2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851605 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

Aboubakar’a sakatlığından dolayı olumsuzum inş. Sakatlığı nüksetmez de katkı alırız. burda bir çok arkadaşla bir sürü forvet ismi yazdık. Anlaşılan bizim transfer komitesi kalinic koita aboubakarın dışında forvet bilmiyorlar . Yarı fiyatına alabileceğin Sözleşmesine bir sene kalan Leke James çok rahat Aboudan beklenen katkıyı verebilirdi. Veya Championshipten britt assombalonga kiralanabilirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Millet Larin'e sarmış, çocuk 3 resmi maçta 2 gol attı.

Dünya üzerinde başka hiç bir takıma satamayacağımız Kalinic'i ve Aboubakar'ı getirmek için Larin'i gönderecekler, gerçekten sinir olmaya başladım.

Bunlar eğitilmezdir  :ebebe: Geçen gün @Erman1903 Samatta hakkında söylediklerinden sonra oyuncuyu inceledim biraz. Larin ile Belçika performanslarını karşılaştırınca acayip bir durum ortaya çıkıyor. Bizim beğenmediğimiz Larin, Samatta'yı en iyi performansını verip İngiltere'ye transfer olduğu dönemde istatistiksel olarak geçmiş. Elimizdekilerin değerini gitmeden anlamıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

işte bu günleri öngördüğüm için buradaki çoğunluğun aksine serdal adalı gelsin diyordum. emin olun şimdiye transfer çoktan bitmişti ve muhtemelen belki 1-2 fırsat transferi kovalanıyordu. bunlar eskinin farklı versiyon bir dewamı fikrette gidip negredoyu hem de daha pahalıya almıştı ha kaliniç ha negredo şekil olarak benzer transferler ama şu da var ben kaliniçin negredodan daha fazlasını vereceğini düşünüyorum üstelik de maliyeti yarı fiyatına olacak.
Kalinic gelirse kur farkı ile Negredo'dan pahalıya gelebilir bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlar eğitilmezdir  :ebebe: Geçen gün @Erman1903 Samatta hakkında söylediklerinden sonra oyuncuyu inceledim biraz. Larin ile Belçika performanslarını karşılaştırınca acayip bir durum ortaya çıkıyor. Bizim beğenmediğimiz Larin, Samatta'yı en iyi performansını verip İngiltere'ye transfer olduğu dönemde istatistiksel olarak geçmiş. Elimizdekilerin değerini gitmeden anlamıyoruz.

Kalinic ilk 3 maçında 2 gol atsa, işte transfer budur diyecek adamlar, Larin Hollanda'ya gitsin mı twit'ine hemen gitsin yazıyor.

Tamam yönetim kötü, ama sosyal medyadaki taraftar da kötü.

Zaten Fikret Orman bunları dikkate almaya başladığı zaman bayır aşağı gitti, o zamana kadar iyiydi.

Çevrimdışı tangaz

40 maç bir de bu sezon, daha da fazla

bu çocuk geçen sene belçikada 29 lig maçında 7 golde kalmıştı sizin hesaba göre 15-16yı rahat devirmesi gerekmezmiydi? ha bu arada son 13 maç da sıfır (0) çekmiş! hani 2 maçta 1 gol atması beklenen bir oyuncu için kötü veriler bunlar hem de belçika ligine göre. emin olun larin bile kendine sizin kadar güvenmiyordur  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Negredo geldiği zaman gelirimiz şu ankinin 10 katıydı, ondan bahseden de yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalinic ilk 3 maçında 2 gol atsa, işte transfer budur diyecek adamlar, Larin Hollanda'ya gitsin mı twit'ine hemen gitsin yazıyor.

Tamam yönetim kötü, ama sosyal medyadaki taraftar da kötü.

Zaten Fikret Orman bunları dikkate almaya başladığı zaman bayır aşağı gitti, o zamana kadar iyiydi.

Yönetim köşeye sıkıştığını anlayınca direkt taraftara oynamaya  başladı. O sorular da durduk yere sorulmuyor. Sosyal medya üzerinden taraftarın nabzını tutuyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ederlerse de, herkes dalga geçer.

Şampiyonlar Ligi'ne kalan takımı Euro 4 lirayken Negredo'ya 4.5 milyon verdiği için eleştirirsen, pandemi döneminde Euro 9 lirayken Avrupa ve tribün geliri de yokken  Kalinic'e 3 verince kendini rezil edersin.

negredoya verilen bonservisde vardı onu atlama üstelik renklilere bedava önerilen adama bons ödemişti orman.

herkes dalga geçmez bir miktar ormansever ve bir miktar ormansever gazına gelen bir topluluk dalga geçer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim köşeye sıkıştığını anlayınca direkt taraftara oynamaya  başladı. O sorular da durduk yere sorulmuyor. Sosyal medya üzerinden taraftarın nabzını tutuyorlar.
PAOK'a elendiğimiz gün Kalinic ile pazarlıklar sonlandırılmalıydı.

Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsan, hala ne kovalıyorsun 3 milyonluk adamı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Isimat-Mirin'e talip var! Görüşmeler başladı! İşte gelişmeler...

Siyah beyazlılarda kadroda düşünülmeyen Isimat-Mirin, kadro dışı bırakılmıştı. 28 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu için yeni bir talip çıktı. Edinilen bilgiye göre; Katar’dan bir kulübün Isimat-Mirin’i transfer etmek istiyor.

Beşiktaş yönetimi, oyuncunun transfer görüşmeleri yapması için izin verdiği ve görüşmelerin başladığı öğrenildi. Isimat-Mirin, geçen sezon ise Toulouse’da kiralık olarak forma giymişti. Fransız oyuncunun Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

2 yabancı oyuncuyu kıyaslarken kur farkından bahsedemezsin aldıkları para ikisinin de yuro.  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

PAOK'a elendiğimiz gün Kalinic ile pazarlıklar sonlandırılmalıydı.

Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsan, hala ne kovalıyorsun 3 milyonluk adamı?

Çünkü Burak'ı gönderdin ve teknik direktörün "Beşiktaş'ın santraforu net olmalı, forvet için paraya kıyacağız." diye açıklama yaptı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Negredo geldiği zaman gelirimiz şu ankinin 10 katıydı, ondan bahseden de yok.

şu an gelirimiz sadece 80 milyon tl mi yoksa manipüle mi ediyorsun?

Çevrimdışı tuncaboylu

bu çocuk geçen sene belçikada 29 lig maçında 7 golde kalmıştı sizin hesaba göre 15-16yı rahat devirmesi gerekmezmiydi? ha bu arada son 13 maç da sıfır (0) çekmiş! hani 2 maçta 1 gol atması beklenen bir oyuncu için kötü veriler bunlar hem de belçika ligine göre. emin olun larin bile kendine sizin kadar güvenmiyordur  :tabe:
10 da asisti var, ama onu yazmak işine gelmedi herhalde. :bandit:

29 maçta 17 gole etki etmiş, oynadığı takım da orta sıra takımıydı. Daha ne yapacaktı?

Samatta dedikleri adam orada ilk 3 sezonunda sırasıyla 2, 11 ve 4 gol attı, parladığı tek sene sonrasında 10 milyonluk transfer yaptı.

Çevrimdışı tuncaboylu

negredoya verilen bonservisde vardı onu atlama üstelik renklilere bedava önerilen adama bons ödemişti orman.

herkes dalga geçmez bir miktar ormansever ve bir miktar ormansever gazına gelen bir topluluk dalga geçer
Herkes geçer, merak etme.

Şu azalan gelir ve artan kurla, 3 ay sonra 33 yaşında olacak adama 3 milyon Euro x 3 senelik sözleşme vermek, salaklığın dik alasıdır.

N'koudou transferini bile sollar yani salaklıkta.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 yabancı oyuncuyu kıyaslarken kur farkından bahsedemezsin aldıkları para ikisinin de yuro.  :tabe:
Borcun artmasını kura bağlıyorsak ve kur yüzünden maaşların düşmesi gerektiğini söylüyorsa başkan bence bu kıyaslanabilir yapıyor. Ayrıca meşhur limitlerimiz de TL üzerinden. Onun için TL cinsinden bakmak lazım maaşlara  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

10 da asisti var, ama onu yazmak işine gelmedi herhalde. :bandit:

29 maçta 17 gole etki etmiş, oynadığı takım da orta sıra takımıydı. Daha ne yapacaktı?

Samatta dedikleri adam orada ilk 3 sezonunda sırasıyla 2, 11 ve 4 gol attı, parladığı tek sene sonrasında 10 milyonluk transfer yaptı.

yoo neden işime gelmesin keşke daha fazlasını yapsaydı da okutsaydık önce ne yazdığınızı bir bil öyle işine geleni kimin yazıp kimin yazmadığını değerlendir. 15 civarı gol ATAR dediniz skora katkı yapar (gol+asist) demediniz. hatta sen 40 maç var daha fazlasını ATAR dedin.

Çevrimdışı tuncaboylu

şu an gelirimiz sadece 80 milyon tl mi yoksa manipüle mi ediyorsun?
Kurla hesapla bakalım.

O dönem gelirimiz 150 milyon Euro idi, şimdi kaç Euro?

Çevrimdışı tuncaboylu

Renklilere bedava önerildiğini nereden biliyoruz?

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo neden işime gelmesin keşke daha fazlasını yapsaydı da okutsaydık önce ne yazdığınızı bir bil öyle işine geleni kimin yazıp kimin yazmadığını değerlendir. 15 civarı gol ATAR dediniz skora katkı yapar (gol+asist) demediniz. hatta sen 40 maç var daha fazlasını ATAR dedin.
Bence atar, çünkü oyuncu gelişiyor da.

Adam gibi bir bek alırsan ve kanatta sağlam bir Aboubakar ile oynarsa daha fazlasını da atabilir.

Çevrimdışı tangaz

Herkes geçer, merak etme.

Şu azalan gelir ve artan kurla, 3 ay sonra 33 yaşında olacak adama 3 milyon Euro x 3 senelik sözleşme vermek, salaklığın dik alasıdır.

N'koudou transferini bile sollar yani salaklıkta.

geçmez rahat ol ben bir sürü adam sayarım sana geçmeyecek.

enkudu salaklığını geçecek seviye yok ayrıca hani sen 4 senenin 3ünde top oynamayan adam deyip töre transferini gömüyorsun ya aslında adam 3 sene oynamamış ama son sene full oynamış orda rakam daha kötü görünsün diye tarif ediyorsun enkudu bize gelirken son 3 senenin hiç bir yerinde oynamamış ve bu adam bize kiralık önerilmiş fikret orman gidip yarısına 5 milyon gömmüş getirmiş hah işte bu salaklığın seviyesine hiç bir akıl çıkamaz.

Çevrimdışı tangaz

Borcun artmasını kura bağlıyorsak ve kur yüzünden maaşların düşmesi gerektiğini söylüyorsa başkan bence bu kıyaslanabilir yapıyor. Ayrıca meşhur limitlerimiz de TL üzerinden. Onun için TL cinsinden bakmak lazım maaşlara  :tabe:

o zaman yurt dışına giderken damacana ile su götürün yanınızda orda küçük su 1,5-2 yuro desek 15-20 tl eder susuzlukdan geberdiğimizin resmidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

geçmez rahat ol ben bir sürü adam sayarım sana geçmeyecek.

enkudu salaklığını geçecek seviye yok ayrıca hani sen 4 senenin 3ünde top oynamayan adam deyip töre transferini gömüyorsun ya aslında adam 3 sene oynamamış ama son sene full oynamış orda rakam daha kötü görünsün diye tarif ediyorsun enkudu bize gelirken son 3 senenin hiç bir yerinde oynamamış ve bu adam bize kiralık önerilmiş fikret orman gidip yarısına 5 milyon gömmüş getirmiş hah işte bu salaklığın seviyesine hiç bir akıl çıkamaz.
N'koudou 20 yaşında Marsilya'da düzenli oynayıp 21 yaşında Tottenham tarafından 13 milyon Euro'ya transfer edilmiş bir adam, oynayamadığı takım da sampiyonlar ligi finalisti.

Belki tutar da parlatıp satarım diye yapabilirsin bu transferi.

Bence salaklık satın almaktı, kiralamak gerekirdi önce.

Sörloth transferi tuttu diye herkes Ağaoğlu'nu kral yaptı, bu transfer tutsa Fikret Orman da kral olurdu.

[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2020, 11:42:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

o zaman yurt dışına giderken damacana ile su götürün yanınızda orda küçük su 1,5-2 yuro desek 15-20 tl eder susuzlukdan geberdiğimizin resmidir.
Senin dediğin farklı konu. Bende farklı paralara birim olarak bakılması gerektiğini biliyorum. Ancak futbol koşulları farklı kur farkını konuşmak zorundayız. Çünkü ne tüm gelirlerimiz euro/dolar ne de tüm gelirlerimiz TL. Farklı para birimlerini birlikte kullanınca kur farkından etkileniyorsun. Muhasebeleştirirken de TL olarak kaydediyorsun. Muhasebede de farklı dönemler degerlendirilirken kur farkı dikkate alınıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Renklilere bedava önerildiğini nereden biliyoruz?

renklilerin murat özeni söylemişti. sonra fikret başkanda negredonun menajeri çağırdım yolda geliyor hepsine tükürdüğünü yalatacak demişti hala gelecek bekliyoruz.