üstünü kapattıkları Fulya davası için uğraşan Hürser Tekinoktay'a da hain demişlerdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İçi boş kulübün başı dolu olsa ne yazar.
İçi boş kulübün başı da boş olunca sıkıntı oluyor. Birisinin dolu olması gerek dengelemesi için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İçi boş kulübün başı da boş olunca sıkıntı oluyor. Birisinin dolu olması gerek dengelemesi için  :tabe:

Yakında istifalar gelmeye başlar, karakteri olan insanlar bu yönetimde fazla durmaz.