2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853842 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Aboubakar gömüyoruz transferi bu kadar ekonomik sıkıntı ve yabancı sınırı arasında mantıklı bi yanı yok fakat bu adam geçen sene sadece 25gün sakat kalmış ve antrenmanlara çıkmış belki hocası kadroda düşünmedi zaten 2 3 tane forvetleri var onların seviyesine çıkamamış olabilir fakat sakatlığı devam etmiyor anladığım kadarı ile.

Biraz kendine gelmiş olan bi aboubakarın bu ligin içinden geçeceğini herkes bilir. Zaten bizden gittikten sonra savruk bi forvetten çok daha fazla kaleyi düşünen ve direk 9 numara gibi oynayan bi Aboubakar vardı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bir lensden kurtulduğumuzda bir de pepdullahın maaşını ödemekten kurtulduğumuz da bir de enkududan birtulduğumuzda bir de...

çok sevineceğim en çok da pepdullaha ödenen para zoruma gidiyor çakma delikanlı

Parselizasyon reis.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1309576517119344642
Gelmiyorsa gelmesin sanki bana Zlatan ya bi sezon top oynamış kaç senedir ekmeğini yiyor. Topçu mu kalmadı sanki

Ersin
Sağ bek - Montero - Vida - Nsakala
Dorukhan - Josef
Töre(Hasic) - Mensah - Ljajic
Aboubakar.

Lens, Nkoudou ve Larin' i yollayıp bir sağ bek, bir kanat ve uygun fiyatlı bir forvet alalım(Kalinic' e falan o paraları vermeyelim) ligde bizi yarışta tutar bu kadro. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaç aydır ayağına top değmiyor oğlan delirmiş :lol: Lensi yollayabilirsek çok iyi olacak.

Bacaksız hali Lens ten verimli olur. :)

Çevrimiçi murat

Geçmiş yönetimin enkaz bıraktığını kabul etmemekte en az bu yönetimi savunmak kadar saçmadır.

Zaten bu yönetimi savunanda yok. Kendi fikrinize uymayan görüşler geldiği zaman karşı tarafın söyledikleri sizin için yönetim savunmak oluyor.

Ben yönetimi tutmam BEŞİKTAŞ ın başkanlık makamına saygımdan sizin kadar aşağılayıcı konuşmam sadece.

Fikret Orman belli bi yere kadar çok faydalı işler yaptı. fakat onun geldiğinde de çok zor durumdaydı ve çok transfer edilmeyecek seviyede adamlar alındı.

Mesela UĞur BOral

mcgregor

olcay şahan

mehmet akgün

niang

gökhan süzen

sinan kurumuş

sezer öztürk

Oğouzhan özyajup

Eneramo falan diye gider.

Sancı olaacaktır bu dönemde muhakkak zaten işler sarpasararsa arkalarına bakmadan giderler lig biraz oynansın hele ligin başı daha yarın kazandığın zaman  7 puan olacaksın.

Siz bazen BJK başarısından öte kendi düşündüğünüz gibi olsun istiyorsunuzç
bu listeye olcay şahanı anlamadım. oziyi genel değerlendirmede haklı bulabilirim.

Çevrimiçi murat

geçenlerde elinde babel varsa maç 3 gün oynansa gol olmayacak gibi giderken çıkıp bir tane sallar maçı kazandırır gibi birşey söylenmişti işte elinde olcay olunca biç böyle 3 gün oynansa gol olmayacakmış havasında bir maç olmaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu listeye olcay şahanı anlamadım. oziyi genel değerlendirmede haklı bulabilirim.

Verdiği performans olarak yazmadım, ne verecceği belli olmayan topçular. Olcay şahan bizde mükemmel işler yaptı fakat gelirken kimse beklemiyordu ondan performans. Takım benliği oturdukça, dişliler birbirini tamamladığında takım olmaya başladık. Şuanda da Ekonomik olarak bi enkaz var. Kalite olarak düştü takım bu  2 * 2  4  fakat bu ekonomik küçülmenin olması Allahın emriydi ve kalite olarak düşmeden biraz zor olacaktı.

Ligi tanıyan oyuncu lafı evet çok saçma lakin. Böyle bir geçiş döneminde Bu ligin dinamiklerini bilen adamlarla devam etmek bencede mantıklı olan.

Planlama ve iletişim 0 bile değil fakat bu süreç öyle yada böyle kim ggelirse gelsin yaşanacaktı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

geçenlerde elinde babel varsa maç 3 gün oynansa gol olmayacak gibi giderken çıkıp bir tane sallar maçı kazandırır gibi birşey söylenmişti işte elinde olcay olunca biç böyle 3 gün oynansa gol olmayacakmış havasında bir maç olmaz.

Olcay şahan formda olduğu dönemler büyük katkı verdi, fakat kötü olduğu zaman çekilmeyen bi adama dönüşmüştü. FOrmda olduğu dönem verdiği katkıyı verecek topçu şuan 7 8 milyon

Çevrimdışı tangaz

Verdiği performans olarak yazmadım, ne verecceği belli olmayan topçular. Olcay şahan bizde mükemmel işler yaptı fakat gelirken kimse beklemiyordu ondan performans. Takım benliği oturdukça, dişliler birbirini tamamladığında takım olmaya başladık. Şuanda da Ekonomik olarak bi enkaz var. Kalite olarak düştü takım bu  2 * 2  4  fakat bu ekonomik küçülmenin olması Allahın emriydi ve kalite olarak düşmeden biraz zor olacaktı.

Ligi tanıyan oyuncu lafı evet çok saçma lakin. Böyle bir geçiş döneminde Bu ligin dinamiklerini bilen adamlarla devam etmek bencede mantıklı olan.

Planlama ve iletişim 0 bile değil fakat bu süreç öyle yada böyle kim ggelirse gelsin yaşanacaktı.

kalite olarak düşmen bu ekeonomik ortamda kaçınılmaz sondu. haa doğru planlama ile scoutingle filan gayet ekonomik ve kaliteli kadro durulur söylemleri uzun vadede bile mümkünü olmayan bir kavram bu ülkede, mesela bizim ozziler olcaylar filan ekonomik görünüyordu ama aslında reel rakamlara oynuyorlardı sonra şampiyonluk geldi renklilerde beş para etmez oyuncular 2-3-4 milyona oynarken el mahkum zam yapıldı oyunculara sonrası malum o nedenle ben 500e şöle oyuncu alırım bulurum getiririm söylemi ülke dinamikleri ile örtüşmüyor getirdiğin adam da 3 gün iyi oynayınca kadroda falanca şu parayı alıyor bende isterim diyor bunu defalarca gördük. ülke top yekün renkliler vb ortak karar ortak hareket üst limit vb olaylarına girmeden (ki girmeyeceği kesin) bi yol olmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

olcayla ozzi geldiler avrupada kampta mikrofon uzatıldı bunlar baktım 2 çırpı vikvik konuşuyorlar kim lan bunlar nerden bulmuşlar diye küçümsediğimi hatırlıyorum görüntülerinde bile futbolcu havası yoktu ki özellikle olcay tam arafta kalmış elemandı kendisi için bundesligaya az bundesliga 2ye ise fazla söylemi vardı ve beklentinin çok ötesine geçti sıkıntısı güçlü defans gördüğünde ya da güçlü rakiple oynadığımızda o arafta kalan yönü çok ortaya çıkıyordu kayboluyordu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncu isimleri aklıma gelenleri yazdım abi o liste uzar gider.

Bu kadro ve devamında başarılı olan kadrodaki oyuncular alınırkende bizim taraftar her zaman kem küm etmiştir zaten  GOMEZ lere bile yani. O yüzden burada sallananları pek takmamak lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vidyoda kameraya bakmazsa formundan bişey kaybetmemiş diyebilirmiyiz  :eyes

Ahahahahaha Aboubakarın ölüsü bile mutlu etti. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Türkiye scouting transfer işlerini Kasımpaşa yapıyor onlarda ilk 10 a zor giriyor.

Herkesin müthiş istatistikleri falan var denilen değişik liglerden gelen topçular vs..  Onlar o riski alır BJK alamaz. O tip alacapın adam maksimum 2 dir O da Ajdin Hasic falan işte bunları bulup getirmek lazım.

Ben aboubakardan bayağı bir umutluyum. Yeter ki sakatlık onu yürüyemeyecek hale getirmemiş olsun. Geçen sezon da full antrenman yapabilmiş. Sakatlık sonrası dizler ne durumda bilemiyorum ama yetenek ve kalitesi bu ligi rahat rahat götürür. Eğer atletizminden de bir şey kaybetmediyse neden 1+1 imzaladık diye üzülebiliriz bu sezon sonu. İnşallah sakatlık sonrası gelen Gomez ve Fabri gibi isteklidir ve alabileceğimiz en iyi katkıyı verir. Oyun tarzı olarak Mensahla iyi anlaşabileceğini düşünüyorum. Ljajic ve Töre de onu besleyebilecek kalitede oyuncular.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2020, 12:57:12 sefaköykartali ]

Çevrimdışı ALDENYX

kalite olarak düşmen bu ekeonomik ortamda kaçınılmaz sondu. haa doğru planlama ile scoutingle filan gayet ekonomik ve kaliteli kadro durulur söylemleri uzun vadede bile mümkünü olmayan bir kavram bu ülkede, mesela bizim ozziler olcaylar filan ekonomik görünüyordu ama aslında reel rakamlara oynuyorlardı sonra şampiyonluk geldi renklilerde beş para etmez oyuncular 2-3-4 milyona oynarken el mahkum zam yapıldı oyunculara sonrası malum o nedenle ben 500e şöle oyuncu alırım bulurum getiririm söylemi ülke dinamikleri ile örtüşmüyor getirdiğin adam da 3 gün iyi oynayınca kadroda falanca şu parayı alıyor bende isterim diyor bunu defalarca gördük. ülke top yekün renkliler vb ortak karar ortak hareket üst limit vb olaylarına girmeden (ki girmeyeceği kesin) bi yol olmaz.

Örnek şuan dorukan,ridvan,ersin,hasic aldiklari toplam para 1 m bile degil üç sene sonra 4m den aşağı almazlar toplamda ozamanmi kalite artmış olacak ?  Dusuk maliyetede takim yapilir..parayi golcuye orta saha  verecen...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Lens: konya kafilesine alinmadi... abuş  ben gidecem demiş..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Akil Emre

İyi yapmış adam tüm enerjimizi düşürüyor, birde pek konuşulmadı ama güven baya iyiydi umarım takımda tutarlar umur nayiride satarlar.

Çevrimdışı saricasi

Bugün bir milattır lens ismi aklıma geldikçe küfür edesim geliyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı doganay

Siyah bir sort bulamamislar mi  :D