2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851288 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu 6 li bence çok uygun 4-4-2 ye

Josef yerine Dorukhan da olabilir

Ama Josefi  Mensahin yanında kullanıp , Dorukhani da sagbeke alarak arka tarafı da sağlama alabiliriz

Olur bence :bandit:
En kötü ihtimal ver topu Kanatlara şişirsinler Kalinic soksun içeri , kalinicten sekenleri de Abu sokustursun :D

Aboubakar bizdeyken savunmadan veya bizim oyuncudan seken toplardan bayağı Gol atmıştı :tabe: :tabe: Duracağı yeri biliyor , kokluyor :eyes

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Ama Josefi  Mensahin yanında kullanıp , Dorukhani da sagbeke alarak arka tarafı da sağlama alabiliriz

Değişik bir şeyler denemeden bitmez bu sene zaten :lol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Hadergjonaj'a baktım @tolga1903  berabere kaldıkları Sivas-Ankaragücü maçlarında defansif olarak iyi oynamış. Rize-Fener maçlarında da ofansif olarak.  Championshipde de iyi oynadığı maçlar var ama sene ortalaması pek iyi gözükmüyor. Kiralık düşebilecek oyunculara da baktım biraz. 2M üstü ücrete sahip olup iyi istatistik yapanlar takımları tarafından yedek ağırlıklı olarak kullanılıyor genelde, bunun altı değerde olup yüksek oynayanlar da çoğunlukla takımlarında as oyuncu konumunda. Bonservisli düşebilecek baya oyuncu var ucuza ama bakmaz bizimkiler, kiralık olarak daha önce söylediğim Saidy Janko harici ofansif bir adam göremedim. O da mükemmel değil, mesela pozisyon alması çok iyi sayılmaz ama güçlü kuvvetli. Mücadelesi yüksek bir adam, aşırı skora yansıtamıyor ama saldırıyor baya, iyi top sürüyor-güzel pas yapıyor/bol bol ve fena olmayan oranda orta kesiyor. Çıkışlarda kayıp yapmıyor falan; bu Rosier - Yedlin gibi adamlardan net daha iyi.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 03:10:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1308899515601235970
3 milyon Euro'ya çekti derken, kaçtan çekti?

Şu adamla 3 yıllık 3 milyon Euro'dan sözleşme imzalarlarsa, bundan sonra eski yönetim lafını ağızlarına almasınlar artık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu adamla 3 yıllık 3 milyon Euro'dan sözleşme imzalarlarsa, bundan sonra eski yönetim lafını ağızlarına almasınlar artık.

Oyuncu bonservisimi kendim alayım. Bonservisimi bana maaş olarak verin diyor. Zamanında Orman yönetimi de böyle yapardı. Sonra bonservis vermedik derdi. Geldiğimiz durum ortada. Kimseyi gönderemiyoruz haddinden fazla maaş aldığı için. Kalinic'i satmak gibi bir hedefle almıyorsak bize gelip emekliliğini yaşar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

En kötü ihtimal ver topu Kanatlara şişirsinler Kalinic soksun içeri , kalinicten sekenleri de Abu sokustursun :D

Aboubakar bizdeyken savunmadan veya bizim oyuncudan seken toplardan bayağı Gol atmıştı :tabe: :tabe: Duracağı yeri biliyor , kokluyor :eyes
Töre dışında düzgün orta açabilen ne kanat ne de bekimiz var. O konuda da sıkıntı yaşayacağız. Ljajic, Mensah, Oğuzhan, Dorukhan gibi oyuncularımızı hücumda kanatlara gönderip orta açabiliriz sadece gibi geliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Oyuncu bonservisimi kendim alayım. Bonservisimi bana maaş olarak verin diyor. Zamanında Orman yönetimi de böyle yapardı. Sonra bonservis vermedik derdi. Geldiğimiz durum ortada. Kimseyi gönderemiyoruz haddinden fazla maaş aldığı için. Kalinic'i satmak gibi bir hedefle almıyorsak bize gelip emekliliğini yaşar.

Feci, bu adamla 3 günden fazla ilgilenmemek gerekiyordu ama biz başka futbolcu bilmiyoruz. Aboubakar listenin sonundaki oyuncuydu, taraftar da çok istedi alındı. Daha artık isimli olup top oynamayan futbolcu peşinde koşulmasın. Bu kulübün Anç yönetimi sonrasında da mevcudiyetini devam ettirmesi gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geldiklerinden beri Vida Vida diyorlardı, bunlar da çiviyi çakıp gidecekler.

Çevrimdışı murat

sence dönebiecek mi murat?
doktor değilim dizi ne durumda bilemem. kronik sakat tabiri tam abubakarı tarif ediyor. aynı bölgeden devamlı sakatlanıyorsa kronik sahatlıdenir. birde değişik değişik
bölgeden sık sakatlanma var o da sakatlığa yatkınlık diye geçer. abubakar transfer yapamamışsa epl ye oyunculuktan değil sakatlık nedeniyle yapamamıştır.ilk 6-7sıra hariç her takımın işine yarayacak tipte oyuncu. hem açık alanda kem kapanan savunmalara karşı silahı olan oyuncu. safkan santraformu? elbetteki değil. sen pingi yüksek diye bir tabir oturttun ben ise ilk zamanlarında hayatı 2 saniye geriden yaşıyor demiştim. konsantrasyon sorunu vardı belliki bunu aştıktan sonra iyi iş çıkardı.

Çevrimdışı Erman1903

Geldiklerinden beri Vida Vida diyorlardı, bunlar da çiviyi çakıp gidecekler.

3,3 M alan Vidaya biraz para veririz gider, yerine 2-2,5 alan Soumaoro - Bastos'dan biri gelir. Söyledikleriyle yaptıkları bu kadar çelişen bir ekip görmedik.

Şu Burak Kalinic'den iyi topçu, maaştan değil hal tavırdan gitti deniyor bir de... Yahu bu yönetim Burak'ın tavrına kurban olsun, oyunculara mal kadar bile değer vermiyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3,3 M alan Vidaya biraz para veririz gider, yerine 2-2,5 alan Soumaoro - Bastos'dan biri gelir. Söyledikleriyle yaptıkları bu kadar çelişen bir ekip görmedik.

Şu Burak Kalinic'den iyi topçu, maaştan değil hal tavırdan gitti deniyor bir de... Yahu bu yönetim Burak'ın tavrına kurban olsun, oyunculara mal kadar bile değer vermiyorlar.
Yönetim nabza göre şerbet veriyor. Boşuna bizim sosyal medyada hesaplarımız yok demesinler. Hepsinin var. Algı kasıyorlar geldiklerinden beri. Şu anda kendilerine oy verenler pişman. Kibarca hatalarını söyleyenlere de troll diyorlar. Bu ayrışma onlara kaybettirecek. Transfer de tuzu biberi olacak. Şu üç günlük dünyadan planlama yapan bir Beşiktaş görmeden gideceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Yanlış anlamışsın abi. Önceden anlaşılmış daha düşük rakama adam o rakamı beğenmeyip 3 milyon euro'ya çıkarmış. Tabiki de 3 falan verecek durumumuz yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlış anlamışsın abi. Önceden anlaşılmış daha düşük rakama adam o rakamı beğenmeyip 3 milyon euro'ya çıkarmış. Tabiki de 3 falan verecek durumumuz yok.
O halde, kalksınlar masadan.

Bu adam ilk günden beri 3.5 milyon istiyor, kulübü de bonservis talep ediyordu.

Dünyada başka santrafor kalmamış gibidir hala ne pazarlığı yapıyorlar.

Çevrimiçi tolga1903

Hadergjonaj'a baktım @tolga1903  berabere kaldıkları Sivas-Ankaragücü maçlarında defansif olarak iyi oynamış. Rize-Fener maçlarında da ofansif olarak.  Championshipde de iyi oynadığı maçlar var ama sene ortalaması pek iyi gözükmüyor. Kiralık düşebilecek oyunculara da baktım biraz. 2M üstü ücrete sahip olup iyi istatistik yapanlar takımları tarafından yedek ağırlıklı olarak kullanılıyor genelde, bunun altı değerde olup yüksek oynayanlar da çoğunlukla takımlarında as oyuncu konumunda. Bonservisli düşebilecek baya oyuncu var ucuza ama bakmaz bizimkiler, kiralık olarak daha önce söylediğim Saidy Janko harici ofansif bir adam göremedim. O da mükemmel değil, mesela pozisyon alması çok iyi sayılmaz ama güçlü kuvvetli. Mücadelesi yüksek bir adam, aşırı skora yansıtamıyor ama saldırıyor baya, iyi top sürüyor-güzel pas yapıyor/bol bol ve fena olmayan oranda orta kesiyor. Çıkışlarda kayıp yapmıyor falan; bu Rosier - Yedlin gibi adamlardan net daha iyi.

Düşünür mü acaba bizimkiler bu janko'yu? Sağ bek alınmayacak haberleri çok çıkmaya başladı bu beni korkutuyor abi koca sezon necip lens dorukhan bunlarla geçmez. Ama tahminim uefa'dan elenince kapatacaklar sağ bek transferini umarım yanılırım da kiralık iyi bir oyuncu düşürebilirler.

Çevrimiçi tolga1903

O halde, kalksınlar masadan.

Bu adam ilk günden beri 3.5 milyon istiyor, kulübü de bonservis talep ediyordu.

Dünyada başka santrafor kalmamış gibidir hala ne pazarlığı yapıyorlar.

Orasını ben de anlamadım neden bu kalinic ısrarı? 1.5 2 milyon yıllık ücrete bir sürü santrafor bulunur bunlar niye taktı bu kalinic'e hayır yaşı da baya var vereceği 1 2 sene

Çevrimdışı tangaz

yoo gayet rahat alabilirler negredoya 2,5 bons 5 milyon maaş gönderirkende kamyonla para verip gönderdiler die eleştiri getirmeye devam edebilirler hala  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Töre dışında düzgün orta açabilen ne kanat ne de bekimiz var. O konuda da sıkıntı yaşayacağız. Ljajic, Mensah, Oğuzhan, Dorukhan gibi oyuncularımızı hücumda kanatlara gönderip orta açabiliriz sadece gibi geliyor.

ne güzel işte taraftara da yaranılmıyor eskiden de orta kafa gol die gömülüyordu artık gömü maddelerinden biri elemine olmuş :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Orasını ben de anlamadım neden bu kalinic ısrarı? 1.5 2 milyon yıllık ücrete bir sürü santrafor bulunur bunlar niye taktı bu kalinic'e hayır yaşı da baya var vereceği 1 2 sene
Millet Larin'e sarmış, çocuk 3 resmi maçta 2 gol attı.

Dünya üzerinde başka hiç bir takıma satamayacağımız Kalinic'i ve Aboubakar'ı getirmek için Larin'i gönderecekler, gerçekten sinir olmaya başladım.

Çevrimdışı tangaz

doktor değilim dizi ne durumda bilemem. kronik sakat tabiri tam abubakarı tarif ediyor. aynı bölgeden devamlı sakatlanıyorsa kronik sahatlıdenir. birde değişik değişik
bölgeden sık sakatlanma var o da sakatlığa yatkınlık diye geçer. abubakar transfer yapamamışsa epl ye oyunculuktan değil sakatlık nedeniyle yapamamıştır.ilk 6-7sıra hariç her takımın işine yarayacak tipte oyuncu. hem açık alanda kem kapanan savunmalara karşı silahı olan oyuncu. safkan santraformu? elbetteki değil. sen pingi yüksek diye bir tabir oturttun ben ise ilk zamanlarında hayatı 2 saniye geriden yaşıyor demiştim. konsantrasyon sorunu vardı belliki bunu aştıktan sonra iyi iş çıkardı.

aslında ben ilk başta reaksiyon zamanı kötü diyordum pingi yüksek diyen @mylife1903 reisti. sonra ordan yürüdük. abuşun sıkıntısı net pozisyonlarda idi kendi pişirip yediklerinde verimi daha iyi idi. hazırlanan pozisyonlarda düşük verim de ping yüksekliği kötü reaksiyon zamanı veya hayatı 2 saniye geriden takip etmesi (sonuçları aynı :) ) nin neticesidir.

Çevrimdışı murat

Dünya üzerinde başka hiç bir takıma satamayacağımız Kalinic'i ve Aboubakar'ı getirmek için Larin'i gönderecekler, gerçekten sinir olmaya başladım.

sakatlık sorunu yok. oynayan bir larin normal sezon 34 maç kaçırmadan oynar 15-17 gol atar. gelişimde gösterebilir. kaliniç 34 maçı kaldırırmı ve kaç gol atacak. kaliniç bence larinin de altında oyuncu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne güzel işte taraftara da yaranılmıyor eskiden de orta kafa gol die gömülüyordu artık gömü maddelerinden biri elemine olmuş :bandit:
Orta kafa gol iyi kullanırsan güzel. Mesela Gomez'in olduğu sene kaptığımız toplarla çıktığımız ani ataklarda Sosa'nın ortaları ile çok gol bulduk. Bu orta kafa gol olayına sürekli saçma sapan ortalar açılınca herkes sinir oluyor. Doldur boşalt oyununa dönüyor. Kalinic de yerden daha etkili bir oyuncu bence. Son dokunuşu ile meşhur olan bir oyuncu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

işte bu günleri öngördüğüm için buradaki çoğunluğun aksine serdal adalı gelsin diyordum. emin olun şimdiye transfer çoktan bitmişti ve muhtemelen belki 1-2 fırsat transferi kovalanıyordu. bunlar eskinin farklı versiyon bir dewamı fikrette gidip negredoyu hem de daha pahalıya almıştı ha kaliniç ha negredo şekil olarak benzer transferler ama şu da var ben kaliniçin negredodan daha fazlasını vereceğini düşünüyorum üstelik de maliyeti yarı fiyatına olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo gayet rahat alabilirler negredoya 2,5 bons 5 milyon maaş gönderirkende kamyonla para verip gönderdiler die eleştiri getirmeye devam edebilirler hala  :icool:
Ederlerse de, herkes dalga geçer.

Şampiyonlar Ligi'ne kalan takımı Euro 4 lirayken Negredo'ya 4.5 milyon verdiği için eleştirirsen, pandemi döneminde Euro 9 lirayken Avrupa ve tribün geliri de yokken  Kalinic'e 3 verince kendini rezil edersin.

Çevrimdışı tuncaboylu

sakatlık sorunu yok. oynayan bir larin normal sezon 34 maç kaçırmadan oynar 15-17 gol atar. gelişimde gösterebilir. kaliniç 34 maçı kaldırırmı ve kaç gol atacak. kaliniç bence larinin de altında oyuncu.
40 maç bir de bu sezon, daha da fazla