2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854645 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalinic haberleri düşmeye başlamış bile. Yazık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Kalinic haberleri düşmeye başlamış bile. Yazık...
hahahahahahaha

sağ bek ya da stoper haberi düşseydi bari
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan23

Bastos gelse bari
 En azından oyun kurucu. Yanına da montero.

Çevrimiçi levitate

Bastos gelse bari
 En azından oyun kurucu. Yanına da montero.
şu saatten sonra zor ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Jimexi

Burada transfer konusunda çoğu taraftarın gördüğünü takım yönetmeye kalkanlar göremedi. Üzülüyorum sadece gerçekten üzülüyorum. Bin bir renkli çabasına rağmen sülaledeki tek Beşiktaş'lı olarak taraftar yaptığım çocuğum baba kaç kaç bitti diye sorduğunda 4-1 dediğimde onun üzüntüsünü görünce daha da çok üzülüyorum. Beşiktaş'ı üzmesinler elbet ama sevenlerini de Beşiktaş'ı yönetenler üzmesin.

Çevrimiçi Akil Emre

İlk goldeki kornerde de Vida kornere attı diye suçlu, adama küfür gibi pas atan unutuldu.

En büyük bomba wellighton , oynadığı her maç dağıttı, ikinci golde adama gitmeyip çaprazda kaleciyle karşı karşıya bırakmasını amatör ligde yapmazlar.
Bir an önce nsakala , welighton, boyd  gönderilmesi lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En büyük bomba wellighton , oynadığı her maç dağıttı, ikinci golde adama gitmeyip çaprazda kaleciyle karşı karşıya bırakmasını amatör ligde yapmazlar.

Gönder gönder bitmez bu kafayla transfer yapan yönetim olduktan sonra  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Örnek şuan dorukan,ridvan,ersin,hasic aldiklari toplam para 1 m bile degil üç sene sonra 4m den aşağı almazlar toplamda ozamanmi kalite artmış olacak ?  Dusuk maliyetede takim yapilir..parayi golcuye orta saha  verecen...

ozzi de dorukhan kadar para alıyordu ya da az fazla sonra maaşını 2,5 milyon yuro yapmıştık solbek iso 1,5 alıyordu rıdvanı ona uyarla hasiçe töre parası ver ersine de tolgea toplamı dediğin gibi 4 değil 7 ediyor. böle saçma bir maaş durumları yaşadık yaşamaya da dewam edilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene sözleşmesi biten, Atiba dışında, herkes gönderildi.
Mirin ve Douglas kadro dışı.
Larin ve Lens kızağa çekildi.
Vida, Ljajic ve N'koudou da gönderilirse, eski yönetimin bıraktığı enkaz (!) tamamen temizlenmiş olacak.

Bakalım, kendi kuracakları bina ne kadar ayakta durabilecek.

Çevrimiçi Sinan23

Llajic bu takımın 10 numarası. Canı nerede istiyorsa orada oynar. Mensah dorukhan vs yedek olur anca.

Çevrimiçi levitate

demba ba haberleri çıkmış

3 yıl geriye gidiyoruz demek sıradaki hedef almeida
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene sözleşmesi biten, Atiba dışında, herkes gönderildi.
Mirin ve Douglas kadro dışı.
Larin ve Lens kızağa çekildi.
Vida, Ljajic ve N'koudou da gönderilirse, eski yönetimin bıraktığı enkaz (!) tamamen temizlenmiş olacak.

Bakalım, kendi kuracakları bina ne kadar ayakta durabilecek.

kadro mu enkaz yoksa yapı mı yoksa formanı kollama çabası mı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

acaba en son hangi maaşlar ödendi

Çevrimdışı tuncaboylu

kadro mu enkaz yoksa yapı mı yoksa formanı kollama çabası mı
Sadece yapı değildi ki

Kadro da enkazdı ki, geldiklerinden beri eski oyunların ya maaşlarını, ya kalitelerini, ya da sakatlıklarını medyanın önünde eleştirdiler.

Şimdi hepsi gidiyor işte, rahat rahat izleriz yeni oyuncuları.

Çevrimdışı can1903

acaba en son hangi maaşlar ödendi
Tahmini Nisan falandır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Tahmini Nisan falandır.
Maaşlar ödenemiyor diye eleştirmek içime sinmiyor, çünkü gerçekten rezalet bir mali yapı kaldı.

Ama böyle bir sorun varsa, 1 sene maaş almadan oynadığı halde ses çıkarmayan Burak'ı gönderip, yerine 3 milyon isteyen santrafor kovalamanın izahı yok.

Maaş ödemeleri gecikiyorsa, bunu en son sorun edecek altyapı oyuncularını bozuk para gibi sağa sola yollamak da anlamsız.

Çevrimdışı almanci

Vida'nin hala Takimda olmasi skandal. Hemen gönderilmeli bir sekilde.

Çevrimiçi yaço58

Burada herkes yazdı çizdi yapmayın etmeyin yapılanlar yanlış bazılarımız Sergen hocanın bir bildiği vardır dedi içine sinmesede transferler ama görüyoruz ki bugün gelinen nokta bu forumda bile konuşuldu görüldü bu kadar basiretsizkik Beşiktaşı Anadolu takımına çevirmek kabullenilemez Welinton mensah nsakala falan ne burada ki listelerden tonla kaliteli free adam alırlardı kaleci bile almadık sağ bek yok defans komple sıkıntılı belki ligdeki en kötü kadro olarak ilk 5 içinde falanızdır çoğu takımın geri 5lisi ve hücum hattı bizden çok daha iyi aboubakar bugun girdi adamın kalitesini gösterdi kaliteli futbol kaliteli adamla oynanır bugun gerçekten utandım yönetim sağolsun soğutmuştu ama bugün utandım konyadan 4 yemek nedir ya şimdi başkan çıkıp anlatsın limit falan dinleyelim hep beraber limit yoksa ona göre planlama yapıp devam ederdin böyle rezilliklere imza atılmadı bu saatten sonra transfere de gerek yok koca dönem bitiyor takımın aqğ beki necip sol açığı boyd falan bunu herkes görüyordu 5 milyon euro fazla harcarsın ama onu başarı ile geri alırdın reklamlar ile geri alırdjn şimdi 3 5 milyon kısacağım diye gelirlerinde dibe cekecekler rezalet tek kelime ile

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Geçen sezon da Sergen Yalçın vardı takımın başında, baya iyi puan toplandı. Taktikten çok planlama ve oyuncu tercihlerinde problem var, çok abuk bir kadro kuruldu.
Bu da Sergen hocanın isteğiydi herkes hocanın istediği oyuncuların alındığını biliyor valla bu sene çok soğuttular bugun aboubakar olmasa maçı açmazdım çünkü belli bu takımdan Bişe olmayacak

Çevrimdışı Erman1903

Bu da Sergen hocanın isteğiydi herkes hocanın istediği oyuncuların alındığını biliyor valla bu sene çok soğuttular bugun aboubakar olmasa maçı açmazdım çünkü belli bu takımdan Bişe olmayacak

Öyle evet, boşu boşuna Anadolu topçularını doldurduk takıma. Çok zor biter bu sene, seneye yabancı sınırı geldiğinde ise sonumuz Allah kerim...

Çevrimiçi yaço58

Planlama berbattı kim kazandı 1 m vermemek için sağ bek almıyorsun uefays gruplara kalsan 6m kssana gircek paoğı eleseydin yine güzel bir para girecek yapılan ölümcül hataların affı yok bu saatten sonrada birşey beklemiyorum yazık oldu Beşiktaşımıza yok transfer sihirbazı falan hikayeymiş görmüş olduk

Çevrimdışı can1903

Geçen sezon da Sergen Yalçın vardı takımın başında, baya iyi puan toplandı. Taktikten çok planlama ve oyuncu tercihlerinde problem var, çok abuk bir kadro kuruldu.
Bir havayla gelip puan almak toplamak başka meziyet , takım kurmak transfere yön vermek, yeni bir oyun planı üretmek bambaşka bir hocalık meziyeti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi yaço58

Bu sene Anadolu takımları bizden çok daha kaliteli adamlar aldılar bizse anadolu dan adam topladık yazık

Çevrimiçi yaço58

Welinton hayatımda gördüğüm en kötü stoper. Hatta stoper filan değil ikinci goldeki pozisyonundan anlaşılacağı üzere. 30 yıldır maç izlerim rakip oyuncuyu çaprazdan kalecisiyle baş başa bırakanını görmemiştim. Vida'ya da helal olsun güzel sattı takımı. Mayışını alamıyor herhalde.
Welinton için 1.5 adam verdik birde genç ve yerli