2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851427 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim nabza göre şerbet veriyor. Boşuna bizim sosyal medyada hesaplarımız yok demesinler. Hepsinin var. Algı kasıyorlar geldiklerinden beri. Şu anda kendilerine oy verenler pişman. Kibarca hatalarını söyleyenlere de troll diyorlar. Bu ayrışma onlara kaybettirecek. Transfer de tuzu biberi olacak. Şu üç günlük dünyadan planlama yapan bir Beşiktaş görmeden gideceğiz.

Akıllıca eleştiriye bile tahammülleri yok, tüm sosyal medyayı takip ediyorlar. Eminim bu forumda yapılan paylaşımlardan falan da çok rahatsız oldular. Burunlarının dikine hareket ediyorlar ve geleceğimizle kumar oynuyorlar. Çok fazla ters iş yapıldı; başarısızlık durumunda büyük tepki olacak. Anadolu kıraathanesi seviyesinde bir planlama yapıldı, biz asıl sıkıntıyı bundan sonraki senelerde çekeceğiz gibi gözüküyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben etilenmiyoruz demiyorum ama o zamam şimdi hepimiz gidelim o zaman gelirimiz 150 milyon yuro idi 30da birini santrafora veriyorduk şimdi gelirimiz 40-50 milyon yuro 30da birini verelim ve yarışmacı olalım demeyeceğiz öyleyse.
Şu andaki gelirimiz 30 milyon Euro'dan fazlaysa, süper.

Avrupa yok, tribün yok, Oyuncu satışı yok, yayın geliri belirsiz, TFf performans gelirleri ve sponsorluklar TL üzerinden.

Senelik gelirin 10'da birini bir adama vermek, enayilik

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben iki farklı dönemdeki futbolcunun maliyetlerini karşılaştırdım ki karşılaştırma yaptığım bir oyuncu henüz gelmedi bile. Nereden nereye geldik  :ebebe: Zaten başkan da yarışmacı olmayı istemiyordu. Sergen hoca gelip başarı elde edince hesaplar değişti. Zaten yarışmacı olan bir takım Avrupa maçını hazırlık maçı olarak görmez. Bugün maç var ve rotasyon yapıyoruz. Hangi yarışmadan bahsediyoruz?
Avrupadaki puanımız şuan 49. Bu sene sonunda 20 ve onumuzdeki sene sonunda 19 puanımız gidiyor. Ayrica onumuzdeki sezon 3. kupa geliyor uefada. Turkiye Kupasını almaz isek ve ilk 2 ye giremez isek 3. kupaya kalacağız. Begenmedigimiz avrupa ligi gruplari bile 12 13 milyon euro gelir sağlıyor.Su mali sartlarda bu bile çok önemli. 3. kupada bu gelir iyice azalacak. Paok maçına 13 günlük antremanla çıktık daha ötesi yok planlamanin.

Çevrimdışı Erman1903

Düşünür mü acaba bizimkiler bu janko'yu? Sağ bek alınmayacak haberleri çok çıkmaya başladı bu beni korkutuyor abi koca sezon necip lens dorukhan bunlarla geçmez. Ama tahminim uefa'dan elenince kapatacaklar sağ bek transferini umarım yanılırım da kiralık iyi bir oyuncu düşürebilirler.

Aldığımız santraforun bu uzun maratonda ne kadar idare edeceği şüpheli olduğu için ikinci bir adam daha bakıyoruz muhtemelen. Sağ beke sıra geleceğini sanmıyorum, gelse de bu acemi balık Yedlin'i falan alırlar. Janko - Yedlinin 1/5'i ücrete oynuyor, düşünecekleri varsa da burada paylaşıldığını gördükten sonra istemezler.

Çevrimdışı tangaz

Ahmet Gülay'da olduğu gibi %40'ını da vermiş olabilirler.

Dünya futbol literatürüne yeni bir terim getirdik, kiraladığımız adamdan yüzde de veriyoruz.

şöyle bir iletin vardı geçenlerde @tuncaboylu

bizim dünya literatürüne soktuğumuz terimden hemen epl takımları faydalanmış kiraladıkları adamın (şörlot) bonservis gelirinin yarısını trabzona vermişler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Yeterli kanıt yok, itiraz reddedildi.

niye beşiktaş başkanı yalan mı söylüyor menajeri çağırdı gelecek işte.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aboubakar’a sakatlığından dolayı olumsuzum inş. Sakatlığı nüksetmez de katkı alırız. burda bir çok arkadaşla bir sürü forvet ismi yazdık. Anlaşılan bizim transfer komitesi kalinic koita aboubakarın dışında forvet bilmiyorlar . Yarı fiyatına alabileceğin Sözleşmesine bir sene kalan Leke James çok rahat Aboudan beklenen katkıyı verebilirdi. Veya Championshipten britt assombalonga kiralanabilirdi.

Britt Assambalonga yı türkiye de almaya yetecek parası olan kulüp yoktur. takımında düzenli oynayan bir oyuncu geçen sene biraz maç eksiği oluştu sakatlık geçirdi. Nottingham Forest yıllarından beri takip ederim topçuyu. Adam  Championship seviyesinde bile 15 milyon euro civarı paraya transfer yaptı. Oyuncu getirmek ne  yazık ki buraya yazmak kadar kolay olmuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avrupadaki puanımız şuan 49. Bu sene sonunda 20 ve onumuzdeki sene sonunda 19 puanımız gidiyor. Ayrica onumuzdeki sezon 3. kupa geliyor uefada. Turkiye Kupasını almaz isek ve ilk 2 ye giremez isek 3. kupaya kalacağız. Begenmedigimiz avrupa ligi gruplari bile 12 13 milyon euro gelir sağlıyor.Su mali sartlarda bu bile çok önemli. 3. kupada bu gelir iyice azalacak. Paok maçına 13 günlük antremanla çıktık daha ötesi yok planlamanin.
Orman yönetimi bir hata yaptıysa bunlar iki hata yapıyor. Bizdeki en büyük sorun kurumsal hafıza olmaması. Geçmişten hiç ders çıkarılmıyor. Yeni gelen hep geçmişi suçluyor ve suçladıkları ile aynı noktada görevi bırakıyor. Bu döngüden çıkmamız lazım artık. Bu şekilde çıkamayız. Şu anda geleceğimizi de harcıyoruz. Kimse farkında değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çünkü Burak'ı gönderdin ve teknik direktörün "Beşiktaş'ın santraforu net olmalı, forvet için paraya kıyacağız." diye açıklama yaptı.

Eee Burak gitsin diye neler neler yazıldı buralarda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abuşun sakatlığı yoksa her türlü iş yapacaktır. Daha önce sakatlık geçirmiş olması tabi ki risk ama  sakatlığı atlatıp sahalara dönen topçu sayısı hayli fazla.

Çevrimdışı tangaz

Orman yönetimi bir hata yaptıysa bunlar iki hata yapıyor. Bizdeki en büyük sorun kurumsal hafıza olmaması. Geçmişten hiç ders çıkarılmıyor. Yeni gelen hep geçmişi suçluyor ve suçladıkları ile aynı noktada görevi bırakıyor. Bu döngüden çıkmamız lazım artık. Bu şekilde çıkamayız. Şu anda geleceğimizi de harcıyoruz. Kimse farkında değil.

bu yönetimin yetersizliğini (başkanın tüm iyi niyetine rağmen) tanımlayacak tabir bulamıyorum aslında buluyorum da forumdan atılmaya gerek yok  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eee Burak gitsin diye neler neler yazıldı buralarda.
Burak için yazılanlar yüksek maaşı ve yaşlanmaya bağlı performans eğrisindeki düşüş için yazıldı. Eğer gidip aynı özelliklere sahip birisini getireceksek getirmenin mantığı yok. O zaman yazılanlar için kimseyi suçlayamayız. O sıralar yönetim gençleşeceğiz, bütçeyi küçülteceğiz diyordu. Şimdi ise limitimiz yetersiz artması lazım diye geziyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ben bu sezonu kaale almıyorum. buna göre hesaplar yapasak ileride bilgi kirliliği oluşacak. 40 maçta17 gol başarısızlık bence. yüzde 50 nin altına düşmemeli beşiktaş santraforu.

%50 Nin üstüne çıkan 15 yılda 4 tane  santraforumuz yoktur bile.

Çevrimdışı tangaz

%50 Nin üstüne çıkan 15 yılda 4 tane  santraforumuz yoktur bile.

kabul etmeliyiz ki biz renklilerin özellikle belli mevkilerde (kale+forvet) altında transferler yaparak başarı bekliyoruz sürekli ve malesef öyle bir dünya yok

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neyse, uzatmaya gerek yok.

Kalinic'e şu paraların vermemiz büyük salaklık olur, hem fikirsek diğer konulara geçelim.

Kalinic eğer 1,7 ye falan gelecekse bence tamam ama bu paraları gözden çıkardıktan sonra daha iyisini bulurduk. 2- 2,5 verecek gücün vardı bu zamana ne kadar ne süründün derler adama.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burak için yazılanlar yüksek maaşı ve yaşlanmaya bağlı performans eğrisindeki düşüş için yazıldı. Eğer gidip aynı özelliklere sahip birisini getireceksek getirmenin mantığı yok. O zaman yazılanlar için kimseyi suçlayamayız. O sıralar yönetim gençleşeceğiz, bütçeyi küçülteceğiz diyordu. Şimdi ise limitimiz yetersiz artması lazım diye geziyor.

Burak yılmaz Türkiye Süper Liginde 38 yaşına kadar 15 gol barajını geçerdi.

Giderken  herkes mutluydu o yüzden fazla şeyyapmamak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

şöyle bir iletin vardı geçenlerde @tuncaboylu

bizim dünya literatürüne soktuğumuz terimden hemen epl takımları faydalanmış kiraladıkları adamın (şörlot) bonservis gelirinin yarısını trabzona vermişler  :bandit:
Alakasız bir örnek.

Palace Sörloth'u 2 sene içinde 6 milyon Euro zorunlu satın alma bedeli ile Trabzonspor'a kiraladı 9 milyona geri alma hakları vardı.

Leipzig muhabbeti olunca Trabzonspor da haklı olarak 6 milyon opsiyonu şimdi kullanmadı, yoksa Palace 9'a geri alacaktı.

Burada akıllı olan Palace idi, 9 milyona geri alma maddesi olmasa bu transferden sadece 6 milyon kazanacaktı.

Şimdi 11 kazandılar.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 12:40:40 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adil Gevrek, resmen açıkladı! Douglas ve Alpay Çelebi...

Beşiktaş’tan Douglas ve Alpay Çelebi, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malayaspor’un gündemine girdi. Konuyla ilgili ulaştığımız Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, özel açıklamalarda bulundu.

Douglas’ın kendilerine önerildiğini belirten Adil Gevrek; “Douglas, menajerler tarafından önerildi. Ama biz daha karar vermedik, hocamızla konuşmadık. Şu ana kadar herhangi bir girişimimiz ve düşüncemiz olmadı. Bugün böyle bir şey yok, yarın ne olur bilemeyiz. Hocamızla konuşup değerlendirebiliriz.”

Beşiktaş’tan Alpay Çelebi’ye talip olduklarını açıklayan Gevrek; “Beşiktaş’ta genç oyuncularla ilgili girişimimiz oldu. Stoper Alpay Çelebi’yi istedik. Hocamızla bir kez daha görüşeceğiz. Alpay ile ilgili Beşiktaş ile görüşebiliriz.” ifadelerini kullandı. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Kalinic eğer 1,7 ye falan gelecekse bence tamam ama bu paraları gözden çıkardıktan sonra daha iyisini bulurduk. 2- 2,5 verecek gücün vardı bu zamana ne kadar ne süründün derler adama.
Ben 2'ye bile razıyım, konuşulan rakamlar 3 milyon x 3 yıl.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence biz kanat tabirini de yanlış biliyoruz Koita istediği kadar kanat olsun beklenen verimi alamayız.

Kanat dediğin Onyekurudur yahu böyle bi tane topçu bulamadık.

Nkodou onyekurunun  muadili bence. Nkodou çabalasa bu lig için biçilmiş kaftan.  Hız, adam geçme  kabiliyeti vs. bu lig için yeterli zaten  sadece q7 gibi çizgiye yapışıp kalmaması gerekir. İçeri girip gol ve asist yüzdesini düzeltse her türlü oynar.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bir soru, bir cevap:

Soru:

Alphonso Davies, Bayern'e gelmeden önce ne kadar maaş alıyordu?

Cevap:
Mertcan transferi, Trabzonspor Mehmet Ekici'yi Fenerbahçe'ye satmasın diye verilmiş bir ödemeydi. Ahmet Nur Çebi de yönetimdeydi, hesap sormaz

Benim oradaki asıl eleştirim bedava alıcaz çakallığına giren yönetimin eline yüzüne bulaştırıp apar topar 2 milyon bonservis vermesi. MLS tarihinin lig dışına gönderdiği en pahalı 2. transferle bunu mu kıyaslıyosun? Elma- Armut.. Adam ne maaş alıyo bilmiyorum ama hak ettiği kadarını verip sonrasında sözleşme uzatıp güncelleyip fazlasını vermişlerdir. Bizdeki gibi direkt yüksek maaş vermemişlerdir.

Mertcan konusunda da artık karar verin kulüpte başkan dışında kimsenin sözü geçmez diyordunuz şimdi iş nasıl başkan yardımcısına geldi? Ayrıca bi topçu başka kulübe gitmesin diye 1 milyon dolar verdiysek rezaletin dik alası. Ben o zaman bu işi 1 numaralı transfer salaklığına koyuyorum. Nkoudu'dan daha beter durum.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sportif başarı gelmeden bu döngüyü kırmak mümkün değil.Sportif başarı için de iyi bir planlama lazım. Euronun şu seviyelere geldigi bir ortamda avrupa gelirine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 18 takımlı ligde bile galibiyet primi 300 bin euro seviyesindeydi. Şuan belki de 250 bin euroya kadar düştü. Önemsemediğimiz Paok maçını geçseydik bile ligde 48 galibiyet primi kadar gelir elde etmis olacaktık.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Adil Gevrek, resmen açıkladı! Douglas ve Alpay Çelebi...

Beşiktaş’tan Douglas ve Alpay Çelebi, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malayaspor’un gündemine girdi. Konuyla ilgili ulaştığımız Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, özel açıklamalarda bulundu.

Douglas’ın kendilerine önerildiğini belirten Adil Gevrek; “Douglas, menajerler tarafından önerildi. Ama biz daha karar vermedik, hocamızla konuşmadık. Şu ana kadar herhangi bir girişimimiz ve düşüncemiz olmadı. Bugün böyle bir şey yok, yarın ne olur bilemeyiz. Hocamızla konuşup değerlendirebiliriz.”

Beşiktaş’tan Alpay Çelebi’ye talip olduklarını açıklayan Gevrek; “Beşiktaş’ta genç oyuncularla ilgili girişimimiz oldu. Stoper Alpay Çelebi’yi istedik. Hocamızla bir kez daha görüşeceğiz. Alpay ile ilgili Beşiktaş ile görüşebiliriz.” ifadelerini kullandı. (via. Murat Özen)

Belki Töre'nin karşılığında bedava kiralarız ve maaşının bi kısmını öderiz  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sportif başarı gelmeden bu döngüyü kırmak mümkün değil.Sportif başarı için de iyi bir planlama lazım. Euronun şu seviyelere geldigi bir ortamda avrupa gelirine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 18 takımlı ligde bile galibiyet primi 300 bin euro seviyesindeydi. Şuan belki de 250 bin euroya kadar düştü. Önemsemediğimiz Paok maçını geçseydik bile ligde 48 galibiyet primi kadar gelir elde etmis olacaktık.
Şu anda da çırpınıyorlar ve çırpındıkça da batıyorlar. Şu kısa sürede Çebi yönetimi verebileceği tüm zararları verdi Beşiktaş'a. Böyle olsun istiyor muydu? İstemiyordur ama engel olmak için de bir şey yap(a)madı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim oradaki asıl eleştirim bedava alıcaz çakallığına giren yönetimin eline yüzüne bulaştırıp apar topar 2 milyon bonservis vermesi. MLS tarihinin lig dışına gönderdiği en pahalı 2. transferle bunu mu kıyaslıyosun? Elma- Armut.. Adam ne maaş alıyo bilmiyorum ama hak ettiği kadarını verip sonrasında sözleşme uzatıp güncelleyip fazlasını vermişlerdir. Bizdeki gibi direkt yüksek maaş vermemişlerdir.

Mertcan konusunda da artık karar verin kulüpte başkan dışında kimsenin sözü geçmez diyordunuz şimdi iş nasıl başkan yardımcısına geldi? Ayrıca bi topçu başka kulübe gitmesin diye 1 milyon dolar verdiysek rezaletin dik alası. Ben o zaman bu işi 1 numaralı transfer salaklığına koyuyorum. Nkoudu'dan daha beter durum.
Aboubakar ve Kalinic'in istediği paraları görünce artık Larin'in maaşı konuşulmaz diyordum, ama eskimiyor demek.

Bence Ahmet Nur Çebi de, Trabzonspor ile yakın ilişkileri sebebiyle işin içindeydi, o yüzden Mertcan konusunda hesap sormaz diyorum.