2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2847228 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

yedekler büyük ihtimal şeydir

anadoluda çok basit iş yapan anadolu topçusu
sakatlığından dolayı bırak futbolu ileride yürüme konusunda sıkıntı yaşama ihtimali olan futbolcu

alırlar.
Bunun karşılığında da takımda para edebilecek, gelecek en azından ümit vadeden futbolcuyu veririz.

Gözümden yaş geldi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada aboubakar transferine sevinen arkadaşlara gelsin bu.
Doktor olumlu konuştu fakat ben yine de ikna olmadım.
Umarım yanılırım.

Gözümden yaş geldi.

Maalesef abi takımın durumu ağlancak halde ama halimize gülüyoruz da sende bir anda ikisi de olmuş  :lol:

Dorukhanla sözleşme imzalamalıyız...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüzdeki yılın limitini düşündükçe içim kararıyor
Transfer dönemi bitince aldığımız dedeleri elden çıkartmaya çalışırken daha çok kararacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bi kaç haftaya welinton kesilir yaz bi yere
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Transfer dönemi bitince aldığımız dedeleri elden çıkartmaya çalışırken daha çok kararacak.
Bütün enerjiyi gelenleri göndermek için harcayacaz gibi duruyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bi kaç haftaya welinton kesilir yaz bi yere
Yaz köşeye. Sezon sonu Mensah teneke bağlanıp yollanacak yada taraftar yeni Q7 ilan edecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Yaz köşeye. Sezon sonu Mensah teneke bağlanıp yollanacak yada taraftar yeni Q7 ilan edecek.
yeni q7 ilan edilmesi imkansız

teneke bağlanır diyorum ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

yeni q7 ilan edilmesi imkansız

teneke bağlanır diyorum ben
Başlangıçta transfer çalımı olayları olmasa dediğine katılırdım. Her golünden sonra taraftar bağrına basar. Maç içinde Ljajic sayesinde pas yapıyoruz dedim. Haklı olduğumu da düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abu eskiye göre daha mı irileşmiş yoksa bana mı öyle geldi

tontişleşmiş işte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Başlangıçta transfer çalımı olayları olmasa dediğine katılırdım. Her golünden sonra taraftar bağrına basar. Maç içinde Ljajic sayesinde pas yapıyoruz dedim. Haklı olduğumu da düşünüyorum.
bu takımın en değerli oyuncusu biz bedava bağlayıp yollamaya çalışıyoruz

yine bi yere yaz ljajic ya da dorukhan kesecek mensah'ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bence gayet iyi anlatıyor ama anlamak istemeyene ne yaparsan yap farketmez.

katılmıyorum tek yaptığı manipülasyon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Sinan23

Lukaku bin ayaklarında çalı süpürgesi ile oynuyor. Başka açıklaması yok bu teknik vasatliğin. Gönderilsin yerine koita alalım. Klas farkı var.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bence transfer yapmasinlar daha fazla. Bosuna maliyet. Seneye limitimiz büyük ihtimalle 170 180 milyon tl cikar belki daha da az. Bir de onlari göndermeye calismayalim.

Çevrimdışı tuncaboylu

katılmıyorum tek yaptığı manipülasyon
Aynı abi, birebir aynı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lukaku bin ayaklarında çalı süpürgesi ile oynuyor. Başka açıklaması yok bu teknik vasatliğin. Gönderilsin yerine koita alalım. Klas farkı var.
Bu yönetim yaptığı hangi transfer bize yükseltti de hala yönetimin oyuncu almasını bekliyoruz? Kaçınılmaz sona doğru koşuyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Aynı abi, birebir aynı.

yalnız cidden larin müthiş bir topçuya dönüşmüş belçikada şu santrafor piyasasında bedavadan hallice oynatıyoruz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Reis ne koita'sı Allah aşkına yetmedi mi bu vasıfsızları takıma doldurdugumuz.
Bence artık forvet dahil bir transfer yapmayalım.
Gelecek yönetim zor durumda kalacak.  :s20:

Çevrimdışı tangaz

walla şugün larini izleyince koita ronaldo suarez karışımı bir topçu gibi geldi gözüme

Çevrimdışı mrred

Bırak santraforu , Larin'in futbolcu olması bile doğa kurallarına aykırı.
Gitsin rap müzik felan yapsın yada oyuncu olsun.
Vücut dili her şeyi anlatıyor adam kendini yıldız sanıyor. ABD de gol kralı olunca kendini bişey sanmış tam komedi
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Reis ne koita'sı Allah aşkına yetmedi mi bu vasıfsızları takıma doldurdugumuz.
Bence artık forvet dahil bir transfer yapmayalım.
Gelecek yönetim zor durumda kalacak.  :s20:
Katılıyorum, harcanacak paralara yazık.

Genç bir sağ bek alıp transferi kapatsınlar, bir de Kalinic'i falan çıkarmakla uğraşmayalım

Çevrimdışı tuncaboylu

yalnız cidden larin müthiş bir topçuya dönüşmüş belçikada şu santrafor piyasasında bedavadan hallice oynatıyoruz
Müthiş topçu falan diyen olmadı, esas manipülasyonu kimin yaptığının canlı bir örneği olmuş.

Pardon, yanlış cevap.

Aynı abi, birebir aynı.

Çevrimdışı Nartallo

Elneny'i gibi bir adamı bırakmak için aklından zoru olması lazım bizim kalibremizde bir takımın. Elneny olsaydı, güle oynaya bitirirdik son iki maçı da...

Neymiş 10 bin Euro verip maça çıkarmış Burak Yılmaz. 2 milyon Euro para alan adam 10 bin Euro alınca oynamış.

Bu futbolcuları kötüleme, sakat ilan etme, paracı ilan etme kepazelikleri, şark kurnazlığı yapmalar, küçük hesaplar bitirecek Beşiktaş'ı.

İyi yönetilirse yıllık 1 milyar TL geliri olan bir kulübü yöneten bu adamlar yakışmıyor Beşiktaş'a.