2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851879 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

o sene abuk olmayan bir transfer varmıydı. sanırım sadece atiba vardı yanlış hatırlamıyorsam atibada o sene alındı.
En fenası Sezer Öztürk transferiydi, o yoklukta 1.5 milyon Euro bonservis verdik.

Çevrimdışı tangaz

En fenası Sezer Öztürk transferiydi, o yoklukta 1.5 milyon Euro bonservis verdik.

neyse ki kur düşüktü o dönemde  :ebebe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Çıkar her türlü. Çıkmasa da zaten biz Bodo/Glimt'i de eleyemeyiz.
Rio Ave'yi eledik mi? :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada ben Larin için 1,6 az demiyorum. Sadece dediğim Muric yüksek bir maaşı olmasına rağmen iyi paraya gitti. Kalinic ve Koita da bize çok uyacak adamlar değil onların yerine tercih edilebilir diye düşünüyorum. Koita & Samatta bunlar kontra topçuları. Kalinic ise statik santrafor, arkasında Mensah inceci değil; bu yüzden hareketli oyuncu ister. Larinin yarısı kadar falan anca hareket eden adam, topu getirmekte zorlanırız. Birlikte oynamaları takdirde Larin Abunun yükünü alır biraz. Alan açar ona...

Bahsedilen santraforlardan hiçbiri bizi sırtlayacak tipte değil, bu yüzden 2,5 3 lere karşıyım. Zaten benim önerdiğim oyuncular da bellidir, nadiren 1M üstü kazanan tipler...

Larin'i yollayıp bir Olunga veya daha önce paylaşılanlardan birini getirebiliyorlarsa hiç durmasınlar, ama 1,5 a satıp senelik 3 M Kalinic falan olacak iş değil. Burak tutulsa daha iyiydi.
Bu arada Olunga falan diyoruz da, getirmeye kalksak Larin'den az maaş istemeyecektir o da

Çevrimdışı Necmi

yetişir inşallah bize karşı seyretmek isterim hem savunmayı gerçek bir teste sokmuş oluruz
o teste sokmasak olmazmı  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

madem abuşu aldık bari babeli de getirelim tokuştursunlar işte  :eyes
Daha neler.

Daha adamın etiketi üstünde, kırılsın diye mi uğraşıyorsun?.

Çevrimdışı Necmi

en fazla miğdemi bulandıran transferdi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yetişir inşallah bize karşı seyretmek isterim hem savunmayı gerçek bir teste sokmuş oluruz
WELLITON vs Zlatan

Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor abi sen testten bahsediyorsun :bandit: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Rio Ave'yi eledik mi? :alala:

milanı izlemek isteyen arkadaşlar akşam büyük bir hayal kırıklığı geçirebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Bunlar eğitilmezdir  :ebebe: Geçen gün @Erman1903 Samatta hakkında söylediklerinden sonra oyuncuyu inceledim biraz. Larin ile Belçika performanslarını karşılaştırınca acayip bir durum ortaya çıkıyor. Bizim beğenmediğimiz Larin, Samatta'yı en iyi performansını verip İngiltere'ye transfer olduğu dönemde istatistiksel olarak geçmiş. Elimizdekilerin değerini gitmeden anlamıyoruz.

Valla o Samatta bildiğin Koitanın karbon kopyası gibi bir oyuncu. Arkasında güzel bir 10 numara olacak onlarla iş yapar. Tek fark Koitanın bundan önceki sezonlarda tam bir gol fakiri olması, seviyesinin düşüklüğü. Ama Koitanın geçen sezon performansı kadar Samattanın da çok oynadığı bir sezonu yok. Önceki sezon Pozuelo'nun ekmeğini yemiş. 🙂

o teste sokmasak olmazmı  :bandit:
Nemelazim dimi abi :biggrinking:

Vallaha her aklıma geldiğinde uykularım kaçıyor , Zlatan vs Weliton eşleşmesi :by2:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

en fazla miğdemi bulandıran transferdi.
Fikret Orman'la bir röportaj yapsam, soracağım ilk sorulardan biridir.

Bir diğer soru da, yabancı kontenjanında oynayan Aras'ı neden almıştı?

Çevrimdışı Necmi

Nemelazim dimi abi :biggrinking:

Vallaha her aklıma geldiğinde uykularım kaçıyor , Zlatan vs Weliton eşleşmesi :by2:
ah orda tosiç olacakki ibo ilk 5 dakikadan sonra kendi ceza sahasında takılır :D

Hakan gibi Sahada yürüyen kağnı gibi ağır adam show yapıyor çok ilginç , her maç skora etki ediyor , her maç asist veya Gol yapıyor :alala:

Çevrimdışı tangaz

Valla o Samatta bildiğin Koitanın karbon kopyası gibi bir oyuncu. Arkasında güzel bir 10 numara olacak onlarla iş yapar. Tek fark Koitanın bundan önceki sezonlarda tam bir gol fakiri olması, seviyesinin düşüklüğü. Ama Koitanın geçen sezon performansı kadar Samattanın da çok oynadığı bir sezonu yok. Önceki sezon Pozuelo'nun ekmeğini yemiş. 🙂

diri bir koita bence samattadan iyi hatta
hatta thiamda samattadan iyidir.

fener forvet rotasyonu böle kapasın şampiyonluk yarışında bize rakip olamaz

Çevrimiçi tolga1903

Erken yediğimiz bir golle dağılır sonra skoru eşitleyelim derken bir daha yer eleniriz

ah orda tosiç olacakki ibo ilk 5 dakikadan sonra kendi ceza sahasında takılır :D
Vallaha ayağını eline verir büyük kavga çıkar maç tatil edilirdi

Zlatan da altta kalmazdı yani :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

Fikret Orman'la bir röportaj yapsam, soracağım ilk sorulardan biridir.

Bir diğer soru da, yabancı kontenjanında oynayan Aras'ı neden almıştı?

arasda yinede alınabilir bir risk vardı.
sezerin hiç bir açıklaması yok başkan dahil o yönetimden hiç kimsenin o soruyu cevaplandırabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Hakan gibi Sahada yürüyen kağnı gibi ağır adam show yapıyor çok ilginç , her maç skora etki ediyor , her maç asist veya Gol yapıyor :alala:

hakan yapmıyor onları zlatan yaptırıyor.

mesela layiçin en verimli dönemi de burak sayesindeydi

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada Olunga falan diyoruz da, getirmeye kalksak Larin'den az maaş istemeyecektir o da

Bilemiyorum, biraz fazla atıyor, ocakta bitecek kontratı. Bu maaşların olduğu kadroya gelecek olsam ben de isterim. Artık transferin son günleri, baştan gider f/p adamlarla masaya oturursun. Vereceğin ücreti kabul edenle anlaşırsın dunyadaki tek oyuncu o değil. Biz 2ligdeyken söylüyorduk şimdi 1.de açık ara gol kralı.

Sırp & Boşnak savaşı mi çıkarmak istiyorsun abi :alala:

hakan yapmıyor onları zlatan yaptırıyor.

mesela layiçin en verimli dönemi de burak sayesindeydi
Buda doğru :ok:

Aha yetişmiyormuş Zlatan bizim maça :biggrinking: :biggrinking:

Iyi oldu bu :bandit: