2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851799 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi annoca

geçen sene 7 ondan önceki 2 sene şampiyonluk 4 puanla kaçtı. biz bu hafta antalya karşısında verilmeyen penaltımız yüzünden 2 puandan olduk. sen Beşiktaşsın her türlü zirve yarışında olacaksın. istediğin oyuncu gelsin farketmez. sonucu her zaman hakemler belirler. yoğunlaşmamız gereken konu farklı.

kalinic larin aboubakar maksimum atabilecekleri gol 15 civarıdır bu durumda skor katkısı yapacak 10 civarı gol atacak yine bir oyuncu lazım. alabiliyorsan bas dostu getirt, ha larin ha kalinic artı eksi hemen hemen yakın performans ortaya koyarlar.  boşa masrafa gerek yok. hakeme yoğunlaşmak lazım

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin dediğin farklı konu. Bende farklı paralara birim olarak bakılması gerektiğini biliyorum. Ancak futbol koşulları farklı kur farkını konuşmak zorundayız. Çünkü ne tüm gelirlerimiz euro/dolar ne de tüm gelirlerimiz TL. Farklı para birimlerini birlikte kullanınca kur farkından etkileniyorsun. Muhasebeleştirirken de TL olarak kaydediyorsun. Muhasebede de farklı dönemler degerlendirilirken kur farkı dikkate alınıyor.
Tartışmaya gerek yok. Negredo alınırken gelirimiz 573 milyon lira idi, Euro kuru 3.95'ti.

Kabaca geliri 150 milyon Euro olan bir takımken aldık Negredo'yu.

Şimdi 150 milyon Euro'yu TL'ye çevirirken, dilin peltekleşiyor.

https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/besiktas-para-basti-dev-gelir-40472689

Çevrimiçi murat

40 maç bir de bu sezon, daha da fazla

ben bu sezonu kaale almıyorum. buna göre hesaplar yapasak ileride bilgi kirliliği oluşacak. 40 maçta17 gol başarısızlık bence. yüzde 50 nin altına düşmemeli beşiktaş santraforu.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bu sezonu kaale almıyorum. buna göre hesaplar yapasak ileride bilgi kirliliği oluşacak. 40 maçta17 gol başarısızlık bence. yüzde 50 nin altına düşmemeli beşiktaş santraforu.
Ben orada "34 demişsin ama 40 maç var". Kalinic 40 maçı hiç çıkaramaz anlamında vurgulamıştım abi

Çevrimdışı tuncaboylu

renklilerin murat özeni söylemişti. sonra fikret başkanda negredonun menajeri çağırdım yolda geliyor hepsine tükürdüğünü yalatacak demişti hala gelecek bekliyoruz.
Gösterir misin o haberi, kim önermiş bedava?

"Bedava getiririm ama 2.5 imza parası isterim" demiş mi mesela?

Bütün detaylara hâkim miyiz konuyla ilgili?

Çevrimdışı tangaz

Bence atar, çünkü oyuncu gelişiyor da.

Adam gibi bir bek alırsan ve kanatta sağlam bir Aboubakar ile oynarsa daha fazlasını da atabilir.

ninemin sakalı olsa dedem olurduya doğru gidiyor o kadar çok koşullu olasılık gerekiyor diyorsun ki. haa ben de abuş almayıp larin kalsın diyorum bu arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

geçen sene 7 ondan önceki 2 sene şampiyonluk 4 puanla kaçtı. biz bu hafta antalya karşısında verilmeyen penaltımız yüzünden 2 puandan olduk. sen Beşiktaşsın her türlü zirve yarışında olacaksın. istediğin oyuncu gelsin farketmez. sonucu her zaman hakemler belirler. yoğunlaşmamız gereken konu farklı.

kalinic larin aboubakar maksimum atabilecekleri gol 15 civarıdır bu durumda skor katkısı yapacak 10 civarı gol atacak yine bir oyuncu lazım. alabiliyorsan bas dostu getirt, ha larin ha kalinic artı eksi hemen hemen yakın performans ortaya koyarlar.  boşa masrafa gerek yok. hakeme yoğunlaşmak lazım
Beşiktaş tarihine bakarsan Beşiktaş net olarak sahada üstünlük kuramadığı hiçbir sezon şampiyon olmamış. Biz diğer takımlar gibi rölantide oynayarak şampiyon olamıyoruz. Dediğin gibi dış faktörler devreye giriyor. Onun için lobimiz yoksa takım planlamamızı iyi yapmak zorundayız. Sahada üstünlük kurmadan hakemleri konuşmak suya yazı yazmak gibi oluyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

N'koudou 20 yaşında Marsilya'da düzenli oynayıp 21 yaşında Tottenham tarafından 13 milyon Euro'ya transfer edilmiş bir adam, oynayamadığı takım da sampiyonlar ligi finalisti.

Belki tutar da parlatıp satarım diye yapabilirsin bu transferi.

Bence salaklık satın almaktı, kiralamak gerekirdi önce.

Sörloth transferi tuttu diye herkes Ağaoğlu'nu kral yaptı, bu transfer tutsa Fikret Orman da kral olurdu.

enkudu almak her türlü salaklıktı adamın son 3 senesi sıra ile

17 maç 323 dk
14 maç 370 dk
ve son müthiş senesi 6 maç 141 dk

ve bu adamın yarısına 5 milyon ödeyip almak gerçekten ayrı bir seviye ve hiç kimse o seviyeye çıkamaz!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Senin dediğin farklı konu. Bende farklı paralara birim olarak bakılması gerektiğini biliyorum. Ancak futbol koşulları farklı kur farkını konuşmak zorundayız. Çünkü ne tüm gelirlerimiz euro/dolar ne de tüm gelirlerimiz TL. Farklı para birimlerini birlikte kullanınca kur farkından etkileniyorsun. Muhasebeleştirirken de TL olarak kaydediyorsun. Muhasebede de farklı dönemler degerlendirilirken kur farkı dikkate alınıyor.

ben etilenmiyoruz demiyorum ama o zamam şimdi hepimiz gidelim o zaman gelirimiz 150 milyon yuro idi 30da birini santrafora veriyorduk şimdi gelirimiz 40-50 milyon yuro 30da birini verelim ve yarışmacı olalım demeyeceğiz öyleyse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'tan iki ismi gündemine aldı!

Siyah beyazlılarda kadro dışı bırakılan oyuncular arasında Isimat Mirin’in yanı sıra Douglas da yer alıyor. 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; Douglas, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'a önerildi. Ayrıca Anadolu ekibi, Beşiktaş'ın 21 yaşındaki stoper oyuncusu Alpay Çelebi'yi de gündemine aldı.

Sivasspor’dan transfer edilen Brezilyalı oyuncu, yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Beşiktaş’ta sadece 7 maçta forma giyebilen oyuncu, yeni sezon öncesi de kadro dışı bırakılmıştı. Douglas’ın Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Alpay Çelebi ise geçen sezonu Kayserispor'da kiralık geçirirken sezonun başında yaşadığı sakatlık sonrasında forma giyememişti. 21 yaşındaki oyuncunun siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

17 maç 323 dk
14 maç 370 dk

ve bu adamın yarısına 5 milyon ödeyip almak gerçekten ayrı bir seviye ve hiç kimse o seviyeye çıkamaz!
Şu yoklukta 33 yaşındaki Kalinic'le 3x3'lük sözleşme imzalarlar ve Kalinic sezonu 5 golle tamamlar ise, sonra konuşalım.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

17 maç 323 dk
14 maç 370 dk

:D :D Doğru. Yarısı 5 milyon ve müzmin sakat. Bence derdini tam anlatamıyosun. Bu bilgileri bilmece olarak sor bazı arkadaşlar bilmece seviyo  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'tan iki ismi gündemine aldı!

Siyah beyazlılarda kadro dışı bırakılan oyuncular arasında Isimat Mirin’in yanı sıra Douglas da yer alıyor. 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; Douglas, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'a önerildi. Ayrıca Anadolu ekibi, Beşiktaş'ın 21 yaşındaki stoper oyuncusu Alpay Çelebi'yi de gündemine aldı.

Sivasspor’dan transfer edilen Brezilyalı oyuncu, yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Beşiktaş’ta sadece 7 maçta forma giyebilen oyuncu, yeni sezon öncesi de kadro dışı bırakılmıştı. Douglas’ın Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Alpay Çelebi ise geçen sezonu Kayserispor'da kiralık geçirirken sezonun başında yaşadığı sakatlık sonrasında forma giyememişti. 21 yaşındaki oyuncunun siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. (via. Murat Özen)
Alpay'ın da %40'ı gitti, hayırlı olsun.

Fatih Aksoy'u gönderirken "Merak etmeyin, Alpay var" diyorlardı bir de.

Çevrimdışı tangaz

Kurla hesapla bakalım.

O dönem gelirimiz 150 milyon Euro idi, şimdi kaç Euro?

işine gelen seneyi tl al işine geleni döviz al ne ala mualla   :money:

geçen sene 450 küsür milyon tl gelirle kapadık en berbat dönemimizdi belki ama 450 milyon tl kazandık geçen sene yuroyu 8 al fazla fazla 150x8 1,2 milyar tl eder ee hani nerede 10 katı??? 10 katı olması için 4,5 milyar tl olması gerekmizmiydi??? rakamlara hakim olmadan rakamları böle sallarsan ayağına dolanır  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

:D :D Doğru. Yarısı 5 milyon ve müzmin sakat. Bence derdini tam anlatamıyosun. Bu bilgileri bilmece olarak sor bazı arkadaşlar bilmece seviyo 
Komik gibi, ama değil de.

Kalinic'e bahsedilen rakam verilirse, maliyeti N'koudou'yu da geçecek.

Çevrimdışı tangaz

Gösterir misin o haberi, kim önermiş bedava?

"Bedava getiririm ama 2.5 imza parası isterim" demiş mi mesela?

Bütün detaylara hâkim miyiz konuyla ilgili?

gereken detaya hakimiz o da fikret ormanın menajeri çağırdım geliyor kısmı  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben etilenmiyoruz demiyorum ama o zamam şimdi hepimiz gidelim o zaman gelirimiz 150 milyon yuro idi 30da birini santrafora veriyorduk şimdi gelirimiz 40-50 milyon yuro 30da birini verelim ve yarışmacı olalım demeyeceğiz öyleyse.
Ben iki farklı dönemdeki futbolcunun maliyetlerini karşılaştırdım ki karşılaştırma yaptığım bir oyuncu henüz gelmedi bile. Nereden nereye geldik  :ebebe: Zaten başkan da yarışmacı olmayı istemiyordu. Sergen hoca gelip başarı elde edince hesaplar değişti. Zaten yarışmacı olan bir takım Avrupa maçını hazırlık maçı olarak görmez. Bugün maç var ve rotasyon yapıyoruz. Hangi yarışmadan bahsediyoruz?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şu yoklukta 33 yaşındaki Kalinic'le 3x3'lük sözleşme imzalarlar ve Kalinic sezonu 5 golle tamamlar ise, sonra konuşalım.

geçen sene bolluk bereket para fışkırıyordu yani :alala:

son 3 senede oynadığı maçların toplamı 10 adet 90 dk yapmayan adamla ben hiç bir tranferi kıyaslamam salaklık kantarında da yanına koymam kusura bakma

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

17 maç 323 dk
14 maç 370 dk

Ben 2. sıraya Larin'in alınışını koyuyorum. Bedava aldık diyip. 2 milyon euro bonservis vermek. O dönem 1.6 milyon maaş alan Cenk'le aynı maaşı vermek. Orlando'da oynarken 200 bin dolar alıyo muydu acaba?

Aslında Mertcan Çam transferi de 2 numaraya gelebilir. adam en son 35. ligte hekimoğlu spor gibi bişeyden bile kovulmuştu sanki. Bi de 1 milyon dolar civarı vermiştik. Neydi o işin aslı bi öğrenemedik. Çebi'nin en sevmediğim yanı geçmişten hiç hesap sormaması. Şeffaf olup geçmişteki pislikleri ortaya çıkartmasını beklerdim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben 2. sıraya Larin'in alınışını koyuyorum. Bedava aldık diyip. 2 milyon euro bonservis vermek. O dönem 1.6 milyon maaş alan Cenk'le aynı maaşı vermek. Orlando'da oynarken 200 bin dolar alıyo muydu acaba?

Aslında Mertcan Çam transferi de 2 numaraya gelebilir. adam en son 35. ligte hekimoğlu spor gibi bişeyden bile kovulmuştu sanki. Bi de 1 milyon dolar civarı vermiştik. Neydi o işin aslı bi öğrenemedik. Çebi'nin en sevmediğim yanı geçmişten hiç hesap sormaması. Şeffaf olup geçmişteki pislikleri ortaya çıkartmasını beklerdim.
Bir soru, bir cevap:

Soru:

Alphonso Davies, Bayern'e gelmeden önce ne kadar maaş alıyordu?

Cevap:
Mertcan transferi, Trabzonspor Mehmet Ekici'yi Fenerbahçe'ye satmasın diye verilmiş bir ödemeydi. Ahmet Nur Çebi de yönetimdeydi, hesap sormaz

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 12:21:25 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sene bolluk bereket para fışkırıyordu yani :alala:

son 3 senede oynadığı maçların toplamı 10 adet 90 dk yapmayan adamla ben hiç bir tranferi kıyaslamam salaklık kantarında da yanına koymam kusura bakma
Neyse, uzatmaya gerek yok.

Kalinic'e şu paraların vermemiz büyük salaklık olur, hem fikirsek diğer konulara geçelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

gereken detaya hakimiz o da fikret ormanın menajeri çağırdım geliyor kısmı  :tabe:
Yeterli kanıt yok, itiraz reddedildi.

Çevrimdışı tangaz

Neyse, uzatmaya gerek yok.

Kalinic'e şu paraların vermemiz büyük salaklık olur, hem fikirsek diğer konulara geçelim.

enkuduya ödenen paradan daha büyük bir salaklık olmadığında hem fikirim ben diğerlerinde senle hem fikir olmam olanaksız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Bence biz kanat tabirini de yanlış biliyoruz Koita istediği kadar kanat olsun beklenen verimi alamayız.

Kanat dediğin Onyekurudur yahu böyle bi tane topçu bulamadık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..