Aboubakar ve Kalinic kendini ispatlamış adamlar. Ben Larin'in daha kendini göstermeden as forvet Cenk'le aynı maaşı almasından bahsediyorum. Kendini göstersin hem sözleşmeyi uzat hem de maaşı arttır. Bak Bayern'e aynen öyle yapmış. Kaldı ki adamlar potansiyelli birini almışlar. Biz Atiba referans oldu diye aldık hemen. Scoutlar falan izledi mi bilmem. Zaten avukat sıfır bonservis rahat olun biz MLS'ye değil FİFA'ya bağlıyız diye sırıtarak roportaj veriyorsa scout izlemesine hayatta inanmam.
Mertcan konusunda söylediklerin varsayım. Başkan orada verilen para ortada. Bi topçu başka takıma gitmesin diye 1 milyon verildiyse sorumlu başkandır. O yüzden Nkudu'dan beter bi durum. Adam hiç değilse arada bi maça çıkıyo.
Kendini ispatlamış dediğin adamlardan biri 2 senedir top oynamıyor, öteki 33 yaşında ve son 2 senedir berbat oynuyor.
"Cenk'le aynı para verdik" demeye gerek yok, Cenk de geldiğinde Gaziantepspor'da aldığının 5 katını alarak geldi. (Hatta onun için de bu kadar para verilir mi diyenler oldu.)
Muriç Fenerbahçe'ye Rizespor'da aldığının kaç katına geldi?
Bir futbolcu 100 bin Euro ile başladı diye, ömrü billah %10 arttırarak mı gidecek?
Mertcan konusunda da varsayım değil, sana olanı söylüyorum. Mehmet Ekici transfer görüşmeleri sırasında 1 milyon dolar Trabzonspor'a gönderildi, her şey ortada işte.
O konuda da yönetim iyi iş yapmıştır. Fenerbahçe o dönem Mehmet Ekici'yi alsa, yarışa dahil olup çirkeflikle sampiyon olacaktı belki de. Başakşehir ile yalnız kalıp, nispeten rahat bir sampiyonluk aldık.