2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853575 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adam jant üzerinde gidiyor diyorlar bizimkiler hala sağlık raporu peşinde.

Umarım 6 ay sonra  "RVP sakat olduğu bilinirken transfer edildi" tarzı bir haberi Abou da duymayız.
Bırakın adamı hayallerimizde, bıraktığı tat ile yaşasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam jant üzerinde gidiyor diyorlar bizimkiler hala sağlık raporu peşinde.

Umarım 6 ay sonra  "RVP sakat olduğu bilinirken transfer edildi" tarzı bir haberi Abou da duymayız.
Bırakın adamı hayallerimizde, bıraktığı tat ile yaşasın.
Ameliyat masasında transfer edilen Eneramo'yu hatırladım ben de.

Fikret Orman'ın en abuk sabuk transferinden biriydi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hiç sorma, yatakta malak gibi yatan bir tip ve yanında sırıtan diğer tiplemeler.
Gözlerime inanamamıştım.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Larin'i kim incelemiş görmüş, onu ayrıca tartışırız.
Senin eleştirdiğin konu bu değildi, neden 2 milyon bonservis verildi, neden maaşı yüksek dedin.
Ben de dedim ki, bir potansiyel gördüysen, 2 milyon bonservis de normal, böyle bir santrafor getiriyorsan 1.6 maaş da anlaşılabilir.
Sen bunları eleştirirken, şimdi kim izlemişe döndü konu. Kim izlemişse Allah razı olsun, 24 yaşına geldiğinde Belçika'da 7 gol 10 asist yapabilecek santraforu tavsiye etmiş.
Ekici Fenerbahçe'ye geldiğinde 6 ay kadro dışı kalmıştı, belki o yüzden de gelir gelmez sakatlandı. Ara transfer döneminde ise düzenli oynuyordu, gelir gelmez fayda verebilirdi.
Neyi tartışıyoruz, onu da anlamadım. Başka bir adam alma şansı olmayan Fenerbahçe'ye yarama ihtimali olan bir adamı ara transferde aldırmadık ve bunun için de 1 milyon dolar verdik.
Sonunda da Fenerbahçe yarış dışı kaldı ve sampiyon olduk.
Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz da, 4 senedir Mertcan muhabbeti yapıyorsunuz? Onu sorun, cevaplayayım.

Yazdıklarımın yarısı sana ne yazıldığını hatırlatmakla geçiyo. Tartışmanın başında Beşiktaş'ın en salakça transferlerinden bahsediyordum. Larin'i 2 numaraya koymuştum sonrasında da acaba Mertcan mı 2 numaradır diye düşünmüştüm. Konuyu aldın buraya sen getirdin. Sürekli alakalı alakasız konuyu bi yere çekip gelen cevaplardan sonra biz bunu mu konuşuyoduk diyosun. E sen konuyu çekiştirip buraya getirdin aç oku.

Mertcan konusu dediğin gibiyse Beşiktaş'ın gurur duyduğu efendilik, diğer takımlardan farklı felsefesi olma iddiası gibi bir çok prensibine taban tabana zıt bi durum. Hadi biz de herkes gibiyiz diyelim. Sen Töre'nin alacağı paranın kuruşuna kadar hesaplıyorsun, çöpe giden 1 milyon dolar için bahane uydurup duruyosun. Ekici fb'ye gitse fb şampiyon olacakmış gibi alakasız gerçekten uzak varsayımlar üzerinden savunup övüyorsun. Sen Çebi yönetiminin her hareketini büyüteçle incelerken Orman yönetimine gözlerini kapatıyosun. Tarafsız baksan demek istediğimi anlarsın bence.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Larin kalırsa ve oynarsa kaç gol atar bilemem ama Kalinic'ten çok atacağına eminim. Kalinic için gönderilmesi hata olur. Üç milyonluk adam değil hatta iki bile çok. Yaşlı, formsuz, kısır ve hantal.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zamanında atara atar gidere gider yapan "yorumcu Sergen" in şu transfer dönemini yorumlamasını çok isterdim.

Faizler tekrardan artmaya başladı. Hazir düşük faiz varken revize edilseydi tekrardan keşke bankalar birliği anlaşması. Yoğun çaba var haberleri vardı aslinda.

Faizler arttı ama zaten o faiz kağıt üzerindeydi.  Bana geçen hafta enpara 11,50'den teklif etmişti. Ondan önceki hafta bi yakınım 11,00'den başka bankadan 32 günlük faize yatırdı. Piyasa faizi uzun süredir 10'un üzerinde. Bunlar hükümetin klasik kağıt oyunları. Tıpkı koronavirüs döneminde işsizliğin azalması, güven endeksinin yükselmesi gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yazdıklarımın yarısı sana ne yazıldığını hatırlatmakla geçiyo. Tartışmanın başında Beşiktaş'ın en salakça transferlerinden bahsediyordum. Larin'i 2 numaraya koymuştum sonrasında da acaba Mertcan mı 2 numaradır diye düşünmüştüm. Konuyu aldın buraya sen getirdin. Sürekli alakalı alakasız konuyu bi yere çekip gelen cevaplardan sonra biz bunu mu konuşuyoduk diyosun. E sen konuyu çekiştirip buraya getirdin aç oku.

Mertcan konusu dediğin gibiyse Beşiktaş'ın gurur duyduğu efendilik, diğer takımlardan farklı felsefesi olma iddiası gibi bir çok prensibine taban tabana zıt bi durum. Hadi biz de herkes gibiyiz diyelim. Sen Töre'nin alacağı paranın kuruşuna kadar hesaplıyorsun, çöpe giden 1 milyon dolar için bahane uydurup duruyosun. Ekici fb'ye gitse fb şampiyon olacakmış gibi alakasız gerçekten uzak varsayımlar üzerinden savunup övüyorsun. Sen Çebi yönetiminin her hareketini büyüteçle incelerken Orman yönetimine gözlerini kapatıyosun. Tarafsız baksan demek istediğimi anlarsın bence.

Hala Larin transferine salakça diyorsan, (hatta en salakça transferlerden biri diyorsan), daha uzatmayalım zaten. Sana izah edebilieceğim bir şey yok bu konuda.

Mertcan transferi para havalesiydi işte, sordukça soruyorsun hala.

Ekici o dönem Fenerbahçe'ye gitseydi, yarışa dahil olabilirlerdi. Ligin en gözde oyuncularından biriydi.

Senin karşında Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve onların medyadaki tasmalı itleri varken, efendilikle bir yere kadardı.

Fikret Orman bunu zor yoldan öğrendi, ama iyi öğrendi. Şampiyonluk yarışındayken, "Quaresma'yı alır, yedek oturturuz" diyenlerle anladıkları dilden konuştu.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 15:32:18 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Hala Larin transferine salakça diyorsan, (hatta en salakça transferlerden biri diyorsan), daha uzatmayalım zaten. Sana izah edebilieceğim bir şey yok bu konuda.

Ekici o dönem Fenerbahçe'ye gitseydi, yarışa dahil olabilirlerdi. Ligin en gözde oyuncularından biriydi.

Senin karşında Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel ve onların medyadaki tasmalı itleri varken, efendilikle bir yere kadardı.

Fikret Orman bunu zor yoldan öğrendi, ama iyi öğrendi. Şampiyonluk yarışındayken, "Quaresma'yı alır, yedek oturturuz" diyenlerle anladıkları dilden konuştu.

bedava aldık deyip sonra 2 milyon ödemek zorunda kalıyorsan ve bunu da bir avukat olarak yapıyorsan walla salaklık demek hafif bile kalıyor aslında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalinic'in istediği parayı eleştirmiyorum, bizimkilerin o parayı vermesini eleştiriyorum.

Sen eskiden daha iyi anlardın okuduklarını, hayırdır?

Kalinicin istediği para normal zaten , Avrupa da ki hemen her takım için çerez parası

3 milyon Bize çok para , paramiz değersiz , Biz Ab ülkesi olsak ve para birimimiz Euro olsa bu adamları havada getiririz ki zaten bence Ab ye girmek istememizin en büyük nedeni de bence bu

Ab ye girsek herkes Euro üzerinden maaş alıp euro üzerinden harcama yapsa zaten herkes rahatlıkla geçinir

Avrupada adam 2.000 Euro maaş alıyor orta segment bir Cep telefonuna 300 Euro Ya sahip oluyor , maaşının %12 sı ne yani

Bizde 2.300 TL maaş alan adam aynı telefona 3.500 TL ye sahip olabiliyor kur farkından ve vergiden dolayı , tam 1.5 aylik maaşına eş değer paraya alıyor aynı telefonu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kahyaoglueren

Faizler arttı ama zaten o faiz kağıt üzerindeydi.  Bana geçen hafta enpara 11,50'den teklif etmişti. Ondan önceki hafta bi yakınım 11,00'den başka bankadan 32 günlük faize yatırdı. Piyasa faizi uzun süredir 10'un üzerinde. Bunlar hükümetin klasik kağıt oyunları. Tıpkı koronavirüs döneminde işsizliğin azalması, güven endeksinin yükselmesi gibi.
Hala negatif faizdeyiz zaten bir bakıma. Piyasa faizi açıklananin üstünde. Sadece dovizin ateşini "geçici" olarak söndürür o kadar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kalinicin istediği para normal zaten , Avrupa da ki hemen her takım için çerez parası

3 milyon Bize çok para , paramiz değersiz , Biz Ab ülkesi olsak ve para birimimiz Euro olsa bu adamları havada getiririz ki zaten bence Ab ye girmek istememizin en büyük nedeni de bence bu

Ab ye girsek herkes Euro üzerinden maaş alıp euro üzerinden harcama yapsa zaten herkes rahatlıkla geçinir

Avrupada adam 2.000 Euro maaş alıyor orta segment bir Cep telefonuna 300 Euro Ya sahip oluyor , maaşının %12 sı ne yani

Bizde 2.300 TL maaş alan adam aynı telefona 3.500 TL ye sahip olabiliyor kur farkından ve vergiden dolayı , tam 1.5 aylik maaşına eş değer paraya alıyor aynı telefonu..
Aynen öyle.

Kalinic'e fiyat sordun, 3 milyon dedi. Kulübü de bonservis istiyor.

PAOK maçına çıktın, elendin. CL geliri ihtimali kalmadı.

Açıyorsun telefonu, "Biz oyuncuyla artık ilgilenmiyoruz, iyi günler" diyorsun.

Başka oyunculara yöneliyorsun.

20 gündür boşu boşuna Kalinic ile oyalanıyoruz.

Kalinic ismini bu kadar sakız etmeseler, millet Aboubakar - Larin - Güven rotasyonuna bu kadar tepki göstermezdi.

Medyadaki 3-5 muhabire de haber yaptır, "Larin'e Premier League kancası", "Güven bomba gibi geliyor" diye, millet benimserdi.

Beklentileri yükselttiler, altında kalıyorlar.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 15:53:35 tuncaboylu ]

Bedava aldık diye getirip 2 milyon ödemek zorunda kalıyorsan salakça tabii ki. Üstelik yönetici avukatın biz MLS'ye mi bağlıyız FIFA'ya mı diye dalga geçerek konuşurken. Daha adamı izlemeden uzun kontrat + as forvetinle aynı maaşı veriyorsan da salakça. Ayrıca Belçika liginde çok başarılı olduysa kulübü satın alsaymış. Madem bu kadar süper bi adam verip parasını kadroya katsalarmış. Öve öve bitiremiyosun sanki Premier Lig'te gol şov yaptı.

Valla dediğim gibi Beşiktaş'ın özüne yakışmayan işlere giriştiyse Orman, iyice gözümden düştü. Şu anladığı dil muhabbetini de yapmayın sanki adam başkanlığı döneminde esti gürledi. Taraftara fırça atmak dışında bişey yaptığı yok. Beşiktaş düşmanlarına pırlanta diyen Fatih Terim'le fikstür yapan başkan mı anladığı dilden konuşuyo bu saydığın adamlara? Resmen 1 milyon dolarımızı çöpe atmış sen bunu gelip savunuyorsun. Çebi yapsa 5000 tane mesaj yazardın buraya kur şoku, euro 9 oldu vs diye.

Çevrimiçi Necmi

o sene abuk olmayan bir transfer varmıydı. sanırım sadece atiba vardı yanlış hatırlamıyorsam atibada o sene alındı.

Çevrimiçi Necmi

Zamanında atara atar gidere gider yapan "yorumcu Sergen" in şu transfer dönemini yorumlamasını çok isterdim.
ne haliniz varsa görün ben pozitifim deyip kendini transfer dönemi bitene kadar evede kapatmış olabilir :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bedava aldık diye getirip 2 milyon ödemek zorunda kalıyorsan salakça tabii ki. Üstelik yönetici avukatın biz MLS'ye mi bağlıyız FIFA'ya mı diye dalga geçerek konuşurken. Daha adamı izlemeden uzun kontrat + as forvetinle aynı maaşı veriyorsan da salakça. Ayrıca Belçika liginde çok başarılı olduysa kulübü satın alsaymış. Madem bu kadar süper bi adam verip parasını kadroya katsalarmış. Öve öve bitiremiyosun sanki Premier Lig'te gol şov yaptı.

Valla dediğim gibi Beşiktaş'ın özüne yakışmayan işlere giriştiyse Orman, iyice gözümden düştü. Şu anladığı dil muhabbetini de yapmayın sanki adam başkanlığı döneminde esti gürledi. Taraftara fırça atmak dışında bişey yaptığı yok. Beşiktaş düşmanlarına pırlanta diyen Fatih Terim'le fikstür yapan başkan mı anladığı dilden konuşuyo bu saydığın adamlara? Resmen 1 milyon dolarımızı çöpe atmış sen bunu gelip savunuyorsun. Çebi yapsa 5000 tane mesaj yazardın buraya kur şoku, euro 9 oldu vs diye.

+1903
 :claps: :claps: :claps:

süper larinin 2,5 milyonluk opsiyonunu bile kullanmadı adamlar maaşını da biz ödedik ayrıca belçikada hani şu santrafor piyasası belli olan avrupada adamlar kuruş ödemedi neredeyse 1 sene oynatmak için. belçika dediğin ülkede maaşı larin kadar olan mevki farketmeksizin 10 tane adam zor sayarsın hatta sayamazsın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Çıkar her türlü. Çıkmasa da zaten biz Bodo/Glimt'i de eleyemeyiz.
zlatan pozitif çıkmış haydaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada ben Larin için 1,6 az demiyorum. Sadece dediğim Muric yüksek bir maaşı olmasına rağmen iyi paraya gitti. Kalinic ve Koita da bize çok uyacak adamlar değil onların yerine tercih edilebilir diye düşünüyorum. Koita & Samatta bunlar kontra topçuları. Kalinic ise statik santrafor, arkasında Mensah inceci değil; bu yüzden hareketli oyuncu ister. Larinin yarısı kadar falan anca hareket eden adam, topu getirmekte zorlanırız. Birlikte oynamaları takdirde Larin Abunun yükünü alır biraz. Alan açar ona...

Bahsedilen santraforlardan hiçbiri bizi sırtlayacak tipte değil, bu yüzden 2,5 3 lere karşıyım. Zaten benim önerdiğim oyuncular da bellidir, nadiren 1M üstü kazanan tipler...

Larin'i yollayıp bir Olunga veya daha önce paylaşılanlardan birini getirebiliyorlarsa hiç durmasınlar, ama 1,5 a satıp senelik 3 M Kalinic falan olacak iş değil. Burak tutulsa daha iyiydi.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 16:15:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

madem abuşu aldık bari babeli de getirelim tokuştursunlar işte  :eyes

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zlatan Korona olmuş bizim maça yetişiyor mu ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bedava alacağız sanıp 2 milyon dolar ödemeleri enayilikti. Ama neyse ki hayırlı oldu. Şimdi o paraya almayacağın bir santrafor var elimizde.

Mesajını da tam anlamadım. Haklı çıkmak için, Larin'i mi itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun?

Larin başarılı oldu, kulübü satın almadıysa kendi bileceği iş. Pandemiden dolayı o maaş ve bonservisi ödeyemedi muhtemelen.

Sana göre 1 milyon dolar çöpe gitti, bana göre o 1 milyon dolar sayesinde şampiyon olduk ve karşılığında ödenen küçük bir bedeldi.

Lafa gelince kulübün hakkını savun, vur masaya yumruğu; lafa gelince "Öyle şeyler yapmayalım, çok ayıp".

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 16:23:57 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Zlatan Korona olmuş bizim maça yetişiyor mu ?

yetişir inşallah bize karşı seyretmek isterim hem savunmayı gerçek bir teste sokmuş oluruz